Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2161 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 21:39

Πάντως έναν άνθρωπο ο οποίος έχει έναν τραπεζικό λογαριασμό με αρκετά μηδενικά(από τα βιβλία που πουλάει) μόνο loser δε μπορείς να τον πεις:wis:

Τουλάχιστον με βάση τη σημερινή κοινωνία:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2162 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 23:35

Ρε παιδιά ξεκολλήστε πια με το πόσο loser ήταν ο Jiraiya.:bahhh:

Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τρελαινόμουν μ' αυτόν αλλά δεν τον αντιπαθούσα κιόλας. Αλλά loser τι θα πει; Aν winner θεωρούνται οι Sasuke, Orochimaru, Itachi και άλλοι cool ψυχροί χαρακτήρες προτιμώ τον "loser" σαν αυτόν ή την Tsunade που τουλάχιστον είναι άνθρωποι: Οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι.

Και ο Kakashi τότε είναι loser γιατί έπεσε έξω στην εκτίμηση του για τον Sasuke και του δίδαξε και μια απο τις βασικές τεχνικές που χρησιμοποιεί κατα κόρον. Αν κάτσουμε και τα ψάξουμε όλοι οι "καλοί" είναι losers μ' αυτην την λογική γιατί εμπιστεύονται τους άλλους και αφήνουν τα συναισθήματα τους να τους επηρεάσουν στις αποφάσεις τους.

Το μόνο παράπονο που είχα απο τον Jiraiya προσωπικά ήταν που δεν έμαθε τίποτα σπουδαίο στον Naruto τα 2,5 χρόνια που ήταν μαζί. Τι διάολο κάνανε (πέρα απο το να κάνει μπανιστήρι και να γράφει σχετικά βιβλία) δεν ξέρω. Υποθέτω ότι είχε πολλά κενά ο Naruto στην μέχρι τότε εκπαίδευση του και προσπάθησαν να τα καλύψουν.

Και τέλοσπάντων ο mangaka δεν ήθελε να προχωρήσει τόσο πολύ σε τεχνικές ο Naruto για κάποιο λόγο. Προσωπικά το βρίσκω κουφό που προχώρησε τόσο απότομα μετά ενώ 2,5 χρόνια τίποτα σχεδόν. Πολύ κουλό power up αλλά δεν θα σκάσω κιόλας. Δεν το ρίχνω στον χαρακτήρα του Jiraiya αυτό, αλλά σε λάθος του σεναρίου.

Όσον αφορά την πίστη του στην προφητεία, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Στον κόσμο μας μπορεί να ληφθεί ως μοιρολατρία των αφελών, στον κόσμο της φαντασίας όμως είναι ρομαντικό και ανεβάζει κατα πολύ στα μάτια των θεατών τον ήρωα για τον οποίο φτιάχτηκε. Στην περίπτωση μας τον Naruto.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2163 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 02:38

Πάντως έναν άνθρωπο ο οποίος έχει έναν τραπεζικό λογαριασμό με αρκετά μηδενικά(από τα βιβλία που πουλάει) μόνο loser δε μπορείς να τον πεις:wis:

Τουλάχιστον με βάση τη σημερινή κοινωνία:nosey:

Stephenie Meyer => aka the richest loser writer ever. Only because her readers and admirers are twice the losers she is. (η συγγραφέας του Twishitlight για όσους αναρωτιούνται).Τώρα που το σκέφτομαι και αυτή τις φαντασιώσεις της κάνει βιβλία οπότε there you have it. :P

Kαι Nighteyes προσωπικά δεν επικεντρώθηκα στο αν ήταν loser ή όχι ο Jiraiya. O Jiraiya ήταν απλα το παράδειγμα που έπεσε στα χέρια μου ενώ προσπαθούσα να πω ότι το να μην έχει κανείς Bijuu ή Bloodline limit δεν σημαίνει αυτόματα ότι κάνει κατόρθωμα και είναι μύθος ως Shinobi από την στιγμή που έχει πράγματα ως εναλλακτικές (ακα έτοιμες τεχνικές). Επίσης ότι πολλά κατορθωματα χαρακτήρων με Bloodline Limits δεν πρέπει να λαμβάνονται ως δεδομένα καθώς μπορεί να μην σχετίζονται με ένα Sharingan ή ένα Kyuubi αλλά στην προσωπική δύναμη του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Δεν πιστεύω ότι λέω κάτι παράλογο όταν λέω καλό είναι να εξετάζουμε τις πράξεις αυτές καθεαυτές και να μην τις συσχετίζουμε με άσχετα πράγματα.

