Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2521 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 March 2010 - 20:12

Συγκριτικά με τον τελευταίο 1,5 χρόνο που δεν γινόταν τίποτα εδώ κάτι γίνεται, είναι καλά κεφάλαια για το bleach παρά τα τρολ του Κούμπο.
Posted Image

#2522 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 13 March 2010 - 21:14

Οκ. Το θέμα είναι αν σου αρέσει το Bleach όχι σε σχέση με το One Piece αλλά γενικά. Αν δεν σου αρέσει κάνεις drop ή stall. Που ξέρεις, σε καμιά 50αριά chapters μπορεί το Bleach να βρίσκεται σε "καλύτερη" φάση απο το OP.

Η σειρα γενικα μου αρεσει,αλλα τελαυιταια δεν μου πολυαρεσουν...οπως ειπα και πριν,ειναι λες και ο kubo δεν νοιαζεται για την σειρα του και βαζει οτι του κατεβει.

#2523 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 13 March 2010 - 21:17

πρεπει να εχει χασει το μετρο απο την πιεση, δυστυχως οταν μια σειρα ξεκιναει να βγαζει χρηματα, τοτε η πιεση γινεται αφορητη...

#2524 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 13 March 2010 - 21:17

Η σειρα γενικα μου αρεσει,αλλα τελαυιταια δεν μου πολυαρεσουν...οπως ειπα και πριν,ειναι λες και ο kubo δεν νοιαζεται για την σειρα του και βαζει οτι του κατεβει.

Γενικα εχω απογοητευτει με την σειρα λογω κυριως τον φιλλερ αλλα το μανγκα ειναι λιγο καλυτερο.

Posted Image

#2525 Urahara san

Urahara san

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 14 March 2010 - 01:09

το ξενερωτο ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλα γεγονοτα σε καθε chapter. Το τελευταιο για παραδειγμα ηταν τι? ο γερακος να κανει ενα kido στον aizen και τον ichigo να ετοιμαζεται να ξαναφαει καλα

Posted Image

#2526 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 March 2010 - 02:18

Οπότε αν κατάλαβα καλά το σπαθί του παππού σφραγίστηκε για τα καλά? Ακόμη και τώρα που ψόφησε ο WW τζίφος η σπάθα?

Οπότε δεν πρόκειται να δούμε ποτέ Bankai από τον Yamamoto. Κρίμα :S

Οther than that εμένα μου φαίνεται τεράστιο κατόρθωμα που ο Aizen κατόρθωσε να βγάλει εκτός τον δυνατότερο Shinigami της SS. Ακόμη και αν του σκίστηκε η ρόμπα αυτό δεν λέει κάτι. Ο Yamamoto atm είναι ένα με το έδαφος.

Ο Ichigo ετοιμάζεται για να φάει πολύ ξύλο. >_<

#2527 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 14 March 2010 - 02:43

ναι ειναι 1 με το εδαφος και πεταει 96ρια Kidou. Μολις πατησει το γνωστο : Way of destruction No 1000 : One Hit K.O! θα κλαει ο aizen.

#2528 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 March 2010 - 03:05

Το 96άρι Kidou και ανάλογες τεχνικές δεν είναι τίποτα για τον Yamamoto και την δύναμή του. Και κοίτα που είναι αυτός και που είναι ο Aizen ένας shinigami κατά πολύ νεότερος τον οποίο ο Yamamoto brat τον ανέβαζε punk τον κατέβαζε.

Τώρα το να λέμε gj Yamamoto επειδή έκανε ένα kido και καψαλίστηκε η μπουκλα του Aizen ενώ ο ίδιος ψυχορραγεί και η γη τον ετρομάζει, μου φαίνεται σαν σε αγώνα της Μίλαν έναντι της Κάτω Μαγούλας Κολωκοτρονιτσίου όπου η Μίλαν έχει φάει 5 γκολ οι φαν της Μίλαν να χαίρονται επειδή έβαλε ένα στην λήξη του παιχνιδιού.

#2529 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 15 March 2010 - 18:50

Bleach 396 Spoilers - by nja

Spoiler:

!!!!!!!! ?

#2530 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 15 March 2010 - 19:08

Spoiler:

#2531 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 15 March 2010 - 21:05

Ι am so dissapointed >.> αρχισε να τρολαρει παλι ο kubo.

Posted Image

#2532 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 March 2010 - 01:35

Ε, πάει...
Spoiler:

Posted Image

#2533 iristella

iristella