Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1291 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:38

Hidden Leaf ειναι το χωριο,οχι πεσμενο XD Αφου εφυγε ο Σασουκε απο το χωριο ας καει,δεν με νοιαζει :hahaha: Η Χινατα να φυγει απο κει την ωρα που καιγεται,και ειμαι οκ :nbleed: Σε ποιον αρεσει ενα χωριο "που οι νιντζα του εχουν μεθυσει απο την ασφαλεια της ειρηνης?" (sasuke quote)

@Neste:Without offence,αλλα γιατι σε καθε ποστ σου βαζεις gif εικονες?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:43

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1292 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:40

Ε οταν θα τελειωσει ο Pain με το Konoha θα ειναι Fallen Leaf και οχι Hidden!:hahaha: αυτο μαλλον ηθελε να πει ο φιλτατος

#1293 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 21:19

Ναι ναι γουσταρο τον Pain ΧD ειναι γαματος θα killari δυστηχος την tsunade αλλα ευτυχος το 9tail τουμπανιαζετε.....

Οσο για το ποσο master τεχνικων ειναι μιας και οντως τα εχουμε ξανα πει x34634563 δεν θα μιλησω!!!

Παντως υληκρινα θελω να δω τον Pain σε κατασταση τρελας.....τι αραγε μπορει να κανει το παλικαρι :oo:

Οχ παλυ την εκανα εβαλα οτι νανε υπογραφη δεν το σκευτικα καθολου τη λακαμας που με sorry...:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1294 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 08:50

Ε οταν θα τελειωσει ο Pain με το Konoha θα ειναι Fallen Leaf και οχι Hidden

Na σαι καλα iristella που το επιασες με την 1^^

Και ρε μαγκες κακα το ψεματα.Εγω μακραν πιστευω οτι ο Pein ειναι ενας τυπας ο οποιοσ δεν εχει δειξει ουτε το 10% των δυνατοτητων του.O naruto ρε παιδια δε λεω καλος δουλευταρας παιδι για σπιτι αλλα μην τρελαινομαστε κι ολας μπροστα στο pein δε πιανει μια και παλι πρωσοπικη μου αποψη...
Α κοιταχτε και μια ιδεα που μου ηρ8ε ετσι
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1295 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 09:01

Γι αυτό έχει το spoiler του "Legendary" (έλεος) - Looser Jiraiya....
:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1296 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 09:58

πω εχω πεσει απο τα συννεφα καλα τοσο πολύ μισειτε την κονοχα μερικοι(ειδικα απο σενα ιριστελα δεν το περιμενα :oo: );;;;;;;

ο pain ειναι υπερεκτιμημένος.......... δεν μπορει να τα βαλει με ολο το χωριο!!!!

ολοι μαζι ειναι πολυ δυνατότεροι απο τον pain....ειδικα αν τα βαλει με την tzunade-hime και εχει κανα κακασι και κανα gai ,neji κτλ για βοηθεια,θα τα βρει δύσκολα ο pain

ειπαμε ενταξει ειναι καλος αλλα οχι και ετσι....παει να τα βαλει μόνος με ολοκληρο χωριο;;;

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1297 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 10:03

Ναι είδαμε Neji, Ten Ten, Lee και Gai με τον 30% Kisame... Ουυυυυ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1298 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:08

1oν. ο pain ειπε οτι χρειαζονταν το 30% αρα ο κισαμε παλευε με το 70%
2ον. δεν ειπα οτι η tzunade με τους αλλους θα τον νικησουν (εκτος εαν εμπλακει ολο το χωριο που δεν το νομιζω) ειπα θα τον δυσκολέψουν αρκετα

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1299 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:23

1oν. ο pain ειπε οτι χρειαζονταν το 30% αρα ο κισαμε παλευε με το 70%
2ον. δεν ειπα οτι η tzunade με τους αλλους θα τον νικησουν (εκτος εαν εμπλακει ολο το χωριο που δεν το νομιζω) ειπα θα τον δυσκολέψουν αρκετα

Βασικα με το 30% παλευαν και Itachi και Kisame και δεν μπορουσαν και να χρησιμοποιησουν και τα Bloodline limits ο καθενας.....(Damn they were good even that way)

Spoiler:

Γι αυτό έχει το spoiler του "Legendary" (έλεος) - Looser Jiraiya....
:oo:

Another Jiraiya hater??? Could it be that I m not alone????? Eτσι για να μαζευομαστε σιγα σιγα,,,,

πω εχω πεσει απο τα συννεφα καλα τοσο πολύ μισειτε την κονοχα μερικοι(ειδικα απο σενα ιριστελα δεν το περιμενα :oo: );;;;;;;

ο pain ειναι υπερεκτιμημένος.......... δεν μπορει να τα βαλει με ολο το χωριο!!!!

ολοι μαζι ειναι πολυ δυνατότεροι απο τον pain....ειδικα αν τα βαλει με την tzunade-hime και εχει κανα κακασι και κανα gai ,neji κτλ για βοηθεια,θα τα βρει δύσκολα ο pain

ειπαμε ενταξει ειναι καλος αλλα οχι και ετσι....παει να τα βαλει μόνος με ολοκληρο χωριο;;;

Ουτε και εγω το περιμενα απο εμενα απλα εχω εκνευριστει παρα πολυ με το πως λειτουργησε το Konoha στο θεμα του Itachi και του Sasuke και γενικοτερα τον τροπο με τον οποιο λαμβανονται οι αποφασεις αναφορικα με την πολιτικη του χωριου. Με αλλα λογια δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Tsunade δεσμευεται τοσο πολυ απο τους δυο geezers του Συμβουλιου αλλα και απο τον Danzoo.... Μου δινει την εντυπωση οτι τωρα τελευταια ολοι διαταζουν σε αυτο το χωριο εκτος απο την Hokage.
Αναφορικα με τον Pain τωρα..... "Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην λες" λεει ο λαος οποτε θα προσπαθησω να αποφυγω την θριαμβολογια σε περιπτωση που ο Kishi μας κανει καμια ανατροπη και μας παρουσιασει τον υπερτατο Loser, αλλα η γενικη εντυπωση που μου εχει αφησει ειναι οτι τους εχει ανετα τους Jounin του Konoha. Παιδια σκεφτειτε οτι ακομη δεν εχουμε δει ακριβως τι μπορει να κανει το Rinnegan και ηδη εχει νικησει
Α) τον ανθρωπο που νικησε τους τρεις Sannin και τους χαρισε και την ζωη απο πανω.
Β) τον Jiraiya (εκει εγινε ο αγαπημενος μου evill character)
Ξερουμε οτι εχει τουλαχιστον 6 σωματα και οτι μπορει να τα ανασταινει κατα βουληση αλλα και να περναει και την συνειδηση του και σε αλλα. Ξερουμε οτι καθε σωμα εχει τις δικες του ικανοτητες και τομεα και οτι ολα μαζι μπορουν να λειτουργησουν οργανωμενα ως συνολο. Στην ουσια λοιπον 7 ατομα πανε στο Konoha (αν παρουν και την Konan μαζι) δλδ δυο ομαδες shinobi οι οποιες εχουν επιτυχει την αρμονικοτερη συνεργασια μεταξυ τους καθοτι λειτουργουν με μια συνειδηση. Σιγουρα υπαρχει καποια αδυναμια την οποια κρυβει (γιατι δεν θα ηταν καλο να τον κανε τελειως Imba Ο Kishi Και δεν θα ηταν ρεαλιστικο για τον Naruto να τον νικησει στο τελος που ολοι ξερουμε οτι αυτο θα γινει) αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα το ανακαλυψουν εγκαιρως για να τον νικησουν ,,,,,

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:42

#1300 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 11:51

Eπειδη μισω τα μεγαλα post kai επειδη βαριεμαι να γραφω γενικοτερα 8α συμφςνησω σε ολα οσο ειπε η iristella.Και για να μην ξεχνιομαστε 8υμαστε ο deidara μονος του μια χωρα και αναφορικα ηταν πολυ χαμηλοτερα.Φανταστειτε τι μπορει να κανει ο pain....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1301 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 12:46

Βασικα με το 30% παλευαν και Itachi και Kisame και δεν μπορουσαν και να χρησιμοποιησουν και τα Bloodline limits ο καθενας.....(Damn they were good even that way)

Spoiler:

ιριστελλα αν δεν με απατούν τα αγγλικα μου ο κισαμε στο τέλος τι λεει;.... 30% δεν ηταν; το τσακρα που δωσαμε στην θυσία

δες και στο chapter 255,σελιδα 13 , τι λεει ο πειν... οτι χρεαζεται το 30%

οσο για τα bloodline limits που λες οτι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν.....εμενα μια χαρα μου φανηκε οτι το χρησιμοποιησε ο ιτατσι το sharingan οταν πηγαινε να τον βαρεσει ο ναρουτο

οσο για τον pain για να μην περιαυτολογουμε

ειναι τοσο δυνατος ...οσο ειναι το αδυναμο του σημειο!

αν το βρει καποιος ....παπαλα

#1302 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 12:59

Δεν σε απατουν τα αγγλικα σου οντως το 30% του Chakra Πηγε στην θυσια... Με την διαφορα οτι η θυσια στην προκειμενη ειναι το σωμα του shinobi το οποιο κατελαβαν οι akatsuki για να αποπροσανατολισουν και να καθυστερησουν τις ομαδες του Konoha. O ορος αυτος εχει επιβεβαιωθει και παλαιοτερα για τα σωματα τα οποια χρησιμοποιουσε ο Oro για να εκτελεσει το Return to the unholy world jutsu στην μαχη με τον Sarutobi. Για καθε ψυχη που επιστρεφει μια πρεπει να παρει την θεση της και αυτο λεγεται θυσια. Δεν αντιλεγω οτι αλλο ενα 30 μπορει να πηγε στην αποσπαση του bijou απο τον Gaara (θα ελεγξω το κεφαλαιο και θα σου πω) αλλα κανεις δεν ειπε οτι επρεπε να δωσουν το 100% του chakra τους καπου απαραιτητως. Καταρχας αν συνεβαινε κατι τετοιο θα πεθαιναν και κατα δευτερον και να μην πεθαιναν θα ηταν υπερβολικα ευαλωτοι σε εξωτερικες επιθεσεις. Οι Akatsuki ειχαν πολλους εχθρους και επρεπε να ειναι παντα προετοιμασμενοι οποτε λογικο ειναι να θελουν να κρατησουν ενα σημαντικο ποσοστο chakra για εφεδρεια σε περιπτωση που συνεβαινε κατι.
Αναφορικα με το Sharingan τωρα. Αν προσεξεις λιγο την μαχη στο κεφαλαιο απο οπου πηρα την εικονα (259 - 260) το σωμα το οποιο φαινεται να εχει ο Itachi Πατα το γεγονος οτι φαινεται να εχει Sharingan στην ουσια δεν χρησιμοποιει καποιο jutsu που να σχετιζεται με αυτο. Εφοσον μπορεσαν και ελεγχουν την μορφη του σωματος που καταλαμβανουν λογικο ειναι να μπορουν να ελεγχουν και την μορφη των ματιων και να τα κανουν να μοιαζουν με sharingan. Το δηλωνει και ο Itachi ξεκαθαρα οτι για χρησιμοποιει genjutsu Και ασχετα απο τα ματια του και οτι εκεινη την στιγμη δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει το MS.....
Aναφορικα με τον Pain..... To ζητημα ειναι να επιβιωσει καποιος για αρκετο χρονικο διαστημα ωστε να το βρει...... Κατι που μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο.

EDIT....... Ξαναπηγα στο κεφαλαιο 255 και στην σελιδα 13

Spoiler:

Kαι δεν νομιζω οτι εννοει αυτο το οποιο λες Kyuubi.... Λεει ο Itachi (μαλλον αυτος ειναι αν και δεν μπορω να διακρινω καθαρα)...... "I ll use that jutsu" και σχεδον σιγουρα αναφερεται στο body possesion jutsu απο οτι βλεπουμε εκ των υστερων....... Και συμπληρωνει μετα στον Kisame "ιndeed after all that jutsu is suitable for you as you have a large amount of chakra even for us akatsuki, kisame however i ll still need to have 30% of your chakra" (for the jutsu to be realised that is)..... Mε αλλα λογια δεν αναφερονται στο extraction of the bijou εκεινη την στιγμη αλλα στο ποσοστο που χρειαζεται για να δημιουργησουν εναν ικανο αντιπερισπασμο....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Σεπτέμβριος 2008 - 13:12

#1303 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 13:08

Τα post σου iristella όπως πάντα απολύτως τεκμηριωμένα και οργανωμένα, +1 για τις αναφορές σου. Και μη ξεχνάμε για αυτή τη τεχνική του "astral projection" ότι είναι τεχνική του Pain...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1304 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 13:11

Ο μονος που το βρηκς ηταν ο Jiraiya.
Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι καποιος αλλος δεν θα το ξερει.
Τωρα οσο αφορα τους elders τους αχωνευτους που προσωπικα τους μισω και εγω παρα πολυ και θελω να πεθανουν...αυτοι λοιπον ξερουν τι τους περιμενει...μη νομιζετε οτι ειναι χαζοι.
Ξερουν για τον Madara και για τον Pain(ετσι πιστευω τουλαχιστον) αλλα για τον Μανταρα ναι.
Οποτε γιαυτο και ειναι τοσο προληπτικοι.Ξερουν και την αληθεια για τον Ιτατσι και τον Σασουκε.Οποτε τωρα που λειπει ο Σασουκε θα φανταζοντε πως πηγε με τους Ακατσουκι και θα του ειπε ο Μανταρα η ο Ιτατσι ολη την αληθεια.Οποτε θα περιμενουν ενα χτυπημα απο Σασουκε.Και εξαλου δεν ξερουμε τι δυναμεις εχει ο Danzo....
παρα πολλα θα γινουν και αυτα θα τα δουμε μολις μπει ο Pain στο Konoha!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1305 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 17:10

Οντως, με τον Pein δεν βγαζεις ακρη. Λογικα αυτο που εννοουσε ο Jiraya ηταν οτι ειναι καπου κρυμμενος ο πραγματικος Nagato οποτε αν δεν τον βρουν το πολυ πολυ να καταφερουν να φανε οι leafninja ολα τα σωματα του Pein για να μην καταστραφει και το χωριο. Και αυτος να τους επιβραυευσει που καταφερανε και τον νικησαν και μετα να πεταξει καμια ατακα "I'll be back" ...:chigau:

Φυσικα και θα εχουμε θανατους απο την μαχη, αλλα δεν θα καταστραφει το χωριο γιατι ο Naruto ποιανου του χωριου Hokage θα γινει τοτε???

Δεν φαινονται παντως καθολου Kage's στα spoiler και ανησυχω...

Ο Kishi-sama να αφησει τον Sasuke ετσι..?

Το ερωτημα μου ειναι αλλο...

Ο Sasuke και ο Pein θα πλακωθουν, για να δουν ποιος θα προλαβει να καταστρεψει το Konoha? Και μη μου πειτε οτι εχουν αλλους σκοπους. Και οι δυο ειναι της Akatsuki και σκανε μυτη στο χωριο!

Η καθοδος των Akatsukεων...!
Δημοσιευμένη  εικόνα