Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2476 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 12:56

Bleach 394 Spoilers

Spoiler:

Pics

More Pics

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 03 Μάρτιος 2010 - 22:13

#2477 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 15:10

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 03 Μάρτιος 2010 - 17:29
spoiler tag inserted

Δημοσιευμένη  εικόνα
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#2478 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 15:17

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2479 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 17:20

ετσι ετσι !!! και πολυ την εχουμε δει !
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2480 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 19:53

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2481 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 19:59

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2482 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 19:59

3ο σερι καλο chapter απο τον Kubo?Ουτε εγω το πιστευω XD
Μαλλον εχει τεραστιο Troll στα σκαρια.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2483 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 20:41

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2484 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 02:22

το βγαλανε
http://mangastream.com/read/bleach/
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2485 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 02:37

Μου άρεσε τρελά που ο Yamamoto έχει υφάκι ORLY για όλη τη μάχη. :hahaha: Αλλά κάπου μέσα σ'όλα αυτά, τον λυπήθηκα τον Wonderweiss... :( Πολλή φρίκη, να του έχουν πάρει τα πάντα για να είναι μια ασπίδα που τελικά θυσιάζεται... :unlucky:

Και νομίζω ότι τον WW τον χρησιμοποιεί ο Aizen απλά για να καθυστερήσει τον Yamamoto... γιατί, δεν έχω ιδέα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2486 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 03:16

Nαι βασικά δεν βγάζει πολύ νόημα που ο WW τρώει ξύλο και ο Aizen κάθεται απλά και κοιτάει (αν είναι όντως ο Aizen εκεί που τον βλέπουμε.

Και αλήθεια ο Kensei και η Mashiro τι έγιναν?

Όσο για τον WW και εγώ τον λυπήθηκα ειδικά εκεί που ούρλιαζε τρομαγμένος. Βέβαια σε μια φάση εκεί που του άνοιξε τρύπα ο Yamamoto νόμιζα ότι έπεφταν άντερα απ έξω και χάρηκα για το splatter αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν regeneration. Meh....

#2487 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 10:21

Δεν ήταν στο επίπεδο των 2 προηγούμενων αλλά ήταν καλό chapter κατα την γνώμη μου. Προφανώς ήταν 100% pure action αφού δεν χωρούν και πολλές συζητήσεις μεταξύ ενός γέρου και ενός πλάσματος το οποίο δεν ξέρει να αρθρώσει λέξη. Ήταν σίγουρο πως ο Yamamoto δεν θα πέσει τόσο γελοία ενώ πιστεύω πως ο WW δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Πέρα απο τις σκηνές μάχης και την ποζεριά αλλά και τo πρόσωπο του Aizen στην σελίδα 6 δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Στο επόμενο μπορεί να έχουμε και conclusion της συγκεκριμένης μάχης ενώ αναρωτιέμαι αν ο τίτλος "The Burnout Inferno 2" μας προϊδεάζει για μια σειρά "τελικών" chapters όπως εκείνα των End of Hypnosis.

Για το γιατί περιμένει ο Aizen υπάρχουν 3 πιθανοί λόγοι πιστεύω :

Μάλλον ο Aizen ξέρει κάτι περισσότερο απο εμάς για τον WW. Δεν νομίζω πως ο WW θα ηττηθεί τόσο γρήγορα και εύκολα απο τον Old Yama. Και γι'αυτό ο Aizen μένει εκτός μάχης προς το παρόν. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι με τον θάνατο του ο WW κάνει seal τις δυνάμεις του RyujinJakka permanently. Επομένως αφού ο WW έχει κανει ήδη την δουλειά του, ο Aizen απλά περιμένει να τελειώσει η μάχη και να υποστεί ο Yamamoto την μέγιστη δυνατή φθορά πριν ξεκινήσει η δική τους αναμέτρηση. Ελπίζω να μην ισχύει γιατί όλοι θέλουμε να δούμε το bankai του γέρου.

Αυτή είναι η λογική εξήγηση βέβαια. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για ένα μηχανισμό των Shonen όπου ο κεντρικός villain περιμένει πάντα να ηττηθούν όλα τα underlings για να μπει την μάχη.

