Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10111 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 17 July 2012 - 19:11

BTW μάλλον ξεχάστε το mangastream όσοι διαβάζατε από εκεί . Αφαίρεσαν όλα τα jump series
το mangareader τα χει ακόμα

... Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάληλο θρεντ για να το πω....
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#10112 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 July 2012 - 16:13

BTW μάλλον ξεχάστε το mangastream όσοι διαβάζατε από εκεί . Αφαίρεσαν όλα τα jump series
το mangareader τα χει ακόμα

... Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάληλο θρεντ για να το πω....

Όντως τα αφαίρεσαν αλλά ούτως ή άλλως τελευταία θυμάμαι λίγα άφηναν... αφού τα βγάζουν κανονικά κάθε βδομάδα δεν πειράζει πολύ που τα σβήνουν μετά, θα τα κρατάνε online άλλοι.

Βγήκε και το καινούριο: 594

Ωραίο chapterακι, μου άρεσε που επιστρέψαμε σε Naruto & Co. και φαίνεται μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε επιτέλους ποιος είναι ο Tobi αν όλα πάνε καλά!

Πάντως όταν είπε στον Kakashi ότι ποτέ δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και γι' αυτό ζει μια ζωή με regret μου θύμισε τον Obito για κάποιο λόγο!
Σκέφτηκα και ότι αυτοί οι 2 είναι οι μοναδικοί μασκοφόροι που υπάρχουν στην σειρά, οι μοναδικοί που έχουμε δει μόνο το πάνω μέρος των προσώπων τους και όχι ολόκληρο (ναι ξέρω ότι χρονολογικά υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα με βάση το πότε πρωτοεμφανίστηκε ο Tobi, o Kakashi και ο Obito, αλλά just saying, μπορεί να υπάρχει και απλά κάτι που να σχετίζεται με Obito αν δεν είναι ο ίδιος).

Δεν μπορεί, κάπως θα συνδέονται μεταξύ τους αυτά!

Edited by Zoro, 19 July 2012 - 02:17.

#10113 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 July 2012 - 16:29

Με το σημερινο chapter καταλαβαμε επεισεις τι θα γινει στην Naruto movie 6 (για οσους τι δουνε,εγω δεν την χανω με τιποτα).Ετσι εξηγητε πληρως η παραξενη συμπεριφορα του Sasuke και της Hinata στο trailer της ταινιας.Οπως επεισεις εξηγηται και το γιατι "ζουνε" ο Minato και η Kushina.
Ωραιο chapter παντως!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10114 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 18 July 2012 - 20:35

Tobi=Obito ΤΕΛΟΣ

#10115 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 18 July 2012 - 21:51

Αμάν αυτά τα obito theories... Ίσως το δεξί sharingan του να είναι το άλλο μάτι του όμπιτο, κι αυτό πάλι τραβηγμένο. Όπως είχε πει κι ο σάσουκε, όταν του μπήκαν για τα καλά τα μάτια του ιτάτσι, άρχισε να βλέπει πράγματα και αναμνήσεις που ανήκαν σε αυτόν. Πάντως ο τόμπι να είναι ο όμπιτο, αποκλείεται. Παραείναι πουρό, από όσο είχε φανεί το πρόσωπό του λίγο, παλιότερα. Άλλωστε, αν ξέρεις καλά να χώνεις τη μύτη σου καλά στις υποθέσεις των άλλων, μπορείς να μάθεις τόσα πολλά για αυτούς, όσα δεν ξέρουν ούτε κι οι ίδιοι...

Edited by IAMNOONE, 18 July 2012 - 21:52.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#10116 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 19 July 2012 - 00:09

πολυ καλο το chapter! λετε να ειναι ο obito τελικα ο tobi? μετα απο αυτο μου φαινεται πως ειναι πιθανο...

#10117 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 19 July 2012 - 01:05

Πάντως ο τόμπι να είναι ο όμπιτο, αποκλείεται. Παραείναι πουρό, από όσο είχε φανεί το πρόσωπό του λίγο, παλιότερα.

