Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1996 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2009 - 16:02

Τα συμαντικα φλασμπακ ετσι οπως ειχαν τοποθετηθει στο μανγκα δεν ειχαν τιποτα το ιδιαιτερο... Ειδικα αυτα που εδειξε τους Yahiko, Konan, Nagato, μιας και ηταν πριν απο μαχες.... Και μεσα στις μαχες στο μανγκα ξαναδειχνει μεμονωμένα πανελ με τα σημεια που αναφέρετε ο Τζιραϊγια εκεινη τη στιγμη.

Δλδ φιλλερ...riiiiiiight....

Το γεγονος οτι για καποιους δεν ηταν ομορφα δεν σημαινει οτι το στουντιο μπορει να τα ξερναει οποτε 8ελει.Ειδικα για το σημειο που κανεις quote ασχολιαστο.Περα απο το γεγονος οτι δειχνει μια μουφα εκπαιδευση του jiraya η οποια δεν υπαρχει μεσα στο μανγκα και που ειναι προχειρη και κακοφτιαγμενη ετσι απλα μονο και μονο για να δειξει τα γεγονοτα καλυτερα να τα κραταγε και να τα εβγαζε πιο ομορφα και καλα.Απο κει και περα το γεγονος οτι το συγκεκριμενο επεισοδιο ειναι απλα και μονο ετσι φτιαγμενο για να 8ρεψει τους διαφορους fighting shounentards και να μην τα δειχνει στη διαρκεια της μαχης εμενα δεν μου λεει κατι.Χιλιες φορες να τα εβγαζε οπως στο μανγκα παρα ετσι και αυτο δεν αλλαζει

Posted Image

#1997 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 28 September 2009 - 16:26

Θα συμφωνήσω, αν και δεν το είδα ακόμα το σκέφτομαι πάρα πολύ να περιμένω το επόμενο επεισόδιο και να το βάλω να παίξει την κατάληλη χρονική στιγμή όπως στο manga, γιατί πραγματικά έτσι χάνει σχεδόν όλη την αξία του και καταστρέφει την αινιγματική ατμόσφαιρα που δημιουργήται στη φάση όπου κανονικά το δείχνει....αλλά θα δούμε... πολύ κακώς πράξανε πάντως

#1998 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 September 2009 - 17:16

Πάλι εγώ βρίσκω κάπως άκυρο αυτό που λές.Σα εισαγωγή μια χαρά ήταν.Πολύ καλή.Και όπως σου είπα θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ χειρότερα.Και μην ξεχνάμε για αυτά που συζητάμε τώρα θα τα δείξει σε 5 επισόδεια με βάση το πρόγραμμα του σερα.Και έτσι όπως το έδειξε έγινε και λιγότερο κουραστικό και πίστεψε με δεν αντιμετωπίζουν όλοι έτσι το θέμα φλάσμπακ.
Πολύ καλά το τοποθέτησαν κατα την γνώμη μου.Κια η διαφορά που λλες είναι 3 επισόδεια μόνο,οπότε....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1999 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2009 - 17:41

Το οτι εκαναν μεγαλη παπαρια που αλλαξαν τη σειρα, εκαναν, χαλασαν καπως την ατμοσφαιρα του ολλου story, αν κανουν βεβαια καλη δουλεια στα επομενα, ενα χρονο περιμενω να δειξουν το αγαπημενο μου chapter, τους το συγχωρω.

qzMHWHd.png

#2000 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 28 September 2009 - 17:47

Well αν καποιος δεν εχει δει το μανγκα δεν εχει καμια σημασια, ασε που νομιζω οτι το καναν πιο πολύ για να τα οργανωσουν τα ξεμπαρκα κομματια που στο ανιμε θα γινόνοντουσαν αρκετα μονοτονα αργοτερα, To training session που εδειξε δεν ήταν τιποτα παραπανω απο αυτα που γινονται παρακατω... εναν συνηρμο να κανετε και θα καταλαβεται.

Το επισοδειο ήταν ωραιο αλλα οπως ειπα μιας και είχε ολα τα μονώτονα μαζι κατήντησε βαρετό...

#2001 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 28 September 2009 - 17:53

Εμένα πάντως που δεν διαβάζω το manga μου άρεσε πάρα πολύ! Πιστεύω ότι οι νέες πληροφορίες θέτουν σε νέο πρίσμα την εκπαίδευση του Naruto από τον Jiraya η οποία κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν... Άρα τα 3 χρόνια που πέρασαν μαζί έχουν μάλλον μεγάλη σημασία για το μέλλον (εφόσον ήταν ο σκοπός ζωής του Jiraya). Το preview του επόμενου μου γέννησε μια απορία που δεν την σχολιάζω ακόμα αλλά αν ισχύει έχει να γίνει μεγάλος χαμός!

Μια άλλη ερώτηση σχετικά με το Rinnegan: Ο Jiraya λέει ότι αυτός που το δημιούργησε (ο πατέρας όλων των shinobi) δημιούργησε και όλες τις γνωστές shinobi τεχνικές. And what about Liverpool εεεε εννοώ τεχνικές όπως το Rasengan ή το Chidori που είναι ανακαλύψεις άλλων ninja ;
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2002 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 28 September 2009 - 19:59

Το είδα, προσπερνόντας τα fillers, εντάξει απλά το ξέσκισανε το καημένο το manga...

Αν είναι δυνατόν να πέρνουνε υλικό από chapters μετά και να το μπαλόνουνε μαζί με άλλα προηγούμενα.. αυτό είναι καθαρά βιασμός του πρωτοτύπου και το θεωρώ χειρότερο από το να βάλεις στο anime fillers..(τουλάχιστον είναι skippable)!!

Ένα φλάσμπακ μπορεί να είναι φλάσμπακ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το πάρουμε και να το δείξουμε όποτε θέλουμε γιατί έτσι θέλουμε! Αν μη τι άλλο, το "φλάσμπακ" είναι εκεί για να εξυπηρετήσει την συγκεκριμένη στιγμή στην οποία προβάλεται, έχει μία θέση, και δένει με τα υπόλοιπα στοιχεία, δεν του ήρθε του mangaka έμπνευση στην τουαλέτα να το βάλει εκεί στο άκυρο!! (καλά δεν πέρνω κι όρκο)
Δεν μπορείς κύριε Μήτσο να το δείχνεις πιο πρίν!

τεσπα.. τα επόμενα επεισόδια αν κρατήσουνε το επίπεδο όπως στη θεική deidara μάχη, (και το σημείο με τον pein μετά που ήταν OMG) θα έχουμε τρελά πράγματα *crosses fingers*

Edited by Six Winged Angel, 28 September 2009 - 20:14.

#2003 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 September 2009 - 23:55

Μια άλλη ερώτηση σχετικά με το Rinnegan: Ο Jiraya λέει ότι αυτός που το δημιούργησε (ο πατέρας όλων των shinobi) δημιούργησε και όλες τις γνωστές shinobi τεχνικές. And what about Liverpool εεεε εννοώ τεχνικές όπως το Rasengan ή το Chidori που είναι ανακαλύψεις άλλων ninja ;

Όταν λέει ότι ο Rikkudou Sennin είναι ο πατέρας του Ninjutsu εννοεί ότι από αυτόν προήλθε η γνώση πάνω στην οποία βασίστηκαν οι μετέπειτα shinobi τεχνικές. Εξηγείται αναλυτικότερα παρακάτω αλλά μέχρι στιγμής you ll have to settle with that.

Τώρα αναφορικά με το επεισόδιο εμένα μου άρεσε αναπάντεχα πολύ και ας σιχαίνομαι τον Jiraiya περισσότερο και από τηγανιτά βατραχοπόδαρα.

Πιστεύω ότι όποιος παει να το κρίνει με την λογική του manga reader και ότι το anime πρέπει να ακολουθεί πιστά το manga καρέ καρέ τότε sorry αλλά είναι χαμένος από χέρι. Καταρχάς γιατί κάποια σημεία πολύ απλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα animated και σε χαρτί. Έκατσε κανείς να σκεφτεί πώς θα γίνεται η εναλλαγή ανάμεσα σε flashback και present action στα σημεία του manga που τοποθετούνται κανονικά και αν μέσα στον κακό χαμό που βρισκόντουσαν θα τους δινότανε η απαραίτητη βάση?