Και αλήθεια ο Kensei και η Mashiro τι έγιναν?

Μέρος του background μάλλον. Κάπου εκεί στα χαλάσματα θα κείτονται. Απογοητευτικό για τον Kensei να νικά ο Yamamoto με τις γροθιές αυτόν που δεν νίκησε με το bankai του ο πρώτος.

#2488 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 10:49

Και εγω θα συμφωνησω με την μπυρα απο πανω οτι πραγματικα αυτο το chapter δεν ηταν στα επιπεδα των 2 προηγουμενων.Καλο ξυλικι το διχως αλλο δεν ξερω περιμενα κατι περισσοτερο απο τον γερακο.Ειπαμε ναι ειναι ο πιο δυνατος αλλα και παλι μονο μπουνιες? Δεν μπορουσε να τον βαλει να κανει kidou.Αν και η τελευταια σκηνη μου φαινεται λιγακι σαν τον Kang απο το mortal Kombat ετοιμο να πεταξει την μπαλλα φωτιας.Ελπιζω να μην τελειωσει μονο με brute force αυτη η μαχη γτ κατε με θα ειναι ολιγον αθλιο.
ΥΓ Κενσει που εισαι οεο.Bankai και στο χωμα και ο γερακος τον παιζει με τα μπρατσα.Οταν θες να αναδειξεις τον αλλο τυφλα να εχει η λογικη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2489 NiKaNoRoU

NiKaNoRoU

Cαποιος Jων

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 11:37

Και εγω θα συμφωνησω με την μπυρα απο πανω οτι πραγματικα αυτο το chapter δεν ηταν στα επιπεδα των 2 προηγουμενων.Καλο ξυλικι το διχως αλλο δεν ξερω περιμενα κατι περισσοτερο απο τον γερακο.Ειπαμε ναι ειναι ο πιο δυνατος αλλα και παλι μονο μπουνιες? Δεν μπορουσε να τον βαλει να κανει kidou.Αν και η τελευταια σκηνη μου φαινεται λιγακι σαν τον Kang απο το mortal Kombat ετοιμο να πεταξει την μπαλλα φωτιας.Ελπιζω να μην τελειωσει μονο με brute force αυτη η μαχη γτ κατε με θα ειναι ολιγον αθλιο.
ΥΓ Κενσει που εισαι οεο.Bankai και στο χωμα και ο γερακος τον παιζει με τα μπρατσα.Οταν θες να αναδειξεις τον αλλο τυφλα να εχει η λογικη.

Ε καλά...της χιλιετίας του έφαγε (της χρονιάς του δε λέει) ο WW, με γροθιές από το reiatsu του μπάρμπα ShaoLin. :beaten:

Ήθελε ο κουμπάκης να μας δείξει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος της 3ης ηλικίας, και τις γραμμώσεις που κρατιούνται με σχοινιά :burningbe3:

Spoiler:
Aυτό ήταν κορυφαίο ΧD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από NiKaNoRoU: 04 Μάρτιος 2010 - 11:55
grammar

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2490 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 11:37

δυσάρεστο chapter, δεν ξέρω αν με χαλάει τόσο γιατί το συγκρίνω με το προηγούμενο. η μάχη εξελίσσεται ακριβώς όπως έχουν εξελιχθεί όλες η μάχες από το chapter 1 μέχρι σήμερα. έχω βαρεθεί να βλέπω τον κακό (in this case Aizen) να λέει: αντίο και να μας κάνει να νομίζουμε πως είναι σίγουρος πως θα πεθάνει, και μετά ο άλλος να νικάει και να μην ψοφάει και πάλι ο Aizen να τα έχει σχεδιάσει όλα. ο tite kubo έχει αυτή την διαστρεβλωμένη ιδέα ότι όταν κάνει τις μάχες έτσι πωρώνεται ο κόσμος, βλέπω και στα παραπάνω comments, ναι, μπορεί να άρεσαν μερικές σκηνές, αλλα η μάχη itself είναι ένα fail. Am i Right or am i Right? :o

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

Back to Bleach