καλα και εσενα αμα σου πεσει βραχος στο προσωπο σου να δουμε αν θα φενεσε καλυτερος :P :P :P

παντως κι εμενα μου φενεται πιθανο, ετσι οπως το εδειξε μοιαζει να υπαρχει connection μεταξυ του Tobi και του Kakashi. Και οπως εχω ξαναπει, πιστευω πως αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν τον εχει σκοτωσει ακομα τον Kakashi o Κishi

gVaaH5O.jpg

#10118 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 19 July 2012 - 01:27

Λίγη λογική θέλει, ο κίσι είναι γτπ. Αν ήταν one piece τώρα να πω πάει στο διάολο έχει 1000000000 χαρακτήρες δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι, αλλά στο ναρούτο δεν υπάρχει φαντασία για νέους εχθρούς, βλέπε οροτσιμάρου. Ποιο άτομο ΕΧΕΙ δείξει και δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτο; Το να είναι ο sage of the sixth paths πλέον είναι σίγουρο ότι δεν είναι, κάτι κατεστραμένοι ούτσιχα που τους έχει το βικι του ναρουτο και δεν τους έχει δείξει ποτέ πάλι δεν νομίζω να είναι, και απ'οτι είδαμε στο τσαπτερ αυτό ο τομπι ξέρει τον κακάσι.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι ο τομπι είναι ο ομπιτο, ο οποίος πέθανε σε μεγάλο πόλεμο και επιθυμεί ειρήνη και έχει ιδεολογίες 5χρονου. Εκτός και αν κολλάει πουθενά με ιτάτσι γιατί την πραγματική του ιστορία ακόμα δεν την ξέρουμε και μπορεί να συνδέεται κάπως αν και δεν νομίζω...

#10119 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 19 July 2012 - 02:25

my dream is a middle aged womans chest,

τι ατάκα ατελείωτη πέταξε το παλικάρι!

Posted Image

#10120 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 19 July 2012 - 09:33

Χαχαχαχα οντως κλασσικος Killer B ειναι στον κοσμο του χααχαχαχ

#10121 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 19 July 2012 - 12:35

Εγω δεν νομιζω να ειναι ο Obito παντως. Ο Obito πρωτα απο ολα πεθανε, δεν υπηρχε περιπτωση να ζησει μετα απο αυτο που επαθε και ας πουμε οτι εζησε με καποιον τροπο, γιατι ξαφνικα να γινει κακος και εχθρος του Kakashi ενω ειχαν συμφιλιωθει λιγο πριν πεθανει.

Edited by Stam, 19 July 2012 - 12:47.

#10122 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 19 July 2012 - 12:58

Αν το πάμε έτσι ξέρω και εγώ δύο άτομα που πάνω που τα βρήκαν, τσακώθηκαν: Ναρουτο-Σασουκε, σιγά το πράμα.

#10123 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 19 July 2012 - 13:02

Αμα θελει να κανει τον Obito κακο μπορει να το κανει.Δεν του ειναι και τιποτα :P .Παντως ουτε εγω νομιζω να ειναι ο Obito.

#10124 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 19 July 2012 - 14:29

Αν το πάμε έτσι ξέρω και εγώ δύο άτομα που πάνω που τα βρήκαν, τσακώθηκαν: Ναρουτο-Σασουκε, σιγά το πράμα.

Ε πως τσακωθηκαν αφου ο Obito πεθανε και δεν τον ξαναειδε απο τοτε ο Kakashi

#10125 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 19 July 2012 - 15:03

O Nagato και ο Jiraya ποτε δεν τσακωθηκαν αλλα τον σκοτωσε. Αν ο Tobi ειναι ο Obito δεν ξερεις τι εζησε απο τοτε που επεσε η σπηλια πανω του. Μπορει να σωθηκε να γυρισε κρυφα στην Konoha να ειδε οτι πεθανε η Rin και να τα πηρε με τον Kakashi που την "αφησε" να πεθανει, για παραδειγμα

Edited by fotitsas, 19 July 2012 - 15:03.

gVaaH5O.jpg