Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2176 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 00:55

Εγω παντως τα flashback απλα τα περασα, εκτος απο εκει που ο Itachi εσφαζε το clan με σημα την pokeball, απολαυστικοτατη σκηνη, οπως και αυτη που εμενε ο faildara τυφλος.

To ost καλο, η μαχη μετρια, ποτε δε μου αρεσε η συγκεκριμενη ιδιαιτερα, παντως αν ο itachi εβγαζε και τη γλωσσα του sasuke μαζι με τα ματια του, θα ημουνα απολυτα ευχαριστημενος.

qzMHWHd.png

#2177 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 01:47

(bitching time!) Πείτε μου plz *γιατί* ο director είναι κατά πάσα πιθανότητα ένας τύπος μου μάζεψαν από τον δρόμο??! Γιατί στις δύο τέλειες σκηνές μάχης (στο τέλος του 135 και προς το τέλος 136) ΞΕΧΑΣΑΝΕ να βάλουνε μουσική?!?! Είναι δυνατόν? Είναι αυτό το παλιό καλό naruto που έβλεπα, το οποίο άξιζε μόνο και μόνο απο την μουσική και το music direction του? Το ίδιο σηνέβει και κατά την διάρκεια της μάχης με τον deidara, απλούστατα the director FAILS at life! >____<; Έτσι μου έρχεται να τα ανοίξω στο movie maker και να βάλω ο ίδιος μουσική μάχης μέσα απτο naruto :hahaha:

+1000 σε αυτό που λές για το 136 αλλά για το 135 επετρεψέ μου να διαφωνήσω. Η σκηνή που ανέφερες ήταν όντως μέτρια αλλα imo το συγκεκριμένο επισόδειο είχε καλή σκηνοθεσία. Παραθέτω ώς αντιπαράδειγμα τη σκηνή που ο sasuke πλησιάζει το ναο και ο σκηνοθέτας εναλλάσει της φάτσες sasuke/itachi με απίστευτη μουσικη απο πίσω.

#2178 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 13:08

Δεν εχοντας δει το μανγκα οταν παλευει ο σασυκε με ιτατσι κ δεν ξερω αν εχει προαναφερθει, νομιζω οτι ο αδερφος του madara ζει κ ειναι ο danzo, βλεπεται λογω της ουλης που εχει στο ματι.Φανταστειται να υπαρχουν 4 ατομα που χρησιμοποιουν το sharingan κ πλεον περιμενουμε την εξελιξη τη θα γινει στην συνεχεια :joyful:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2179 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 14:33

Πωπω τοσα φλασμπακ βαρεθηκα να τα βλεπω.Το λεγανε και οι τακα στο ιντρο......Aπο εκει και περα καλο ηταν ειδικα στα σημεια της μαχης που εδειξε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2180 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 18:33

Νταξει αναμενο ηταν το φλασμπακ...παρολο αυτα τα επεισοδια τα εσπασαν και σαν ιστορια και σαν animation!!!!!!Ειδικα το taijutsu στο τελος του 135 ηταν μουρλια.Και το σουρικεν πολυ καλο βεβαια.Καλα απο θεμα animation το σιπουντεν το εχει ξεπερασει κατα πολυ το παλιο ναρουτο.Απο θεμα μουσικης ειναι θεμα γουστου.Ενω το ost του Σιπουντεν το παω τρελα και ειναι για μενα πολυ πιο βαθυ απο το παλιο, ομως, οντως ο σκηνοθετης δυστυχως προτιμαει τις φοβερες σκηνες μαχης χωρις μουσικη.....σε αρκετα σημεια βαζει αλλα εκει που την θελω απλα δεν....νταξει δεν ειναι τραγικο αλλα μιας και εχει εναν τοσο ταλαντουχο συνθετη (εχει κανει και την μουσικη του Mononoke μεταξυ αλλων) αξιοποιησε τον γμτο! Περα απο αυτο το πολυ μικρο αρνητικο κατα τα αλλα μια χαρα...και το επομενο φαινεται οτι φυσαει απο animation.

υ.γ. Ποσο, μα ποσο υπερ-cool ειναι ο Ιτατσι ! Οπως ειπε και ενα παιδι πιο πριν, στυλατος ο Κλαψουκε αλλα Ιτατσι δεν...με την καμια ομως!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2181 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 23:09

ετσι ετσι με καλυψαν οι παραπανω!

o itachi εδειξε το skill του. Παντως μου αρεσαν αρκετα τα διαφορα μυστικα της clan!

ps. το comment για τον danzo ισως να μην ισχυει λογο .... ηλικιας? τουλαχιστον οπως το καταλαβα ο madara υπαρχει για παρα πανω χρονια απο το φυσιολογικο.

#2182 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 01:25

.Ενω το ost του Σιπουντεν το παω τρελα και ειναι για μενα πολυ πιο βαθυ απο το παλιο, ομως, οντως ο σκηνοθετης δυστυχως προτιμαει τις φοβερες σκηνες μαχης χωρις μουσικη.....

Εμένα οι σκηνές χωρίς μουσική δεν με πείραξαν για να είμαι ειλικρινής. Μην πω ότι μου φάνηκαν πιο ωμές κατά κάποιον τρόπο επειδή ακριβώς δεν υπήρχε κάτι που να δίνει κάποιου είδους χροια. Πράγμα που είναι καλό όταν θες να αποδώσεις την βαρβαρότητα μιας μαχης και όχι το επικιλίκι.

Other than that,

ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ , ΧΑΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:nbleed::nbleed::nbleed:

I thought I died and went in heaven. Όπου και αν γύρναγα Uchiha έβλεπα σε αυτό το επεισόδιο.

