Και πανω που λες δεν μπορει να γινει χειροτερο, φακ, γινετε! Γενικα ειχε πολα χαζα το ναρουτο αλλα ποτε δεν εφτανε το bleach, νομιζω τα καταφερε τωρα...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 11:40
Και πανω που λες δεν μπορει να γινει χειροτερο, φακ, γινετε! Γενικα ειχε πολα χαζα το ναρουτο αλλα ποτε δεν εφτανε το bleach, νομιζω τα καταφερε τωρα...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 12:07
Οοοοφουυυυ γκρινιάρηδες! Αν ήταν ένα πράγμα σίγουρο ότι θα συμβεί στην όλη υπόθεση ήταν αυτό!
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 13:35
Όχι, όχι, με τίποτα ΔΕΝ είναι διασκεδαστικό. Είναι πάρα πολύ μάλιστα. Απλώς εντάξει ρε παιδιά, θα μπορούσε να μην είναι unintentional xD Σίγουρα έχει ο Sasuke κάθε λόγο να θέλει να κάνει τον κόσμο ένα αλλά...τόσο λάθος δοσμένο, I cringe. Aν και συμφνώ με τον Six Winged, δεν υπήρχε περίπτωση νε γυρίσουν έτσι χαλαρά πίσω και φαινόταν, αυτό το έκανε σωστό foreshadow.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 14:23
@gilmaru Το βασικό πρόβλημα για εμένα δεν είναι οτι το περιμέναμε να γίνει έτσι και έγινε. Ίσα ίσα. Είναι το πως κάνει τους χαρακτήρες του ο kishi να αλλάζουν στάση με αυτόν τον αστείο τρόπο. Και το κάνει συνέχεια.
Το είχε κάνει με την πρώτη μεταστροφή του Sasuke. Μας πιπίλαγε 3000 chapter ότι θέλει να καταστρέψει την konoha, δεν πείθετε ούτε από τον Itachi και ένα πρωί μιλάει με τους παλιούς Hokage και βουαλά.. πολεμάει στο πλευρό του χωριού, reunion του team 7 και θέλει να γίνει ο ίδιος Hokage ... Τα λέγαμε τότε και σε εκείνα τα chapter και προσπαθούσαμε να τον δικαιολογήσουμε με 1000 τρόπους. Και τώρα ξανά μανα ο κακός της υπόθεσης, έτσι επειδή πρέπει να δούμε pvp με τον Ναρούτο..
Το είχε κάνει και με την μεταστροφή του Kurama. Στο ένα chapter ορκιζόταν στον Ναρούτο ότι δεν θα ξεχάσει τι του έκανε και θα πάρει εκδίκηση και στο επόμενο ακριβός chapter που μιλάνε μαζί γίνονται κολλητοί του δίνει την δύναμη του και κάνουνε brofist. Ok...
Το ίδιο πράγμα με τον Orachimaru. Main evil της σειράς για τόσο καιρό, αγαπημένος από τόσο πολύ κόσμο, πολύ τον περιμένανε και για τον final evil της σειράς και μόλις εμφανίζετε πάλι.. ας βοηθήσω και εγώ την konoha επειδή ακολουθώ ότι κάνει ο Sasuke... Ok..
Προσωπικά δεν με πειράζει τόσο το τι γίνετε αλλά το πως γίνετε. Το ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμφιλιωνόταν με τον Kurama, το ξέραμε ότι θα βλέπαμε pvp με τον Ναρούτο, το ξέραμε ότι θα βοηθούσε στον πόλεμο. Όλα καλά μέχρι εκεί. Άλλα κάνε το ρε άνθρωπε λίγο δομημένα! Κάνε να μην φαίνεται ότι οι χαρακτήρες σου είναι ψυχασθενείς και για να τους δικαιολογήσουμε να ψάχνουμε hints δεξιά και αριστερά..
Τουλάχιστον ο Ναρούτο δεν άλλαξε ποτέ. Αυτό του το αναγνωρίζω.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 18:31
Τί να πεις και τί να πω και τί να πούμε... από τις πιο κακογραμμένες σειρές στο Shounen Jump αυτή τη στιγμή... όχι το Bleach δεν είναι τόσο κακό... το Bleach μπορεί να είναι ξεχειλωμένο ταμάλα, μπορεί να έχει asspulls, αλλά τέτοια καταστροφή στο characterisation δεν υπάρχει πουθενά στο SJ αυτή τη στιγμή...
