Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 26 June 2010 - 17:22
Γι αυτό παρακαλώ μαζεύτε τα μαχαίρια, πιρούνια και τα λοιπά κουζινικά και περιοριστείτε στο ψητό. Τις μπηχτές σας για το επίπεδο του καθένα σε οποιονδήποτε τομέα, ρίξτε τις σε pm, msn και τα σχετικά.
--Τα παραπάνω πάνε στην πλειοψηφία των ποστ της προηγούμενης σελίδας γενικότερα.--
Posted 26 June 2010 - 18:11
Posted 26 June 2010 - 20:27
Ρε παιδιά μην φτάνουμε σε σημείο να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον για το ποιος ξέρει από animation και ποιος όχι. Σε κάποιους δεν άρεσε, σε κάποιους όχι. Εκτός αν πρέπει να έχει πτυχίο κάποιος για να πει την άποψη του είτε θετική είτε αρνητική.
Γι αυτό παρακαλώ μαζεύτε τα μαχαίρια, πιρούνια και τα λοιπά κουζινικά και περιοριστείτε στο ψητό. Τις μπηχτές σας για το επίπεδο του καθένα σε οποιονδήποτε τομέα, ρίξτε τις σε pm, msn και τα σχετικά.
--Τα παραπάνω πάνε στην πλειοψηφία των ποστ της προηγούμενης σελίδας γενικότερα.--
Όταν μιλάμε για καλό και για κακό animation δεν νομίζω πως υπάρχουνε περιθώρια υποκειμενικότητας (άλλο τα σχέδια), το καλό animation είναι αυτό που έχει πληθώρα frames, οδηγόντας σε πιο ομαλές, και λεπτομερής κινήσεις, και στον τομέα αυτό, το episode ήτανε *σχεδόν* flawless. Μπορώ να καταλάβω αν σε κάποιον δεν αρέσει το συγκεκριμένο στυλ σχεδίων του "καλού" animator, (αν και προσωπικά το λατρεύω, είναι ο μόνος που χρωματίζει τα περιγράματα για πιο smooth αποτέλεσμα, και τα πρόσωπα είναι ακριβώς σαν το manga) μιας και στις σκηνές έντονης δράσης, το σχέδιο τείνει να απλοποιείται για να εξυπηρετήσει το πολύπλοκο animation αλλά please, άμα κάποιος λέει πως αυτό το animation ήταν χάλια, τότε, στεγνά, δεν γνωρίζει για πιο πράγμα μιλάει.
Posted 26 June 2010 - 21:20
Δεν ξέρω αν όντως είναι τόσο καλά από άποψη frames, πάντως προσωπικά δεν μ' αρέσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει πολύ κίνηση στα τελευταία επεισόδια, δηλαδή όταν δείχνει κάποιον που στέκεται και μιλάει για παράδειγμα κινείται κυριολεκτικά μόνο το στόμα του συνήθως. Ούτε στα ρούχα υπάρχει καθόλου κίνηση, ούτε στην έκφραση του προσώπου, ούτε μικρές λεπτομέρειες στο περιβάλλον γύρω του φυσικά. Ντάξει ίσως περιμένω και πολλά, αλλά τουλάχιστον η εκφραστικότητα του προσώπου είναι σημαντική και γενικά υπάρχουν λίγα επεισόδια σε όλο το shipuden που είναι προσεγμένη (και από άποψη σχεδίου).
Κατά τα άλλα, τα χρώματα μου φάνηκαν πολύ όμορφα.
Posted 26 June 2010 - 22:16
Μπορούν όμως οι δυο πλευρές να εκφράζονται πιο ήπια νομίζω, σωστά;Όταν μιλάμε για καλό και για κακό animation δεν νομίζω πως υπάρχουνε περιθώρια υποκειμενικότητας (άλλο τα σχέδια), το καλό animation είναι αυτό που έχει πληθώρα frames, οδηγόντας σε πιο ομαλές, και λεπτομερής κινήσεις, και στον τομέα αυτό, το episode ήτανε *σχεδόν* flawless. Μπορώ να καταλάβω αν σε κάποιον δεν αρέσει το συγκεκριμένο στυλ σχεδίων του "καλού" animator, (αν και προσωπικά το λατρεύω, είναι ο μόνος που χρωματίζει τα περιγράματα για πιο smooth αποτέλεσμα, και τα πρόσωπα είναι ακριβώς σαν το manga) μιας και στις σκηνές έντονης δράσης, το σχέδιο τείνει να απλοποιείται για να εξυπηρετήσει το πολύπλοκο animation αλλά please, άμα κάποιος λέει πως αυτό το animation ήταν χάλια, τότε, στεγνά, δεν γνωρίζει για πιο πράγμα μιλάει.