Uchiha εδώ, Uchiha εκεί, Uchiha παραπέρα,
Uchiha sτην γη στον ουρανό,
Uchiha και στον αέρα.:nbleed:

Ι love this clan.

Τα flashbacks δεν με πειράξανε. Μου αρέσει πολύ να τους παρακολουθώ αυτούς ως πιτσιρίκια. Αλλά ναι το είχανε ταράξει στα flashbacks το επεισόδιο είναι αλήθεια. Shota Sasuke is soooo cute though:wooi2: Για να του τσιμπάς τα μαγουλάκια με τις ώρες.

Από την άλλη όσον αφορά την μάχη δηλώνω Itachikiά μέχρι το κόκκαλο. Πραγματικά τον χάρηκε η ψυχή μου τον Itachi σε αυτό το special. Ειδικά στο τέλος που ακούστηκε το ουρλιαχτό του Sasuke I was cheering. I mean Sasuke means business but he is a thousand years too early για να μιλήσει υπεροπτικά στον Itachi. Οπότε λίγο ξύλο καλό θα του κάνει για να στρώσει :P .

#2183 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 13:17

Μιας και είχαν ειπωθεί πράγματα για τον άτομο Jiraya ως loser , σήμερα μάθαμε σε συλλογικό επίπεδο ποιά είναι η πραγματική clan με τους losers ....:hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2184 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 14:42

Μιας και είχαν ειπωθεί πράγματα για τον άτομο Jiraya ως loser , σήμερα μάθαμε σε συλλογικό επίπεδο ποιά είναι η πραγματική clan με τους losers ....:hehehe:

Ωωωωωωωωω!!Ενταξει αντικειμενικά τωρα, το καλύτερο ποστ του φορουμ!! Μπραβο ρε D.Dragon!

Το επεισοδιο πολυ καλό , τα σημεία χωρις τη μουσική μου αρεσαν γιατι του εδιναν μια αισθηση αγωνιας. Και τα φλασμπακ ηταν ισως τα μοναδικα που δε βαρεθηκα.

#2185 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 15:53

Με μια λεξη....

ΕΠΙΚΟ! Πολυ καλο επεισοδιο, beyond my expectations

Tελεια μουσικη, τελειο animation, τελειες seyou ερμηνειες, θεος ο itachi, ακομα και ο ακυρος ο Sasuke φαινεται cool σε αυτο το επεισοδιο, τα flashbacks πρεπει να μπουν και ευτυχως που τα ξαναεφτιαξαν...

Να λεμε τα λαθη οταν το Naruto χανεται στα φιλερς, να λεμε και τα καλα ομως οταν βγαινουν τετοια επεισοδια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2186 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 19:37

Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο όταν ο Itachi εγκατέλειψε την αιώνια cool φωνή του και άρχισε να ουρλιάζει στον Sasuke παρανοικά... μάθαμε πολλά για την Uchiha Clan. Άντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω!

Υγ. Η χωρίς όρια και σκέψη για τις συνέπειες στους άλλους αναζήτηση της απόλυτης δύναμης είναι η πεμπτουσία του Κακού...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2187 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 01:53

Καλά το όλο στυλάκι του Itachi που καθότανε σε εκείνο το θρόνο ήταν κορυφαίο. Μ' αρέσει αυτή η σκηνή.
Spoiler:

Γενικώς αν και υπήρχαν πολλά flashbacks(με πιο μισητό να βλέπω επανάληψη κάτι που είδα πριν ένα λεπτό) γενικά το επεισόδιο ήταν καλό. Περίμενα καιρό να δω τον Itachi στο crazy mode του σε άνιμε μορφή. Είναι πολύ ξεκαρδιστική φάση.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2188 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 06:34

Καλα τι να λεμε τωρα; Awesome επεισοδιο!
Μη ξεχναμε οτι ειδαμε και λίγο Mikoto μετα απο τοοοοσο καιρο ΧΡ
Το 135 ηταν τελειο, με το 136 να ειναι καπως μέτριο.
Περίμενα να δω πως θα την χειριστεί αυτην την παράνοια ο voice actor του Νυφίτσα, και το αποτελεσμα ηταν περα απο τελειο!!! Respect!
OK, o Sasuke γραφει παλι με τις ατακες του! Go get him!!!

Πρόγραμμα Δεκεμβρίου

12/03 (138): "Demise"
12/10 (139): "The Mystery of Tobi"
12/17 (140): "Fate"
12/24 (141): "Truth"
12/30: Δεν εχει επεισοδιο :Ρ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2189 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 17:22

Epicness is still on the road!

137 ROCKED!

Το μόνο που με ξύνησε ήταν το Amaterasu.Σαν ultimate jutsu του Itachi το περίμενα πιο γουαου...κρίμας, κριμας.
Κατα τα άλλα το επεισόδιο για ακόμη μια φορά ήταν pure awesomemess, το σαγόνι πολλές φορές πήγε να μου πέσει βλέποντας πόσο επικός έγινε o Sasuke κ παράλληλα από το πολύ drooling βλέποντας απλά κ μόνο τον Itachi...:lovulovu:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2190 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 20:02

κοτυφη το επισοδειο..απλα και μονο..αλλα μου φαινεται οτι η μαχη θα τελειωσει πολυ γρηγορα...δλδ πιστευς αντε αλλα 2 επισοδεια να κρατησει..δυστυχως...θα ηθελα τουλαχιστον αλλα 5...να δωσουν λιγο περισοτερο σημασια γενικα στις λεπτομεριες και στις τεχνικες και οπως λεει η φιλη απο πανω περιμενα πολυ πιο ουαου το αματερασου...itachi respect...
Δημοσιευμένη  εικόνα