Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 12 July 2009 - 08:15
Έχουμε μπει επιτέλους στην κανονική ροή της ιστορίας και δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον να το παρακολουθήσω, το βλέπω απλά και μόνο για να το δω.
Στο τελευταίο επεισόδιο μάλιστα, το σχέδιο μου φάνηκε αθλιότατο. Αν και έχω διαβάσει το manga, περίμενα να δω αυτό το arc στο anime με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά έχω απογοητευτεί οικτρά και τα επεισόδια μου φαίνονται πολύ "παιδικά" και άνοστα.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 12 July 2009 - 10:08
Posted 12 July 2009 - 13:10
Είδα το 117 χθες και ένιωσα ότι πλέον η μαγεία που είχε το naruto για μένα εξαφανίστηκε.
Έχουμε μπει επιτέλους στην κανονική ροή της ιστορίας και δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον να το παρακολουθήσω, το βλέπω απλά και μόνο για να το δω.
Στο τελευταίο επεισόδιο μάλιστα, το σχέδιο μου φάνηκε αθλιότατο. Αν και έχω διαβάσει το manga, περίμενα να δω αυτό το arc στο anime με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά έχω απογοητευτεί οικτρά και τα επεισόδια μου φαίνονται πολύ "παιδικά" και άνοστα.
Αυτό ξαναπέστο. Κρίμα πάντως γιατί μετα τό Hiddan-Kakuzu arc οι ελπίδες μας αναπτερώθηκαν

Posted 12 July 2009 - 13:36
http://naruto.viz.com/kakashi/αφου θα αρχισει να προβάλλεται στις 6 αυγουστου
μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως σε ενα μηνα θα τελειώσει το τωρινο αρκ;
Posted 12 July 2009 - 14:43

Posted 13 July 2009 - 13:41
Στα προηγουμενα πες ειχαν μια δικαιολογια, οτι ηθελαν να παρουσιασουν ενα τσιρακι του σασκε σε καθε επισοδιο, εδω δεν εχουν απολυτως καμια, επρεπε να το τελιωσουν ολο το θεμα με τον juugo σε ενα επισοδιο.
Posted 14 July 2009 - 09:14
Posted 15 July 2009 - 09:45
Posted 15 July 2009 - 09:50
Edited by iristella, 15 July 2009 - 10:06.
Posted 15 July 2009 - 09:54
349-350 ειναι τα τωρινα, 245 νομιζω η αρχη του shippuudenμιας και πλεον το ανιμε με εχει απογοητεύσει μετά το 117, σκέφτομαι να αρχίσω το manga. Οπότε: το 117 επεισόδιο σε ποιο περίπου chapter αντιστοιχεί ή αλλιώς σε ποιο chapter αρχίζει το παρών anime arc? Και αν έχω όρεξη να το πάρω από την αρχή, σε ποιο chapter αντιστοιχεί η αρχή του Shipuuden?
Posted 15 July 2009 - 11:17

Μπράβο anime studio, αντί να πλησιάζεις απομακρύνεσαι!
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 15 July 2009 - 14:42

Οπως θα καταλαβατε ξαναεπιασα το Shippuden μιας και ακουσα οτι θα δειξουν Kakashi Gaiden και το οτι αυτην την στιγμη παιζει το Sasuke Arc(αν και δεν τον παω τον χαρακτηρα αυτο το αρκ ειναι πορωση),τεσπα,ειμαι στο 64 και μαρεσουνε ιδιαιτερα τα φιλερ με Sora,Ειδικα αυτη η σκηνη ηταν ολα τα λεφτα πραγματικα..
Tsunades RAAAAAAAAAAAAAAAAGEE:hahaha:
Παντως το Shippuden ειναι σαν να βλεπω ενα διαφορετικο Naruto,με μια κινηση καταστρεφουν εκτασεις απο χωμα,οι μαχες πλεον δεν γινονται σε ωραια μερη,αλλα σε Full ανοιχτα ωστε να εχουν χωρο οι χαρακτηρες να πανε Full Power και να τα δωσουνε ολα (βλεπε Dragonball Z),και επισης οταν πρωτοεμφανιστηκε ο Sasuke,εκανε 5 λεπτα(!!!)η καμερα να παει απ'τα ποδια του μεχρι το πρωσοπο του,μετα αλλα 5 λεπτα απλως να κοιταζονται...Που ειναι τα fast paced επεισοδια οεοοο?
Posted 25 July 2009 - 16:58