Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2986 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 22 July 2011 - 03:07

Πολυ νεκρα εχει πεσει τελευταια εδω... Εγω εχω μια ερωτηση στους manga readers στο προηγουμενο αλλα και σε αυτο το επεισοδιο η κοντρα Kakashi-Guy και το κυνηγητο Naruto-Konohamaru ηταν fillers??

#2987 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 July 2011 - 16:00

^^fillerακια και τα 2 .....

#2988 RaiD3n

RaiD3n

Lost in translation

• Members
  • 37 posts

Posted 22 July 2011 - 17:27

Ante ρε πάλι; Καλά αυτοί οι Ιάπωνες ξέρουν ποτε να πετάνε κανα φιλλερ μέσα
στην ιστορία άσχετα αμα το είχαν κάνει στο παρελθόν για 3 με 4 μήνες.

Posted Image Posted Image

Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying

A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1
)

#2989 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 25 July 2011 - 13:27

Φολα με το τελευταιο επ. και με το να επαναλαμβανουν τον διαλογο Sasu- Naru σε φαση ποιος θα πεθανει πρωτος ΕΛΕΟΣ!! Αντε να αρχισει να φτιαχνει εχουμε πολλα να δουμε!!
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#2990 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 28 July 2011 - 18:31

Περίμενα κι εγώ σήμερα να δω τα 2 episodes.....γαμήθηκ* το σύμπαν......από τα 2 eps το 1 (σαν σύνολο) παίζει να 'ταν οι αναμνήσεις του Naruto κτλ.
.....Προσωπικά εγώ δεν θα σχολιάσω τις σκηνές με Kabuto κτλ. (done it with manga) ....αλλά ρε ΓΑΜ*ΤΟ το "part 2" του 2ου ep . με το ζόρι μπόρεσα να το δω μετά από αυτό που είπε η Sakura.....KAΛΑ ΡΕ ΠΟ**ΤΗ ΜΟΥ , Ο BΛΑΜΜΕΝΟΣ Ο NARUTO ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ 1000 ΦΟΡΕΣ...ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ Η ΤΟ SASUKE....?!?!?!
Το ξέρω πως ο κόσμος το ζητάει εδώ και χρόνια αλλά θέλω να το ζητήσω κι εγώ......ΑΣ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! :nod2:
Posted Image

#2991 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 30 July 2011 - 12:16

Αχ αυτή η Sakura!!!Πάντως ο Kabuto μου αρέσει πολύ τώρα!

#2992 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 30 July 2011 - 14:45

die sakura die!!! Πωωω ρε γαμώτο πόσο μου τη σπαει! Ασε που τα 3/4 του πρώτου επεισοδίου ήταν flashback. Τουλάχιστον είδαμε Kabuto και Bee. Ανοιπομωνώ να συναντηθούν ο Bee και ο Naruto είμαι σίγουρος πως θα γίνουν πολύ φιλαράκια!
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#2993 mugiwhite

mugiwhite

*Don't be like me*

• Banned
  • 13 posts

Posted 01 August 2011 - 11:34

Θα πρέπει να είναι μάλλον πάνω απο 4 χρόνια απο τότε που σταμάτησα τη σειρά λόγο φίλλερς, βέβαια η αναμονή των σιπούντεν τότε δεν αποζημίωσε καθώς τα πρώτα 50 επεισόδια ήταν κακοσκηνιθετημένα με κακό ανιμέσιον και γεμάτα φίλλερς, έτσι παρατήσαμε τη σειρα και το ρίξαμε στο ουανπις.

Μέχρι που ήρθε αυτό το καλοκαίρι και είχα βαρεθεί τη ζωή μου και λέω δε ********, πόσο χάλια θα ναι οπότε έκατσα να δω τι παίζει... αφου λοιπόν πέρασαν τα πρώτα 40 βαρετά επεισόδια με τη γνωστή κλαψομουνίαση που διέπει τη σειρά και προσπερνώντας τα φίλλερς έφτασα στο καλό!!!

Η μάχη που ξεκίνησε με τον Σικαμαρού άρχισε να με αφήνει ****** και αυτό ήταν... έφαγα το κόλλημα της ζωης μου! Η εξέλιξη του Σάσκε ήταν σατανισμένη και πέρα απο κάθε προσδοκία ενώ ο ναρούτο αν και ******* και αδερφη είχε πολυ καλές ιδέες την ώρα της μάχης!!! Αν εξερέσουμε πως έχουμε τρία στυλ προσωπικότητας όλα κι ολα με ολους τους καραβοτσακισμένους και πληγωμένους νιντζα, οι μάχες ήταν θεικές και ο Madara καβλιάρης και με στόχους.

Η σειρά έχει πάρει πολύ τα πάνω της και με άφησε πλήρω ικανοποιήμενο καθώς είδα 220 επεισόδεια (χώρια τα φιλλερς) μέσα σε 1 μήνα! τώρα του χρόνου πάλι...

#2994 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 August 2011 - 00:09

Πάαααλι fillers... ΤΑ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩω:burningbe3:

Posted Image

#2995 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 12 August 2011 - 00:42

Θανατος στην αναθεματισμενη σαπιοροζομαλλα απο το πρωτο επ που ειδα την μισησα και τοσα χρονια το μισος μεγαλωνει. Μπραβο στον Kabuto για το καινουριο του στυλ και χτενισμα ,του παει περισσοτερο. Fillers :blurah5:
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#2996 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 August 2011 - 07:17

Σαπίλα τα τελευταία επεισόδια xP Μόνο ο uber kabuto και το θεϊκό opening τα έσωσαν κάπου..

Kατα ταλλά new filler saga απ' ότι βλέπω (όχι πως δεν το περίμενα) τα λέμε του χρόνου πάλι :P

#2997 tolis-shippuden

tolis-shippuden

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 12 August 2011 - 12:23

Εγώ προτιμώ να βγει πρώτα ολόκληρη η τελευταία σεζόν και μετά να αρχίσω να τη βλέπω γιατί μέσα σε λίγες μέρες θα έχω τελειώσει τα υπάρχοντα επεισόδια και μετά θα πρέπει να περιμένω μια βδομάδα για καινούργιο...Πολύ βασανιστικό...

#2998 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 13 August 2011 - 16:58

ποοο αρχισανε παλι τα fillers!!:OMG3::ill2:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#2999 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 22 August 2011 - 12:46

Θανατος στα FILLERS!:roar:Και τι δεν εχω δει στα τελευταια επεισοδεια...
-Βοτανοκυνηγητο
-Μαχη με καβουρι-γιγα
-Στοιχιωμενο πλοιο
-Νεο στυλ σκουπισματος by unknown pirate
-Το ειναι rasengan λιγοτερο αποτελεσματικο απο ενα σκουποξυλο
-Ο ναρουτο δυσκολευεται να νικησει ενα μαλακιο(εαν δυσκολευεται εκει πως στον διαολο θα νικησει τον Sasuke εεεε?!):if:

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#3000 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 August 2011 - 18:09

-Ο ναρουτο δυσκολευεται να νικησει ενα μαλακιο(εαν δυσκολευεται εκει πως στον διαολο θα νικησει τον Sasuke εεεε?!):if:

don't worry και αυτός μαλάκιο είναι....