Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1711 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 20:16

Pε παιδια με αυτες τις σκηνες τι θα γινει?Επρεπε ηδη να τις δειξουν...
Λετε να μην τις δειξουν καθολου επειδη ειναι a little bit hentai?

Τις περιμενω πως και πως :hahaha:

A bit yuri and a bit yaoi you should say :hahaha::hahaha:
Ελπίζω πάντως το επόμενο επισόδειο να μην είναι φίλερ,όχι ότι με χαλάει(όλα τα έχω δει)αλλά πραγματικά απορώ πότε θα φτάσει το μάνγκα.Πραγματικά απορώ.(και δν θέλω να το σκέφτομαι :hahaha:)
Και εγώ απορούσα και ήθελα να μπούν ...(αν δν μπούν)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1712 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 23:26

Το Oiroke no jutsu με τις κοπελες το εχει δείξει... Την αλλη εκδοση δεν εχουν δειξει ρε παιδια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1713 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 23:31

They have no respect for the naruto fangirls :Crying2:........
Φαλλοκράτες παραγωγοί.

#1714 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 00:10

οκ επισοδειο, η karin αν εξαιρεσουμε το απιστευτο κωλαρακι (αχ τι μας κανουν αυτα τα κωλαρακια...), ..... καλη η τεχνικη της αλλα ετσι που τη παρουσιαζανε ..... Επισης για το ολο ερωτα thingie, i ll just say meh.

και some R.A.O.T.D (random attack of the day)

blablabla......

....Η Karin μου έσπασε λίγο τα νεύρα (stay away from Sasuke biatch) αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρούλα ήτανε.......

ζεστη κανει, τα μαγιο σας, mud and water ..... (y y i know cliche and stuff)

Φαλλοκράτες παραγωγοί.

καλα παιδια, τα συμπαθησα ηδη.

#1715 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 06:56

Φαλλοκράτες παραγωγοί.

Αυτό το πράγμα που έχουν τα κορίτσια δεν το καταλαβαίνω. Να σου αρέσει ο Sasuke εντάξει περίεργο δεν είναι, να σου αρέσει να τον δεις γυμνό πάλι να το καταλάβω, αλλά να θες να μου των δεις με άλλον άντρα αγκαλία γυμνό, ε! δεν μπορώ να το καταλάβω. Πως βρίσκετε ρε κορίτσια γοητεία σε έναν άντρα που κάθετε και του των βάζουν από πίσω. Ειλικρινά αν σου προχωρούσε την yaoi σκηνή και σου των έδειχνε στα 4 να μουγκρίζει καθώς του τον καρφώνει ο Sai θα ένιωθες ενθουσιασμένη; Δεν θέλετε τους άντρες σας να είναι άντρες; Τους θέλετε Bασίλειο Κωστέτσο;
Παλιά οι γυναίκες ήθελαν των άντρα να είναι άντρας, να πατάει το πόδι του, να είναι ο προστάτης. Τώρα τι; Τον θέλουμε να κάνει 10 ώρες μπροστά στον καθρέπτη να φτιάξει το μαλλί και να φιλάει εσάς και το αγόρι του πριν βγει απ' την πόρτα;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1716 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 09:07

Spoiler:

To filler αχρείαστο για άλλη μια φορά... Η φωνή την Καριν στο γού-τσου γού-τσου... εκνευριστική >: |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#1717 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 15:29

Μοναδική μου ένσταση είναι το σημείο στο οποίο δείχνουν τον Sasuke να σκοτώνει για να προστατέψει την Karin, κάτι το οποίο σύμφωνα με την οπτική του Sasuke δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει.

συμφωνα με τη βαλλιστικη του kusanagi αργοτερα βρεθηκε οτι ο δυστυχος,φουκαριαρης και δυσμοιρος που βρεθηκε στο δρομο του Sasuke δεχθηκε το τραυμα στον ωμο και δεν ψοφησε αλλα το επαιζε ψοφιος για τις αναγκες του σκηνοθετη και τις αγκαλιτσες karin-sasuke:bleh:

περα απο την πλακα οντως εδω ηταν ενα κακο σημειο του filler που γενικα σπαστηκα και εγω και ξεχασα να αναφερω..

