Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#3196 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2013 - 02:37

Ξέρει κανείς αν το 316 - "The Reanimated Allied Forces" είναι filler;
Αν είναι filler, έχει ανακοινωθεί μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα filler ή απλά περιμένουμε;

#3197 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2013 - 10:54

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381 Μέχρι το 319 τουλάχιστον θα είναι fillers :P this anime breaks it's own record of silliness.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 01 Ιούνιος 2013 - 10:54

#3198 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2013 - 12:59

ΟΚ. Ευχαριστώ.

#3199 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2013 - 02:55

Εμετος. Να μεινουν ολοι τους ανεργοι.

Ευχαριστω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3200 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2013 - 13:57

Συγγνώμη, άλλα τι είναι τα "fillers" που γράφετε;

Ξέρω ότι δεν είναι το καταλληλότερο thread, απλά τα διαβάζω και είχα την απορία.

30w46c0.jpg

#3201 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2013 - 16:10

Επεισοδια που δεν εχουν καμια σχεση με την ιστορια του manga. Ηλιθιες εμετικες ιστοριες που δεν εχουν λογο υπαρξης.

Εμετος
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3202 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2013 - 17:12

:) ευχαριστώ

30w46c0.jpg

#3203 Tictalic

Tictalic

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLavrio

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2013 - 23:07

αντε επιτελους αυριο εχουμε κανονικο επεισοδιο μετα απο τοσο καιρο ;3

#3204 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 15:12

Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω με το φριχτό animation...

#3205 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 20:24

Πρωτον: Απιστευτες ανατροπες στα 321 και 322.

Δευτερον: Βγαλτε το φελεκι μου μεσα τωρα αμεσως τα ανεκδοτα κομματια της μουσικης.... Δλδ ποσο επικιλα πια τ8 θεμα του Μανταρα;

Τριτον: Δε ξερω τι παιζει με το animation αλλα εγω το βρηκα εξαιρστικο. Μακαρι να ηταν ολα τα επεισοδια ετσι. Δηλαδη εχω δει πολλα ανιμε και η ποιοτητα του επεισοδιου μου θυμιζε αρκετα το στυλ noein που υπεραγαπω οπως στη μαχη με τον pain και το 6 τtails που βεβαια ολοι γκρινιαζαν τοτε. Το flow, η φυσικη κινηση των χαρακτηρων ειναι απιστευτη. Μπορει τα προσωπα να μην ειναι ακριβως οπως το manga αλλα αυτη ειναι επιλογη των animators.

Για παραδειγμα τ8 animation του επομενου επεισοδιου φαινεται το κλασσικο generic στυλ ολων των σονεν....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3206 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 22:30

Πρωτον: Απιστευτες ανατροπες στα 321 και 322.

Δευτερον: Βγαλτε το φελεκι μου μεσα τωρα αμεσως τα ανεκδοτα κομματια της μουσικης.... Δλδ ποσο επικιλα πια τ8 θεμα του Μανταρα;

Τριτον: Δε ξερω τι παιζει με το animation αλλα εγω το βρηκα εξαιρστικο. Μακαρι να ηταν ολα τα επεισοδια ετσι. Δηλαδη εχω δει πολλα ανιμε και η ποιοτητα του επεισοδιου μου θυμιζε αρκετα το στυλ noein που υπεραγαπω οπως στη μαχη με τον pain και το 6 τtails που βεβαια ολοι γκρινιαζαν τοτε. Το flow, η φυσικη κινηση των χαρακτηρων ειναι απιστευτη. Μπορει τα προσωπα να μην ειναι ακριβως οπως το manga αλλα αυτη ειναι επιλογη των animators.

Για παραδειγμα τ8 animation του επομενου επεισοδιου φαινεται το κλασσικο generic στυλ ολων των σονεν....

Βασικά μπορεί να έχεις δίκιο, σε σχέση με το manga δεν μ' άρεσε αλλα κ πάλι μου θύμισε το animation όπως την μάχη του Pain που (ας μην κοροιδευόμαστε) ήταν ΑΘΛΙΟ!!!!

το*

#3207 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2013 - 22:41

Shit got real. And it was GLORIUS like it should be. Im done with this anime now :P Αν είχαν όλα τα επεισόδια τέτοιο επίπεδο σκηνοθεσίας, animation και σχεδίου, το naruto θα ήταν πολύ πάνω.

#3208 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 16:21

Πεθαινα χθες το ειδα το επεισοδειο επιτελους ειδα τον αγαπημενο μου Naruto χαρακτηρα animated!
Uchiha Madara και τα μυαλα στα καγκελα!Τρομερο επεισοδειο θα ξαναρχισω να βλεπω Naruto μετα απο 1 διακοπης!(Ενταξει διαβαζα το καινουργιο chapter καθε εβδομαδα)
Στο επομενο επεισοδειο θα πεσει πολυ ξυλο!Επιτελους!
Υ.Γ."Ντυθηκα" και αναλογα οπως βλεπεται :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 28 Ιούλιος 2013 - 17:05

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#3209 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 08:41

Shit got real. And it was GLORIUS like it should be. Im done with this anime now :P Αν είχαν όλα τα επεισόδια τέτοιο επίπεδο σκηνοθεσίας, animation και σχεδίου, το naruto θα ήταν πολύ πάνω.

Συμφωνω απολυτα.Το επεισοδιο αυτο ηταν απο αλλο πλανητη.Απαραδεκτοι ομως που απ'τη μια βαζουν τοσο καιρο fillers και απ'την αλλη φτιαχνουν τετοια επεισοδια,δλδ απ'το -1 σε πανε στο 9,5.

#3210 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 21:17

Άντε επιτέλους μετά από 4.5 μήνες fillers (αν δεν κάνω λάθος) και μετά τα ξενέρωτα edo tensei αρχίζει επιτέλους να γίνει κάτι καλό. Ελπίζω να μην ξαναβάλουν σύντομα fillers!

Από ότι κατάλαβα πλέον είμαστε σε cheat_mode = On :P
phmava.php