Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1501 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 10 April 2009 - 16:03

πιστευω πως η 3 season ειναι η καλυτερη....τωρα τελευτεα χαλαει...

#1502 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 April 2009 - 21:56

Πρόγραμμα Απριλίου-Αρχές Μαΐου

16/4-- 105

Spoiler:

23/4--106
: The Red Camellia

Spoiler:

30/4--107: Enemies on the same boat'(not literal)
Spoiler:

7/5-- 108: Guidepost of the Camellia
Spoiler:

ΟΚ, οπως το Asuma Filler arc ειχε αρχισει καλα, και τελειωσε χάλια (με το ψευδο-τζιντσουρικι) απ'οτι φαινεται και σε αυτο κατι παρομοιο θα γινει...
21-28/5 τελειωνουν τα φιλλερς οριστικα...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1503 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 April 2009 - 22:08

lol τραβαω τα μαλια μου με το τριτο spoiler.........

Spoiler:

qzMHWHd.png

#1504 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 April 2009 - 22:39

Στις περιλήψεις δεν τα λενε ολα...Αλλα αν δεν εμφανιστεί σε καποιο απο αυτα, σιγουρα στα 109-112 ειναι μεσα...

Επισης ολοι τραβανε τα μαλλια τους με το τριτο σποιλερ :Ρ Εκει κολλουσε αυτο που ειπα στο τελος του προηγουμενου ποστ μου :frozen:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#1505 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 15 April 2009 - 12:36

Άντε αμήν, να τελειώσουν, βαρέθηκα την ζωή μου...

Όσο για το νέο opening κ ending...sorry αλλά δεν ενθουσιάστηκα.Το μόνο που έκανε να πω hmmm ήταν η όλη εμμονή του opening με τον Sasuke - kun οπότε μάλλον θα ξαναδούμε πάλι το παλικάρι μας σε δράση.
Spoiler:

p.s.Σαν ψάρι που είμαι την πάτησα κ γω με την πλάκα του Seraphimon κ τώρα έχω τους φίλους μου να με κυνηγάνε γιατί τους υποσχέθηκα Kakashi gaidden με το τέλος των filler...:deadga6::nanana:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1506 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 April 2009 - 13:07

Τα χουν παίξει οι παραγωγοί του anime, πετάνε spoiler στην αρχή επεισόδιων Asuma Dies :oo:, παίζουν φίλερ ένω το manga είναι 100+ chapter μπροστά !!!!, βάζουν αυτό το άθλιο τραγούδι στο opening. ΔΕΝ ΠΆΜΕ ΚΑΛΑ ! ! ! Μαζεψέ τους Κίσι.

#1507 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 15 April 2009 - 14:50

Ta 103-104 ηταν ωραια επεισοδια και με καλο animation.Ωραια δραση.

Τα φιλλερς απο οτι φαινεται θα χαλασουν προς το τελος.....μεχρι εδω παλευοντουσαν καπως....

Το μονο καλο ειναι οτι οι παραγωγοι το κρατανε το ανιμε απο το μανγκα 2 αρκς μακρυα...πραγμα καλο.Οποτε απο τελος μαιου μεχρι και χριστουγεννα θα εχουμε κανονικοστορυ πραγμα πολυ καλο.Το opening μου αρεσε,ειδικα με τον sasuke που μπαινει μεσα στη λιμνη σιγα-σιγα.To ending δεν ηταν κακο.
Posted Image

#1508 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 15 April 2009 - 18:56

Δεν μας νοιαζει αν θα χαλασουν! ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!!!!! :hahaha:
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#1509 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 April 2009 - 23:51

p.s.Σαν ψάρι που είμαι την πάτησα κ γω με την πλάκα του Seraphimon κ τώρα έχω τους φίλους μου να με κυνηγάνε γιατί τους υποσχέθηκα Kakashi gaidden με το τέλος των filler...:deadga6::nanana:

Posted Image

Sorry, but i had to do it :hahaha:

Περα απο την πλακα, οπως θα διαβασες πιστευω, τελικα η φημη βγηκε αληθινη, οποτε Kakashi Gaiden καπου το καλοκαιρι (ιουλιο λένε οι έμπιστες πηγές μου).

Επισης η ταινια θα εχει σχέση με τον Κακασι επισης (γιαυτο αποφάσισαν να κανουν το Kakashi gaiden μαλλον). Δειτε το βιντεακι, καπου προς το τελος εχει ενα νεο teaser.

