Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 20:27
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 20:33
Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλοσχεδιασμένα και με καλό animation
Το shippuden εχει 2-3 ομαδες που ειναι καλες αλλα λογικα πιο ακριβες απο τις αλλες 4-5 που κανουν καποια επισοδεια με χαλια animation
ευχομαι το Ναρουτο να το εκανε καποιο καλυτερο studio το οποιο δεν θα φοβοταν να χαλασει καποια απο τα κερδη στο animation

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 20:57
Παλι θα αποκτησει καινουργιο φιλο ο Naruto
Πως εμεις παιζουμε ποσοσφαιρο, αυτοι θα παιζουνε τα Jinchuuriki
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 21:22
Καλά το πόσους φίλους έχει ούτε ο ίδιος δεν ξέρει. Πάντως πως γίνεται κάθε φορά που πλακώνεται με έναν χαρακτήρα μετά να τον κάνει φίλο δεν μπορώ να το καταλάβω.To 71 εχει τιτλο Friends:borednn9:
αυτοι θα παιζουνε τα Jinchuuriki

Το shippuden εχει 2-3 ομαδες που ειναι καλες αλλα λογικα πιο ακριβες απο τις αλλες 4-5 που κανουν καποια επισοδεια με χαλια animation
ευχομαι το Ναρουτο να το εκανε καποιο καλυτερο studio το οποιο δεν θα φοβοταν να χαλασει καποια απο τα κερδη στο animation
Μαζί σου Kakashi αλλά μπροστά στο κέρδος....... Τουλάχιστον οι μάχες ας έχουν καλό σχέδιο και animation.

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 21:46
Οπως και στο chuunin exam θυμαστε??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από dbgoku: 03 Αύγουστος 2008 - 21:49
Καλά το πόσους φίλους έχει ούτε ο ίδιος δεν ξέρει. Πάντως πως γίνεται κάθε φορά που πλακώνεται με έναν χαρακτήρα μετά να τον κάνει φίλο δεν μπορώ να το καταλάβω.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 13:18
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 15:08
Για μένα απλώς ήθελαν να ξαναδείξουν τον Naruto με 4 ουρές

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 19:37
με ποιον άλλον έχει πλακωθεί και τον έχει κάνει φίλο?Καλά το πόσους φίλους έχει ούτε ο ίδιος δεν ξέρει. Πάντως πως γίνεται κάθε φορά που πλακώνεται με έναν χαρακτήρα μετά να τον κάνει φίλο δεν μπορώ να το καταλάβω.
:hahaha:
. Και όχι μόνο.......
Μαζί σου Kakashi αλλά μπροστά στο κέρδος....... Τουλάχιστον οι μάχες ας έχουν καλό σχέδιο και animation.
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 23:33
με ποιον άλλον έχει πλακωθεί και τον έχει κάνει φίλο?
Gaara
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 00:14
Εκει που ξενερωσα τρελα ηταν με την εξηγηση της δυναμης της κοκκινομαλούσας.....μα τι σχεση εχει αυτο το πραγμα με τον κοσμο του Ναρουτο...ειδικα η τελικη της μορφη....να το εβλεπα σε κανενα Ινουγιασα να πω ενταξει αλλα εδω;
Τεσπα,υπομονη 2 επεισοδια ακομα....

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 22:19
με ποιον άλλον έχει πλακωθεί και τον έχει κάνει φίλο?
άμα δεις τα fillers θα ανακαλύψεις κι άλλους... Δεν μπορώ να θυμηθώ ονόματα αλλά γενικά είναι πολλοί...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Μάρτιος 2009 - 20:13
greeklish converted
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 14:20
Οσο για το επισοδειο απο τα σχολια που ειδα ποσταρω αυτο
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 11:34

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 12:26