Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2011 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 12:08

Καλο το διπλο...ειχε καποια πολυ ενδιαφεορντα σημεια (πως πηραν το ονομα Σανιν φερριπειν).Θα προτιμουσα ομως τα κομματια με τον pain να τα βλεπαμε κατα τη διαρκεια της μαχης.

Απορια: Γιατι τα κ@λοπαιδα ειπαν ψεμματα οτι εχουν πεθανει...και giati ο τριτος της παρεας που δεν θυμαμαι το ονομα δεν τον εχουμε δει στο σημερα;:roar:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2012 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 15:25

H απορία σου απαντιέται (πολύ) αργότερα. Όπως επίσης και το γιατί έχεις συναντήσει μόνο τον Yahiko με το Rinnegan του Nagato και την Konan.

So be a little patient (or read the manga xD) and everything will clear up. :3

#2013 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 20:03

Ρε παιδιά τι ήταν αυτή η φωνή του Nagato?Μου ερχότανε να σπάσω την οθόνη μόλις την άκουσα,απλώς έλεος,μην τον κάνουμε και κοριτσάκι τον τύπο(εξαιρώ τελείως το ότι ήτανε σαν το Emo).Επίσης το χρώμα μαλλιών του μου φάνηκε τελείως γελοίο,και του Yahiko,ήταν σαν να μην κολλούσαν,πολύ χρωματιστά ρε και των δυο,και μαζί και με της Konan ότι να'ναι ήταν...

Πάντως ότι βάλανε το Flashback σε άκυρο σημείο το βάλανε,όμως δεν παίζει να μην βάλουνε και πιο μετά,it's Naruto we are talking about,εδώ κόβανε το ξύλο για να δείξουνε 2 επεισόδια Flashback παλιά και στο Flashback αυτό που είδαμε έδειξε άλλες 2 φορές Flashback κάτι που είδαμε πριν 20 λεπτά(λες και θα το ξεχνούσαμε), στου Jiraiya θα κολωσουνε?Αυτουνού 3-4 θα βγάλουνε XD (μάλλον στο διπλό επεισόδιο που μας έρχεται παίζει να ρίξουν Flashback...)

Ίσως είναι καιρός να ξαναπιασω το Shippuden,το είχα αφήσει στα φιλερς με τον Sora,θα δείξει...

Berserk___Gatsu.jpg

#2014 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 20:28

Εγώ πάντως από τότε που διάβασα τα manga γιατί δεν άντεξα άλλο την κοροϊδία του anime, το anime το βλέπω πλέον μόνο για να το δω και στην ουσία έχει χάσει το όποιο ενδιαφέρον...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#2015 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 22:37

Εμένα πάντως μου άρεσε το διπλό κι ας είχε filler κομμάτια.
Είναι θετικό να βάζουν και λίγη προσωπική δημιουργία που και που γιατί έτσι το ενδιαφέρον των δημιουργών του anime παραμένει ζωντανό και το αποτέλεσμα γίνεται καλύτερο μακροπρόθεσμα, καθώς γίνεται και λίγο προσωπική υπόθεση και όχι μόνο ξερή αναπαραγωγή των καρέ του manga. Αυτό πιθανώς να σημαίνει καλύτερη παρουσίαση του Pein ως χαρακτήρα στα επόμενα επεισόδια.

Γενικά μου φάνηκε ότι έκαναν μια καλή προσπάθεια και όχι σαν άλλα φίλλερ κομμάτια, απλώς γέμισμα τηλεοπτικού χρόνου.

Συμφωνώ μαζί σου στο ότι το studio που δημιουργεί το anime θα έπρεπε να δώσει και τον δικό της τόνο στην σειρά, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο.. Βάλε πιό σημαντικά πράγματα στα fillers, τα οποία θα είναι καθαρά fanservice και να δείς πώς θα αλλάξει η στάση και η άποψη όλων μας για την σειρά. Π.χ. Δείξε πιο πολύ την μάχη μεταξύ των Jiraya, Orochimaru και Tsunade εναντίον του Hanzo με καλό animation ή δείξε με καλύτερο τρόπο την ζωή του Jiraya, αντί από το επαναλαμβανόμενο "κυνηγάω" το πεπρωμένο μου σε όποιον συναντάω στον δρόμο.. Ανέκαθεν πίστευα ότι τα filler και οι ταινίες των μεγάλων σειρών θα μπορούσαν να προωθήσουν το story εξυπηρετώντας το fanservice, αλλά πιστεύω γίνεται με το πιο άθλιο τρόπο.. Δηλαδή αρμέγουμε την αγελάδα για να βγάλουμε περισότερα λεφτά.

#2016 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 01:08

+1
Χαθηκε να εδειχναν τη μαχη 3 sannin-hanzo, και να αφηναν εξω το nagato Thing?

qzMHWHd.png

#2017 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2009 - 17:00

jedi fillis, όντως κάποια σημεία δεν ήταν ότι καλύτερο, απλώς ήταν καλή προσπάθεια, δεδομένου ότι θεωρώ την πλειοψηφία των filler κομματιών μέτρια στην καλύτερη. Επειδή είχε κάποια δικά τους στοιχεία μέσα όμως, η όλη παρουσίαση μου φάνηκε ότι έδενε καλύτερα.