Επισης για τη ερώτηση σου στο σποϊλερ...
Spoiler:

Posted Image

#1510 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 17 April 2009 - 00:18

Thanks Seraphimon - kun, να κ κάτι ευχάριστο από όλη την ιστορία.

Περα απο την πλακα, οπως θα διαβασες πιστευω, τελικα η φημη βγηκε αληθινη, οποτε Kakashi Gaiden καπου το καλοκαιρι (ιουλιο λένε οι έμπιστες πηγές μου).

Hmmm...αυτή την φορά θα το "φάω" κ ας είναι πλάκα (δεν θα μου το κάνεις αυτό έτσι?:blingeye2:) Τουλάχιστον αυτή την φορά θα φροντίσω να μην το διαδώσω ώστε να μην με κυνηγάνε πάλι οι...Narutohooligans!

Ώστε θα έχουμε κ νέα ταινία με Kakashi ε?Μάλιστα...Ενδιαφέρον ακούγεται...πολύ ενδιαφέρον!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1511 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 17 April 2009 - 00:44

tribute στον kakashi means .... :/
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#1512 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 April 2009 - 16:13

Αργησα αλλα ηρθα να πω οτι η Ikimono Gakari με ικανοποιησε πληρως :D

Επισης οτι το ending ειναι ωραιο (αλλα μου τη σπαει ΤΟΟΣΟ πολυ η σκηνη με τα δοντια)

Και μια παρατηρηση.. αυτα τα φιλλερ μηπως ειναι παραπανω απο οτι θα επρεπε? Η ειναι τοσο αθλια που εμενα μου φαινονται ατελειωτα;

Ευτυχως εχουμε και Τobi-Deidara να ανοιγει λιγο το ματι μας..

IF DEIDARA WAS GAY
(ακομα του το κραταω για οτι εκανε στον Γκαρα)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8vwZfOqGkMM[/youtube]

xD xD

Seraf: Το κουδουνακι ειναι του Κακασι ή της Shion?
:P

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 18 April 2009 - 16:24.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1513 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 18 April 2009 - 19:19

Επισης η ταινια θα εχει σχέση με τον Κακασι επισης (γιαυτο αποφάσισαν να κανουν το Kakashi gaiden μαλλον). Δειτε το βιντεακι, καπου προς το τελος εχει ενα νεο teaser.

δλδ θα εχουμε ενα kakashi-summer φετος?:wooi2:

#1514 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 April 2009 - 02:48

Αργησα αλλα ηρθα να πω οτι η Ikimono Gakari με ικανοποιησε πληρως :D

Επισης οτι το ending ειναι ωραιο (αλλα μου τη σπαει ΤΟΟΣΟ πολυ η σκηνη με τα δοντια)

Και μια παρατηρηση.. αυτα τα φιλλερ μηπως ειναι παραπανω απο οτι θα επρεπε? Η ειναι τοσο αθλια που εμενα μου φαινονται ατελειωτα;

Ευτυχως εχουμε και Τobi-Deidara να ανοιγει λιγο το ματι μας..

Οντως το φιλλερ αρκ κρατησε παραπανω απ'οτι πιστευαμε ολοι μας, αλλα ευτυχως τελειωνει (με βαση τους τιτλους, και τις πληροφοριες μου) και θα μπουμε ξανα στην κανονικη ροη γεγονοτων.
Επισης θα συμφωνησω για τις εμφανισεις του Ντεϊνταρα και του Τομπι! Ειδικα στο επεισοδιο που ειχε θυμωσει ο Deidara και του εκανε το schoolgirl o Tobi :hahaha:

Seraf: Το κουδουνακι ειναι του Κακασι ή της Shion?
:P

Wut? :hmmm:

δλδ θα εχουμε ενα kakashi-summer φετος?:wooi2:

Καλα την ταινια θα τη δουμε του χρονου :ρ Τουλαχιστον το Kakashi-Gaiden δεν το χανουμε. Εχουν αρχισει ηδη οι φημες για τους voice actors... Ειδωμεν...:knock-knock:

Posted Image

#1515 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 20 April 2009 - 03:59

Shion: η priestess απο την πρωτη ταινια Shippuuden..

Moιαζει πολυ με εκεινο το κουδουνακι ασε που ηταν και σημα κατατεθεν της ταινιας.. Αλλα υποθετω ειναι του Κακασι :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: