Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2566 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 March 2010 - 18:45

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2567 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 25 March 2010 - 10:11

http://manga.saiyanisland.com/Bleach/397!
Its out!

Posted Image

#2568 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 March 2010 - 10:57

Πρώτα απο όλα μπορώ να πω πως το chapter ήταν ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα που έχω διαβάσει αφού επιτέλους η σειρά δείχνει πως έχει και πλοκή ! Ασχέτως αν είχε εγκαταλειφθεί για μερικά χρόνια εξαιτίας των μαχών. Πραγματικά το highlight είναι ο ερχομός του Isshin αλλά εμένα άλλο με "κόπτει" :

"Because you are a Shinigami and a-"
- And a "what" ? A "what" ? Damn it. :if:
Α ρε Isshin. Χάθηκε να ερχόσουν 5 δευτερόλεπτα μετά ? Βεβαίως δεν είναι τυχαίο το σημείο στο οποίο παρεμβαίνει αφού διακόπτει τον Aizen πριν αποκαλύψει κάτι σημαντικό. Προφανώς ο Aizen και ο Ichigo έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους μάλλον οικογενειακή αφού δεν εξηγείται γιατί ο πρώτος παρακολουθούσε τον Kurosaki σε όλη του την ζωή. Παίζει ο Aizen να είναι αδερφός της μητέρας του Ichigo δηλαδή θείος. Σε ένα άλλο σενάριο, μπορεί ο Aizen να είναι ο πραγματικός πατέρας του, αλλά αυτό θα ήταν ολίγον Star Wars.

Πάντως αυτόν που λυπάμαι είναι ο Ichigo. Δεν του έφθανε όλο το mindrape με τον Aizen να του λέει πως είναι ένα πείραμα σε όλη του την ζωή και πως όλες οι νίκες του στην πραγματικότητα δεν είναι δικές του (έτσι, σιγά μην μπορούσε να νικήσει Byakuya & Kenpachi) στο τέλος βλέπει το "βλάκα, ανώριμο και πλήρως κάφρο" πατέρα του με στολή Shinigami να επεμβαίνει την πιο κρίσιμη στιγμή. Πραγματικά το επόμενο chapter θα είναι ενδιαφέρον.

Και κάτι τελευταίο, απο το chapter και τον λόγο του Aizen για την "αλήθεια" και το ψέμμα στο οποίο ζούνε οι αδύναμοι" μπορούμε να υποψιαστούμε πως έχει κάποιον λόγο που θέλει να ανέβει στον θρόνο του Ουρανού. Αλλά αυτό αργεί ακόμα.

#2569 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 March 2010 - 11:02

Ευτυχώς που ο Isshin έσωσε το chapter γιατί ο Aizen είχε αρχίσει να μας τα πρήζει με τους τρολλόγους του...
Posted Image

#2570 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 25 March 2010 - 11:12

παιδια παντως ο Uquitorra δεν ειναι πολυ γλυκος?εχει στυλ.θελω να γινει καλος

#2571 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 March 2010 - 11:23

"Because you are a Shinigami and a hollow's -" - And a "what" ? A "what" ? Damn it. :if:

επιτελους την τρελα μ μεσα εμφανιστηκε κ ο πατερας τ......αμαν καναμε:wet2: στο χαλαρο παιζει να ειναι hollow η μανα τ ichi κ ετσι απο την αρχη υποψιαζοταν ο aizen την δυναμη π μπορει να εχει ο ichi,αλλα τ μονο π θελω να δω ειναι πως θα την εκμεταλευτει:hmmm:
Posted Image
Posted Image

#2572 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 25 March 2010 - 12:25

Lol δεν περιμενα να εμφανιστει ο πατερας του Ισηδορου αλλα εκανε παντως συγλονιστηκο entering!!! Ichigo και Isshin παιδια μου δωστε τα ολα και πλακωστε τον Aizen να ησυχασουμε!!! :burningbe3: !!! Λολ σκατωσα το πληκτρολογιο του υπολογιστη μου καθως ετρωγα παγωτινι και οταν εμφανιστηκε ο Isshin μου επεσε και τωρα παω να το καθαρισω....:sigh2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2573 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 25 March 2010 - 12:28

Πραγματικά το highlight είναι ο ερχομός του Isshin αλλά εμένα άλλο με "κόπτει" :

"Because you are a Shinigami and a-"
- And a "what" ? A "what" ? Damn it. :if:
Α ρε Isshin. Χάθηκε να ερχόσουν 5 δευτερόλεπτα μετά ? Βεβαίως δεν είναι τυχαίο το σημείο στο οποίο παρεμβαίνει αφού διακόπτει τον Aizen πριν αποκαλύψει κάτι σημαντικό. Προφανώς ο Aizen και ο Ichigo έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους μάλλον οικογενειακή αφού δεν εξηγείται γιατί ο πρώτος παρακολουθούσε τον Kurosaki σε όλη του την ζωή. Παίζει ο Aizen να είναι αδερφός της μητέρας του Ichigo δηλαδή θείος. Σε ένα άλλο σενάριο, μπορεί ο Aizen να είναι ο πραγματικός πατέρας του, αλλά αυτό θα ήταν ολίγον Star Wars.

Πάντως αυτόν που λυπάμαι είναι ο Ichigo. Δεν του έφθανε όλο το mindrape με τον Aizen να του λέει πως είναι ένα πείραμα σε όλη του την ζωή και πως όλες οι νίκες του στην πραγματικότητα δεν είναι δικές του (έτσι, σιγά μην μπορούσε να νικήσει Byakuya & Kenpachi) στο τέλος βλέπει το "βλάκα, ανώριμο και πλήρως κάφρο" πατέρα του με στολή Shinigami να επεμβαίνει την πιο κρίσιμη στιγμή. Πραγματικά το επόμενο chapter θα είναι ενδιαφέρον.

^+1

Yeahhh baby bring it on!!!!!!! H εμφάνιση του μπαμπάκα του Ιchigo στο τέλος είναι επική... Eιδικα οταν του ειπε dude you talk too much εκει πορωνεσαι πως να το κανεις?:burningbe3::burningbe3:...γουσταρω τρελα την εξελιξη του επομενου chapter που προμηνύεται πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ καλή.

Το μοναδικό σημείο στο chapter που πραγματικά με κούρασε είναι η πολύ μεγάλη ανάλυσή του σχετικά με τη φύση της αλήθειας και του ψέμματος και πως η πλειοψηφία των "αδύναμων" όπως είπε και ο ίδιος αντιλαμβάνονται τα γεγονότα ως αληθή ή ψέμματα. Πολύ φιλοσοφία ρε παιδί μου....το πρωτο Ηρακλειτος (φαινεσθαι και είναι) και το δεύτερο ελιτίστικη θεωρία (οτι εγω ξεχωριζω απο τη μαζα). Αν και το τελευταιο δεν ειναι κατι καινουργιο διοτι εχει αναφερθει ξανα στην επιθυμία του να γίνει θεός και επιπλεον στην οπτική του για το πως συμπεριφερονται οι θεοι.

Τεσπα περαν αυτου ο διαλογος με Ichigo ηταν αρκετα καλος και εκτος απο την αποκάλυψη που κανει ο Αιζεν οτι ο Ichigo ειναι shinigami και.........(έχω σκάσει πραγματικά για το τι εννούσε ο Aizen), θέλω να σταθώ σε ένα άλλο σημείο εκεί που ο Αιζεν λέει

" i simply believed that you possessed the finest raw materials needed to carry out my research...."

Μηπως εδω εχουμε μια εμμεση παραδοχη οτι ο Ichigo αποτελει ένα υβριδιο,prototype μορφη ενος vasto lorde και ο Αιζεν μελετωντας τον να κατανοησει και να εξελιξει την ερευνα του που ισως οδηγησει στην δημιουργια - κατασκευη ενος στρατου απο vasto lorde, τους οποιους τοσο καιρο εχουμε να τους δουμε????:hmmm:

Edited by stark-sama, 25 March 2010 - 13:15.

#2574 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 March 2010 - 12:30

Υπάρχει μια θεωρεία ότι η μητέρα του Ichigo ήταν Vastro Lorde, αλλά αυτό θα ήταν αδύνατο, αφού τη σκότωσε ένα hollow αρκετά χαμηλής δύναμης (σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα). Από την άλλη, θα έβγαινε νόημα εάν είχε "σφραγίσει" τις δυνάμεις της για να πάρει ανθρώπινη μορφή και να μη τραβά τη προσοχή.

