Spoiler:
Actually αν το καλοσκεφτείς το Sharingan το δικαιολογεί μια χαρά. Ξέρουμε όλοι ότι το Sharingan έχει την δυνατότητα να αντιγράφει taijutsu, ninjutsu ΚΑΙ genjutsu. Η τεχνική του Oro δεν ηταν Bloodline Limit ήταν απλά ένα jutsu. Οπότε αυτό το οποίο συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πολύ απλά αυτό που συνέβη στην μάχη Zabuza - Κakashi. Αντέγραψε την τεχνική και μετά σε συνδυασμό με genjutsu ανάλογο με αυτό το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ο Itachi (δεν είχε χρησιμοποιήσει Mangekyou) και το cursed Seal σαν energy boost κατόρθωσε αφενός να ακινητοποιήσει την συνείδηση του Oro και αφετέρου να υπερνικήσει την εξουσία του επί της διάστασης. Τώρα αυτό με το will μου φάνηκε πιο πολύ μεταφορικό και εφετζίδικο και δεν θεωρώ κι εγώ ότι πολυκολλάει για να είμαι ειλικρινής

Στο κάτω κάτω αν το Sharingan δεν είναι το απόλυτο όπλο δεν είχε νόημα και όλη η λύσσα του Oro να το αποκτήσει. Απλά δεν υπολόγισε ίσως ότι θα ήταν πιο δύσκολο να το υπερνικήσει από ότι υπολόγιζε. Μου άρεσε η όλη ειρωνία του "να νικάω τον αντίπαλο με το δικό του όπλο". Ειδικά στην σκηνή που ρωτάει ο Kabuto "ποιός από τους δύο είσαι? "και απαντά ο Sasuke "εσύ ποιος νομίζεις?" ανατρίχιασα με το ύφος του.
Θα πω ότι το επεισόδιο αν και από animation όντως δεν ήταν τόσο προσεγμένο σε κάποια σημεία, από ροή ιστορίας και σκηνοθεσία έσκιζε. Τα flashback ήταν απλά πανέμορφα. Ατμοσφαιρικά και όχι φλύαρα απεικόνιζαν με μεγάλη λεπτομέρεια το χιλιοειπωμένο ρητό " ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμμένος με τις καλύτερες προθέσεις". Βλέπουμε το πόσο η δίψα για αθανασία κατέλαβε σταδιακά τον Orochimaru και τον διέφθειρε σε σχεδόν απόλυτο βαθμό. Να σχολιάσω ότι έπεσε αρκετή λογοκρισία στο σημείο Orochimaru - Sarutobi και αποκάλυψη των σχεδιών του τελευταίου.
Να πω επίσης ότι οι σκηνές με τον Itachi ήταν απλά απίστευτες.

Να σχολιάσω ότι είδαμε και τον αρχηγό των Akatsuki. Nice... he seems cool and evil enough:wooi2:!Tο πορτοκαλί μαλλί μου την σπάει λίγο αλλα w/e

ΕDIT.... Και κάτι που μου πέρασε από το μυαλό. Όποιος μπορεί ας μου φέρει κανά καλό κομμάτι του Oro να φτιάξω μια ωραία τσαντούλα μιας και το φίδι είναι κλασσική αξία στην μόδα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 20 Ιούνιος 2009 - 01:35