Ναι οκ δεν αντιλέγω αλλά δεν λέω ο πιο επικός από άποψη power level, εννοώ ο πιο επικός γιατί κατά την άποψη μου δίνει πραγματική υπόσταση στο ρόλο του villain πολύ καλύτερα από τον Tobi. Πάντως ναι ο Tobi είναι όντως πιο αινιγματικός και σίγουρα πιο δυνατός σαν χαρακτήραςΠροφανως ο πιο επικος ,για μενα τουλαχιστον,ειναι ο Tobi.Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη εβλεπα μονο το Ανιμε και ο μονος λογος που αρχισα το μανγκα ειναι γιατι ηθελα να μαθω την ταυτοτητα του.Ειδικα αυτες τις μερες με τα γεγονοτα που συμβαινουν εχω πορωθει οσο ποτε με το Naruto.Αν και ειναι πιο αδυναμος απο τον Madara (οταν ειδε το Edo Tensei του ,ειπε πως θα ηταν πολυ δυσκολο να διωξει τον Kabuto και αρα φοβηθηκε να πολεμησει τον Madara) το γεγονος οτι δεν ξερουμε την ταυτοτητα του,οτι εχει τη δικη του διασταση και οτι μπορει να καλεσει εστω και προσωρινα το Ten-Tails (αν καταλαβα καλα στο τελευταιο manga ) τον κανει τον πιο σημαντικο antagonist που εχει περασει απο ολη τη σειρα.Επισης δεν εχουμε δει τις δυναμεις του αφοτου πηρε το Rinnegan και δεν ξερουμε τι αλλες δυναμεις εχει στην κατοχη του.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 04 July 2012 - 17:55
Posted 04 July 2012 - 18:50
Αλλα ελεος ποσο ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?Ελπιζω να μην αυτοκτονισω με αυτο που θα δω.Αντε γιατι τοσο καιρο μας εχει πριξει εδω και κανα χρονο θελουμε να δουμε πιος ειναι ο Tobi (παροτι στην αρχη ελεγε οτι ειναι ο Madara)
Edited by Itachi Akatsuki, 04 July 2012 - 18:51.
Posted 04 July 2012 - 19:20
Κρίνοντας από τα φίλερ, σίγουρα. Από αλλού, σίγουρα όχι.Ο Tobi ειναι φλορος.
Πολλοί που δεν σου γεμίζουν το μάτι μπορεί να είναι πανίσχυροι...Δεν ξερω οταν φανταζομαι τον Tobi δεν μου ερχεται στο μυαλο ως δυνατος χαρακτηρας (παροτι ειναι).
Όσο χρειαστεί. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Κρατιόμαστε σε αγωνία και το μάνγκα γίνεται ολοένα και καλύτερο.Αλλα ελεος ποσο ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
Αν είναι κανένας Ichiraku, ή το δισέγγονο της ανεψιάς του ξαδέρφου του μαντάρα, σίγουρα τότε θα αυτοκτονήσουμε όλοι ομαδικώς.Ελπιζω να μην αυτοκτονισω με αυτο που θα δω.
Οι αινιγματικοί χαρακτήρες είναι πάντα πολύ πιο δυνατοί από όσο επιφανειακά φαίνεται, ή αφήνουν αυτοί να φανεί.Πάντως ναι ο Tobi είναι όντως πιο αινιγματικός και σίγουρα πιο δυνατός σαν χαρακτήρας
Πάντως χάρηκα πολύ με το ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, να επιστρέψει ο Οροτσίμαρου! Παλιά τον μισούσα και τον σιχαινόμουν, στην πρώτη σαιζόν, όμως όταν κατάλαβα ποιος ήταν πραγματικά (εξυπνάδα, στρατηγική, περιέργεια για γνώση, θέληση να μάθει τα πάντα -από τεχνικές τουλάχιστον-, συμπόνοια -που ήθελε να σκοτώσει τα ορφανά για να μην υποφέρουν αργότερα, αλλά και τη σχέση που είχε με τον κάμπουτο-, σχέδια έτη φωτός μπροστά από την εποχή που τα κατέστρωνε, αθανασία -ένας αυτός κι ένας ο χίνταν- κτλ), πολύ τον συμπάθησα. Villain, αλλά κορυφαίος. Για μένα ως Villain, αντικαθιστά τον Ιτάτσι, που αποδείχτηκε όχι μόνο καλός, αλλά και αφανής ήρωας/μάρτυρας. Για μένα, ό,τι μεγαλείο θα είχε ο Ιτάτσι αν ήταν αυτός διεστραμμένος και κακός, αυτό έχει τώρα (και τότε) ο Οροτσίμαρου στη θέση του.