Εάν είναι αυτό, τότε εβίβα Ρωμαίος και Ιουλιέτα στο Bleach, μιας και ο Isshin είναι shinigami! Φανταστείτε σενάριο: ένας πανίσχυρος shinigami και μια Vastro Lorde ερωτεύονται, δε μπορούν να είναι μαζί λόγω της φύσης τους και καταφεύγουν στη γη...

Ok, δε μπορώ να το γράψω αυτό χωρίς να γελάω! :hahaha::hahaha:

Τον Ichigo κι εγώ τον λυπάμαι. Ο έρμος θα έχει φρίξει όταν του λέει κάποιος ότι όλη η ζωή του, η πραγματικότητα με την οποία ζούσε είναι ελεγχόμενη από κάποιον. Αγγίζει το mindfuck, και έτσι είναι και το σκεπτικό των σχιζοφρενών: ερμηνεύουν τον κόσμο γύρω τους διαφορετικά από ότι είναι. Τον βλέπω να καταρρέει...

Ο Aizen ΠΟΛΥ καθίκι, αλλά πρέπει να το παραδεχτώ, ο μ@λ@κ@$ είχε ΤΟ ύφος όταν εξηγούσε. :kill4u: Μήπως όμως να διαβάσει λίγο Αριστοτέλη; Νομίζω ότι η "μοναδική αλήθεια" που εξηγεί εκεί μέσα μπορεί να τον ενδιαφέρει... :hahaha:

Και ναι, το Bleach ΕΧΕΙ σενάριο, ΕΧΕΙ ιστορία. Ποιός θα το πίστευε...

http://mangastream.com/read/bleach/397-80/17

"Ichigo... είμαι ο πατέρας σου!"

Ok, δε παίζει. Αλλά η θεωρία του Black για θείο μου κάθεται... αν και αυτό πάει αντίθετα με τη θεωρία ότι η μητέρα του ήταν κάτι άλλο από shinigami... θα δείξει.

Καιιιι... DADDY!!!!! :wooi2: Καλώς τονέ, τον αγαπητό! Αν και έχει κι αυτός πολλά να εξηγήσει στο βλαστάρι του... :hiding_something:

Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο ένα chapter Bleach. Μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες του SS arc, όταν η μία έκπληξη υποδεχόταν την άλλη. Ελπίζουμε για το καλύτερο... :ureshii:

" i simply believed that you possessed the finest raw materials needed to carry out my research...."

Χμμμ. Ο Ichigo έτσι γεννήθηκε από την κοιλιά της μάνας του από έναν πατέρα shinigami. Και νομίζω ότι η θεωρεία ότι η μητέρα του ήταν Vasto Lorde ενισχύεται με αυτό... Ρε λέτε;

Edited by Tea-chan, 25 March 2010 - 12:56.

Posted Image

#2575 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 25 March 2010 - 13:24

λαθος

Edited by serenity123, 25 March 2010 - 13:29.
λαθος παιδια

#2576 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 25 March 2010 - 13:28

:smokingg:

#2577 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 25 March 2010 - 13:40

λαθος

lol τι λαθος;;;:hmmm:

Edited by Jiji, 25 March 2010 - 13:58.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2578 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 25 March 2010 - 14:25

θα δουμε τωρα οτι ο αιζεν ηταν ο μαθητης και ο isshin ο δασκαλος και θα μας ερθει ταμπλας :P
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#2579 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 March 2010 - 16:21

Αν ο Aizen συνέβαλλε με κάποιο τρόπο στη γέννηση του Ichigo, αυτό σημαίνει οτι το ίδιο ισχύει και για τις αδελφές του; Ή μήπως δεν έχει καμία συγγένεια μαζί τους;

#2580 NiKaNoRoU

NiKaNoRoU

Cαποιος Jων

• Members
  • 24 posts

Posted 25 March 2010 - 18:15

Εγώ ένα πράγμα έχω μόνο να πω...

Spoiler:

Posted Image