Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 02 August 2008 - 02:13
Posted 02 August 2008 - 07:51
και παλι.. αν ισχυει κατι τοσο σημαντικο θα επρεπε να τον ειχαν στα Manga ετσι δεν ειναι?
This is why we hate fillers...
Αν καταλαβα καλα ειπαν οτι μαζεψαν το chakra? Πως? Με σακουλες?

Και μετα λεει οτι το καλλιεργησαν και το εβαλαν μεσα στον Σορα μετα απο 5 χρονια

Και το αλλο το ποιο κουλο:
Αν ο Σορα βγαλει 9 ουρες θα γινει το Kyuubi το ιδιο

Posted 02 August 2008 - 08:05

Posted 02 August 2008 - 12:10
Δηλαδη με την ιδια λογικη θα μπορουσαν να μαζευουν την αμμο που αφηνε το Bijuu (δε θυμαμαι πως το λενε, τωρα) του Gaara και να φτιαξουν ενα στρατο απο Jinchuuriki
Συμφωνα με την λογικη του φιλλερ αμα πας διπλα απο ενα Bijuu και αρχισεις και μαζευυεις chakra θα κατακτησεις τον κοσμο
Αυτο με την αμμο δεν ισχυει, μπορουσαν ομως να μαζεψουν το chakra του Shukaku
Και κατι αλλο που μου ηρθε τωρα:
Οι κακοι δηλωνουν καθαρα οτι δουλευου για τον Feudal Lord, δλδ η Konoha αυτο θα το αφησει ετσι? δεν θα δρασει? μου φαινεται καπως θα τα μπαλωσουν στο τελος με οτι τους κατεβει στο κεφαλι
Posted 02 August 2008 - 12:40
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Posted 02 August 2008 - 12:53
Το επεισόδιο πολύ καλό για μένα και επιτέλους δικαιολογούσε τη διάρκειά του μιας και έγιναν αρκετά σκηνικά... εγώ ευχαριστήθηκα το rasengan που έφαγε η γυναίκα (ή τα μαλλιά της

Τώρα όσο για το red chakra μέσα στο sora εντάξει με λίγη καλή διάθεση κολλάει - όσο πατάει η γάτα βέβαια... τι να κάνουμε filler είναι αυτά! Τουλάχιστον βλέπουμε jinchuuriki σε δράση και όχι ninja μάγειρες ή κάτι παρόμοιο...
Posted 02 August 2008 - 13:02
Εντάξει το ότι λένε ότι δουλεύουν για τον feudal lord δε σημαίνει ότι δουλεύουν υπό τις διαταγες του.Μάλλον σημαίνει ότι κάνουν ότι κάνουν γιατί πιστεύουν ότι οι πράξεις τους κάνουν καλό στον feudal lord. Σιγά μην έδινε διαταγή o feudal lord να ξεληριστούν χωριά ολόκληρα για την πάρτη του!
Οντως δεν εχουν εντολη, απλα ακολουθουν(με ασχημο τροπο) τα πιστευω τους κ κανουν ολο αυτο τον χαμο
Posted 02 August 2008 - 16:49
Posted 02 August 2008 - 21:02
Posted 02 August 2008 - 22:09
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 02 August 2008 - 22:14
μα το konoha πληρωνεται απο τον feudal lord π.χ το κυνηγι της γατας ασ πουμε την ειχε αναθεσει η γυναικα του feudal lord αποκλειεται να θελει να καταστρεψει το χωριο
Λιγο ακυρο παραδειγμα,
ας θα μπορουσε να τους βαλει να τους βρουν την γατα η γυναικα του Kazekage, δεν σημαινει οτι η Konoha πληρωνεται απο την Sunagakure
Posted 03 August 2008 - 10:10
Posted 03 August 2008 - 20:25

Για το 72-73
Μαλλον παει ετσι
72「忍び寄る脅威」
Manga Chapters: 312-313
73
"Akatuski's Invasion"
「暁侵攻」
Manga Chapters: (rest of) 313-314
Δηλαδη 1,5 chapter το καθε επισοδειο
Προτεινω ειδικα σε αυτους που δεν ειναι μανγκα readers να κανουν υπομονη μεχρι 28 Αυγουστου και να δουν 72,73 μαζι

Posted 03 August 2008 - 20:27
ειδα σε μια ιστοσελιδα οτι αυτην την εβδομαδα δεν θα εχει naruto αληθευει?
να κοιτας παντα εδω: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4880 για air dates του Naruto και οχι μονο
Edited by Ephialtes, 03 August 2008 - 20:49.