Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1126 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 December 2008 - 03:02

μετριο επισοδιο.Αντε να δουμε τη μας επιφυλασει η συνεχεια.

qzMHWHd.png

#1127 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 December 2008 - 09:53

ps:γιατι παντα ο ναρουτο πρεπει να εχει ενα μειονεκτημα σε ολα.τοσο τον μισουν οι δημιουργοι του?δηλαδη ποσα επεισοδια πρεπει να δουμε για να ξαναδουμε κατι ωραιο σα το rasen shuriken

Αμα δε διαβαζεις το μανγκα απλα σου λεω οτι 8α περιμενειςν πολλα επεισοδια για να δεις κατι καλο σαν το neo shuriken rasengan.
Kαι οσο για τα μειονεκτηματα λογικο ειναι κα8ε επικινδυνη λογικη που μα8αινει ο ναρουτο να κρυβει κινδυνους-υπεν8υμιζς το element manipulation ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το chakra manipulation..Παραλληλα ο ναρουτο να υπεν8υμισω οτι κανει ωεεσ τεχνικες και οχι καποις προυπαρχουσες...Το rase shuriken ειναι jutsu που αποκλειστικα και μονο ο ναρουτο εχει καταφερει να κανει και οχι κανας αλλος.Λογικο ειναι να υπαρχουν παρενεργεις και επειδρασεισ στον οργανισμο του απο την στιγμη που και ο ιδιος δε ξερει περι τινος ακριβως προκειται.Στα υπολοιπα οπως το kage bunshin και το rasengan δεν ειδα να υπαρσει κινδυνος κια μαι χαρα τα χρησιμοποιει.Απλα για να μη λεμε και οτι 8ελουμε...
Και επιπλεον η σειρα ειναι shounen η λογικη ειναι να δειχνεις καποιον με μειονεκτηματα και εμποιδα τα οποια υπερπηδαει για να γινεται ολο και καλυτερος-αμα εβλεπες 1 γαμομανο απο την αρχη δε νομιζω να σε τραβοθσε και τοσο:tensai:

Posted Image

#1128 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 20 December 2008 - 10:59

Ωραίο επεισόδιο. Καλύτερη σκηνή για μένα η συνομιλία Shikamaru - Kurenai μπροστά στον τάφο του Asuma.
Όσο για το Rasen - Shurinken ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη... Φανταστείτε να μπορούσε να το χρησιμοποιήσει όποτε ήθελε! Όλοι του οι μελλοντικοί αντίπαλοι θα τον έπιναν με τη μία! Δεν θα είχαν ενδιαφέρον οι μάχες μετά...

Spoiler:

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1129 MononokeHime

MononokeHime

Carpe Diem

• Members
  • 7 posts

Posted 20 December 2008 - 16:22

Καλά τί απογοήτευση και αυτή με την καινούργια τεχνική, την μπουκιά απο το στόμα μας πήρανε!
Spoiler:
Τώρα δηλαδή την ξεχνάμε την rasen-shuriken μέχρι να βρεί καινούργια? Και με το χέρι του τί θα γίνει που έχουν πάθει ζημιά τα chakra-vessels? Κάθε φορά που πάει να πάρει τα πάνω του τον ρίχνουνε μου φαίνεται, κερδίζει βέβαια σε εμπειρία και λογική αλλά τί θα πείραζε να έχει και λίγο παραπάνω δύναμη? Κατα τ'άλλα οκ επεισόδιο, ευχάριστα τα νέα για την Kurenai και μας είπαν επιτέλους τί είναι αυτός ο καταραμένος ο king που μας είχαν πρήξει και είχα άχτι να το μάθω απο τον καιρό του Sora (ήμουν σχεδόν σίγουρη οτι αυτό ήταν αλλά ήθελα επιβεβαίωση).

>mchasap-san το kurenai ως λέξη σημαίνει πορφυρό αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Orochimaru λέει kure-nai όπου το kure είναι μορφή του ρήματος kureru που σημαίνει "θα είχες την ευχαρίστηση να..." και το -nai είναι μόριο άρνησης, τελικά δηλαδή λέει κάτι σαν αυτό που βγαίνει στην μετάφραση "would you mind..."

