Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2536 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 March 2010 - 11:28

Pics

Πελάτης των starbucks o Byakuya :P

More Pics !

Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 17 March 2010 - 13:07.

#2537 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 March 2010 - 13:24

Spoiler:

Posted Image

#2538 NiKaNoRoU

NiKaNoRoU

Cαποιος Jων

• Members
  • 24 posts

Posted 18 March 2010 - 12:06

Καλώς τα βρήκαμε
Spoiler:

Posted Image

#2539 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 18 March 2010 - 12:14

we got trolled...nough said
Posted Image

#2540 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 18 March 2010 - 12:37

Εμένα μου άρεσε το συγκεκριμένο chapter, για άλλη μια φορά έβγαλα λάθος συμπέρασμα απο τα early spoilers. Είχε καταπληκτικό art & battle sequence ενώ είχαμε και των πρώτο confirmed shinigami death. RIP Yamamoto Genryusai. Έξυπνος ο Άιζεν να ενώσει τον εαυτό του με την Hyogyoku αφού η πέτρα δεν μπορεί να καταστραφεί (παρά τις προσπάθειες που είχε κάνει ο Urahara να το κάνει) και φαίνεται πως αυτή η ιδιότητα αφορά και τον "ξενιστή" της.

Το επόμενο chapter προβλέπεται πιο ενδιαφέρον αφού ο Aizen θα μας εξηγήσει τι εννοεί με το "all your battles were in the palm of my hand" και ποιος είναι ο λόγος για το εκτεταμένο stalking του στον Ichigo.

#2541 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 March 2010 - 12:57

Μετα απο 3 συνεχομενα chapter επρεπε να παρει ενα διαλλειμα ο κουμπο και αυτο ειναι το αποτελεσμα.Uber troll once more.Τον εχεις κανει ηδη god mode.Τωρα τον κανεις και admin τι αλλο να κανει ο αιζεν.Αντε και στο επομενο η συνεχεις της συγκλονιστικης συζητησης...:blingeye2:

Posted Image

#2542 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 18 March 2010 - 14:05

Εεεε...ναι...οκ...και πάνω που είχα αρχίσει να συμπαθώ τον Kubo...:if:
"all your battles were in the palm of my hand" : Η μεγαλύτερη,κατα τη γνώμη μου, πατάτα των τελευταίων chapters.:roar:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#2543 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 March 2010 - 14:53

Μου άρεσε το chapter, δείχνει οτι ο Aizen δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Δεν περίμενα πάντως να ενσωματώσει το hougyoku στον εαυτό του. Βρέθηκα προ εκπλήξεως, οφείλω να ομολογήσω.
Η πέτρα φαίνεται οτι είναι ζωντανή, επειδή ο Aizen λέει οτι τον προστατεύει επειδή τον θεωρεί αφέντη του.

#2544 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 March 2010 - 15:04

Προσεξατε οτι στο cover ελεγε οτι αυτη θα ειναι η τελευταια μαχη του arancar arc, ε?

qzMHWHd.png

#2545 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 March 2010 - 15:11

Προσεξατε οτι στο cover ελεγε οτι αυτη θα ειναι η τελευταια μαχη του arancar arc, ε?

I noticed that too. Εγώ ξενέρωσα άσχημα, απλά μας τρολάρει ο Κούμπο. Ντάξ γίνεται ότι γίνεται αλλά να φύγουμε από αυτό το μέρος. Αφού έχουμε ακόμα δύο άρκ μέχρι το τέλος, ξέρουμε ότι ο Άιζεν θα φύγει ζωντανός, αλλά εγώ ευχαριστήθηκα που έστω χτυπήθηκε.

