Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 02 March 2009 - 18:30
Καλο το 98, για να δουμε.
Posted 02 March 2009 - 19:46
απο Τακα ισως κατεβαζεις?? απο Τακα που κατεβασα μια φορα θυμαμαι το ειχαν σφαξει το επ στο encoding.
Posted 03 March 2009 - 01:58
Posted 04 March 2009 - 02:02
Εχουμε ακομα filler?
Eυχαριστω.

Posted 04 March 2009 - 02:20

Posted 05 March 2009 - 17:06
+ Η σκηνή του Tobi και του Deidara είχε γέλιο (και στο πνεύμα του μάνγκα

+ Είχε δράση! Η μάχη Guren vs 3-tailed beast ήταν πολύ καλη.
+ Το ανιμεϊσιον και το σχεδιο ήταν σε πολυ καλα επιπεδα
+ Τρυφερή στιγμη αναμεσα στον Yuukimaru και την Guren είναι σιγουρα ενα +
+ Καλή επιλογη μουσικής επένδυσης
+ Το Ομάκε στο τέλος δεν υπαρχει ΧΡ
- Χμμ, πραγματικα δεν υπαρχει κατι που να μην μου άρεσε σε αυτο το επεισόδιο,οποτε δεν εχει "-" Ο_ο
Επίσης απο το review φαίνεται οτι θα κρατήσει ίσως λίγο περισσότερο απ'οσο φανταζόμουν. Αλλα αμα συνεχίσει καλα δεν εχω κανένα προβλημα (το καλο πράμα αργεί να ερθει άλλωστε

Επίσης τσεκαρετε λιγο τις εικονες...
!!ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΠΟΪΛΕΡ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Edited by Seraphimon-T.K., 05 March 2009 - 17:12.
Posted 05 March 2009 - 19:03
παιδα παντως δν μπορεσα να αντεξω την σκηνη με τον τομπι δλδ πως να σας το εξηγησω (ειναι τοσο ειρωνικο)και του εχουν βαλει μια φωνη του τομπι ελεος!!!αλλα ειχα σκασει στα γελεια δν παιζοτανε με την καμια!!!!

Posted 05 March 2009 - 19:12
Posted 05 March 2009 - 19:36
συγνωμη ρε παιδιά, biju σε φιλλερ έχουνε???
Ναι οπως βλέπεις. Αφου στο μάνγκα ήταν 2 σελίδες μονο, πιστευω ηταν ευκαιρια για φιλλερ

Το μάνγκα πληροφοριακά ειναι 95 τσαπτερ μπροστα.Τα οποια περιπου βγάζουν 50 επεισόδια. Οποτε πιστευω καλυτερα που μπηκε το φιλλερ για να μην δουμε τα εκτρώματα των φιλλερ του πρώτου ναρουτο.
Posted 05 March 2009 - 20:04
+ Η σκηνή του Tobi και του Deidara είχε γέλιο (και στο πνεύμα του μάνγκα

+ Είχε δράση! Η μάχη Guren vs 3-tailed beast ήταν πολύ καλη.
+ Το ανιμεϊσιον και το σχεδιο ήταν σε πολυ καλα επιπεδα
+ Τρυφερή στιγμη αναμεσα στον Yuukimaru και την Guren είναι σιγουρα ενα +
+ Καλή επιλογη μουσικής επένδυσης
+ Το Ομάκε στο τέλος δεν υπαρχει ΧΡ
- Χμμ, πραγματικα δεν υπαρχει κατι που να μην μου άρεσε σε αυτο το επεισόδιο,οποτε δεν εχει "-" Ο_ο
Επίσης απο το review φαίνεται οτι θα κρατήσει ίσως λίγο περισσότερο απ'οσο φανταζόμουν. Αλλα αμα συνεχίσει καλα δεν εχω κανένα προβλημα (το καλο πράμα αργεί να ερθει άλλωστε
[quote]
Συμφωνω σε ολα.Guren μπαινει επαξια στο τοπ των κακων-καλων του Ναρουτο.Μπορω να την φανταστω canon ανετα.Παμε για το επομενο που και αυτο φαινεται πολυ καλο.....gai team ερχεται.

Posted 06 March 2009 - 12:08
συμφωνουμε ολοι και με μια πιανει μια χαρα!..... ~ -_- ~
μονο που εγω βρηκα 2 σημεια που λιγο, στιγμιαια με ενοχλησαν.
1. στη μαχη με το 3-ουρες. Μεχρι και ο γοριλανθρωπος το κρατησε απο την ουρα.. ΕΕ? πως που ποτε και γιατι γινεται αυτο? ολοκληρο 3-ουρες....
2. Παρα ηταν κωμικο το κομματι με τους akatsuki, αν και στο μαγαζι ειχε γελιο.
Posted 06 March 2009 - 16:34
Eυχαριστώ

Posted 06 March 2009 - 17:19

Posted 06 March 2009 - 19:16
Tokyo Toshokan is your friend!Συγνώμη μπορεί κάποιος να μου πει μετά που έκλεισαν οι Dattebayo από που μπορώ να βρώ τα επισόδια Naruto?Εννοώ καποιον tracker έκτος mininova κλπ.Δεν ξέρω και ποιο fansub group τα μεταφράζει αυτή τη στιγμή!Επίσης αν γίνεται ας αννανεώσει κάποιος το sticky thread με τα links για τα επισόδια !
Eυχαριστώ
Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Search
Συνήθως το βγάζουν πρώτοι οι Horrible subs οπότε αν βιάζεσαι να το δεις το κατεβάζεις και από αυτούς.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org