
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
#1906
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 16:24

#1907
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 17:20
Αποψη μου ειναι οτι στο Shippuuden εχει χαθει λιγο αυτο το κλιμα που δημιουργουσαν τα παλια επεισοδια τοσο μεσω του animation οσο και της μουσικης, αλλα το 125 ερχεται να διορθωσει αρκετα την κατασταση
Ως αναγνωστης του manga ειχα πολυ περιεργεια να δω πως θα παρουσιαστει η σκηνη με την αποκαλυψη του Madara και οφειλω να ομολογησω οτι το εκαναν περηφημα (εστω και για ενα εμπορικο shounen) και με εκαναν να ανατριχιασω παρολο που γνωριζα την σκηνη... Επισης ηθελα να ακουσω και την πραγματικη(σοβαρη) φωνη του Tobi/Madara, και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος
Ειναι γεγονος οτι το animation στο Ναρουτο απο το Shippuuden εχει παρει την κατιουσα, και δεν υπαρχει επιστροφη γι αυτο, αλλα ειναι καπως λογικο αν σκεφτουμε οτι το Ναρουρο πια ειναι τοσο mainstream.
Και για την μουσικη ειχα τους ενδοιασμους μου. Αν και οι συμφωνικες παραγωγες ειναι ανωτερες του πιο metal-based ost δεν κλιμακωναν οπως επρεπε με τις μαχες και τις επιμαχες σκηνες. Στα τελευταια επεισοδια ομως τα συμφωνικα themes ειναι αρκετα καλα και εχουν προστεθει καποια μεταλ κομματια στις μαχες που τις κανει αρκετα "intense"
(Γιαγια)- Μην μιλας αλλοδαπα!!
(Νικορασου)- Sorry γιαγια! εεε συγνωμη εννοω!
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι το πανεμορφο καινουργιο χορωδιακο theme που παρουσιαστηκε στην τελευταια σκηνη. Δεν ξερω αν θα ειναι το theme του Pein η του Madara ή γενικα των Akatsuki, αλλα ετσι και αλλιως πιστευω οτι ειναι ιδανικο για villains (ξεχαστηκα γιαγια!). Περιμενω με αγωνια Shipuuden OST 2. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το theme του Sasuke που πιστευω οτι δεν ταιριαζει με το υπολοιπο anime
#1908
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 17:24



#1909
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 18:02
Κατα τα αλλα το επεισοδιο, ηταν καλο, απορω ποτε εμαθε ο Κλαψουκε το space time ninjutsu αφου ουτε το μανγκεκιου Σαρινγκαν εχει ακομα.
Τουλαχιστον η δικαιολογια το πως γλιτωσε ηταν καπως πειστικη...τι σου εφταιγε ο manda βρε εγωιστη uchiha νεοσσέ;
Eχέμ.... Το Kuchiyose no Jutsu είναι από μόνο του space-time technique. Καλείς ένα ζώο από το δικό του μέρος σε ελάχιστο χρόνο. Ο Sasuke κάλεσε τον Manda τον έβαλε να τον φάει χρησιμοποιώντας τον σαν ασπίδα και μετά αντέστρεψε το summon. Where is the paradox in that?
Δεν χρειάζεται MS για space time techniques. Ο Μinato με το Hiraishin No Jutsu του δεν είχε Sharingan. Aκόμη και ο Naruto και η Tsunade καλούν ζώα και ούτε αυτοί έχουν MS. Και φυσικά τα ζώα που καλούνται δεν μένουν εκεί για πάντα, ne?
Όσο για το που βρήκε το chakra και το deactivation του Sharingan νομίζω το απενεργοποίησε επειδή δεν θεωρούσε τον Deidara σαν τόσο μεγάλη απειλή πλέον έχοντας χρησιμοποιήσει φαινομενικά όλα του τα χαρτιά. Kαι έκλεισε το Sharingan για οικονομία chakra. Yes i know he seems perfect but even Sasuke can miscalculate.
Kαι υπάρχει και επιπλέον λόγος που αποδεικνύει ότι ο Sasuke είχε αποθέματα chakra but that is not yet to be revealed. Bottomline is it was not that much of a plot hole .
Εdit=> Ρε παιδιά τι είχε το animation στα τελευταία 2 επεισόδια? Εμένα μια χαρά μου φάνηκε. :S
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Σεπτέμβριος 2009 - 18:15
#1910
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 18:05
Σχετικά με το animation μου έχει ξυνίσει εδώ και πολύ καιρό..
Και το κομμάτι του Sasuke μου φαίνεται επίσης λίγο ξεκάρφωτο τις περισσότερες φορές (πάει με το κλιντ ίστγουντ ύφος του Sasuke βέβαια