Τώρα αυτό για τον Γιαμαμότο, έκανε το σώμα του ένα κίντο και μέτα -----------;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2546 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 18 March 2010 - 15:14

oκ το παραδεχομαι..το τσαπτερ ηταν πολυ καλο..ο yamamoto θυσιαστηκε... ο ichigo εδω τα εσπασε http://mangastream.com/read/bleach/396-76/6 αν και εκανε μλκια που δεν τον σκοτωσε..(παντως πολυ συχνο φενομενο το χτυπημα στους ομους)...ο aizen τα ειχε ολα planned...θελω να δω γιατι ομως...χμμμ

2bbd14fc.jpg

#2547 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 March 2010 - 15:45

"Ίτσιγκο! Είσαι ο πρωταγωνιστής! Μόνο εσύ μπορείς να γίνεις πιο imba από 'μένα! Γιαυτό σου έβαλα 1-2 mobάκια εδώ και εκεί μπας και κάνεις κανά lvl up!"

To chapter πάντως πέραν 1-2 trolls εδώ κι εκεί είχε μπόλικο battle eye-candy, μπορώ να πω πως ο itsigo φαινόταν πάρα πολύ bad-ass ειδηκά στις πρώτες σελίδες! Ο_ο

#2548 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 18 March 2010 - 15:52

Εμένα μου άρεσε το συγκεκριμένο chapter, για άλλη μια φορά έβγαλα λάθος συμπέρασμα απο τα early spoilers. Είχε καταπληκτικό art & battle sequence ενώ είχαμε και των πρώτο confirmed shinigami death. RIP Yamamoto Genryusai. Έξυπνος ο Άιζεν να ενώσει τον εαυτό του με την Hyogyoku αφού η πέτρα δεν μπορεί να καταστραφεί (παρά τις προσπάθειες που είχε κάνει ο Urahara να το κάνει) και φαίνεται πως αυτή η ιδιότητα αφορά και τον "ξενιστή" της.

Το επόμενο chapter προβλέπεται πιο ενδιαφέρον αφού ο Aizen θα μας εξηγήσει τι εννοεί με το "all your battles were in the palm of my hand" και ποιος είναι ο λόγος για το εκτεταμένο stalking του στον Ichigo.

Ο Kaiser τα λεει σωστα!!
Δεν μου καθολου trolling,θα μπορουσα να το ονομασω πλοκη!! :D

#2549 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 18 March 2010 - 17:18

^ +1

Λοιπον ο Kubo μας δινει με το καλημερα σας την πιο τρανταχτη απωλεια για την SS με τη θυσια του Captain Commander. Σιγουρα προτιμουσα να πω την αληθεια να εφευγαν απο τη μεση καποιοι απο τους πιο αδυναμους captains οπως καλη ωρα Soifon, Komamura ή αν όχι captains τουλαχιστον vice-captains αλλα σιγουρα αυξανει το ενδιαφερον της ολης πλοκης και εξελιξης της ιστοριας ως προς το γεγονος του πως θα σταθει η SS απεναντι στον Aizen και στους αναμενομενους Vasto Lordes, ειδικα τωρα που χανουν το μεγαλυτερο χαρτι που μπορουσε να απειλησει τον Aizen και τα σχεδια του.

Πιθανοτατα να μην στεκει αυτο που θα πω αλλα ο συνδυασμος της απωλειας του Yamamoto με την ενσωματωση του Hoygyoku στον Αιζεν ισως αλλαξει την φιλοσοφια των shinigamis ως προς το πως θα πρεπει να ηττηθει ο Αιζεν. Κανονικα ολα αυτα θα πρεπει να ταρακουνησουν αρκετα τους shinigami.... εκτος και αν ο Kubo εχει αλλα σχεδια στο νου του ως προς την αντιδραση τους.

Οσον αφορα το τελος που αναφερεται ο Αιζεν στον Ichigo και τις μαχες του περιμενω να δω οπως ειπε και Black Kaiser τι εννοουσε ο Αιζεν οταν ειπε πως "all your battles were in the palm of my hand" καθως τοτε θα δουμε που παει η κατασταση.

#2550 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 18 March 2010 - 17:30

Πο...δεν άντεξε τόσο καιρό χωρίς τρολλ ε?
Άρε kubo..
Δεν έχω υπογραφή :oo: