Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#841 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 00:42

Nαι οντως εκλαιγα οεο γτ σε τετοιες σκηνες με παινουν τα κλαμματα ειδικα στο wolfs rain πλατναξα.Τεος παντων στο shikamaru λεει πραγματικα ποιος ειναι ο βασιλιας αλλα δεν το λεει δυνατα .Παντως μην ανησυχεις 8α αποκαλυφ8ει ξεκα8αρα αργοτερα αλλα εχεισ περιεργεια μπορω να σε κανω πμ να σου πω

ευαισθητο μου εσυ............

σοβαρα τωρα ειχατε συνδεθει με τον assuma ολλοι τοσο πολυ σα χαρακτηρα,η ολλα τα κλαματα ειναι για τον shikamaru?

qzMHWHd.png

#842 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 00:47

προσωπικα δεν ειχα συνδεθει τρελα,αλλα ηταν αξιαγαπητος χαρακτηρας,ε και το πως πεθανε παιζει ρολο....Πιστευω οτι βοηθησε και η μουσικη παρα πολυ αλλα και η voice actor της Ino.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#843 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 01:55

η αλήθεια είναι οτι και εγώ πήγα να κλάψω....όταν έφυγαν ο χινταν και ο κακουζο και δεν σκοτώσαν και τους αλους...βαριέμαι τους ανέτια καλούς που κάνουν κάτι γιατι απλά έτσι πρέπει....

Υ.Γ πάντως τον ασούμα τον πήγενα πολυ.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#844 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 08:19

εντομεταξυ τωρα 8υμη8ηκα, δεν ελειπε μια σκηνη απο το προηγουμενο επισοδιο?δεν εννοω το τσιγαρο

This is what i call the next filler arc...Ειχαμε μια συζητηση μερικες σελιδες πριν για αυτο το θεμα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#845 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 08:46

Αυτο ειναι πανω που λεγαμε οτι ξαναμπηκαμε στα καλα στο νaruto τσα κανουν ντου και ta filler.Παλια μου τεχνη κοσκινο....Να δω αυτη τη φορα 8α βαλουν μεσα....:uhh:

ευαισθητο μου εσυ............

σοβαρα τωρα ειχατε συνδεθει με τον assuma ολλοι τοσο πολυ σα χαρακτηρα,η ολλα τα κλαματα ειναι για τον shikamaru?

Παντα οταν πε8αινει καποιος που εχω συνη8ισει βουρκωνω αρε **** τις ευαισ8ησιες μου

Δημοσιευμένη  εικόνα

#846 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 12:26

η αλήθεια είναι οτι και εγώ πήγα να κλάψω....όταν έφυγαν ο χινταν και ο κακουζο και δεν σκοτώσαν και τους αλους...βαριέμαι τους ανέτια καλούς που κάνουν κάτι γιατι απλά έτσι πρέπει....

Υ.Γ πάντως τον ασούμα τον πήγενα πολυ.....

τον shikamaru ας τον αφηναν ,αλλα η Ino και ο χοντρος ειναι epic fail χαραακτηρες,ας καουν στη κολαση

qzMHWHd.png

#847 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 13:11

Όχι ρε παιδιά ο Chouji fail χαρακτήρας... από τους αγαπημένους μου είναι!

Α και +100 στο πρώτο arc του Shipuuden και από μένα.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#848 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 15:00

Ετσι, ετσι, για μαζευτειτε να υπερασπιστουμε το Gaara save arc γιατι πολυ flame εχει πεσει..

για περαστε, για περαστε!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#849 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 15:03

Ετσι, ετσι, για μαζευτειτε να υπερασπιστουμε το Gaara save arc γιατι πολυ flame εχει πεσει..

+1 STH PIOU PIOU ΓΤ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ^^ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ GAARA ARC:oo::uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#850 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 16:00

ωραιο ηταν το gaara save arc, ειδαμε ενα σοβαρο χαρακτηρα με την πλευρα των καλων,
αλλα πεθανε ο sasori:if::if::if:

qzMHWHd.png

#851 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 16:22

κι'εμενα μάρεσε ειδικα sasori v.s sakura αυτη η μαχη τα σπαγε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#852 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 16:34

Ο Sasori τα σπαγε... Η Sakura ήταν main char...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#853 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 16:54

To save gaara arc μόνο και μόνο για τη μάχη sakura-sasori (την οποία τη θεωρώ την καλύτερη μέχρι στιγμής του shippuuden, και γενικά από τις καλύτερες του naruto) τα έσπαγε
Εντάξει, σε αρκετές φάσεις ήταν ελεεινό (βλ. clone fight, deidara chase) αλλά χαλάλι ;p

#854 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 17:19

o sasori ηταν ιμπα μου τη ζαλασε που το νικησανε λιγο μια γιαγια και μια κοπελιτσα με ροζ μαλλια:frozen::hahaha:

#855 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 23:41

o sasori ηταν ιμπα μου τη ζαλασε που το νικησανε λιγο μια γιαγια και μια κοπελιτσα με ροζ μαλλια:frozen::hahaha:

Ελεος, καποιος επρεπε να το πει... σε καποια φαση με τοσες κουκλες νομιζα οτι ημουν στα τζαμπο...:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα