Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10186 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 13 August 2012 - 21:59

Ρε παιδιά ναι, οκ, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί κάτι κουλό να συμβαίνει όπως συνήθως και να μην είναι ο Obito, αλλά όχι και να είναι ένας ξεκάρφωτος περαστικός που απλώς τον βρήκε και του πήρε το μάτι μην τρελαθούμε. Είναι φανερό πως γνωρίζει τον kakashi προσωπικά και φαίνεται να έχει παρόμοια συναισθήματα με αυτά που θα περιμέναμε να έχει ο Obito. Αν δεν είναι ο Obito τότε έχει σίγουρα κάποια άμεση σχέση με αυτόν με κάποιον τρόπο. ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΕΛΟΣ. (όχι δεν είμαι απόλυτος :P :P)

Edited by Gilmaru, 13 August 2012 - 22:02.

#10187 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 13 August 2012 - 22:16

Ρε παιδιά ναι, οκ, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί κάτι κουλό να συμβαίνει όπως συνήθως και να μην είναι ο Obito, αλλά όχι και να είναι ένας ξεκάρφωτος περαστικός που απλώς τον βρήκε και του πήρε το μάτι μην τρελαθούμε. Είναι φανερό πως γνωρίζει τον kakashi προσωπικά και φαίνεται να έχει παρόμοια συναισθήματα με αυτά που θα περιμέναμε να έχει ο Obito. Αν δεν είναι ο Obito τότε έχει σίγουρα κάποια άμεση σχέση με αυτόν με κάποιον τρόπο. ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΕΛΟΣ. (όχι δεν είμαι απόλυτος :P :P)

Και τον Guy ξερει. Του ειπε οτι δεν θυμαται προσωπα, οποτε δεν θα είχε νόημα να του δείξει το προσωπο του. Που ισχύει, εδω δεν θυμοταν τον Κισάμε.

#10188 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 13 August 2012 - 22:45

για να υποστηριξω και εγω την θεωρια του ομπιτο (ειναι αρκετα πιθανο μαλλον) ο αφελες χαρακτηρας του τομπι στην αρχη θυμιζε παρα πολυ τον ομπιτο.η αποτομη αλλαγη μου ξινιζει παντως..το πραγμα μου μυριζει οτι ενα evil spirit κατελαβε τα απομειναρια του σωματος του ομπιτο (λογω sharingan perhaps??) και προσπαθει να κανει τον κοσμο δικο του..ισως αυτο το "evil spirit'να χει σχεση με τον ζετσου, ισως με "those who know everything', ισως και με τα 2.και πρεπει να συνδεσουμε ολα αυτα με τον μανταρα που δν πεθανε στη μαχη αλλα ξερει με καποιο τροπο τον ναγκατο, με το σκρολ του σασουκε κλπ.αυτη ειναι η θεωρια μου!δε λεω περισσοτερα και περιμενω να δω τι θα γινει τωρα πια..

P.s.πολυ πιθανο η θεωρια μου να ειναι αρλουμπες αλλα εχω ακουσει και χειροτερα :P

#10189 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 13 August 2012 - 22:50

Και τον Guy ξερει. Του ειπε οτι δεν θυμαται προσωπα, οποτε δεν θα είχε νόημα να του δείξει το προσωπο του. Που ισχύει, εδω δεν θυμοταν τον Κισάμε.

Πράγμα που
1. Κολλάει πολύ με την υπόθεση Obito, καθώς θα ήταν περίπου στην ίδια ηλικία με τον Guy και τον Kakashi και είναι πιθανό να γνωρίζονταν.
2. Δεν είναι οτι απλώς γνωρίζει τον Kakashi, του ασκεί προσωπική κριτική σε ένα επίπεδο και με ένα "πάθος" αρκετά διαφορετικό από ότι κάνει στους υπόλοιπους.

Και για να πω και την προσωπική μου προτίμηση, εγώ θα ήθελα να είναι ο Obito διότι σεναριακά το βλέπω μακράν προτιμότερο από το να είναι κάποιος άκυρος. Ναι οκ θα είναι προβλέψιμο, τόσα εκατομμύρια φανς κάτι θα κατάφερναν να προβλέψουν με επιτυχία, αλλά το να βάλεις κάτι κουλό απλώς για να προκαλέσεις την έκπληξη του αναγνωστικού κοινού είναι πολύ εύκολο και so cheap imo, όσο δεν πάει.

Ιδιαίτερα αυτό που είπε στον Kakashi "Those that break the rules and regulations are scum. But those who abandon their comrades are worse than scum! If I'm going to be called scum either way, I'd rather break the rules! And if that's not being a proper shinobi, then I'll destroy that idea of shinobi!" βγάζει την επιθυμία του να αλλάξει τον κόσμο με κάποιο τρόπο δραστικό πράγμα που κολλάει με την κριτική προς τον Kakashi στο τελευταίο chapter πως είναι "μόνο λόγια και όχι πράξεις".
Επίσης κολλάει και με τον Naruto και την εξέλιξή του προσωπικά καθώς μοιάζουν λίγο ιδιοσυγκρασιακά σαν παιδιά, ενώ η ερώτηση που κάνει στο Naruto στο τελευταίο chapter σχετικά με το τι θα πίστευε για τον εαυτό του εάν αποτύχενε στην αποστολή του βγάζει όμορφο νόημα (δίνοντάς σου την εντύπωση πως κι αυτός πιθανώς είχε προσπαθήσει να πάρει το μονοπάτι του Naruto, αλλά θεώρησε ότι είναι αδιέξοδο).
Αν είναι ο Obito, τότε σαν χαρακτήρας θα έχει κάτι να δώσει στην ανάπτυξη των χαρακτήρων όχι μόνο του Κakashi, αλλά και του Naruto και δίνει μια συνέχεια και ένα κίνητρο στον χαρακτήρα του Tobi που δένει όμορφα με την πλοκή.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η Rin στην όλη εικόνα που δεν ξέρουμε τι έγινε, μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρόλο στην όλη υπόθεση.