Και όχι προσωπικά δεν θεωρώ την επιτομή του Win τους χαρακτήρες που προανέφερες αλλά τουλάχιστον δεν παρατηρείται τόσο μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο πως πλασσάρονται και στο τι ουσιαστικά έχουν κάνει.

#2164 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 05:21

ep 134 αχ να κρατησει αυτο το σερι των επισοδειων ^^

jiraiya owned οποιος δε καταλαβαινει γτ GTFOμπαρμπουτσαλα.

ps. μη δω κανα quote με κανα was αναμεσα cause lame humour will be lame

#2165 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 11:32

[OYΦ!]Ρε σεις φτανει πια με το θεμα Τζιραιγια.. Συνεχεια θα ακουμε για το ποσο loser ειναι ο Τζιράιγια? Με το που παει καποιος να πει κατι κάλο για το Τζιράιγια, τσουπ πεταγεται και το αντιστοιχο σχόλιο. Τι διαολο;

Stephenie Meyer => aka the richest loser writer ever. Only because her readers and admirers are twice the losers she is. (η συγγραφέας του Twishitlight για όσους αναρωτιούνται).

Οριστε ακομα και στο αστειακι του Jiraiya ακόμα και κει να πουμε το παραδειγμα που μας ηρθε. Σοβαρα τωρα την συγκεκριμενη συγγραφεα ούτε που την ξερω, αλλα τι παει να πει her admirers are twice the loser she is? Λεμε για να λεμε δλδ? Ο καθενας θεωρει αποτυχημενο ή πετυχημενο καποιον αναλογως τις δικες του πεποιηθησεις και θέσεις και πιστευω του κλπκλπ.Σιγα το πραγμα. Εγω και αρκετοι αλλοι βλεπουμε τα πραγματα απο τη μερια του Zoro, καποιοι όχι, σώνει και καλα να πεισουμε τον αλλον ότι "οχι εχεις αδικο ο Τζιραιγια είναι big loser". Τι ρολο παιζουν τα pm και vm δηλαδη, παω να δω το σχολιο για το τελευταιο επεισοδιο της σειρας και βλέπω παλι το Τζιραιγια στο στοχαστρο...! Και ο λογος είναι τελειως υποκειμενικος εν παση περιπτωση... μα ολη την ωρα loser και loser..ενταξει το καταλαβαμε είναι καποιοι που θεωρουν ότι είναι αχρηστος και αποτυχημενος και ως νιντζα και ως δασκαλος. next subject please! [/ΟΥΦ!]

#2166 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 16:50

Για να λήξει εδώ το θέμα μια και καλή.

8tails κοίτα λίγο τα post μου πιο προσεκτικά και θα δεις ότι το θέμα μου δεν ήταν τόσο ο Jiraiya αυτός καθεαυτός και το κατά πόσο ήταν loser ή όχι. Το ξεκαθάρισα επανηλλειμένα ότι δεν ασχολούμαι με αυτό και ειδικά στο τελευταίο μου ποστ το έκανα μασημενη τροφή ότι στην θέση του ονόματος Jiraiya θα μπορούσε να βάλει κανείς το όνομα Minato, το όνομα Sarutobi και γενικά όλους τους χαρακτήρες εκείνους που έγιναν γνωστοί χωρίς να έχουν έμφυτες ικανότητες . Τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι κολλήσατε στο ότι κάποιος εξέφρασε μια άποψη για τον Jiraiya και κάποιος άλλος βασίστηκε σε ένα μέρος της για να πεί ένα τελείως διαφορετικό πράγμα χρησιμοποιώντας απλά το ίδιο παραδειγμα, θα σου πω ότι δεν είναι ένα θέμα για το οποίο μπορώ να κάνω κάτι.

Το γεγονός ότι κάποιοι συμπαθείτε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα δεν σημαίνει επίσης ότι όσοι τον αντιπαθούν δεν θα εκφράζουν τη γνώμη τους. Όπως και εσείς μπορείτε να εκφράζετε την γνωμη σας και το έχετε ήδη κάνει για τους χαρακτήρες που αντιπαθείτε (να καθήσω να κάνω quote το τι έχει λεχθεί πχ για Sasuke και χωρίς καν την ελάχιστη αιτιολόγηση?- Δηλαδή αυτό δεν είναι εντάσσεται σε αυτά που λες ή μήπως είναι ok επειδή δεν είναι ο Jiraiya?). Οι κανονες του thread αναφέρουν "μπορείτε να συζητάτε για τα πάντα μέχρι το τελευταίο επεισόδιο" δεν αναφέρουν "μπορείτε να συζητάτε μόνο για το τελευταίο επεισόδιο'.