Και την καλύτερη απαγορευμένη κιόλας τεχνική σε όλο το άνιμε, με κανένα ρίσκο και κανένα εφέ: http://www.youtube.com/watch?v=LHvqxehHEjM
Edited by IAMNOONE, 04 July 2012 - 19:23.
Posted 04 July 2012 - 19:27
Πέρα απ'αυτό, λέτε ό,τι θέλετε για τον Tobi, δε μπορώ να το δω αντικειμενικά γιατί τον θεωρώ πανάθλιο και παραλίγο να αντιπαθήσω τον θεό Madara, με τα κόμπλεξ του και το man-crush του με τον Hashirama εξαιτίας του. Οπότε, εγώ για πάντα θα τον θεωρώ δειλό έξυπνο ηλίθιο που χαίρεται μόνος του με αφελής ιδέες περι παγκόσμιας ειρήνης κλπ κλπ.
Posted 04 July 2012 - 19:36
Παντως ο Oro ειναι ολα αυτα που ειπατε και οι δυο. Για αυτο τον αγαπαμε.
Και για την υπεροχη φωνη φυσικά. Ενας απο τους λογους που δεν εχανα επεισοδιο γινταμα, για να παιρνω τη δοση μου.

Posted 04 July 2012 - 20:18
Δεν ήταν το seal του Sasuke αυτό που έδειξε, αλλά της Anko.
You, my friend, definitely have a point there
Edited by fotitsas, 04 July 2012 - 20:18.
Posted 04 July 2012 - 20:38
Posted 04 July 2012 - 21:21
για να υπαρχει τωρα το σιλ στην Ανκο , λογικα θα επεστρεψε και του σασκε? Θυμαται κανεις εαν της Ανκο ειχε χαθει οπως του Σασκε?
Posted 04 July 2012 - 22:24
Δηλαδη αν ξεπεταχτει απο ολα αυτα τα seal και το DNA του Kabuto και οπου αλλου βρισκεται πια θα εχουμε καμια δεκαρια Orochimaru????
Edited by fotitsas, 04 July 2012 - 22:25.
Posted 04 July 2012 - 23:10
Παντως αυτος ο Orochimaru τον απεθαντο εχει, παντου βρισκεται πια, μεσα σε ολους, λογικα και μεσα στο τσιρακι του Sasuke με το curse seal, του οποιου μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη, θα πρεπει να ειναι.
O Jugo
Γενικα ο Orochimaru δεν μου αρεσε ποτε ως χαρακτηρας.Αντιθετα μου ηταν πολυ μισητος.Ακομη και οταν πεθανε παρεμενε κακος.Ειχαμε συνηθισει πολλους villans να καταλαβαινουν το λαθος τους οταν νικουνταν (Nagato,Sasori,Kimimaro,Zabuza).Επησεις εκανε ενχειρισεις σε ποσα ατομα ,εβγαζε ολην ωρα εξω τη γλωσσα και ηταν καλο παραδειγμα ψυχακια.(μην μιλησω γιατις κινησεις που στις μαχες ηταν την περισσοτερη ωρα καλλημενος με σαλια)

Posted 05 July 2012 - 08:41
Παντως αυτος ο Orochimaru τον απεθαντο εχει, παντου βρισκεται πια, μεσα σε ολους, λογικα και μεσα στο τσιρακι του Sasuke με το curse seal, του οποιου μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη, θα πρεπει να ειναι.
Όχι. Ο Jugo δεν έχει cursed seal, ο Orochimaru τον χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το cursed seal. Αυτός είναι η "πηγή" όλων των cursed seal κατά κάποιο τρόπο. The original.
Edited by Gilmaru, 05 July 2012 - 08:41.