Ακριβώς επειδή ήθελαν να τονίσουν την σημασία των όσων διαδραματίστηκαν σε εκείνα τα flashback αλλά και το ρόλο τους και του χαρακτήρα στην μετέπειτα εξέλιξη της σειράς τα έβαλαν ξεχωριστά με την μορφή gaiden. Πιστεύω ότι θα ξαναδούμε σκηνές στα μέρη που πρέπει, δεν νομίζω με τόσα άκυρα flashbacks που έχουμε φάει στην μούρη να τα παραλείψουν εκεί που χρειάζονται (αν και θα ήταν ωραίο trolling:hahaha:).

Eπίσης τα filler κομμάτια για ΜΙΑ φορά ήταν απόλυτα ταιριαστά με την υπόθεση και ακριβώς στο πνεύμα του manga. Θα μου πείτε γιατί το λέω αυτό? Γιατί πολύ απλά και οι ατάκες ήταν εντελώς in character και για δεύτερο λόγο τονίστηκε με πολύ όμορφο τρόπο η αναλογία ανάμεσα στις ομάδες 7 και την ομάδα Sarutobi. Φάνηκε επίσης με πάρα πολύ ωραίο τρόπο το πως διαμορφώθηκε ο χαρακτηρας του Jiraiya και με αφορμή ποιά περιστατικά (πάρα πολύ ωραίες αιτιολογήσεις) και το πως σταδιακά άλλαζε ο κόσμος γύρω του.

Θα μπορούσαν ενδεχομένως να το παρουσιάσουν λίγο αναλυτικότερα. Και συμφωνώ ότι ήταν too much info in too little time, αλλά μετά θα διαμαρτύρονταν πολλοί για fillers και για streching. :P

#2004 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 September 2009 - 09:01

Πιστεύω ότι όποιος παει να το κρίνει με την λογική του manga reader και ότι το anime πρέπει να ακολουθεί πιστά το manga καρέ καρέ τότε sorry αλλά είναι χαμένος από χέρι. Καταρχάς γιατί κάποια σημεία πολύ απλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα animated και σε χαρτί. Έκατσε κανείς να σκεφτεί πώς θα γίνεται η εναλλαγή ανάμεσα σε flashback και present action στα σημεία του manga που τοποθετούνται κανονικά και αν μέσα στον κακό χαμό που βρισκόντουσαν θα τους δινότανε η απαραίτητη βάση?

Ακριβώς επειδή ήθελαν να τονίσουν την σημασία των όσων διαδραματίστηκαν σε εκείνα τα flashback αλλά και το ρόλο τους και του χαρακτήρα στην μετέπειτα εξέλιξη της σειράς τα έβαλαν ξεχωριστά με την μορφή gaiden. Πιστεύω ότι θα ξαναδούμε σκηνές στα μέρη που πρέπει, δεν νομίζω με τόσα άκυρα flashbacks που έχουμε φάει στην μούρη να τα παραλείψουν εκεί που χρειάζονται (αν και θα ήταν ωραίο trolling:hahaha:).

Εγω 8α διαφωνησω εδω περα.Το να κανεις μια αλλαγη δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.Αμα ο kishimoto η8ελε να βγαλει ξεχωριστη gaiden για τον jiraiya 8α το ειχε κανει.Το γεγονος οτι παρουσιαζε τα flashbacks κατα τη διαρκεια του χαμου κατι σημαινε.Πως μπορεις να αλλαξεις λοιπον αυτο που η8ελε να δειξει εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη του μανγκα ο σχεδιαστης μεσα απο τα συναισ8ηματα του jiraiya που εκανε οτι εκανε τελοςπαντως γτ δεν 8ελω και να σποιλαρω μονο και μονο επειδη 8ελει να τερψει το ανιμε τα κυτταρα οσων διψανε να δουνε μονο δραση.Αμα ηταν αυτος ο σκοπος του κισιμοτο εκεινη τη στιγμη δλδ να δειξει τη δραση και οχι τα συναισ8ηματα του jiraiya εγω να γινω τραγος να με πατησουν.
Γτ να χαλασεις ενα πολυ καλο συνολο μονο και μονο επειδη κυριος ειναι κομματι πιο δυσκολο να το παρουσιασεις στο ανιμε με τον ιδιο τροπο γτ ετσι αλλαζεις και το νοημα του ιδιου του εργου.
Τωρα για την προσοχη που λες εγω στο αντιστοιχο σημειο στο μανγκα μια χαρα 8υμαμαι να κα8ομαστε να αναλυουμε τα οσα συνεβαινανα στα fhlashback γτ ετσι οπως εμφανιζονταν μια χαρα αποτελουσαν τροφη για σκεψη και απηχουσαν πολυ στα οσα βλεπαμε να διαδραματιζονται σε real time και να δειχνουν την 8εση του jiraiya.
Οσο για το τελευταιο κομματι του μινατο με τον jiraiya νομιζω 8υμασαι τι συγκινηση και ριγος ειχε προκαλεσει πραγμα που εδω περα ουτε μια στο εκατομμυριο δεν φανηκε επειδη απλα εδω ηταν μια απλη αναμνηση......

