Παιδια δεν ξερω εσεις τι λετε,αλλα εγω ολα τα τελευταια chapter(ολα μετα τον θανατο του stark,καθως και αυτα λιγα chapter πριν απο αυτο)τα αντιμετωπιζω ως filler που σε λιγο καιρο θα δειξει πως δεν εγιναν ετσι τα πραγματα...ειναι λες και αυτος με τα καρφακια και τα γυαλια ηλιου δεν βλεπει την ωρα να τελειωνει με αυτο!!!
Δεν μας δειχνει κανενα bankai απο τους captains,και μετα πιστευει πως θα αναρωτιομαστε πως γινετε να εχασαν,Περιμεναμε(εγω τουλαχιστον) να ειναι ενας πολυ δυνατος vasto-lorde ο wonderweiss αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν ενα κοινο arrancar που απλα "θυσιασε το μυαλο του για την δυναμη του να "σβηνει"(δηλαδη να τις αποθηκευει ολες στο κεφαλι του με εναν μιστιριο τροπο χωρις να παθαινει τιποτα)τις φωτιες που κανει ο γερος.Και τωρα του δινει μια μπουνια ο γερος,και bye-bye wonderweiss.
Τι πιο λογικο παντως απο αυτο.Ο ichigo πηγε να πολεμησει τον aizen,πολεμησε μαζι του για 5-6 δευτερα,και μετα καθοταν σαν τον μ@λ@κ@ και εβλεπε.Και τωρα του ηρθε η θεια φωτηση και πηγε να πολεμησει.
Ο kensei πολεμουσε με τον wonderweiss,τι εγινε με αυτον τωρα?????
Με αλλα λογια,
αν τελειωσει το bleach μετα απο αυτο το arc,θα παω στην ιαπωνια και θα παρω το κεφαλι του kubo για να διακοσμησω το δωματιο μου!!!