Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 18:45
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 10:57
"Because you are a Shinigami and a-" - And a "what" ? A "what" ? Damn it.
Α ρε Isshin. Χάθηκε να ερχόσουν 5 δευτερόλεπτα μετά ? Βεβαίως δεν είναι τυχαίο το σημείο στο οποίο παρεμβαίνει αφού διακόπτει τον Aizen πριν αποκαλύψει κάτι σημαντικό. Προφανώς ο Aizen και ο Ichigo έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους μάλλον οικογενειακή αφού δεν εξηγείται γιατί ο πρώτος παρακολουθούσε τον Kurosaki σε όλη του την ζωή. Παίζει ο Aizen να είναι αδερφός της μητέρας του Ichigo δηλαδή θείος. Σε ένα άλλο σενάριο, μπορεί ο Aizen να είναι ο πραγματικός πατέρας του, αλλά αυτό θα ήταν ολίγον Star Wars.
Πάντως αυτόν που λυπάμαι είναι ο Ichigo. Δεν του έφθανε όλο το mindrape με τον Aizen να του λέει πως είναι ένα πείραμα σε όλη του την ζωή και πως όλες οι νίκες του στην πραγματικότητα δεν είναι δικές του (έτσι, σιγά μην μπορούσε να νικήσει Byakuya & Kenpachi) στο τέλος βλέπει το "βλάκα, ανώριμο και πλήρως κάφρο" πατέρα του με στολή Shinigami να επεμβαίνει την πιο κρίσιμη στιγμή. Πραγματικά το επόμενο chapter θα είναι ενδιαφέρον.
Και κάτι τελευταίο, απο το chapter και τον λόγο του Aizen για την "αλήθεια" και το ψέμμα στο οποίο ζούνε οι αδύναμοι" μπορούμε να υποψιαστούμε πως έχει κάποιον λόγο που θέλει να ανέβει στον θρόνο του Ουρανού. Αλλά αυτό αργεί ακόμα.
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 11:12
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 11:23
"Because you are a Shinigami and a hollow's -" - And a "what" ? A "what" ? Damn it.
επιτελους την τρελα μ μεσα εμφανιστηκε κ ο πατερας τ......αμαν καναμε

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 12:25
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 12:28
Πραγματικά το highlight είναι ο ερχομός του Isshin αλλά εμένα άλλο με "κόπτει" :
"Because you are a Shinigami and a-" - And a "what" ? A "what" ? Damn it.
Α ρε Isshin. Χάθηκε να ερχόσουν 5 δευτερόλεπτα μετά ? Βεβαίως δεν είναι τυχαίο το σημείο στο οποίο παρεμβαίνει αφού διακόπτει τον Aizen πριν αποκαλύψει κάτι σημαντικό. Προφανώς ο Aizen και ο Ichigo έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους μάλλον οικογενειακή αφού δεν εξηγείται γιατί ο πρώτος παρακολουθούσε τον Kurosaki σε όλη του την ζωή. Παίζει ο Aizen να είναι αδερφός της μητέρας του Ichigo δηλαδή θείος. Σε ένα άλλο σενάριο, μπορεί ο Aizen να είναι ο πραγματικός πατέρας του, αλλά αυτό θα ήταν ολίγον Star Wars.
Πάντως αυτόν που λυπάμαι είναι ο Ichigo. Δεν του έφθανε όλο το mindrape με τον Aizen να του λέει πως είναι ένα πείραμα σε όλη του την ζωή και πως όλες οι νίκες του στην πραγματικότητα δεν είναι δικές του (έτσι, σιγά μην μπορούσε να νικήσει Byakuya & Kenpachi) στο τέλος βλέπει το "βλάκα, ανώριμο και πλήρως κάφρο" πατέρα του με στολή Shinigami να επεμβαίνει την πιο κρίσιμη στιγμή. Πραγματικά το επόμενο chapter θα είναι ενδιαφέρον.
^+1
Yeahhh baby bring it on!!!!!!! H εμφάνιση του μπαμπάκα του Ιchigo στο τέλος είναι επική... Eιδικα οταν του ειπε dude you talk too much εκει πορωνεσαι πως να το κανεις?
Το μοναδικό σημείο στο chapter που πραγματικά με κούρασε είναι η πολύ μεγάλη ανάλυσή του σχετικά με τη φύση της αλήθειας και του ψέμματος και πως η πλειοψηφία των "αδύναμων" όπως είπε και ο ίδιος αντιλαμβάνονται τα γεγονότα ως αληθή ή ψέμματα. Πολύ φιλοσοφία ρε παιδί μου....το πρωτο Ηρακλειτος (φαινεσθαι και είναι) και το δεύτερο ελιτίστικη θεωρία (οτι εγω ξεχωριζω απο τη μαζα). Αν και το τελευταιο δεν ειναι κατι καινουργιο διοτι εχει αναφερθει ξανα στην επιθυμία του να γίνει θεός και επιπλεον στην οπτική του για το πως συμπεριφερονται οι θεοι.
Τεσπα περαν αυτου ο διαλογος με Ichigo ηταν αρκετα καλος και εκτος απο την αποκάλυψη που κανει ο Αιζεν οτι ο Ichigo ειναι shinigami και.........(έχω σκάσει πραγματικά για το τι εννούσε ο Aizen), θέλω να σταθώ σε ένα άλλο σημείο εκεί που ο Αιζεν λέει
" i simply believed that you possessed the finest raw materials needed to carry out my research...."
Μηπως εδω εχουμε μια εμμεση παραδοχη οτι ο Ichigo αποτελει ένα υβριδιο,prototype μορφη ενος vasto lorde και ο Αιζεν μελετωντας τον να κατανοησει και να εξελιξει την ερευνα του που ισως οδηγησει στην δημιουργια - κατασκευη ενος στρατου απο vasto lorde, τους οποιους τοσο καιρο εχουμε να τους δουμε????
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stark-sama: 25 Μάρτιος 2010 - 13:15
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 12:30
Εάν είναι αυτό, τότε εβίβα Ρωμαίος και Ιουλιέτα στο Bleach, μιας και ο Isshin είναι shinigami! Φανταστείτε σενάριο: ένας πανίσχυρος shinigami και μια Vastro Lorde ερωτεύονται, δε μπορούν να είναι μαζί λόγω της φύσης τους και καταφεύγουν στη γη...
Ok, δε μπορώ να το γράψω αυτό χωρίς να γελάω!
Τον Ichigo κι εγώ τον λυπάμαι. Ο έρμος θα έχει φρίξει όταν του λέει κάποιος ότι όλη η ζωή του, η πραγματικότητα με την οποία ζούσε είναι ελεγχόμενη από κάποιον. Αγγίζει το mindfuck, και έτσι είναι και το σκεπτικό των σχιζοφρενών: ερμηνεύουν τον κόσμο γύρω τους διαφορετικά από ότι είναι. Τον βλέπω να καταρρέει...
Ο Aizen ΠΟΛΥ καθίκι, αλλά πρέπει να το παραδεχτώ, ο μ@λ@κ@$ είχε ΤΟ ύφος όταν εξηγούσε.
Και ναι, το Bleach ΕΧΕΙ σενάριο, ΕΧΕΙ ιστορία. Ποιός θα το πίστευε...
http://mangastream.com/read/bleach/397-80/17
"Ichigo... είμαι ο πατέρας σου!"
Ok, δε παίζει. Αλλά η θεωρία του Black για θείο μου κάθεται... αν και αυτό πάει αντίθετα με τη θεωρία ότι η μητέρα του ήταν κάτι άλλο από shinigami... θα δείξει.
Καιιιι... DADDY!!!!!
Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο ένα chapter Bleach. Μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες του SS arc, όταν η μία έκπληξη υποδεχόταν την άλλη. Ελπίζουμε για το καλύτερο...
Χμμμ. Ο Ichigo έτσι γεννήθηκε από την κοιλιά της μάνας του από έναν πατέρα shinigami. Και νομίζω ότι η θεωρεία ότι η μητέρα του ήταν Vasto Lorde ενισχύεται με αυτό... Ρε λέτε;" i simply believed that you possessed the finest raw materials needed to carry out my research...."
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 25 Μάρτιος 2010 - 12:56

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 13:24
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από serenity123: 25 Μάρτιος 2010 - 13:29
λαθος παιδια
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 13:28
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 14:25

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 16:21