Κραταω ακομα μια σταση επιφυλαξης βεβαια γτ το τι μπορουν να δειξουν στα επομενα επεισοδια αλλα και παλι ειμαι 90% σιγουρος οτι απλα 8α ειναι μια καταιγιστικη δραση χωρις κα8ολου συναισ8ημα.Ευχομαι να μην δικαιω8ω που το κατακρινω αλλα και παλι χλωμο το βλεπω.

Posted Image

#2005 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 September 2009 - 15:50

O Kishimoto είναι mangaka όχι animator. Όπως σου εξήγησα παραπάνω κάποια πράγματα διαφορετικά φαίνονται σε manga και διαφορετικά animated. Κάποια δε, πολύ απλά δεν γίνονται είτε στο ένα είδος είτε στο άλλο. Αν τα studio ακολουθούσαν καρέ καρέ το κάθε manga τότε δεν υπάρχει νόημα στην δουλειά του σκηνοθετη δεν βρίσκεις?

Δεν καταλαβαίνω γιατί προδικάζεις ότι τα επεισόδια θα είναι αποκλειστικά για τους action fans. I mean we ARE talking about naruto here. Τhe anime where they put a flashback in your flashback so you can flash back while you flash back. Πιστεύεις ότι θα παραλείψουν να δείξουν αυτά που πρέπει την κατάλληλη στιγμή? Δεν νομίζω. Απλά ήθελαν να δείξουν κάποια πράγματα καλύτερα και αναλυτικότερα και να τους δώσουν έμφαση.

Το κομμάτι του Minato και του Jiraiya και στο manga ανάμνηση παρέμενε. Δεν στο έδινε ποτέ σε τρέχοντα χρόνο. Απλά το έβαλαν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και του έδωσαν συνέχεια.

Anw για να μην το κουράζω. Είναι ίσως από τους λίγους αυτοσχεδιασμούς του studio που σαν σύνολο βγήκαν πάρα πολύ καλοί. Η ομάδα που έφτιαξε το επεισόδιο είχε διαβάσει το Manga για αλλαγή. Για μένα αυτό μετράει θετικά. Το να το καταδικάζουμε μόνο και μόνο επειδή περιμέναμε να το δούμε αλλιώς χωρίς να εξετάζουμε αν αυτό που είδαμε ήταν καλό μου φαίνεται κομματάκι άδικο. I mean μιλάμε για επεισόδια που δεν έχουμε δει καν και δεν ειπώθηκε μία κουβέντα για τον οπτικοακουστικό τομέα του Gaiden που ήταν πραγματικά άψογος. Δεν ειπώθηκε τίποτα ούτε καν για την συνέχεια στα jutsus και τις τεχνικές που παρατηρήθηκε και δεν είδαμε τίποτα το κουλό (όπως πχ τον Kakashi να κάνει Katon Jutsus).

#2006 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 29 September 2009 - 15:59

Το οτι εκαναν μεγαλη παπαρια που αλλαξαν τη σειρα

Πιπέρι Rin-chan!:erk:

And again πάλι μια διαμάχη ανάμεσα στους manga readers για το anime-αποτέλεσμα...:yellowcard:
Thank god που δεν διαβάζω (κ ούτε πρόκειται αν είναι να χάνω τον ύπνο μου με κάτι τέτοια) manga.

Εκτός από δυο-τρια σημεία που μου προκάλεσαν δέος κ συγκίνηση, το επεισόδιο ήταν σε γενικές γραμμές βαρετό.Δεν ξέρω τι επιπλέον έδειξε ή παρέλειψε το anime, σίγουρα κάποιος λόγος θα υπήρχε που προσωπικά δεν σκάω να μάθω.Εκτός από μερικά ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν (...κ που για το καλό τους ελπίζω να απαντηθούν στην συνέχεια) το επεισόδιο με προϊδέασε για το τι θα ακολουθήσει.Θα έλεγα ότι ήταν ένας πρόλογος κ ίσως μερικά flashbacks μαζεμένα που όπως φαίνεται θα τα έδειχνε κάποια στιγμή θέλουμε δεν θέλουμε.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2007 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 30 September 2009 - 13:52

Jiraiya εισαι ΘΕΟΣ!