Αλλά το κομμάτι στη σκηνή με τους Pain - Madara μου φάνηκε εξαιρετικό. Προσωπικά θα προτιμούσα να μπει στον Pain, νομίζω ότι του πάει περισσότερο. Βασικά θέλω γενικά να δω περισσότερο Pain.
#1911
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 04:31
Κατα τα αλλα το επεισοδιο, ηταν καλο, απορω ποτε εμαθε ο Κλαψουκε το space time ninjutsu αφου ουτε το μανγκεκιου Σαρινγκαν εχει ακομα.
Ban-Kick και ξυλο ΧΡ
Anyway, το επεισοδιο ηταν τρομερο!!! Λιγα λογια και καλα :Ρ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
126. Dusk (黄昏)
17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
-Δεν εχει επεισοδιο-
24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
127-128. Naruto Shippuuden Special: Tale of a Gutsy Ninja - "The Jiraiya Ninja Chronicles" (NARUTO疾風伝スペシャル・ド根性忍伝「自来也忍法帖」)
----
129-130. Naruto Shippuuden Special ~ Invading Amegakure! Jiraiya's Decision
Έχουν ανακοινωθεί 2 σπεσιαλ στην σειρα, αλλα δεν ξερουμε ακομα την ημερομηνια... Η ιστορια του Ero-sennin θα ολοκληρωθεί πιθανότατα (σύμφωνα με το μανγκα παντα) στο δευτερο σπεσιαλ... Νομιζω βρηκαν προς το παρον εναν καλο τροπο ετσι ωστε να μην μας βομβαρδίσουν με φιλλερ αρκ συντομα

#1912
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 08:53
Συμφωνώ και στα δύο με τον Hyuuga_Nikorasu.
Σχετικά με το animation μου έχει ξυνίσει εδώ και πολύ καιρό..
Και το κομμάτι του Sasuke μου φαίνεται επίσης λίγο ξεκάρφωτο τις περισσότερες φορές (πάει με το κλιντ ίστγουντ ύφος του Sasuke βέβαια).
[/SPOILER]
NO NO NO !! HE WISH!!!!
Έπρεπε να είχαν κάτι άλλο ως θέμα του αυτού μικρού group
Πάντως ελπίζω να μην πετάξουν κάπου ενδιάμεσα κανά filler -_-
... Αν κ μπορώ να φανταστώ σε ποιο σημείο μπορούν άνετε να πετάξουν fillers
Λόγω του ότι θα αναφερθώ στο manga δεν μιλάω!


#1913
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 09:59

Anywayz να΄σαι καλά πάντως!

Έτσι όπως το βλέπω το κόβω βδομάδα παρά βδομάδα να μεταδίδεται το επεισόδιο.Ας όψετε όμως αν είναι να μας αποζημιώνουν με διπλό επεισόδιο

#1914
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 10:25
#1915
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 14:44
#1916
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 20:40
απο οτι ξερω απο παιδια που διαβαζουν το manga η ιστορια ειναι 2 χρονια μπροστα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση το anime να φτασει το manga.
και στην τελικη υπαρχει και η one piece μεθοδος (1 chapter=1 επισοδειο).
και να βαζανε κανενα filler σαν το τελευταιο του bleach να πω "παει στο διαολο".
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
#1917
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 20:52
All in all, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται κανείς να μείνει ικανοποιημένος. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα γκρινιάζει. Όπως πχ τώρα με τα fillers που πειράζει ένα extra επεισόδιο και δεν αναλογίζεται κανείς ότι η αναλογία chapter επεισόδιο έχει ανέβει από το 1,5 στα δύο+.
Προσωπικά προτιμώ τα ξεκάθαρα fillers τα οποία μπορεί ο καθένας να προσπεράσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, από την τακτική του να ξεχειλώνουν chapters.
Edit......@ D.Dragon Με τις 34 όμως βγάζεις και παραβγάζεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Σεπτέμβριος 2009 - 21:28
#1919
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 21:44
Οταν πηγαινε αργα με 1-1.5 chapter ολοι -σχεδον- γκρινιαζανε.Τωρα που παει 2,5-3 τσαπτερ το επεισοδιο -ενδεικτικα το 126 εφαγε για πλακα 40 σελιδες αν δεν κανω λαθος- , και θα εχουμε 2 επειδοδια φιλλερ στην ουσια πανω μανγκα υλικο βεβαια παλι αρχιζουν οι γκρινιες.
Και οχι το μανγκα δε ειναι 2 χρονια μπροστα, ειναι ενα χρονο ακριβως.Και μα τω Θεω καλυτερα 15-20 επεισοδια φιλλερ αρκ, παρά 1 τσαπτερ ανα επεισοδιο.
Και για να προετοιμαζεστε ψυχολογικα τα φιλλερς καποτε θα μπουν σιγουρα, μετα τα Χριστουγεννα μαλλον.
Το μονο shonen anime με υψηλοτερη τηλεθεαση απο Ναρουτο και απο One piece παρακαλω, που ειχαν τα κότσια να το κοψουν επειδη δεν πηγαινε αλλο η κατασταση με φιλλερς- μανγκα Material και περιμεναν να το τελειωει η mangaka για να το ξαναρχισουν κανονικα ηταν το Ινουγιασα, όπερ και εγένετο (μαλλον θα γινει φέτος).

#1920
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 21:47
Χίλιες φορές filler arcs παρά ξεχειλωμένα επεισόδια η cannon γεμισμένο με filler για να βγει ο χρόνος. Απλά δε βλέπεις τα filler και μπορείς να δείς όλο το υπόλοιπο χωρίς πρόβλημα (άμα δε τα κάνουν μαντάρα με το σχέδιο-animation