Αραχτε παντως ρε οσοι διαβαζετε και μανγκα.Και να ειχε και μια δυο σκηνες παραπανω filler σε κανονικο επεισοδειο νομιζω ειναι χαζο να γκρινιαζεις..Νομιζω ειναι ανουσιο.Αλλο εαν βλεπεις ολοκληρο arc filler ,αλλα εδω φανταστειτε να το ετρεχε και να το εκοβε οπως να ναι.Η σκηνοθεσια επηρεαζεται αρκετα απο το μανγκα και πως ειναι διαμορφωμενο και εκεινο.
Στη τελικη αν εβλεπα μονο το ανιμε εως τωρα θα ελεγα πως ολη αυτη η συζητηση κουραζει για filler σκηνες στο προηγουμενο και τωρινο επεισοδειο.
Just let 'em be:)

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#1718 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 16:08

Monad ήταν post σε αστείο τόνο. :frozen: Για τo αντίστοιχο όμως του Konohamaru με κορίτσια δεν σε βλέπω να λες κάτι. :P

Για το τι βρίσκουν οι γυναίκες στα yaoi απάντηση θα βρείς εδώ. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα να συζητηθεί στο παρόν thread. (plus σιγά μην έκανε ο Sasuke τον uke στο Sai.)

#1719 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 18:39

Δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο το επισοδιο, αλλα δε με πειραξε ιδιαιτερα.
Αντε στο επομενο μπαινει και το τελευταιο τσιρακι του sasuke, και παμε σε πιο σοβαρα πραγματα.

qzMHWHd.png

#1720 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 00:54

Αυτό το πράγμα που έχουν τα κορίτσια δεν το καταλαβαίνω. Να σου αρέσει ο Sasuke εντάξει περίεργο δεν είναι, να σου αρέσει να τον δεις γυμνό πάλι να το καταλάβω, αλλά να θες να μου των δεις με άλλον άντρα αγκαλία γυμνό, ε! δεν μπορώ να το καταλάβω. Πως βρίσκετε ρε κορίτσια γοητεία σε έναν άντρα που κάθετε και του των βάζουν από πίσω. Ειλικρινά αν σου προχωρούσε την yaoi σκηνή και σου των έδειχνε στα 4 να μουγκρίζει καθώς του τον καρφώνει ο Sai θα ένιωθες ενθουσιασμένη; Δεν θέλετε τους άντρες σας να είναι άντρες; Τους θέλετε Bασίλειο Κωστέτσο;
Παλιά οι γυναίκες ήθελαν των άντρα να είναι άντρας, να πατάει το πόδι του, να είναι ο προστάτης. Τώρα τι; Τον θέλουμε να κάνει 10 ώρες μπροστά στον καθρέπτη να φτιάξει το μαλλί και να φιλάει εσάς και το αγόρι του πριν βγει απ' την πόρτα;

νομιζω μια απαντηση που μου ηρθε στο μυαλο εγια το τι βρισκουν τα κοριτσια στους γκει ειναι αυτο που βρισκουν τα αγορια στις λεσβιες.αποψη μου...:nosey: παντως το καινουριο επεισοδιο ημουν καπως :terror2::uhh:(wtf?karin the pervert?):colddd::deadga6::deadga6::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1721 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 19:41

Καλό το νέο επεισόδιο, είχε λίγο φίλερ μέσα, κάλυψε όμως 2 κεφάλαια, το animation είχε σκαμπανευάσματα αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό...
Ένα ακόμη επεισόδιο και θα έχουμε Kakashi Gaiden...Cant Wait:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1722 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 20:25

Όντως πολύ καλό το επισόδειο,αλλά εγώ δεν κααλαβαίνω γιατί να προσθέτουν και φίλερ για να μας δείξουν ένα τόσο απλό πράγμα ....:bahhh:
Τέσπα ευτυχώς προχωράμε σε καλούς ρυθμούς και στο μέλλον ελπίζω σε καλύτερους...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1723 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 22:15

ok το 117 nothing special .. atleast it had jiraiya ^^

#1724 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 09:33

Λοιπόν είχα να δω Naruto από τον Δεκέμβριο... Οπότε εχθές κάθισα και έλιωσα και είδα από το 90 μέχρι το 117 :burningbe3: Τελικά το να τα βλέπεις μαζεμένα έχει άλλη χάρη :wooi2:
phmava.php

#1725 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 16:33

Μάπα το 117...
Θα βάλουν τελικά το Kakashi Gaiden στα επισόδεια? Τέλεια!!

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]