Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1681 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 June 2009 - 13:04

Βασικά το επισόδειο ωραίο ήταν αλλά δεν κατάλαβα γιατί έκαναν φίλερ αυτό το επιόδειο.Φίλερ ήταν η προσπάθεια του σουιγκέτσου να πάρει το σπαθί ενώ στο μάνγκα το πέρνει αμέσως.
Γιατί εσείς που το φτιάχνετε το άνιμ το τραβάτε τόσο .Πρώτα θα έχουμε γεράσει και μετά θα βλέπουμε το ναρούτο να τελειώνει...:burningbe3:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1682 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 26 June 2009 - 14:19

Ουφ,επιτέλους προχωράει λίγο...
Spoiler:

#1683 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 26 June 2009 - 17:41

Ουφ,επιτέλους προχωράει λίγο...

Spoiler:

βασικά το κακό είναι ότι προχωράει λίγο και όχι κανονικά ... + ότι δεν δείξαν κάποιες σκηνές που περίμενα ....

Άθλιο Άθλιο άθλιο ...
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δείξω το link του manga για το αντίστοιχο επισόδειο ... υποθέτω ότι ίσως το δείξει στο μέλλον το έχουν ξανακάνει έτσι κι αλλιώς :P...
Κατά τα άλλα δείχνουν ένα χαρακτήρα (SUigetsu) γελοίο τη στιγμή που δεν θα έπρεπε , το μόνο που κάναν ήταν να ξεφτιλίσουν τον χαρακτήρα του, έλεος δλδ... σπάστηκα :cry5:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#1684 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 June 2009 - 18:38

Eπειδη διαβασα το chapter στο manga δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.Ο Suigetsu εμφανιζεται αμεσως μετα το θανατο του Ορο.Και το chapter τελειωνει στο κ@λ@ρακι της Καριν, οπως και στο anime.Το φιλλερ της υποθεσης απλα ηταν οτι το σπαθι αντι να το παρει κατευθειαν απο το ταφο,το πηραν απο κατι αλλους που το ειχαν παρει απο το ταφο...Μαλιστα προσεξα οτι στο μανγκα υπαρχει και τραγικο λαθος,δειχνοντας τον ταφο σε ενα δασος με αγρια φυση ,ενω στο πρωτο παρτ ο ταφος ηταν στο γκρεμο πραγμα που το διατηρησαν στο ανιμε.

Δεν νομιζω,πως οι φιλλεροσκηνες χαλασαν τον χαρακτηρα του Suigetsu εξαλλου για τι χαρακτηρα μιλαμε; Για το τελειως ακομψο τροπο που τον παρουσιασε ο ΚΙσι; Τουλαχιστον με τα φιλλερ μαθαμε οτι ηταν senpai του ο Ζαμπουζα και του δωσανε λιγο περισσοτερο screentime για να εξελιχθει ο χαρακτηρας του..
Ηθελα να ξερα τι του ηρθε του Κισι και εβαλε αυτους τους φιλλεροχαρακτηρες στο στορυ....

Απο οτι ειδα στο νετ, τα επεισοδια 117-118 θα καλυψουν 2 chapter το καθενα.

Edited by sefiroth, 26 June 2009 - 18:43.

Posted Image

#1685 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 June 2009 - 19:35

Η τελευταια σκηνη του επισοδιου ηταν και η καλυτερη :)
Η karin ειναι η καλυτερη απο εκει μεσα.

Δε με πειραξε και ιδιαιτερα το filleraki αλλα δε βρισκω το λογο που υπηρχε.Το συγκερκιμενο αρκ εχει την αγαπημενη μου σκηνη απο το manga, ελπιζω να αξιζει την αναμονη.

qzMHWHd.png

#1686 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 June 2009 - 19:37

Μιλάς για εκείνη στο επόμενο επεισόδιο:orly:, και μένα η αγαπημένη μου είναι...

Όποιος θυμηθεί ποιός ήταν ο τύπος με τον σκούφο κερδίζει γλειφιτζούρι:bleh:

Edited by D.Dragon, 26 June 2009 - 19:49.

