Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 12 September 2009 - 11:53

Posted 12 September 2009 - 15:24
Σε αυτό το επισόδειο,δεν μας αποκάλυψε μόνο το όνομα της μητέρας του Ναρούτο αλλά και του πατέρα του και είπαν λίγα λόγια για αυτούς,εε?
Μην πετάξω καμιά βλακεία και πετροβολιθώ....
Ναι. Σκετο σποιλερ το τελευταιο επεισοδειο

Posted 12 September 2009 - 15:40
υ.γ.1.Επιτελους μαθαμε και ποιοι ειναι οι γονεις του Ναρουτο.Αντε να δουμε και την μητερα καποτε....γιατι δεν ειπωθηκε νομιζω πως εχει πεθανει...
υ.γ.2.Παντως μετα απο αυτο το επεισοδιο, πιστευω οτι απο δω και περα μπαινουμε για τα καλα στα πιο σκοτεινα χωραφια του Ναρουτο ως ιστορια....
υ.γ.3.Τι στον *&^%# ειπε ο Ιτατσι στον Ναρουτο;;;;;;;;;;;; ΠΟΛΥ περιεργο! Τελικα ο Ιτατσι εχει δικη του ατζεντα, δεν ειναι και τοοοοσο κακος οσο φαινεται...

Posted 12 September 2009 - 17:35
Posted 12 September 2009 - 22:13
πολυ καλο το επεισοδιο. η ομιλια μεταξυ τσουναντε και τζιραγια ΟΛΑ τα γεν.
Αλλη μια φορα βλεπουμε ποσο χρησιμη ειναι η "αχρηστη" και σεξομανης βεβαιως-βεβαιως ^^ Καριν.
Παμε για αλλα. Jiraiya chronicles HERE THEY COME!

click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz

Posted 13 September 2009 - 00:43

Πολυ ενδιαφερον το background info για το Naruto. Βεβαια για τον πατερα του υπηρχαν πολλα hints απο την αρχη της σειρας... Απορω κ εγω γιατι δεν το εχουν πει στο Naruto, και θελω πολυ να δω την αντιδραση του οταν επιτελους τα μαθει!!

Posted 13 September 2009 - 14:35
LOOOOOL ^_^Πολυ ενδιαφερον το background info για το Naruto. Βεβαια για τον πατερα του υπηρχαν πολλα hints απο την αρχη της σειρας... Απορω κ εγω γιατι δεν το εχουν πει στο Naruto, και θελω πολυ να δω την αντιδραση του οταν επιτελους τα μαθει!!
![]()
![]()
Βασικά για τον πατέρα του το πρώτο hint ήταν ότι ο 4th+ naruto ήταν ίδιοι .... τα πολυέδειχναν συνέχεια αυτά τα βραχάκια

για το Jiraya Chronicles επίσης ανυπομονώ καθώς πιστεύω ότι δεν θα έχει fillers απλά μαζεμένα κάποια πράγματα... ανυπομονώ πάντως να δω πως θα είναι

Posted 13 September 2009 - 19:24
Αυτο και να ηταν επεισοδιο.Και τι δεν ειδαμε εκει μεσα.Ιτατσι με ναρουτο,Jiraya x Tsunade(σε πιο ρομαντικη μορφη) και τελος ανακαλυψαμε το ονομα της μητερας του ναρουτο.Περα απο κει ειδαμε τον jiraya να ανοιγεται επιτελους προς την tsunade και να προσπα8ει να δειξει τα συναισ8ηματα του περα απο τον συνη8ισμενο τροπο.Σιγουρα δειχνει οτι ειναι παραπανω απο ενας απλος ero sennin που μονο τον ενδιαφερουν τα συνη8η εφημερα.Βλεπουμε να 8ελει να προστατευσει τον ναρουτο που τον βλεπει σαν τον εγγονο του και να βαζει και την ζωη του μπροστα και να ετοιμαζεται να αντιμετωπισει τον αρχηγο των ακατσουκι.Τι να λεμε τωρα ο τυπας ηταν και 8α ειναι epic.Προβλεπεται ηρωικο ξυλικι μεταξυ αυτου και του παιν μιας και ο δευτερος εχει πλεον και επισημα διαταγη απο τον madara να πιασει το naruto.
ΥΓ σιγουρα η σκηνη με τον ναρουτο και τον ιτατσι δεν τελειωνει ετσι.Οταν ενας τετοιος shinobi 8ελει να σου μιλησει σιγουρα δεν την βγαζεις μονο με 1 genjutsu.Τι να ειπαν μεταξυ τους αραγε?
ΥΓ2 Και μετα λενε οτι οι αντρες ειναι λιγουρια.Karin εισαι 8εα
Κατσε φιλε απορια:
Δεν αναφερθηκε πλαγιως ο πατερας του Ναρουτο??
(ετσι μου φανηκε...)