Και όπως είπε και ο από πάνω μου, οι περισσότεροι όταν λένε animation τα βάζουν όλα μέσα. Εξ ου και η υποκειμενικότητα. Αν κάποιοι δεν είναι τόσο "διαβασμένοι" όσο κάποιοι άλλοι, οι "διαβασμένοι" είναι πιο εποικοδομητικό να εξηγήσουν στην άλλη πλευρά αυτό που εννοούν αντί να αρχίζουν την κόντρα και το θάψιμο.
--Αλλά τέτοιου είδους συζήτηση (δηλαδή ανάλυση των παραμέτρων που συνθέτουν ένα anime) παραείναι γενική για εδώ μέσα και θα χαθεί εν καιρό στις σελιδες του thread. Θα ήταν προτιμότερο να γινόταν σε άλλο thread.--
Αν πάλι θέλετε να αναλύσετε τους τεχνικούς παράγοντες του επεισόδιου και να εξηγήσετε τι εννοείτε, κάνετε το ελεύθερα εδώ, αλλά χωρίς κόντρες, ναι;
Posted 27 June 2010 - 00:05
Six Winged Angel, εντάξει κοίτα οι περισσότεροι πιστεύω μιλάνε γενικά και επειδή δεν γνωρίζουν πολλά επί το θέματος μάλλον τα βάζουν όλα μαζί όταν λένε animation.
Αυτό είναι το θέμα XD
Δεν ξέρω αν όντως είναι τόσο καλά από άποψη frames, πάντως προσωπικά δεν μ' αρέσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει πολύ κίνηση στα τελευταία επεισόδια, δηλαδή όταν δείχνει κάποιον που στέκεται και μιλάει για παράδειγμα κινείται κυριολεκτικά μόνο το στόμα του συνήθως. Ούτε στα ρούχα υπάρχει καθόλου κίνηση, ούτε στην έκφραση του προσώπου, ούτε μικρές λεπτομέρειες στο περιβάλλον γύρω του φυσικά. Ντάξει ίσως περιμένω και πολλά, αλλά τουλάχιστον η εκφραστικότητα του προσώπου είναι σημαντική και γενικά υπάρχουν λίγα επεισόδια σε όλο το shipuden που είναι προσεγμένη (και από άποψη σχεδίου).
Κατά τα άλλα, τα χρώματα μου φάνηκαν πολύ όμορφα.
Κι όμως αυτό το επεισόδιο δεν είχε τα προβλήματα τα οποία αναφέρεις, τα πάντα κουνιούνται (σαγόνια, μαλλία κλπ,) καμία σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια που όντως ήταν απαράδεκτα. Heck, κοιτάξτε την σκηνή στην οποία η hinata εξομολογείται στον naruto και η camera γυρνάει απο πίσω της,.. η φιγούρα έχει τόσο καλό animation που δίνει την ψευδαίσθηση του τρισδιάστατου!! Και πραγματικά, αν υπήρχαν και τα πραγματικά αξιόλογα group σαν και αυτό να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, θα είχα σταματήσει το naruto προ πολλού..Τα σχέδια επίσης είναι πολύ καλά, οι canon σκηνές, και οι φάτσες είναι σχεδόν ολοκληροτικά carbon από τις αντίστοιχες τou manga..I don't understand..
Δεν διαφωνώ στο γεγονός, αλλά δεν νομίζεις ότι είναι καλό να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους? Είναι σαν να βγώ εγώ και να συμπεριλαμβάνω στον όρο "anime" από τον μπομπ το σφουγκαράκι μέχρι τον σούπερμαν. Πιστεύω πως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω μια απλή έννοια που ξέρω για να περιγράψω κάτι (σχέδια) παρά μια πιο "εξειδηκευμένη" που δεν καταλαβαίνω πλήρως (animation) (που λέει ο λόγος, δεν είναι και ότι πιο δύσκολο να ξεχωρίζει κάποιος την ποιότητα των σχεδίων από αυτή του animation, άσχετα αν πολλές φορές πάνε μαζί)Μπορούν όμως οι δυο πλευρές να εκφράζονται πιο ήπια νομίζω, σωστά;
Έγιναν κάποια ποστ που βρίσκονται στο όριο να προσβάλλουν την μεν ή την δε πλευρά. Αυτού του είδους τα σχόλια λέω να αποφεύγονται ώστε να μην ξεφύγει το πράγμα σε προσωπικές επιθεσεις.
Και όπως είπε και ο από πάνω μου, οι περισσότεροι όταν λένε animation τα βάζουν όλα μέσα. Εξ ου και η υποκειμενικότητα. Αν κάποιοι δεν είναι τόσο "διαβασμένοι" όσο κάποιοι άλλοι, οι "διαβασμένοι" είναι πιο εποικοδομητικό να εξηγήσουν στην άλλη πλευρά αυτό που εννοούν αντί να αρχίζουν την κόντρα και το θάψιμο.