Ναι, το περιμέναμε. Απλά περιμέναμε να υπάρχει κανένας πιο πιστευτός και σοβαρός λόγος να γίνει αυτό... Αμάν ρε Kishi, άσε την αγελάδα ήσυχη!
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 21:37
@gilmaru Το βασικό πρόβλημα για εμένα δεν είναι οτι το περιμέναμε να γίνει έτσι και έγινε. Ίσα ίσα. Είναι το πως κάνει τους χαρακτήρες του ο kishi να αλλάζουν στάση με αυτόν τον αστείο τρόπο. Και το κάνει συνέχεια.
Το είχε κάνει με την πρώτη μεταστροφή του Sasuke. Μας πιπίλαγε 3000 chapter ότι θέλει να καταστρέψει την konoha, δεν πείθετε ούτε από τον Itachi και ένα πρωί μιλάει με τους παλιούς Hokage και βουαλά.. πολεμάει στο πλευρό του χωριού, reunion του team 7 και θέλει να γίνει ο ίδιος Hokage
... Τα λέγαμε τότε και σε εκείνα τα chapter και προσπαθούσαμε να τον δικαιολογήσουμε με 1000 τρόπους. Και τώρα ξανά μανα ο κακός της υπόθεσης, έτσι επειδή πρέπει να δούμε pvp
Θεωρείς ότι υπήρχε μεταστροφή του Sasuke σε αυτό το chapter? Ρίξε ξανά μια ματιά σε αυτό που πόσταρε ο Six Winged Angel:
Spoiler:
"I will put an end to this antiquated system... and the new one will be.." μαζί με ένα σορό αντιδράσεις του και τους μισούς χαρακτήρες τις σειράς (Kakashi, Sarutobi, Orochimaru, Sakura κ.α.) να αναρωτιούνται ποια είναι τα πραγματικά του κίνητρα δεν σας προϊδέασαν στο παραμικρό...
Και ακόμη πιο πριν, όταν ο Sasuke είχε μιλήσει με τον Itachi και τους Hokage και πήρε την απόφαση να εμπλακεί, όλοι για μεταστροφή μιλούσανε και παραπονιούνταν ότι ο Sasuke έγινε ξαφνικά καλός. Κάποιοι κρατούσαμε μικρό καλάθι και λέγαμε ότι δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη για τις προθέσεις του.
Πολλοί τα αντιλαμβάνονται/εστε αυτά σαν μεταστροφές, αφενώς εξαιτίας του ότι δεν προσέχετε/ θυμάστε σημαντικές λεπτομέρειες, αφετέρου λόγω του μετρίου, ομολογουμένως, γραψίματος και τρόπου παρουσίασης.
Αλλά στην πραγματικότητα, καμία μεταστροφή δεν υπήρχε. Οι βασικοί χαρακτήρες εξακολουθούν να έχουν μια λογική στην οποία είναι συνεπής σχετικά ο mangaka. Ο Sasuke ενεπλάκη στον πόλεμο από την αρχή με αυτόν τον σκοπό. Η απόφαση που πήρε να μην αφήσει το χωριό να καταστραφεί ισχύει, αλλά παράλληλα έχει και είχε από την αρχή το δικό του σχέδιο για το πως θα αλλάξει το χωριό και τον κόσμο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 11 Σεπτέμβριος 2014 - 22:15
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2014 - 23:11
Ποιος νοιάζεται για τις αλλαγές η τάχα του Sas λολ
Ο Kishi failarei στο πως το παρουσιάζει.
Στο 1/2 της μάχης ο Sasuke είχε ένα ύφος λες και του σκότωσαν τη γάτα.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 00:31
δεν προσέχετε/ θυμάστε σημαντικές λεπτομέρειες, αφετέρου λόγω του μετρίου, ομολογουμένως, γραψίματος και τρόπου παρουσίασης.
qft. Προσωπικα ισχυει 100%
Με τοσο κακο γραψιμο το διαβαζω και δεν θυμαμαι ουτε λεπτομερειες ουτε τιποτα. Εχω χασει ολο μου το ενδειαφερον γι αυτο το manga και στεναχωριεμαι :/
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 01:38
Το πράγμα είναι απλό embrace the badness και γίνεται ευχάριστο το manga έτσι και αλλιώς τα redeeming qualities έχουν εξαφανιστεί από το τέλος του Pain arc.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 01:55
Gilmaru αγόρι μου χαραμίζεις χημική ενέργεια: οι άνθρωποι έχουνε βρει την καραμελίτσα τους εδώ και καιρό Το thread είναι απλά ακατάλληλο για συζήτηση. Ο άλλος μιλάει για τη φάτσα του Sasuke ξέρω γω
Μετά από άπειρες σελίδες σε αυτό το νήμα καταφέρατε και με κουράσατε, οπότε σας αφήνω γενικά σαν forum να απολαύσετε τα guilty pleasure σας χωρίς παρεμβολές.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 12 Σεπτέμβριος 2014 - 02:09
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 02:13
Καλά ο Sasuke από το πρώτο chapter που τον είδαμε αυτό το ύφος έχει.
Πάντως υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στο Naruto. Για να μετανοήσει ένας "κακός" πρέπει πρώτα να φάει ξύλο!! Ο Sasuke που το γύρισε προς evil δεν έφαγε το ξύλο του, άρα δεν μπορεί να "μετανόησε" αληθινά!! Duhhhh!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 12 Σεπτέμβριος 2014 - 02:16
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 03:53
Gilmaru αγόρι μου χαραμίζεις χημική ενέργεια: οι άνθρωποι έχουνε βρει την καραμελίτσα τους εδώ και καιρό
Το thread είναι απλά ακατάλληλο για συζήτηση. Ο άλλος μιλάει για τη φάτσα του Sasuke ξέρω γω
Μετά από άπειρες σελίδες σε αυτό το νήμα καταφέρατε και με κουράσατε, οπότε σας αφήνω γενικά σαν forum να απολαύσετε τα guilty pleasure σας χωρίς παρεμβολές.
Άργησες να το καταλάβεις... το thread είναι ακατάλληλο για συζήτηση εδώ και πολύ καιρό, δυστυχώς.!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 12 Σεπτέμβριος 2014 - 03:54
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 11:05
Το thread είναι "ακατάλληλο" για συζήτηση και μάλιστα εδώ και καιρό... lol ok...
Γιατί εμείς διαβάζουμε εδώ και 700 chapter αυτό το manga όχι επειδή το γουστάρουμε και μας αρέσει αλλά από μαζοχισμό ή κάτι παρόμοιο. Και όταν γίνονται κάποια γεγονότα, που όπως φαίνεται από αυτό το thread αλλά και σε άλλα σχετικά σημεία συζήτησης στο internet, μεγάλο μέρος των φίλων της σειράς τα θεωρούνε λάθος δοσμένα και δομημένα (σωστή ή λάθος άποψη δεν ξέρω, για αυτό υποτίθεται κάνουμε την συζήτηση εξ αρχής ) δεν υπάρχει λόγος να τα σχολιάσουμε ή να τα εντοπίσουμε..
Gilmaru θα ήθελα να το κουβεντιάζαμε και λίγο παραπάνω αλλά ας μην κάνουμε και το thread περισσότερο "ακατάλληλο" :/
Lets just enjoy the upcoming fight. Την περιμέναμε τόσα χρόνια εξάλλου
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 16:06
@plotolp Υποτίθεται οτι αυτό το thread κυρίως υπάρχει για να συζητάμε για το naruto που μας "αρέσει". Το μόνο που γίνεται εδώ είναι να πέφτει κράξιμο (πολλοί λόγοι είναι ανόητοι κιόλας). Για εμένα που συνεχίζει να μου αρέσει το manga είναι ουσιαστικά αδύνατον να συνεχίσω σοβαρή συζήτηση εδώ πέρα καθώς μονίμως πέφτει hate για τα ίδια και τα ίδια που μας έχουν κουράσει πλέον.. (τουλάχιστον εμένα). + κανα 2 άτομα που μονίμως trollάρουν! Don't worry συνέχισε την συζήτηση σου με τον Gilmaru, δεν σαν ενοχλώ εγώ. Εδώ και καιρό σταμάτησα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο forum ούτως ή άλλως!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 12 Σεπτέμβριος 2014 - 16:07
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2014 - 16:57
Στο παρόν thread είναι δεκτές όλες οι απόψεις για το manga, εφόσον εκφράζονται με τρόπο που υπακούει στους κανόνες του forum.
Οτι θεωρείτε ότι δε συμφωνεί με αυτούς μπορείτε να το κάνετε report.
Από εκεί και πέρα όταν διαφωνείτε με κάποιον μπορείτε η να τον αγνοήσετε, ή να επιχειρήσετε να καταριψετε τα επιχειρήματα του, η απόφαση είναι δική σας, forum είμαστε πάντως, για να μιλήσουμε είμαστε εδώ, προτιμούμε το 2ο
Τέλος, one-liners δεν βοηθούνε κανέναν είτε είναι υπέρ είτε κατά του manga.
Αυτά, συνεχίστε ελεύθερα!