Posted 13 September 2009 - 19:58
Κατσε φιλε απορια:
Δεν αναφερθηκε πλαγιως ο πατερας του Ναρουτο??
(ετσι μου φανηκε...)
Αν και δεν βλεπω που κολλαει με το δικο μου ποστ ναι να σου λυσω την απορια αναφερ8ηκε
Posted 13 September 2009 - 20:50
Πράγμα το οποίο είναι πολύ λογικό όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιον, και έχεις περάσει μαζί του καταστάσεις ζωής και θανάτου. Γενικά και το όλο κλίμα ανάμεσα τους ήταν πολύ γλυκό. Δεν θα έλεγα ότι το πηγαίνανε στο πονηρό απλά ήταν το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε δυο παιδικούς φίλους πιστεύω.
Όσο για την συζήτηση Itachi - Naruto, έχω να σχολιάσω. Ιtachi's smirk was beautiful. Και ο Naruto είναι ακόμη τελείως ανυπεράσπιστος μπροστά σε genjutsu. Θέλω να μάθω αν πολεμήσει κάποια στιγμή ξανά με τον Sasuke τι στο καλό θα κάνει για να το αποφύγει? Μου αρέσει πάντως που πήγαινε να επιτεθεί στον Itachi. Ohhh I loled so hard..
ΕDIT: H συζήτηση για το ποιός είναι ο πατέρας του Naruto μια χαρά ξεκάθαρη είναι. Πέρα από τα όσα λέγονται στο επεισόδιο και την δομή του διαλόγου μόνο και μόνο ότι ο Jiraiya γυρνάει και κάνει "γι αυτό λέω ότι μου τον θυμίζει τόσο (τον πατέρα του δηλαδή)" και σε προηγούμενα επεισόδια μας έχουν φάει για το πόσο ο Naruto θυμίζει τον 4ο Hokage και με τις συγκρισεις με αυτόν ε είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Posted 16 September 2009 - 01:20
Το ιδιο τελος θα εχει ο σασυκε οπως ο orochimaru πιστευω !!tsunada , orochimaru , jiraiya = sakura , sasuke , naruto .&-
πολυ καλο το επεισοδιο. η ομιλια μεταξυ τσουναντε και τζιραγια ΟΛΑ τα γεν.
Αλλη μια φορα βλεπουμε ποσο χρησιμη ειναι η "αχρηστη" και σεξομανης βεβαιως-βεβαιως ^^ Καριν.
Παμε για αλλα. Jiraiya chronicles HERE THEY COME!
Posted 16 September 2009 - 12:07
Posted 16 September 2009 - 16:13
Το ιδιο τελος θα εχει ο σασυκε οπως ο orochimaru πιστευω !!
Περα του οτι ο Σασουκε ειναι απο τους πιο δημοφιλής χαρακτηρες, ο Κισιμοτο ηδη μας εχει αναφερει οτι θα "σωθει" ο σασουκε...
Αν θυμάστε στο επεισοδιο που συναντήθηκαν για πρωτη φορα ειπε ο ναρουτο "Δεν μπορει να γινει καποιος Χοκάγκε αν δεν μπορει να σωσει τον ιδιο του τον φίλο..."
Posted 16 September 2009 - 16:29
Χλωμό να πεθάνει το παλουκάρ' μας!