Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#256 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 31 July 2008 - 21:28

Kαλά έχουν ρέψει στη μλκια οι τύποι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με καμία παναγία ειδικά σε fillers. Δηλαδή άμα ήθελε ο Kishi να κάνει τα δικά του με τον Kyuubi τι θα γίνει δλδ.
Posted Image

#257 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 31 July 2008 - 21:34

Θα κανει ο Kyuubi συγχωνευση με καποιο αλλο tail-beast κ θα δημιουργηθει ο Multitail-beast !!!!!! Θα ειναι ξανθος με κοκκινα ματια κ καμια 20αρια ουρες....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#258 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 July 2008 - 22:57

Ιαπωνικα δεν ξερω...αλλα απο το raw καταλαβα οτι το Κιουμπι κ καλα απο το τσακρα που εβγαζε στον αερα καποιος το σφραγισε μεσα στον Σορα (αφου συνεχιζε να ειναι στον αερα) ...Γιαυτο και το χερι του ειναι τεράτινο ΧΡ Τον λεει "jinchuuriki no modoki", δεν ξερω τι σημαινει αυτο :stubborn: Και δεν ξερω αν ειναι ονομασια για τον Σορα οπως ειναι το Τζιντσουρικι για τον ναρουτο...Ο ναρουτο ειναι αυτος που γινετε 4tailed και οχι ο Σορα... Σε αντιθεση με τον Ναρουτο,ο Σορα δεν θα γινει bijuu τωρα που ο Ασπρομαλλης του ανοιξε το seal αλλα ενα φθηνο τερας... οποτε στην ουσια δεν μπαινουν στα χωραφια του μανγκα,απλα βρηκαν μια δικαιολογια για να δωσουν ενα tsunagari μεταξυ αυτων των 2...

Οποτε σταματηστε το κραξιμο (και το σπαμ εν μερη) και ειναι καιρος να καταλαβετε οτι το μανγκα και το ανιμε δεν εχουν καμια σχεση...

Edited by Seraphimon-T.K., 31 July 2008 - 23:06.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#259 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 31 July 2008 - 23:26

αποκλειεται να βγαλει 4 ουρες ο naruto ειδα τον sora και τον naruto σε μια εικονα απο το καινουργιο επεισοδιο και o naruto δεν ειχε καμια ουρα

Αυτην η εικονα(την εδωσε και ο Kakashi πριν) ειναι απο το τελος του 69(μαλλον)

Spoiler:

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#260 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 01 August 2008 - 00:01

Ελεος πια αυτοι οι τυποι...και να δεις που στο τελος θα το καλυψουν με κανα γεγονος του τυπου:"Εγινε μια τεραστια λαμψη και κανενας δε θυμοταν τιποτα"

#261 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 posts

Posted 01 August 2008 - 02:57

Βγηκε το επεισοδιο απο τους DB....Παω να το βαλω για ψησιμο!!!!! Αλλα θα το δω το μεσημερι......FORk !!!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#262 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 01 August 2008 - 07:41

πω!!!!!!!! μπραβο στα παιδια που βγαζουνε τα φιλλερς!!!! στο επομενο θα παιξει τεταρτη ουρα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#263 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 August 2008 - 10:53

πολυ καλο και αυτο το επεισοδιο μαλλον το καλυτερο εδω και καιρο στο επομενο ο naruto η ο sora θα βγαλει καποιος απο τους δυο τους τεταρτη ουρα:riiight:

#264 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 01 August 2008 - 10:58

πολυ καλο και αυτο το επεισοδιο μαλλον το καλυτερο εδω και καιρο στο επομενο ο naruto η ο sora θα βγαλει καποιος απο τους δυο τους τεταρτη ουρα:riiight:

το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως αυτη η εικονα που μας εδειξε με την τεταρτη ουρα...ειναι απο τις αναμνησεις του ναρουτο και την μαχη του με τον οροτσιμαρου...απο την αλλη ομως εχει την νυχτα φοντο οποτε μπορει και οντως να ειναι αληθινη

(ειμαι επιφυλακτικος για να μην απογοητευτώ :bahhh: )

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#265 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 01 August 2008 - 12:17

Aυτο που φορουσε στο λαιμο o Naruto,που πηγε?

Πολυ ωραιο το επ.Kαι μας αφηνει με πολυ αγωνια....
Posted Image

#266 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 posts

Posted 01 August 2008 - 12:38

Μονο εμενα δεν με ενθουσιασε τοσο το επεισοδιο;;;;Εγω θα το ξαναπω...Ελεος !!!!!! Με αυτη την λογικη θα μπορει ανα πασα στιγμη να μας πεταει φιλλερς με ψευδο-jinchuuriki.
Απο εκει κ περα δεν μπορω να πω πως δεν θελω να δω την μαχη μεταξυ τους κ πως δεν θα εχει ενδιαφερον

#267 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 01 August 2008 - 12:59

Καλό το νέο επ δεν το λες και τέλειο αλλά καλό !! από τι φαίνετε θα γίνει κ ο naruto Kyuubi για να τον αντιμετωπίσει… αλλά έλεος αυτά τα fillers
Posted Image

#268 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 01 August 2008 - 13:11

angwolf εννοητε οτι δεν το λες και τελειο.Ηταν ενα καλο προς πολυ καλο επ.
Posted Image

#269 NarutoMaNiAc1

NarutoMaNiAc1

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 01 August 2008 - 13:53

θεωρώ πολύ απλά οτι η σειρα εχει χασει την μαγεια της (οσο αφορα το ανιμε) το σχεδιο στο 68-69 ηταν πολυ απλα απαραδεκτο και την διαφορα τη καταλαβαινεις πολυ απλα απο τα flashbacks του επισοδειο ενα αρκ αδιαφορο αλλα πολυ καλυτερα δεν το συζηταω καν απο την εποχη των fillers πιστευω οτι το εχουν παρατραβηξει πια ελεος
NARUTO DATTEBAYO

#270 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 01 August 2008 - 13:55

Είδα μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Μέχρι εδώ πήγαινε καλούτσικα το arc αλλά τώρα το γ*****ν πάλι.

Spoiler:

Ελπίζω μετά το τέλος του arc να αρχίσουν τα κανονικά επεισόδια επιτέλους :uhh:
phmava.php