Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 10 April 2009 - 16:03
Posted 14 April 2009 - 21:56
16/4-- 105
23/4--106: The Red Camellia
30/4--107: Enemies on the same boat'(not literal)
7/5-- 108: Guidepost of the Camellia
ΟΚ, οπως το Asuma Filler arc ειχε αρχισει καλα, και τελειωσε χάλια (με το ψευδο-τζιντσουρικι) απ'οτι φαινεται και σε αυτο κατι παρομοιο θα γινει...
21-28/5 τελειωνουν τα φιλλερς οριστικα...
Posted 14 April 2009 - 22:08
Posted 14 April 2009 - 22:39
Επισης ολοι τραβανε τα μαλλια τους με το τριτο σποιλερ :Ρ Εκει κολλουσε αυτο που ειπα στο τελος του προηγουμενου ποστ μου

Posted 15 April 2009 - 12:36
Όσο για το νέο opening κ ending...sorry αλλά δεν ενθουσιάστηκα.Το μόνο που έκανε να πω hmmm ήταν η όλη εμμονή του opening με τον Sasuke - kun οπότε μάλλον θα ξαναδούμε πάλι το παλικάρι μας σε δράση.
p.s.Σαν ψάρι που είμαι την πάτησα κ γω με την πλάκα του Seraphimon κ τώρα έχω τους φίλους μου να με κυνηγάνε γιατί τους υποσχέθηκα Kakashi gaidden με το τέλος των filler...

Posted 15 April 2009 - 13:07

Posted 15 April 2009 - 14:50
Τα φιλλερς απο οτι φαινεται θα χαλασουν προς το τελος.....μεχρι εδω παλευοντουσαν καπως....
Το μονο καλο ειναι οτι οι παραγωγοι το κρατανε το ανιμε απο το μανγκα 2 αρκς μακρυα...πραγμα καλο.Οποτε απο τελος μαιου μεχρι και χριστουγεννα θα εχουμε κανονικοστορυ πραγμα πολυ καλο.Το opening μου αρεσε,ειδικα με τον sasuke που μπαινει μεσα στη λιμνη σιγα-σιγα.To ending δεν ηταν κακο.

Posted 15 April 2009 - 23:51
p.s.Σαν ψάρι που είμαι την πάτησα κ γω με την πλάκα του Seraphimon κ τώρα έχω τους φίλους μου να με κυνηγάνε γιατί τους υποσχέθηκα Kakashi gaidden με το τέλος των filler...

Sorry, but i had to do it

Περα απο την πλακα, οπως θα διαβασες πιστευω, τελικα η φημη βγηκε αληθινη, οποτε Kakashi Gaiden καπου το καλοκαιρι (ιουλιο λένε οι έμπιστες πηγές μου).
Επισης η ταινια θα εχει σχέση με τον Κακασι επισης (γιαυτο αποφάσισαν να κανουν το Kakashi gaiden μαλλον). Δειτε το βιντεακι, καπου προς το τελος εχει ενα νεο teaser.
Επισης για τη ερώτηση σου στο σποϊλερ...
Posted 17 April 2009 - 00:18
Περα απο την πλακα, οπως θα διαβασες πιστευω, τελικα η φημη βγηκε αληθινη, οποτε Kakashi Gaiden καπου το καλοκαιρι (ιουλιο λένε οι έμπιστες πηγές μου).
Hmmm...αυτή την φορά θα το "φάω" κ ας είναι πλάκα (δεν θα μου το κάνεις αυτό έτσι?

Ώστε θα έχουμε κ νέα ταινία με Kakashi ε?Μάλιστα...Ενδιαφέρον ακούγεται...πολύ ενδιαφέρον!
Posted 18 April 2009 - 16:13

Επισης οτι το ending ειναι ωραιο (αλλα μου τη σπαει ΤΟΟΣΟ πολυ η σκηνη με τα δοντια)
Και μια παρατηρηση.. αυτα τα φιλλερ μηπως ειναι παραπανω απο οτι θα επρεπε? Η ειναι τοσο αθλια που εμενα μου φαινονται ατελειωτα;
Ευτυχως εχουμε και Τobi-Deidara να ανοιγει λιγο το ματι μας..
IF DEIDARA WAS GAY (ακομα του το κραταω για οτι εκανε στον Γκαρα)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8vwZfOqGkMM[/youtube]
xD xD
Seraf: Το κουδουνακι ειναι του Κακασι ή της Shion?

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 18 April 2009 - 16:24.
Posted 18 April 2009 - 19:19
δλδ θα εχουμε ενα kakashi-summer φετος?Περα απο την πλακα, οπως θα διαβασες πιστευω, τελικα η φημη βγηκε αληθινη, οποτε Kakashi Gaiden καπου το καλοκαιρι (ιουλιο λένε οι έμπιστες πηγές μου).
Επισης η ταινια θα εχει σχέση με τον Κακασι επισης (γιαυτο αποφάσισαν να κανουν το Kakashi gaiden μαλλον). Δειτε το βιντεακι, καπου προς το τελος εχει ενα νεο teaser.

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 19 April 2009 - 02:48
Οντως το φιλλερ αρκ κρατησε παραπανω απ'οτι πιστευαμε ολοι μας, αλλα ευτυχως τελειωνει (με βαση τους τιτλους, και τις πληροφοριες μου) και θα μπουμε ξανα στην κανονικη ροη γεγονοτων.Αργησα αλλα ηρθα να πω οτι η Ikimono Gakari με ικανοποιησε πληρως
Επισης οτι το ending ειναι ωραιο (αλλα μου τη σπαει ΤΟΟΣΟ πολυ η σκηνη με τα δοντια)
Και μια παρατηρηση.. αυτα τα φιλλερ μηπως ειναι παραπανω απο οτι θα επρεπε? Η ειναι τοσο αθλια που εμενα μου φαινονται ατελειωτα;
Ευτυχως εχουμε και Τobi-Deidara να ανοιγει λιγο το ματι μας..
Επισης θα συμφωνησω για τις εμφανισεις του Ντεϊνταρα και του Τομπι! Ειδικα στο επεισοδιο που ειχε θυμωσει ο Deidara και του εκανε το schoolgirl o Tobi

Wut?Seraf: Το κουδουνακι ειναι του Κακασι ή της Shion?

Καλα την ταινια θα τη δουμε του χρονου :ρ Τουλαχιστον το Kakashi-Gaiden δεν το χανουμε. Εχουν αρχισει ηδη οι φημες για τους voice actors... Ειδωμεν...δλδ θα εχουμε ενα kakashi-summer φετος?

Posted 20 April 2009 - 03:59
Moιαζει πολυ με εκεινο το κουδουνακι ασε που ηταν και σημα κατατεθεν της ταινιας.. Αλλα υποθετω ειναι του Κακασι