Καταλαβαίνω αυτό που θέλετε να πείτε, κι εγώ θα ήθελα να δω περισσότερα σημαντικά σημεία της πλοκής, αλλά από τον Kishimoto, όχι από τρίτους.
Μου αρέσει να βάζουν λίγο και τον δικό τους εαυτό οι δημιουργοί του anime, αλλά όχι σε σημείο να φτιάχνουν ή να αλλάζουν σημαντικά σημεία. Προτιμώ να έχει μια συνέπεια η βασική δομή της πλοκής και του κόσμου του Naruto, γι' αυτό προτιμώ να μένουν στο manga που γράφει ο Kishi όσο αφορά αυτά.

Λίγο άσχετο, αλλά αυτός είναι ένας λόγος που μου την δίνουν μερικά filler που γίνεται χαλασμός κυρίου, γιατί χάνει την αξία της η κυρίως πλοκή. Αν τρεις τέσσερις τύποι από το πουθενά κάνουν μπουρδέλο την Konoha, τότε ποιος τους χέζει τους Akatsuki μετά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 03 Οκτώβριος 2009 - 17:11

#2018 Spo

Spo

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 17:04

Καλά δεν θα μαθουμε τώρα το Narouto πάντα τα fillers ηταν οτι να'ναι αν και καποια μπορώ να πω εχουν πλάκα....
Εγω ας πούμε ξεκίνησα το manga για αυτό το λόγο δεν άντεχα άλλο να περημένω πότε θα τους θυμηθεί να πεξουν τη σειρά κανονικα......
Οσο για το τελευταίο επεισόδιο δεν μου άρεσε το χρώμα των ματιών που διαλεξαν για το Rinengan και σε συνδιασμο μαλιστα με αυτό το κόκκινο η τι άλλο ηταν ξερω γω το μαλι του πιτσιρικά...... αηδία
Πάντως δεν μπορώ να πώ οτι με χάλασε κιόλας σαν επεισόδιο κατα τα αλλα......

#2019 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 21:10

Βασικά εμένα, μου άρεσε πολύ το κόκκινο μαλλί του Nagato αλλά και το χρώμα του Rinengan....:ureshii:

#2020 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:16

Ηρθε επιτελους ο καιρος να ξαναρχισω το ανιμε(εκτος απο Κακασι γκαιντεν εχω να δω Ναρουτο κοντα ενα χρονο).

To νεο opening ειναι με διαφορα το καλυτερο του shippuden imo
http://www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v19189453EKW2k27C

Επισης απο οτι παρατηρησα εχει 1-2 σκηνες(δεν λεω ποιες γιατι ειναι σποιλερ)που γινονται πολυ αργοτερα,οποτε υπαρχουν πιθανοτητες να παει μεχρι εκει χωρις filler.

#2021 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 21:11

Το καινουργιο opening(Naruto Shippuuden 129-130) ειναι πολυ ωραιο.....! Καιρος ηταν να αλλαξει :joyful:

#2022 四代目火影

四代目火影

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 21:44

Επισης απο οτι παρατηρησα εχει 1-2 σκηνες(δεν λεω ποιες γιατι ειναι σποιλερ)που γινονται πολυ αργοτερα,οποτε υπαρχουν πιθανοτητες να παει μεχρι εκει χωρις filler.

ε οχι και πολυ αργότερα....με το που τελειώσει αυτή η μάχη αρχιζει η "άλλη" :ureshii:

οπως το βλέπω προσωπικά τα fillers θα ξεκινησουν απο το νεο έτος και η διαρκειά τους μπορεί να φτάσει μεχρι και εναν χρόνο :erk:

ομως δεν με νοιαζει... αν δω την άλλη "μάχη" :lovulovu:
Βαλέρια

#2023 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 22:03

Το διπλό ήταν αρκετά καλό! Είχε και λίγο φιλλεράκι αλλά ήταν πολύ Οk. Καλό σχέδιο+animation και όπως φαινεται στο preview το animation στο επόμενο θα είναι ακόμα καλύτερο.

Και ναι το νέο opening τα σπάει!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Breszul: 08 Οκτώβριος 2009 - 22:11

#2024 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 22:22

ε οχι και πολυ αργότερα....με το που τελειώσει αυτή η μάχη αρχιζει η "άλλη" :ureshii:

οπως

Δεν εννοω την αλλη μαχη:ureshii:

#2025 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 22:22

To νεο opening ειναι με διαφορα το καλυτερο του shippuden imo
http://www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v19189453EKW2k27C

Wao, αυτό θα πει opening, πορώθηκα! :oo: Βέβαια tbh σαν μουσική μου άρεσε λίγο περισσότερο το 4ο Opening, το Closer, αλλά ίσως και να είναι γιατί δεν έχω συνηθίσει ακόμη το νέο, το παθαίνω συχνά! Από σκηνές και παρουσίαση πάντως παίρνει σίγουρα τα πρωτεία από τα openings του shippuuden! :P

Τι να πω, fillers ξεfillers αλλά το opening μου θύμισε γιατί δεν παράτησα το anime και πέρασα μόνο στο manga, δλδ το ότι μου αρέσουν πιο πολύ οι animated ιστορίες παρά στο χαρτί! Και, δεδομένου ότι βλέπω η δουλειά με το animation έχει γίνει αρκετά καλά (σε αντίθεση με το one piece τελευταία :thumbdown:), έχω πολύ καλές προσδοκίες για το επερχόμενο arc. Σημεία που δεν μου άρεσαν πολύ στο manga εδώ, με την κατάλληλη μουσική και κίνηση, ίσως και να κάνουν την διαφορά, ενώ οι στιγμές που μου άρεσαν να γίνουν x2 καλές! Αναμένουμε! :wooi2: