Γιατί εσείς που το φτιάχνετε το άνιμ το τραβάτε τόσο .
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 26 June 2009 - 13:04
Γιατί εσείς που το φτιάχνετε το άνιμ το τραβάτε τόσο .
Posted 26 June 2009 - 14:19
Posted 26 June 2009 - 17:41
βασικά το κακό είναι ότι προχωράει λίγο και όχι κανονικά ... + ότι δεν δείξαν κάποιες σκηνές που περίμενα ....Ουφ,επιτέλους προχωράει λίγο...
Spoiler:
Άθλιο Άθλιο άθλιο ...
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δείξω το link του manga για το αντίστοιχο επισόδειο ... υποθέτω ότι ίσως το δείξει στο μέλλον το έχουν ξανακάνει έτσι κι αλλιώς
Κατά τα άλλα δείχνουν ένα χαρακτήρα (SUigetsu) γελοίο τη στιγμή που δεν θα έπρεπε , το μόνο που κάναν ήταν να ξεφτιλίσουν τον χαρακτήρα του, έλεος δλδ... σπάστηκα
Posted 26 June 2009 - 18:38
Δεν νομιζω,πως οι φιλλεροσκηνες χαλασαν τον χαρακτηρα του Suigetsu εξαλλου για τι χαρακτηρα μιλαμε; Για το τελειως ακομψο τροπο που τον παρουσιασε ο ΚΙσι; Τουλαχιστον με τα φιλλερ μαθαμε οτι ηταν senpai του ο Ζαμπουζα και του δωσανε λιγο περισσοτερο screentime για να εξελιχθει ο χαρακτηρας του..
Ηθελα να ξερα τι του ηρθε του Κισι και εβαλε αυτους τους φιλλεροχαρακτηρες στο στορυ....
Απο οτι ειδα στο νετ, τα επεισοδια 117-118 θα καλυψουν 2 chapter το καθενα.
Edited by sefiroth, 26 June 2009 - 18:43.
Posted 26 June 2009 - 19:35
Η karin ειναι η καλυτερη απο εκει μεσα.
Δε με πειραξε και ιδιαιτερα το filleraki αλλα δε βρισκω το λογο που υπηρχε.Το συγκερκιμενο αρκ εχει την αγαπημενη μου σκηνη απο το manga, ελπιζω να αξιζει την αναμονη.
Posted 26 June 2009 - 21:35
Posted 26 June 2009 - 21:40
Αν αυτά τα filler στα κανονικά επεισόδια σημαίνουν ότι δεν θα έχουμε ολόκληρα filler arcs κάθε λίγο και λιγάκι, ε! τότε δεν πειράζει. Αν όμως συνεχίσουν και τα τεράστια filler arcs, τότε είναι απαράδεκτοι.
Πάντως στην σκηνή με τον Sasuke και όλες τις τρελές σερβιτόρες έριξα πολύ γέλιο.

Posted 27 June 2009 - 00:57
Οι χιουμοριστικές σκηνές ήταν πολύ χαριτωμένες. Στην σκηνή με τις γκαρσόνες πέθανα κυριολεκτικά στο γέλιο.
Μοναδική μου παρατήρηση είναι ότι στα τελευταία επεισόδια η ποιότητα εικόνας φαίνεται να έχει σκαμπανεβάσματα.
Posted 27 June 2009 - 19:12
καλο ηταν, λιγο meh χαρακτηρας ο water boy, λιγο πολυ fangirl scene η σκηνη στο μαγαζι ...... αλλα οκ
@iri γτ παντα δεν ειχε?
Posted 27 June 2009 - 19:28
Posted 27 June 2009 - 19:35
Αχαχαχα, ετσι!εντυπωσεις απο το επεισοδειο:
Spoiler:
Δεν διαβαζω το μανγκα και δεν ξερω τιποτα για την τυπισα, αλλα κατι μου λεει οτι θα τα παμε πολυ καλα με αυτη
Posted 27 June 2009 - 20:52
Θα συμφωνησω απολυτως!!!Η τελευταια σκηνη του επισοδιου ηταν και η καλυτερη
Posted 27 June 2009 - 21:01
. Επισης μου την εσπασε ο βαρυς και ασηκωτος Sasuke, που ομως κατα βαθος ειναι ευαισθητος και δε σκοτωνει
Δεν έχει να κάνει τόσο με ευαισθησία του Sasuke. Είναι περισσότερο συνειδητή απόφαση το σκεπτικό της οποίας το εξήγησε και στην μαχη με την team kakashi και στην αντιπαράθεση του με τον Orochimaru.
Δεν θέλει να ακολουθήσει την τακτική του Itachi και του Orochimaru οι οποίοι κατέστρεφαν ανθρώπινες ζωές για δική τους ψυχαγωγία. Ακριβώς αυτήν την συμπεριφορά τους απεχθάνεται και περιφρονεί. Το πόσο "ευαίσθητος" είναι το έχουμε δει στην πράξη εδώ και αρκετά επεισόδια όταν δεν δίστασε να στραφεί ενάντια στην παλιά του ομάδα.
Edited by iristella, 27 June 2009 - 21:08.