Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#3151 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2012 - 14:17

Spoiler: 268 + Naruto Γενικα

ezgif.com-resize.gif

#3152 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 19:58

Ξενερα που δεν ειχε επ χθες :( .Τελικα το manga ειναι που αξιζει (εεε αμα ειναι να μας βγαζει την πιστη για να δουμε μια μαχη) η οποια δεν ειναι και τιποτα φοβερο κιολας εχει καλυτερες αργοτερα.Ειδικα για εμας τους readers του μανγκα Naruto που ξερουν τι θα γινει στη μαχη κλπ νομιζω ειναι μαρτυριο να περιμενουμε απλως να δουμε την μαχη animated (και θα το ξαναπω εφοσον αυτη η μαχη ειναι ΜΕΤΡΙΑ της μας εχεις να περιμενουμε ρε φιλε?Απλως για να εχει πολλα επιδεια το ανιμε?)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#3153 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 Δημοσιεύσεις:
  • LocationStars

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 01:23

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ το απόλαυσα πάρα πολύ το καινούριο... Επιτέλους δηλαδή που έδειξε και μια μάχη της προκοπής!! Τόσο καιρό βαρετή στασιμότητα και ακατάπαυστη πάρλα σχεδόν με σκότωσαν ευτυχώς να λέμε που πέρασαν στη δράση..!

της μας εχεις να περιμενουμε ρε φιλε?Απλως για να εχει πολλα επιδεια το ανιμε?

το καλό πράγμα αργεί να γίνει λένε.. λογικό το βρίσκω να δέιχνει λιγότερο σημαντικές μάχες.Κάνει την προετοιμασία για μια πολύ καλή μάχη (ε να μην έχουμε κάτι πιο μέτριο στην αρχή για να μπορούμε να περιγράψουμε πόσο επικό ήταν το τέλος; ;) )

Υ.Γ, Προσωπικά δεν θέλω να τελειώσει το ανιμε... όσο πιο πολλά επεισόδεια τόσο το καλύτερο :moeee:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3154 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 07:17

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ το απόλαυσα πάρα πολύ το καινούριο... Επιτέλους δηλαδή που έδειξε και μια μάχη της προκοπής!! Τόσο καιρό βαρετή στασιμότητα και ακατάπαυστη πάρλα σχεδόν με σκότωσαν ευτυχώς να λέμε που πέρασαν στη δράση..!

το καλό πράγμα αργεί να γίνει λένε.. λογικό το βρίσκω να δέιχνει λιγότερο σημαντικές μάχες.Κάνει την προετοιμασία για μια πολύ καλή μάχη (ε να μην έχουμε κάτι πιο μέτριο στην αρχή για να μπορούμε να περιγράψουμε πόσο επικό ήταν το τέλος; ;) )

Υ.Γ, Προσωπικά δεν θέλω να τελειώσει το ανιμε... όσο πιο πολλά επεισόδεια τόσο το καλύτερο :moeee:

Και βεβαια ουτε εγω θελω να τελιωσει :P (φυσικα δεν θελω μονο ενα πραγμα να βαλει στην τελευταια αρκ...FILLERRR.....ναι το ξερω οτι ειναι αδυνατο)

#3155 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 14:26

Φοβερη αποδωσει του manga σε ανιμε.Το αγαπημενο μου επεισοδειο στον Great Ninja War που εχει δειξει μεχρι τωρα το ανιμε!(Φυσικα just wait να δειτε τι γινεται παρακατω!!!)

#3156 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2012 - 01:35

Οκ... αυτό το arc με τον πόλεμο, μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι fail. Πολύ lame όλες αυτές οι μάχες με παλιά αγαπημένα και μη πρόσωπα. Τέλος πάντως κάποια στιγμή θα γίνει και κάτι αξιόλογο, απλά τώρα θέλει να δείξει ότι και καλά έχουμε πόλεμο.
phmava.php

#3157 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2012 - 07:05

Από την αρχή του arc φαίνονταν ότι το πάνε για πολύ fail και filler, η σαπίλα η ίδια. Όταν θα γίνει "εκείνο", τότε θα ξαναπιάσω το anime-

#3158 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2012 - 16:00

Μ@@@κια.Αν εξερεσεις το humor ηταν χαλια.Filler ελεος.

#3159 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 02:28

Το ότι αυτό το filler με έκανε να το απολαύσω πιο πολύ από το κανονικό anime τελευταία (βέβαια λόγο γέλιου) λέει πολλά νομίζω :P
phmava.php

#3160 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 07:59

Καλα μην το παρακανουμε....Ειπαμε πλακα ειχε αλλα ενταξει δεν ηταν και οτι καλυτερο.

#3161 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 09:53

Είπα εγώ ότι ήταν ότι καλήτερο; Μάλλον δεν κατάλαβες το post μου :hihi2:
phmava.php

#3162 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 10:19

Νομιζω οτι αμα απολαμβανεις κατι σημαινει οτι το θεωριες και καλυτερο!!!Φυσικα και εμενα μαρεσε σε καπιοα σημεια, αλλα δεν συγκρινεται με το κανονικο Naruto!!!

#3163 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 20:08

Κοίτα, δεν θα ήθελα να βλέπω fillers, αλλά οκ, τουλάχιστον για ένα επεισόδιο γέλασα :P Εννοείται ότι αν είχε όλο fillers θα ξενέρωνα. Απλά θα προτιμούσα να μην ξενέρωνα σε αυτό το arc :P
phmava.php

#3164 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2012 - 21:54

To filler δεν το ειδα αλλα πριν απο λιγο ειδα το 272. Ωραια η μαχη αν και μικρη ,καθως και πολυ ιδιαιτερο το τελος του αγαπημενου Hanzo που εκανε seppuku. Το επομενο φαινεται ωραιο αν και θα εχει flashbacks.
Δημοσιευμένη  εικόνα"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#3165 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 09:18

ωραίο και το νέο επεισόδιο, με αρκετό ξύλο και μια δόση συγκίνησης. Ωραίος ο Asuma, και το παρελθόν της Team Asuma. Το anime ανέβηκε level μου φάνηκε σε αυτό το επεισόδιο τόσο με το story όσο και τεχνικά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από panathinaikara: 11 Αύγουστος 2012 - 09:22

Δημοσιευμένη  εικόνα