--Αλλά τέτοιου είδους συζήτηση (δηλαδή ανάλυση των παραμέτρων που συνθέτουν ένα anime) παραείναι γενική για εδώ μέσα και θα χαθεί εν καιρό στις σελιδες του thread. Θα ήταν προτιμότερο να γινόταν σε άλλο thread.--
Αν πάλι θέλετε να αναλύσετε τους τεχνικούς παράγοντες του επεισόδιου και να εξηγήσετε τι εννοείτε, κάνετε το ελεύθερα εδώ, αλλά χωρίς κόντρες, ναι;
Anyway, αυτοί που λένε όλως παραδόξως ότι το animation ήτανε χάλια, αναροτιέμαι αν μπορούνε να μου βρούνε κάποιο επεισόδιο naruto shipuuden με καλύτερο?? (και μην ακούσω hidan vs kakuzu, 10 vs 100 puppets, deidara vs sasuke, sasuke vs itachi, jiraiya vs pain και killer bee vs sasuke, γιατί ήταν ακριβώς το ίδιο team με ακριβώς το ίδιο animation/σχέδια) Το μόνο group που φτάνει κοντά (αλλά όχι *τόσο* κοντά), είναι εκείνο το καινούργιο που έκανε την μάχη pein vs kakashi.
Edited by Six Winged Angel, 27 June 2010 - 00:14.
Posted 27 June 2010 - 11:58
Απλως παρατηρησα μια μεγαλη διαφορα στο animation style η οποια δεν μαρεσε και ειπα να τη σχολιασω και οι περισσοτεροι πεσατε να με φατε......εισεις μπορει να λατρεωατε το καινουριο animation style αλλα δεν γινετε να αρεσει σ'ολους.
@Sera
Παιξε το inazuma στο NDS θα πορωθεις xD
Posted 27 June 2010 - 13:15
Παντως δε με ενοχλει και τόσο το σχεδιο (εκτός κι αν είναι σε στυλ σασουκε-ντεινταρα μαχη) αλλα το χαλασαν αρκετα με τα φιλλερ, το καναν πολυ αργό ενω θα μπορουσε να γίνει μια πιστη μεταφορα απο το μανγκα, το οποίο πραγματικα σε καθηλωνε ετσι όπως πεταγε τα γεγονοτα. Τελος παντων το επομενο είναι πολυαναμενομενο και ελπίζω να μη το γεμισουν παλι με ό,τι τους κατέβει για μόνο και μόνο για screen time.
Posted 27 June 2010 - 13:55
Μπα εμενα το φλασμπακ μου αρεσε.Μου φαινεται το παρεξηγησατε πολλοι.Δεν τον ερωτευτηκε επειδη την εσωσε, για ονομα του Θεου, δειχνει πολυ απλα την συμπαθεια της Χινατα απο την αρχη, πραγμα που δειχνει και ο Mangaka απο το πρωτο κιολας επεισοδιο.Αυτο που εδειξαν ειναι οτι η Χινατα γουσταρε τον ΝΑρουτο επειδη ποτε δεν το βαζει κατω.Ο,τι κι αν γινει.Οταν αυτη ελεγε συγγνωμη στους νταηδες ο αλλος με μηδεν τεχνικες τους ριξε 2-3 μποουνιδια.Το θεωρω πολυ πετυχημαενο φιλλερ προσωπικα.
Posted 27 June 2010 - 14:41
Αλλα με βαση αυτο που εγω θεωρω ωραίο ή ασχημο το συγκεκριμενο σχεδιο της μαχης ντεινταρα σασουκε ηταν τόσο απλό που μου εκανε φοβερη εντυπωση.
Όντως πρεπει να είναι οι ίδιοι όπως λες, γιατι σε καποια σημείο το σχεδιο μου φανηκε το ίδιο απλοϊκό όπως στις πανω φωτο, ενω οι κινησεις των χαρακτηρων ήταν φοβερες .
Posted 27 June 2010 - 14:48
Posted 27 June 2010 - 18:32
Η μεταμορφωση παλι του ναρουτο ακρως μαματη.Ειδικα η σκηνη με τα ματια που γινονται κατευθειαν κοκκινα σε πωρωνει αγρια.Αντε τωρα μια εβδομαδα υπομονη για το επομενο επεισοδιο.
ΥΓ Μια καταπληκτικη pic Που κυκλοφορησε για το συγκεκριμενο επεισοδιο

Posted 27 June 2010 - 21:21
Μ'αυτά και μ'αυτά όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα on screen δεν ασχολούμαι με animation κλπ το οποίο μου φάνηκε τέλειο btw. Όλα τα λεφτά το βλέμμα του Naruto όταν κατάλαβε ότι η Hinata πέθανε και φυσιολογικό το να βγει το Kyuubi το οποίο έχουμε καιρό να δούμε! Βουρ για το επόμενο!
Posted 29 June 2010 - 19:11
Τα Flashback παντως τα εκανα skip.
bb hinata, i wont miss u.
Posted 01 July 2010 - 14:13