Εγω το βρηκα πολυ ενδιαφερον και πορωτικο το επεισοδιο!! Οκ, στην αρχη αυτα που γινονταν ηταν λιγο ασυνδετα μεταξυ τους, αλλα αυτο δε μειωνει την αξια του συνολου! Οι αποκαλυψεις για το παρελθον Jiraiya απιστευτες, η ομαδα των sannin εσπερνε (με πολυ καλυτερη συνεργασια και συντροφικοτητα απ' οτι η ομαδα 7 των "συνεχιστων") και το τελικο στιγμιοτυπο με Minato και Kushina απλα τελειο. Ανυπομονω για τη συνεχεια, οπου ελπιζω να απαντηθουν τα ερωτηματα που προεκυψαν.

Υ.Γ. Ωραια τα διπλα επεισοδια, αλλα πολυ ξενερωτο να εχουμε παλι κενη εβδομαδα...

#2008 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 30 September 2009 - 16:51

Όντως! Είχα συγκλωνιστεί με το επεισόδιο 127/128. Πάντως ο Naruto κιας μοιάζει πολύ εμφανισιακά με τον πατέρα του τον, Minato, ο χαρακτήρας του μοίαζει κάπως στου Jiraya, Ο τέταρτος είναι ακριβώς το αντίθετο με τον naruto, είναι cool, ήρεμος...
Άσχετο αλλά στην σκηνή με τον Jiraya και τον Minato στην κουζίνα -με το βιβλίο του όπου έλεγε ο τέταρτος δίαφορα για τον πρωταγωνιστή του βιβλίου πως θα ήθελε το αγέννητο παιδί του, να μοίασει στον shinobi του βιβλίου και πως γι'αυτό θα τον ονόμαζε Naruto- ήταν πολύ συγκινητικό...:kill4u:

#2009 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 01 October 2009 - 00:33

Περίμενα πολλά περισσότερα από το 127-128. Το kakashi gaiden ήταν κλάσεις ανώτερο και σε animation, αλλά και σε πλοκή, από ότι του Jiraya. Τόσο στο anime, αλλά και στο manga δεν ανέλυσαν πολύ το story του Jiraya, πράγμα που με απογοήτευσε τρελλά.. Δεν νομίζω ότι η ιστορία του Jiraya είχε την ίδια συγκίνηση με αυτήν του Kakashi.

Θα προτιμούσα να έβλεπα σε special, την ιστορία με την μάχη των Legendary Sanins και περισσότερο βάθος στην σχέση του jiraya με τον Nagato, Yahiko και Konan, παρά αυτόνομα γεγονότα από την παιδική ηλικία του και τα ταξίδια του..

Τα στοιχεία που μου άρεσαν από την anime version της ιστορίας του Jiraya ήταν:

Spoiler:

Τα στοιχεία που δεν μου άρεσαν από την anime version της ιστορίας του Jiraya ήταν:

Spoiler:

Ελπίζω το επόμενο special να είναι καλύτερο από το 127-128..

#2010 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 01 October 2009 - 11:19

Εμένα πάντως μου άρεσε το διπλό κι ας είχε filler κομμάτια.
Είναι θετικό να βάζουν και λίγη προσωπική δημιουργία που και που γιατί έτσι το ενδιαφέρον των δημιουργών του anime παραμένει ζωντανό και το αποτέλεσμα γίνεται καλύτερο μακροπρόθεσμα, καθώς γίνεται και λίγο προσωπική υπόθεση και όχι μόνο ξερή αναπαραγωγή των καρέ του manga. Αυτό πιθανώς να σημαίνει καλύτερη παρουσίαση του Pein ως χαρακτήρα στα επόμενα επεισόδια.

Γενικά μου φάνηκε ότι έκαναν μια καλή προσπάθεια και όχι σαν άλλα φίλλερ κομμάτια, απλώς γέμισμα τηλεοπτικού χρόνου.