Η σκηνή οπού το kyuubi καρφώνει τον Pain στο έδαφος μου προκάλεσε πολύ γέλιο! Αντε στην επόμενη σημαντική μάχη κάποιος να πάρει ένα μαρκαδόρο και να ζωγραφίσει ένα τούνελ οπού θα βγει ένα τραίνο και θα ισοπεδώσει τον αντίπαλο ή από τη μέση του πουθενά να πέσει ένα πιάνο! Κ επειδή στο Naruto δεν έχω δει και πολλά πιάνα θα μπορούσε να κάνει summon o Naruto έναν τεράστιο βάτραχο!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 06 July 2010 - 18:32
Η σκηνή οπού το kyuubi καρφώνει τον Pain στο έδαφος μου προκάλεσε πολύ γέλιο! Αντε στην επόμενη σημαντική μάχη κάποιος να πάρει ένα μαρκαδόρο και να ζωγραφίσει ένα τούνελ οπού θα βγει ένα τραίνο και θα ισοπεδώσει τον αντίπαλο ή από τη μέση του πουθενά να πέσει ένα πιάνο! Κ επειδή στο Naruto δεν έχω δει και πολλά πιάνα θα μπορούσε να κάνει summon o Naruto έναν τεράστιο βάτραχο!
Posted 06 July 2010 - 18:36
[...]ή από τη μέση του πουθενά να πέσει ένα πιάνο! Κ επειδή στο Naruto δεν έχω δει και πολλά πιάνα θα μπορούσε να κάνει summon o Naruto έναν τεράστιο βάτραχο!
Νομίζω δεν προσέχεις καλά τα επεισόδια, το έχει ήδη κάνει αυτό ο Jiraiya στο Part 1.
και δεν ήταν φιλλερ

Posted 06 July 2010 - 22:47
Αναφέρεσαι στη μάχη Jiraiya vs Pain? Έσκασε ένας τεράστιος βάτραχος στα μούτρα του Pain?! Αυτό πρέπει να το δω!
Posted 07 July 2010 - 21:55
..
WHAT THE F*CK WAS THAT SH*T
..........................
..........................
OK.........
Τι σχέση είχε αυτό με το Naruto??
Πλάκα μας κάνανε οι animators???
They screwed up BIG time, ήταν στ' αλήθεια το group του Noein σε αυτό το επ?? Μήπως μας άφησε χρόνους ο Key Animator?? (χτύπα ξύλο) ---*Ακόμα δεν έχω συνέλθει!!*
what the heck did I just see, where's my naruto episode of the week????
Ούτε η ροκιές (που στην τελική τις βάλανε όπως ήλπιζα) δεν έσωσαν το πράμα! In fact, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αλαλούμ και η αίσθηση του επεισοδίου δεν έφτασε ούτε το -20000% αυτής του manga.. ούτε καν οι τελευταίες σκηνές με τον hokage!
seriouzly, μεγαλύτερη ξενέρα δεν έχω φάει σε anime, wtf pein kung fu?! wtf oceans?! wtf LEIZOR beams?! wtf warner bros/sonic the hedgehog action?! I feel so trolled right now..................................
με βλέπω για drop (και σαυτό συμπεριλαμβάνεται και το drop from the balcony), that was just too much to handle
*Διασκεδαστικό δε λέω, αλλά σίγουρα όχι με την έννοια που θα έπρεπε*
(p.s. Το animation ήταν επικό, όλα γι' όλα, τα υπόλοιπα όμως...)
EDIT: Τελικά είναι μόνο ο Wakabayashi, εξού και η όλη τρέλα O_o
Edited by Six Winged Angel, 07 July 2010 - 23:06.
Posted 13 July 2010 - 12:24
Posted 14 July 2010 - 12:57
Εντάξει τι να πω, τα είδα και μαζεμένα.. Τα είδα όλα
Posted 15 July 2010 - 14:34
Posted 15 July 2010 - 14:43
Απο το επεισοδιο NS 36 και μετα το σχεδιο δεν ειναι τοσο καλο. Και η μαχη με τον Orochimaru
καπου εχανε και αυτη.
Posted 15 July 2010 - 15:52
Posted 15 July 2010 - 16:59
Πολυ μου άρεσε όταν ο Ναρούτο χτύπησε τον Μινάτο!!ΕΤΣΙ!!! >.<
Ηταν αρκετά φτωχό το σχέδιο μόνο τα στόματα κινούνταν!!τπτ σπουδαίο..
The .aNiMe//GR Team.
Posted 15 July 2010 - 18:59
ρε παιδια που ειναι το 169?Βγήκε και το 169 αλλα δεν έχει γίνει subbed
ουτε σε raw το βρισκω.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 15 July 2010 - 19:18