#1130 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 20 December 2008 - 23:40

Spoiler:

το legend είναι ο κακάσι?

:hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#1131 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 21 December 2008 - 11:04

το legend είναι ο κακάσι?

:hahaha:

Γιατι αμφιβαλεις??
Posted Image
Posted Image

#1132 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 December 2008 - 11:22

Γιατι αμφιβαλεις??

ναι....
μερικές φορές είναι καλό να κρατάμε κάποιες αρχές...legent είναι ο τζιράια,legent είναι ο 3ος,ο 4ος. μην βάζουμε τον κακάσι ανάμεσά τους είναι προσβολή και αμαρτία..
Posted Image
Spoiler:

#1133 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 21 December 2008 - 11:41

:oo::erk: Kakashi legend ftw

MbcN7u5.png

#1134 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 December 2008 - 11:46

:oo::erk: Kakashi legend ftw

ανάλυσέ μου λίγο το σκεπτικό σου...:uhh:
Posted Image
Spoiler:

#1135 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 21 December 2008 - 19:10

Εχω να δηλωσω οτι το rashen-shouriken ειναι κουλη επιθεση...απο 'και και περα το επισοδειο ηταν οκ...
Posted Image

#1136 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 21 December 2008 - 19:57

Εχω να δηλωσω οτι το rashen-shouriken ειναι κουλη επιθεση...

Aπο θέμα βεληνεκούς συμφωνώ... Και γω θα ήθελα να είχε αποκτήσει μια long-ranged τεχνική.
Αλλα απο θέμα καταστροφικής δύναμης δεν μπορείς να πείς! Τα σπάει το rashen-shouriken! Καμμία άλλη τεχνική δεν θα κατέστρεφε και τις τρεις καρδιές του Kakuzu με ένα χτύπημα (τουλάχιστον απο τις μεχρι τώρα γνωστές στο anime).
Posted Image
Going Merry

#1137 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 21 December 2008 - 23:25

Καλουτσικο το επεισοδιο.Δεν ηταν σαν τα προηγουμενα που μας ειχαν καλομαθει αλλα τι να κανουμε.Ελπιζω τα filler που θα παιξουν τωρα να ειναι σε αξιοπρεπες επιπεδο για να μην ξενερωσουμε.Και η τεχνικη του Sasuke απλα τα σπαει.Ειδικα ο ηχος που εκανε στην που ηταν σαν γερακι(μην μιλαμε μονο για τον Naruto).
Υ.Γ.Αυτη που εδειξε στο τελος η guren μπορει να φτιαξει και swarovski?...:uhh:
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#1138 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 21 December 2008 - 23:27

Aπο θέμα βεληνεκούς συμφωνώ... Και γω θα ήθελα να είχε αποκτήσει μια long-ranged τεχνική.
Αλλα απο θέμα καταστροφικής δύναμης δεν μπορείς να πείς! Τα σπάει το rashen-shouriken! Καμμία άλλη τεχνική δεν θα κατέστρεφε και τις τρεις καρδιές του Kakuzu με ένα χτύπημα (τουλάχιστον απο τις μεχρι τώρα γνωστές στο anime).

Οντως απο θεμα βεληνεκους ηταν καπως...Ωστοσο θα συμφωνισω οτι ηταν αρκετα καταστροφικη και αποτελεσματικη...
Posted Image

#1139 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 December 2008 - 23:34

Το επεισόδιο μου άρεσε αρκετά. Είδαμε και Sasuke και Orochimaru οπότε από αυτό και μόνο προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένη. Για να πω όμως και το μικρό μου παραπονο είναι η ιδέα μου η τώρα που ξαναμπήκαμε σε filler season το σχέδιο άρχισε πάλι να ψιλοχαλάει?

#1140 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 21 December 2008 - 23:58

Το επεισόδιο μου άρεσε αρκετά. Είδαμε και Sasuke και Orochimaru οπότε από αυτό και μόνο προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένη. Για να πω όμως και το μικρό μου παραπονο είναι η ιδέα μου η τώρα που ξαναμπήκαμε σε filler season το σχέδιο άρχισε πάλι να ψιλοχαλάει?

Δεν είναι η ιδέα σου...το παρατήρησα κ γω...:bahhh:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg