@Neste:Without offence,αλλα γιατι σε καθε ποστ σου βαζεις gif εικονες?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:43
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:43
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:40
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 21:19
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 08:50
Ε οταν θα τελειωσει ο Pain με το Konoha θα ειναι Fallen Leaf και οχι Hidden
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 09:01
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 09:58
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 10:03
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:08
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:23
1oν. ο pain ειπε οτι χρειαζονταν το 30% αρα ο κισαμε παλευε με το 70%
2ον. δεν ειπα οτι η tzunade με τους αλλους θα τον νικησουν (εκτος εαν εμπλακει ολο το χωριο που δεν το νομιζω) ειπα θα τον δυσκολέψουν αρκετα
Γι αυτό έχει το spoiler του "Legendary" (έλεος) - Looser Jiraiya....
πω εχω πεσει απο τα συννεφα καλα τοσο πολύ μισειτε την κονοχα μερικοι(ειδικα απο σενα ιριστελα δεν το περιμενα
);;;;;;;
ο pain ειναι υπερεκτιμημένος.......... δεν μπορει να τα βαλει με ολο το χωριο!!!!
ολοι μαζι ειναι πολυ δυνατότεροι απο τον pain....ειδικα αν τα βαλει με την tzunade-hime και εχει κανα κακασι και κανα gai ,neji κτλ για βοηθεια,θα τα βρει δύσκολα ο pain
ειπαμε ενταξει ειναι καλος αλλα οχι και ετσι....παει να τα βαλει μόνος με ολοκληρο χωριο;;;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:42
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:51
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 12:46
Βασικα με το 30% παλευαν και Itachi και Kisame και δεν μπορουσαν και να χρησιμοποιησουν και τα Bloodline limits ο καθενας.....(Damn they were good even that way)
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 12:59
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Σεπτέμβριος 2008 - 13:12
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 13:08
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 13:11
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 17:10