Edited by Gilmaru, 13 August 2012 - 22:56.

#10190 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 13 August 2012 - 23:17

για να το παιξω και δικηγορος του διαβολου μπορει ο τομπι απλα να το ηξερε απο αυτα που θα του ειχε πει ο κισαμε μετα τις μαχες του η ακομα πιο πιθανο ο ζετσου που κατεγραφε τα παντα για λογαριασμο του τομπι.

#10191 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 14 August 2012 - 11:45

Μάλλον πρέπει να ξαναγυρίσετε πίσω & να φρεσκάρετε την μνήμη σας με το Kakashi Gaiden ,να δείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο Οbito(η τουλάχιστον η προσωπικότητα του) δεν αναφέρω την συζήτηση στα last scenes..... καιρός για φρεσκάρισμα :)
How you put a signature_ ? Ο_ο

#10192 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 August 2012 - 18:00

Μα κανείς δεν υποστηρίζει ότι έχει μείνει ίδιος.

Κάτι που είπε ο Itachi στον Naruto ταιριάζει πολύ στην περίπτωση και ενδεχομένως να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο:

"If now that you are more powerfull you start to forget abou others, to be arrogant and to be attached to your ego.. one day you will just become like Madara" (btw το είπε όταν ο Tobi ακόμη θεωρούταν ο Madara)

"No matter how powerfull you become, never try to shoulder everything alone. Otherwise you will undoubtedly fail." http://www.mangareader.net/naruto/552/8 .

Υ.Γ. Καλά πετάω κι εγώ τώρα πράγματα που ενδέχεται και να είναι άσχετα, αλλά θα δούμε..

Edited by Gilmaru, 14 August 2012 - 18:23.

#10193 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 15 August 2012 - 20:29

Τέλειο κεφάλαιο!Το Naruto πάει όλο και καλύτερα!!!Δεν το πίστευα αλλά τώρα συμφωνώ και γω με την θεωρία του Obito.Είμαι 99% σίγουρος ότι είναι αυτός...

#10194 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 15 August 2012 - 23:58

Gee.., εχει γινει τοσο προφανές πλέον..., αντε να υπαρχει μια πιθανοτητα να είναι καποιος άλλος...

#10195 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 16 August 2012 - 08:27

Χωρις πλακα, στο τελος θα ειναι ο Obito και θα φαμε ενα ακυρο που θα το θυμομαστε μεχρι να τελιωσει το Naruto :P .Ειδικα μετα απο αυτα που εγιναν στο τελευταιο chapter.
Τελως παντων καλα τα εμπλεξε ο Kishimoto.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10196 rockabill-GR

rockabill-GR

ουγκα ουγκα!

• Members
  • 13 posts

Posted 16 August 2012 - 13:28

Παιδια εγω παλι ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειναι ο Obito.
Αν θυμαστε στο flashback του naruto οταν οταν γενηθηκε δειχνει και τον Toby και τον Kakashi. O πρωτος ηταν πανω κατω ιδιος οπως ειναι και τωρα ενω ο Kakashi δεν ηταν καλα καλα 18. αμα ηταν ο Obito δεν θα ηταν τοσο μεγαλος εκεινη τη φαση. Μαλλον ειναι καποιος αλλος που εχει το ματι του η το δικο του ματι ειναι ιδιαιτερο.
Click the egg to help my dragon grow please! :D
Posted Image Posted Image Posted Image

#10197 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 16 August 2012 - 15:40

εκεινος ηταν ο madara o REAL λογικα. απλα με διαφορετικο look :P

βεβαια... χρησιμοποιουσε την τεχνικη του tobi... mindfcked

Edited by reignYOMA, 16 August 2012 - 15:40.

#10198 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 16 August 2012 - 15:57

Δεν είναι.
Απλώς ο kishimoto διαβάζει τις φήμες και παίζει μαζί μας.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#10199 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 16 August 2012 - 20:05

Εγω λεω οτι εχει μονο το ματι του, δεν ειναι ο ιδιος ο Obito.

#10200 Darien

Darien

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 16 August 2012 - 20:23

Δεν ήταν ο madara που πάλεψε με τον minato, αλλά ο ίδιος tobi, αφού και τα jutsu ήταν ίδια. Ο obito και ο kakashi ήταν το πολύ 15 χρονών εκείνη την εποχή. Ο obito πέθανε 13 χρονών, άρα και να επέζησε δεν θα μπορούσε να γίνει τόσο δυνατός σε 2 μόλις χρόνια. Το πιο πιθανόν είναι ότι πήρε το μάτι, εξάλλου όλους τους uchiha τους είχε από κοντά ο tobi και κράτησε τα μάτια τους για συλλογή.
Today I got lost on the road of life