Posted Image

#1687 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 June 2009 - 21:35

Ωχ εχεις δικιο...και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει......ηταν ο ενας απο τους δυο μπραβους που την επεσαν στον Ιναρι και στη μανα του και τους καθαρισε ο Ναρουτο....Εμ τωρα εξηγειται και η αντιδραση που ειχε οταν ειδε τον Σασουκε...Καλόοοοοοοοοοοοοο........μπραβο τους που τον βαλανε, που τον θυμηθηκανε ρε...:oo:
Posted Image

#1688 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 26 June 2009 - 21:40

Από λίγο που είδα στο preview νομίζω καταλαβαίνω γιατί σας αρέσει η Karin. :nbleed:

Αν αυτά τα filler στα κανονικά επεισόδια σημαίνουν ότι δεν θα έχουμε ολόκληρα filler arcs κάθε λίγο και λιγάκι, ε! τότε δεν πειράζει. Αν όμως συνεχίσουν και τα τεράστια filler arcs, τότε είναι απαράδεκτοι.
Πάντως στην σκηνή με τον Sasuke και όλες τις τρελές σερβιτόρες έριξα πολύ γέλιο.

Posted Image

#1689 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 June 2009 - 00:57

Eμένα μου άρεσε το επεισόδιο. Ναι είχε πολλές extra σκηνές και διαφοροποιήθηκε ελαφρώς από το manga αλλά δεν με πείραξε και ιδιαίτερα. Κόλλαγαν όμορφα τα extra στοιχεία με την γενικότερη εξέλιξη της δράσης. Τον χαρακτήρα του Suigetsu τον απέδωσαν με τρόπο που έμεινε αρκετά πιστός στο πνεύμα του mangaka και στην ιδέα που είχε στο μυαλό του.

Οι χιουμοριστικές σκηνές ήταν πολύ χαριτωμένες. Στην σκηνή με τις γκαρσόνες πέθανα κυριολεκτικά στο γέλιο.

Μοναδική μου παρατήρηση είναι ότι στα τελευταία επεισόδια η ποιότητα εικόνας φαίνεται να έχει σκαμπανεβάσματα.

#1690 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 June 2009 - 19:12

lllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

καλο ηταν, λιγο meh χαρακτηρας ο water boy, λιγο πολυ fangirl scene η σκηνη στο μαγαζι ...... αλλα οκ

@iri γτ παντα δεν ειχε? :D

#1691 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 27 June 2009 - 19:28

εντυπωσεις απο το επεισοδειο:
Spoiler:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#1692 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 27 June 2009 - 19:35

εντυπωσεις απο το επεισοδειο:

Spoiler:

Αχαχαχα, ετσι!
Δεν διαβαζω το μανγκα και δεν ξερω τιποτα για την τυπισα, αλλα κατι μου λεει οτι θα τα παμε πολυ καλα με αυτη :nbleed:

#1693 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 27 June 2009 - 20:52

Γενικα μου φανηκε πραγματικα αθλιο το επεισοδιο (χειροτερο ακομα και απο full filler κατα τη γνωμη μου). Επισης μου την εσπασε ο βαρυς και ασηκωτος Sasuke, που ομως κατα βαθος ειναι ευαισθητος και δε σκοτωνει :puke:

Η τελευταια σκηνη του επισοδιου ηταν και η καλυτερη :)

Θα συμφωνησω απολυτως!!!:hahaha:

#1694 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 June 2009 - 21:01

. Επισης μου την εσπασε ο βαρυς και ασηκωτος Sasuke, που ομως κατα βαθος ειναι ευαισθητος και δε σκοτωνει :puke:

Δεν έχει να κάνει τόσο με ευαισθησία του Sasuke. Είναι περισσότερο συνειδητή απόφαση το σκεπτικό της οποίας το εξήγησε και στην μαχη με την team kakashi και στην αντιπαράθεση του με τον Orochimaru.

Δεν θέλει να ακολουθήσει την τακτική του Itachi και του Orochimaru οι οποίοι κατέστρεφαν ανθρώπινες ζωές για δική τους ψυχαγωγία. Ακριβώς αυτήν την συμπεριφορά τους απεχθάνεται και περιφρονεί. Το πόσο "ευαίσθητος" είναι το έχουμε δει στην πράξη εδώ και αρκετά επεισόδια όταν δεν δίστασε να στραφεί ενάντια στην παλιά του ομάδα.

Edited by iristella, 27 June 2009 - 21:08.

#1695 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 June 2009 - 21:04

Αφού έγινε λόγος για την τελευταία σκηνή του επεισόδιου και το preview, πάρτε ένα fanart:nbleed:......
Spoiler:

Posted Image