Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1891 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 06 September 2009 - 00:05

@Iristella.../drool Δεν χορταίνω την (βρεγμένη) φάτσα του Itachi!:nbleed:

καταλαβα ότι το also.... πήγαινε στο ότι σταμάτησε η βροχή

Κ εγώ αυτό συμπέρανα ιδίως αφού, μετά το "also", η σκηνή μας έδειχνε έναν καθαρό ουρανό.

Κ τώρα που είπα καθαρό ουρανό μου έκανε εντύπωση αυτή η σκηνή για έναν ακόμη λόγο.Θυμάμαι στο τέλος του επεισόδίου, καθώς φεύγει ο Madara, ξεκινάει καπάκι να βρέχει κ κλείνει το επεισόδιο δείχνοντας τον Pein σε κάπως τσαντισμένο/διψάω_για_αίμα ύφος ενώ η λουλουδού δίπλα του τον κοιτάζει απορημένη κ αυτό που λέει μου δίνει την εντύπωση ότι αυτός (ο Pein) ξεκίνησε την βροχή...Pein o Weatherman???:oo:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1892 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 06 September 2009 - 00:51

κλείνει το επεισόδιο δείχνοντας τον Pein σε κάπως τσαντισμένο/διψάω_για_αίμα ύφος ενώ η λουλουδού δίπλα του τον κοιτάζει απορημένη

χαχαχα μα εισαι φοβερή, πριν ο καρχαριανθρωπος , τωρα ..η λουλουδου..!!:hahaha:

κ αυτό που λέει μου δίνει την εντύπωση ότι αυτός (ο Pein) ξεκίνησε την βροχή...Pein o Weatherman???:oo:

Επίσης μου αρεσει πολυ η διαισθηση σου!

( ο weatherman χαχαχαχααα...!!)

#1893 四代目火影

四代目火影

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 06 September 2009 - 10:51

^ Aν κάνει catch up το manga θα έχουμε fillers and we all know what that means right? xD

και μένα πραγματικα αυτο μου προκαλεί μεγάλη απορία,γιατι το κάνουν; γιατι πάει τοσο γρήγορα; συνήθως παλαιοτερα ηταν 1,5 chapter το επεισόδιο ποτε 2! και πέρα απο αυτο απ'οτι κατάλαβα δεν θα βάλουν fillers στην συνέχεια και θα δούμε ολο και το επομενο τεραστιο arc.

μήπως εχει πέσει η θεαματικότητα; δεν μπορώ να βρώ αλλη εξήγηση

Βαλέρια

#1894 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 06 September 2009 - 13:15

και μένα πραγματικα αυτο μου προκαλεί μεγάλη απορία,γιατι το κάνουν; γιατι πάει τοσο γρήγορα; συνήθως παλαιοτερα ηταν 1,5 chapter το επεισόδιο ποτε 2! και πέρα απο αυτο απ'οτι κατάλαβα δεν θα βάλουν fillers στην συνέχεια και θα δούμε ολο και το επομενο τεραστιο arc.

μήπως εχει πέσει η θεαματικότητα; δεν μπορώ να βρώ αλλη εξήγηση

Μάλλον εννοείς το Arc που βλέπουμε τωρα, γιατί εχουμε διανυσει ήδη το 1/3 του παρόντος Arc. Αν πάει 1επεισοδιο/2τσαπτερ τότε εχει ακόμα 19 επεισοδια για να τελειώσει. Αρα όπως λεει ο Seraphimon απο το 2010 λογικά θα μπουν τα φιλλερς και μάλλον θα είναι και μπόλικα.

Για τη θεαματικότητα που λες δυσκολο μου φαίνεται. Εχει μπει σε πολυ ενδιαφεροντα γεγονοτα το anime, πιο πιθανο είναι να εχει αυξηθει παρα να εχει ελλατωθεί.

#1895 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 September 2009 - 13:38

Το naruto να πεσει σε θεαματικοτητα?No fucking way, people will keep watching that show till the end of time :P

Καλα κανουν και βαζουν 2chaps ανα επισοδιο, επανορθωνουν για τα lame filler scenes οταν μαζευε ο sasuke τους τσιρους του που το πηγαιναν 1 chap/επ.

qzMHWHd.png

#1896 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 06 September 2009 - 23:56

Λοιπον επιστρεφοντας απο τις καλοκαιρινες διακοπες ειδα μαζεμενα τα 121-125... και εμεινα αφωνος!!! Πραγματικα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ επεισοδια, μου θυμισαν γιατι μου αρεσει το Ναρουτο :)

O Deidara μου αρεσε πολυ σαν χαρακτηρας, κριμα που πεθαινει. Τουλαχιστον η μαχη ειναι επικη και ο Sasuke ζοριζεται. Επισης κριμα και αδικο που πεθαινει ετσι αδοξα ο Manda :mador2:

Επιτελους ο Sasuke εδειξε σημαδια οτι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και οχι ΘΕΟΣ. Ειδικα οταν παραδεχεται οτι κερδισε τον Orochimaru επειδη ηταν αδυναμος...