Όσο για το παραδειγμα, έκανε ο Jiraiya ένα αστείο και εγώ επίσης αστειευόμενη του έδειξα αντιπαράδειγμα του πως αυτό ισχύει και ότι το χρήμα δεν είναι το μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης στην ζωή. Τώρα για την συγκεκριμένη συγγραφέα εγώ μια φορά την ξέρω και μπορώ να την κρίνω. Και όχι ένα βιβλίο που περνάει μια καταπιεστική άρρωστη σχέση ελέγχου ως το υπέρτατο ρομάντζο ανώτερο και από έργα του Σαίξπηρ δεν είναι επιτυχημένο για μένα, και ακόμη λιγότερο επιτυχημένοι είναι αυτοί που το δέχονται ως τετοιο.

Και κλείνω λέγοντας ότι τα pms και τα vms δεν υπάρχουν για να συζητάμε ontopic θέματα. Υπάρχουν για να λύνονται προσωπικές διαφωνίες όπως καλή ώρα αυτή που εξέφρασες και με αναγκάζεις να σου απαντήσω πάλι στο thread σε επίπεδο moderating. Oπότε για το καλό της συζήτησης αν έχεις (ή κάποιος άλλος) παρόμοιες ενστάσεις απορίες μπορείς να απευθυνθείς στο profil μου.

Ελπίζω να έγινα κατανοητή.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TL: DR

• To θέμα του παρόν thread καλυπτει ότι έχει σχέση με Naruto μέχρι το latest episode. Δεν υπάρχει περιορισμός στην θεματολογία από την στιγμή που μια συζήτηση είναι οn topic και σε κόσμια επίπεδα. (=/= ειρωνιούλες και απαξίωση της αντίθετης άποψης)
  • Δικαίωμα έχουν να ακουστούν τόσο οι θετικές όσο και οι αρνητικές απόψεις, Το ότι κάποιος δεν συμπαθεί έναν χαρακτήρα δεν συνιστά προσωπική επίθεση. Δεν σημαίνει επίσης ότι κάθε παράδειγμα που μπορεί να γίνεται με βάση έναν χαρακτήρα απευθύνεται προσωπικά σε αυτόν και δεν μπορεί να ισχύει για άλλους.
  • Όποιος διαφωνεί με μια συζήτηση μπορεί να μην λάβει μέρος. Οποιος θέλει να συζητήσει κάτι άλλο είναι ελεύθερος γι αυτό. Η συζήτηση στο thread μπορεί να έχει περισσότερα του ενός θέματα παράλληλα.
  • Η πλειοψηφία των απόψεων και των κριτικών είναι υποκειμενικές. Εκτός και αν κάποιος εδω μέσα είναι ο Kishimoto in disguise οπότε πάω πάσο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 14 Νοέμβριος 2009 - 18:53
spelling

#2167 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 17:47

@ Loke
Δεν θεωρώ ότι ο J owned... Sorry κιόλας αλλά το μόνο που έδειξε ήταν willpower σε μια χαμένη μάχη. Έχασε και σε στρατηγική και σε δύναμη και σε τεχνικές και γενικά σε όλα τα σημεία ήταν κατώτερος του/των αντιπάλων του. Απλά πάλεψε και έχασε. Τα πήγε πολύ καλά τηρουμένων των αναλογιών της δύναμής του, της ηλικίας του και της δεινότητας του αντιπάλου του αλλά δεν θεωρώ ότι ξεπέρασε τα όρια του, ότι έκανε βήμα παραπέρα πριν πεθάνει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2168 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 16:57

The new episode is out!!
http://onepieceofbleach.com
Enjoy!!:kawaii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2169 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2009 - 00:10

135-136 just...

PURE AWESOMENESS!

κ ναι, μόλις τελείωσα!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2170 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2009 - 00:37

Ημουν κουκουλωμενη στο κρεβατι με τον υπολογιστη αγκαλια και να ειμαι σε διαρκη φαση να φωναζω σαν το χαζο <Itachi το παιδι> <Sasuke ψοφα> <Itachi το παιδι> <Sasuke ψοφα> χ10
Στο "You Sasuke! You are my new light!" συγκλονιστηκα απιστευτα πολυ, κιας εχω διαβασει το manga...το anime ειναι κυριολεχτικα το κατι αλλο. Παντως συνχιζομαι να βλεπω τον Sasuke για τοση ωρα,... μου την δίνει πολυ, επειδη ξερω'γω εχει μαζεψει κατι τυπους και εχει σχηματισει δικη του ομαδα νομιζει πως κατι εγινε και μας το παιζει καποιος,... ειναι γελασμενος αν νομιζει πως μπορει να ξεπερασει τον Itachi, γιατι το παιδι ειναι μοναδικο....:lovulovu:
Παντως και αυτο στο τελος με το αλλο χαριτομενο παιδι τον Kiba :nbleed: και τον Naruto, είχε πολυ πλακα... :ureshii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2171 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2009 - 08:27

Απίστευτη δουλειά σ'αυτά τα 2 επεισόδια...
Εμένα προσωπικά με καθήλωσε και δεν το περίμενα... Με πώρωσε τρελά όλο το σκηνικό στην αρχή της μάχης με αποκορύφωση την στιγμή που ο Zetsu είπε ότι δεν έχουν κουνηθεί καθόλου απ'την αρχή της μάχης... Ανατρίχιασα!
Οκ το τσουτσέκι έχει ένα ας πούμε ωραίο style αλλά ο Itachi είναι αξεπέραστος...
Βέβαια η συμπάθεια μου δεν άργησε να βγει και όταν έδειχνε τον Madara ήμουν σε φάση "Ναί ρε φίλε ο Madara x3 / Αυτά είναι... / Κοίτα τον γαμάτο..." και άλλα τέτοια. (Ναι μίλαγα μόνος μου ζητωκραυγάζοντας για τον Madara....)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2172 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2009 - 14:47

στην αρχη πηγα να φαω χοντρο ξενερωμα με τα flashbacks αλλα ευτυχως ηταν μεμονομενα.

#2173 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2009 - 19:11

Καλά τα επισόδεια ήταν τέλεια.Το μόνο που με χάλασε ήταν τα φλάσμπακ τα οποία φαίνεται οι πραγωγοί τα έχουν λετρέψει αλλά δεν βαριέστε....

Το καλύτερο είναι το τί έρχεται μετά:hiding_something:....
We want more naruto dammnit!!!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2174 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2009 - 19:20

Απλα δεν υπηρχε επεισοδιο το μονο που ειδα απο τα 40λεπτα προβολης ηταν τα 30λεπτα αφιερωμενα σε φλασμπακ κ τα αλλα 10 μιλουσαν κ λιγο μαχη >.> ξενερωσα αφανταστα, περιμενω να δω το επομενο επεισοδιο να γουσταρουμε:ureshii:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2175 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 00:11

Λοιπόοον μόλις τα τελείωσα και εγώ (ολόκληρη προβολή κάναμε XD)
δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο από τους taka και τα είδαμε από τους horrible, horrible subs but meh :P
Σε γενικές γραμμές ήτανε φυσικά απίθανα επεισόδια λόγω φοβερού περιεχομένου, από τις καταπληκτικές genjutsu και μη μάχες μέχρι το flashback με τον madara! αλλά...

(bitching time!) Πείτε μου plz *γιατί* ο director είναι κατά πάσα πιθανότητα ένας τύπος μου μάζεψαν από τον δρόμο??! Γιατί στις δύο τέλειες σκηνές μάχης (στο τέλος του 135 και προς το τέλος 136) ΞΕΧΑΣΑΝΕ να βάλουνε μουσική?!?! Είναι δυνατόν? Είναι αυτό το παλιό καλό naruto που έβλεπα, το οποίο άξιζε μόνο και μόνο απο την μουσική και το music direction του? Το ίδιο σηνέβει και κατά την διάρκεια της μάχης με τον deidara, απλούστατα the director FAILS at life! >____<; Έτσι μου έρχεται να τα ανοίξω στο movie maker και να βάλω ο ίδιος μουσική μάχης μέσα απτο naruto :hahaha:
*Γιατί* ξοδέψανε τον καλό animator στο 135 το οποίο αποτελείται ως επί το πλείστον από flashbacks και βάλανε ένα χειρότερο group να κάνει το 136 το οποίο είχε μέσα όλη την ουσία?? (Δε λέω βέβαια, από πλευράς animation η σκηνή με τα shurikens σίγουρα δεν με απογοήτευσε! άριστη δουλεία!~ αλλά μουσική γιοκ-)

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος αν και σίγουρα περίμενα περισσότερα, ίσως φταίει τό ότι έχω διαβάσει το manga και περιμένω απόδοση με βάση το παλιό naruto.. παρόλαυτα τα επεισόδια ήταν άκρως καθηλοτικά και ενδιαφέρονται και η μάχη συνεχίζεται! :wooi2: Δώστε κιάλλα στο λαό!