Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2041 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 17:23

πάρα πολύ καλά επεισόδια με πολύ καλό animation! αν και τα είδα απο τους horible horible subs, Σχεδόν δεν πίστευα ότι βλέπω Naruto Shippuuden! Η ατμόσφαιρα ήταν just right ρε παιδί μου XP Το καινούργιο opening, αν και θερίζει, είναι τόσο spoiler, μα τόσο! X-x!

στο επόμενο επεισόδιο είναι ο καλός animator! yosh!! :hero:

#2042 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:35

Tρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχτεεεεεεεεεεεε λυσσαρες! Το εβγαλαν οι Τακα.:frozen:

υ.γ.Μετα απο τοσα refresh επιτελους δικαιωθηκα:kill4u::hero:

Hμουν στη τσιτα ολη την ωρα...Παρα πολλες πληροφοριες-jutsu- ολικη αποκαλυψη Madara- νεες πληροφοριες για τον Μινατο και τον Ναρουτο.

Ποσα jutsu εφυγαν σε πεντε λεπτα ουτε εγω καταλαβα, πολλη ωραια ποικιλια (για αυτο το Ναρουτο σε μαχες σκιζει).Σοβαρευουν πολυ τα πραγματα παντως.Παρα πολυ, πραγμα πολυ καλο.Καλα ο pain αλλα και η conan (η πιο ωραια γυναικα μου φαινεται στην σειρα) ειναι απο τους πιο καλοσχεδιασμενους Ακατσουκι....Ειδικα ο πρωτος.....παρατηρηση: Διεκρινα 6 σωματα αν δεν κανω λαθος, ειναι ΟΛΑ του Pain (how freaking awesome is that?);;;

Ειδικη μνεια στον VA του Pain, εκπληκτικη φωνη σε μπριζωνει για τα καλα, σαν να σου λεει οτι εδω εχεις να κανεις οντως με Θεο.....θελει να κανει και forbiden jutsu, ενδιαφερον.

υ.γ.Και σε αυτο το επεισοδιο αποδεικνυεται περιτρανα ποσο σωστες αποψεις εχει ο Orochimaru.Αν τον ακουγαν οι ξεφτιλες....τωρα ο Jiraiya δεν θα ηταν σε αυτην τη θεση και ουτε ολος ο κοσμος βασικα.....

υ.γ.2 Νομιζω πως εν μερει μου απαντηθηκε η απορια που ειχα το τι απεγινε ο Yahiko.

υ.γ.3
Spoiler:

Γενικα το διπλο εβαλε τα θεμελια για μια πολυ μαματη σφαγη!Αναμενω στο επομενο να δω και νεα κομματια μουσικης... (ποτε στο καλο θα βγαλουν το δευτερο ost; )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 13 Οκτώβριος 2009 - 11:42
double post

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2043 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 22:45

Γενικα το διπλο εβαλε τα θεμελια για μια πολυ μαματη σφαγη!Αναμενω στο επομενο να δω και νεα κομματια μουσικης... (ποτε στο καλο θα βγαλουν το δευτερο ost; )

Πες τα χρυσοστομε!! Περιμενω τοοοοοσο καιρο το δευτερο ost!!:madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2044 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 01:36

τα παντα ολα και τα παντα live. Εκπληκτικο επεισοδιο απο καθε αποψη.

Spoiler: 129-130

#2045 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 01:54

δε ξερω για την συνεχεια αλλα το naruto σιγα σιγα ξαναπαιρνει τα πανω του.
πολυ jiraiya μας δειχνει και δε μου αρεσει καθολου για το μελλον του.

#2046 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 17:12

131 "Honored Sage Mode"
"Hatsudō! Sennin Mōdo" (発動! 仙人モード) October 15, 2009
132 "Meeting the Six Paths of Pain"
"Pein Rikudō, kenzan" (ペイン六道、見参) October 22, 2009
133 "The Tale of the Gallant Jiraiya"
"Jiraiya gōketsu monogatari" (自来也豪傑物語) October 29, 2009
134 "Invitation to the Party"
"Utage e no izanai" (宴会の誘い) November 5, 2009

The next episode titles

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2047 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 19:23

Πολυ καλο επεισοδιο.Μου αρεσε απιστευτα η φωνη του Παιν.Πραγματικα τον εχουν αποδωσει τελεια.
Καλο και το νεο ιντρο.Αντε να δουμε την συνεχεια του επικνες.
The Great Jiraiya-sama is here!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2048 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 23:31

Αρκετά καλό ep. Πιο καλό πάντως από το προηγούμενο special του Jiraya. Σε αυτό το special φάνηκε για ακόμη μία φορα πόσο imba είναι! Το animation ηταν πιο προσεγμένο από το πρηγούμενο, αν και οι batlle scenes ήταν πιο λίγες. Από το preview του επόμενο episode φαίνεται ότι το animation θα είναι του ίδιου στυλ με το επισόδειο της μάχη Sasuke VS Deidara. Can't wait! Το intro μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Οι σκηνές ήταν πολύ καλά δομημένες, αλλά το τραγούδι με ξενέρωσε.. Αντίθετα το ending ήταν πολύ καλό αυτήν την φορά!

#2049 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 09:26

πολυ jiraiya μας δειχνει και δε μου αρεσει καθολου για το μελλον του.

Την ίδια ανησυχία έχω κ γω.Ιδίως μετά το νέο opening κ το δάκρυ που ρίχνει σε μια σκηνή ο Naruto, άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια για το τι θα ακολουθήσει.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2050 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 10:40

Για το επεισόδιο δεν έχω λόγια ήταν τέλειο τέλος. Η ομιλία του Jiraya με το βάτραχο-scroll (wtf?) και η συνάντησή του με τον Pain στις οποίες οι πληροφορίες πέφτουν σαν βροχή είναι σκηνές που αγγίζουν τον πυρήνα του main story της σειράς και ως εκ τούτου κορυφαίες.

Τώρα για τον Jiraya φοβάμαι και γω αλλά αν πας ενάντια στον αρχηγό των Akatsuki πρέπει να το περιμένεις ότι μπορεί και να μη βγεις ζωντανός! Ελπίζω να μη πέσει κανα spoiler εδώ μέσα για το τι θα γίνει στη συνέχεια... δεν μπορώ να περιμένω τη συνέχεια!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2051 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 05:18

To επεισόδιο ήταν πραγματικά απίστευτο. Και το επόμενο προβλέπεται το ίδιο ή ακόμη καλύτερο. Επίσης λόγω του ότι η πλειοψηφία των flashback δόθηκε στο special και κατά την διάρκεια αυτού του επεισοδίου περιορίστηκε το άλμα από το παρελθόν στο παρόν περιορίστηκε στο minimum. Aυτό σε καμία περίπτωση δεν αφαίρεσε ατμοσφαιρικότητα από την εξέλιξη της δράσης.

Οπτικοακουστικά το επεισόδιο ήταν παρα πολύ προσεγμένο. CGI animation και προσοχή στην λεπτομέρεια. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η φωνή των Conan kαι Pain. Kαι τα νέα opening και ending πραγματικά τα σπάνε.

Aπό πλευράς υπόθεσης πολύ καλό στοιχείο του επεισοδίου είναι επίσης η όλη θεωρία του Pain περί ειρήνης και το πως την διατύπωσε.He is definetely insane αλλά βλέπουμε ότι δεν προσπαθεί να φέρει εις πέρας κάποια προσωπική φιλοδοξία ενώ θέτει παράλληλα ένα πολύ καλό ερώτημα. Πολύ συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι ο Jiraiya αναγκάστηκε να πολεμήσει τους παλιούς του μαθητές. Όσο και να μην τον συμπαθώ φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ σκληρό να βλέπεις παιδιά που μεγάλωσες να εξελίσσονται έτσι.

Πλάκα είχαν και τα omake. Τρελό γέλιο με τους kakashi Και Jiraiya όπως και με τα φαντάσματα.

#2052 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 14:57

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μόλις είδα το Naruto.Μιλάμε για τρελή στροφή στην ποιότητα.Τι animation τι μουσική,ακόμα και τις filleries μειώσαν.Πραγματικά απίστευτο.Χαίρομαι που επιτέλους κατάλαβαν ότι για την μάχη του Jiraiya έπρεπε να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο κάνανε το Shippuuden.Μακάρι να μην σταματήσουν μετά το τέλος της μάχης και γυρίσουμε στα crappy επισόδεια που μας συνήθισαν..

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2053 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 20:22

Μέχρι τώρα, είδαμε τον Pain να κάνει summoning ένα crustacean, chameleon-chimera, cerberus-dog και ένα Rhino... Ελπίζοντας όμως πως να δούμε και άλλα συναρπαστικά τέρατα...!
Πάντως αυτή η μάχη θα είναι επική καθώς τέτοιο high-level shinobi fight έχουμε να δούμε από την φάση με τον τρίτο και τον ψυχάκια ,τον orochimaru...

Άσχετο αλλά κοιτάξτε αυτό έχει πολύ φαση :wooi2:
http://www.youtube.com/watch?v=Z50LwABHlSE

#2054 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 21:39

απο τεχνικης αποψης (και απο αποψη δρασης) παιζει ναναι το καλυτερο επισοδειο απο τοτε που ξεκινησε η σειρα.
καταλαβα γιατι ο jiraiya δε χρησιμοποιησε ποτε πριν το sage mode.

#2055 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 22:44

Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο επεισόδιο αλλά το σίγουρο είναι πως είναι ένα από τα καλύερα που έχουν βγει τώρα τελευταία-το Shippuuden, με όλη αυτήν την φάση με τον Sasuke και τους nakama είχε αρχίσει να γίνεται κάπως κουραστική,-