Ο Tobi ειναι (ηταν?) ο αγαπημενος μου χαρακτηρας, ελπιζω τωρα που αποκαλυφθηκε ποιος ειναι να συνεχισει να εμφανιζεται ως Tobi και οχι ως Madara

#1897 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 07 September 2009 - 00:59

Well, αντε ας πω και εγω την αποψη μου... δεν ειναι και κατι που δεν το περιμέναμε, οτι ο Sasuke θα ζουσε ασε που στα τελευταια επισόδεια δεν εχουμε δει και τον Naruto να κανει και κατι τρομερο, ως προς τι λοιπον το οτι ο Naruto εχει κανει master ενα τρομερο jutsu που εγω δεν το ειδα; (-uchiha madara) Και γιατι ρε παιδια να μην παει λιγο γρηγορα, ετσι και αλλιως το manga δεν το ποιανει γιατι να μας ξεκάνει παλι στα filler, όχι αλλο ramen με rasengan please όπως εγινε και με το πρωτο naruto. Anyways τα γραφικά παντως βελτιώνονται απο τι βλεπω, μπορει να ειμαι και λαθος αλλα βλεπω περισσοτερες λεπτομέρειες.

#1898 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 September 2009 - 01:23

Στο rasenshuriken αναφεροταν ο madaras.

qzMHWHd.png

#1899 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 07 September 2009 - 01:33

Δεν νομίζω μιας και δεν μπορει να το χρησιμοποιήσει...

#1900 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 September 2009 - 01:38

Δεν νομίζω μιας και δεν μπορει να το χρησιμοποιήσει...

μια χαρα μπορει, απλως τον τραυματιζει και αυτον, οποτε τη θεωρησαν επικινδυνη τεχνικη και του ειπαν: "κακε ναρουτο μη το ξανακανεις."

#1901 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 07 September 2009 - 01:42

Δεν μπορει με την ένοια οτι ως σεναριο αν και την εμαθε την τεχνικη στο τελος του την αχρηστεψαν λεγοντας του οτι το ιδιο που παθαινει ο εχθρος παθαινει και το χερι του, οπότε... τι μπορει; Εμαθε ενα jutsu που αν το χρησιμοποιήσει θα τραυματιστη το chakra supply του και αν σταματήσει το chakra supply... δεν θα μπορει να ειναι shinobi και αν δεν ειναι ο naruto shinobi τοτε τελειωσε η σειρά...

#1902 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 September 2009 - 09:33

και παλι νομιζω σε extreme καταστασεις μπορει να το χρησιμοποιησει (kill or be killed), στη τελικη το ειπαν και οι akatsuki με μια επιθεση εφαγε 2 καρδιες του kakuzou, αρα σε αυτο αναφερονταν.

#1903 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 07 September 2009 - 10:21

Ενω είχε αρχίσει να με κουράζει η σειρά τα τελευταία επεισόδια είναι απίστευτα.
Η τελευταία σκηνή με τον Pain να κάνει τουμπεκί μπροστά στον Tobi ήταν επική. Aρα απ'οτι καταλαβα εγω ο Mandara είναι στην ουσία ο αρχηγός των Akatsuki. Πάντως ανυπομονώ να δώ Pain και Mandara σε μάχη.

Ειδικά τα τελευταία λόγια του Mandara ήταν όλα τα λεφτά.
''the true power of sarrigan''
Ποιος περιμένει μεχρι την παρασκευή τωρα?

#1904 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 07 September 2009 - 14:51

Φοβερη αποκαλυψη για τον Τομπι!!!!!!! Επιτελους μετα απο τοσο καιρο μπαινουμε στα πολυ βαρβατα χωραφια του Σιπουντεν. Ωστε ζει ακομα ο Μανταρα....ενδιαφερον.....

Κατα τα αλλα το επεισοδιο, ηταν καλο, απορω ποτε εμαθε ο Κλαψουκε το space time ninjutsu αφου ουτε το μανγκεκιου Σαρινγκαν εχει ακομα.

Τουλαχιστον η δικαιολογια το πως γλιτωσε ηταν καπως πειστικη...τι σου εφταιγε ο manda βρε εγωιστη uchiha νεοσσέ;
Posted Image

#1905 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 07 September 2009 - 16:09

απορω ποτε εμαθε ο Κλαψουκε το space time ninjutsu αφου ουτε το μανγκεκιου Σαρινγκαν εχει ακομα.

Μιλάς για τον Sasuke, the number one (kawaii) ninja evah που κάνει πράματα κ θαύματα χωρίς mangekyou sharingan!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg