Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9706 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 28 March 2012 - 13:45

Spoiler:

Μην απελπιζεσε ετσι κι αλλιος για να βγει ο Orochimaru θα πρεπει να τα βρει σκουρα ο Kabuto πραγμα που συμβενει αυτη τη στιγμη.

Στα του chapter:

- Μονο εμενα μου φανικε λιγο ακυρο το chapter δηλαδη που κολαγε το κυνηγι ενος γουρουνιου Ο_ο

- Κλασικα Itachi saves the day

- Ninja με τοξο omg!!!!! Δεν περιμενα να το δω αυτο στο Naruto

- Σα πολυ θεμα δεν το εκανε το γεγονος οτι ο Kabuto καρφωσε τον Itachi ετσι κι αλλιως δεν θα "πεθαινε" (Αν και ειναι ηδη λιγο ψοφιος)

Γενικα ευχαριστο chapter αν και περιμενα κατι καλυτερο

gVaaH5O.jpg

#9707 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 March 2012 - 13:56

Tenshi dear, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουνε τ'αδέρφια. Αν σκεφτούμε ότι ο Sasuke είναι αυστηρώς αποπροσανατολιμός έτσι όπως το δείχνει, ο Itachi τον έχει τον άλλον επειδή και ο πραγματικός Orochimaru δεν είναι, αλλά κι επειδή αν το σκεφτούμε κι ο Orochimaru που του είχε επιτεθεί μια φορά για τα μάτια, τον είχε.

Σίγουρα και οι δύο εξελίχθηκαν αρκετά από τότε βέβαια...

Θέμα είναι πως κι εμένα μου φάνηκε ΚΑΡΑ άκυρη η ιστορία με το αγριογούρουνο. Από πότε έχουν και τέτοιες αναμνήσεις τα δύο αδέρφια μαζί? Και γιατί το combo τους είναι τόσο αδύναμο?

Και δηλαδή μου λέτε πως μόλις τελειώσουν όλα, θα σηκωθεί ο Sasuke και θα πάει με το μέρος της Konoha? "Α, τώρα που πολέμησα στο πλευρό του αδερφού μου όλες μου οι απόψεις άλλαξαν!" ή θα μείνει εντελώς κρύος και δε θα τον επηρρεάσει καθόλου, που επίσης είναι τραβηγμένο "Α, μόλις ξαναείδα τον πεθαμένο αδερφό μου που λατρεύω πάλι και παλέψαμε μαζί, ω ναι γ@μάτα ήταν αλλά τώρα ας πάω να καταστρέψω αυτό που με κόπο έχτισε" ?

Άσε που είναι τελείως τούβλο: αν εξαφανιστεί το edo tensei or whatsitcalled, o Itachi θα φύγει επίσης...αυτό δεν το σκέφτηκε? tactical facepalm in effect.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9708 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 28 March 2012 - 14:01

Μην απελπιζεσε ετσι κι αλλιος για να βγει ο Orochimaru θα πρεπει να τα βρει σκουρα ο Kabuto πραγμα που συμβενει αυτη τη στιγμη.

Στα του chapter:

- Μονο εμενα μου φανικε λιγο ακυρο το chapter δηλαδη που κολαγε το κυνηγι ενος γουρουνιου Ο_ο

- Κλασικα Itachi saves the day

- Ninja με τοξο omg!!!!! Δεν περιμενα να το δω αυτο στο Naruto

- Σα πολυ θεμα δεν το εκανε το γεγονος οτι ο Kabuto καρφωσε τον Itachi ετσι κι αλλιως δεν θα "πεθαινε" (Αν και ειναι ηδη λιγο ψοφιος)

Γενικα ευχαριστο chapter αν και περιμενα κατι καλυτερο

1)Έδειξε αυτό με το γουρούνι επειδή θα χρησιμοποιούσαν το ίδιο περίπου σχέδιο και με τον Kabuto(αν και καλύτερα να ήταν κάποιος δυνατός shinobi στην θέση του γουρουνιού)
2)Αφού είναι θεός:nbleed:
3)Και ακόμα πιο γελοίο είναι ότι ο Sasuke δεν μπορούσε καν να το κρατήσει:hahaha:
4)Συμφωνώ
Κάτι άσχετο όμως...ο Itachi εκεί που έκανε genjutsu στον Kabuto δεν μπορούσε να του κάνει Tsukuyomi να τελειώνει??:canthelp:

#9709 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 28 March 2012 - 14:23

Tenshi dear, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουνε τ'αδέρφια. Αν σκεφτούμε ότι ο Sasuke είναι αυστηρώς αποπροσανατολιμός έτσι όπως το δείχνει, ο Itachi τον έχει τον άλλον επειδή και ο πραγματικός Orochimaru δεν είναι, αλλά κι επειδή αν το σκεφτούμε κι ο Orochimaru που του είχε επιτεθεί μια φορά για τα μάτια, τον είχε.

Σίγουρα και οι δύο εξελίχθηκαν αρκετά από τότε βέβαια...

Θέμα είναι πως κι εμένα μου φάνηκε ΚΑΡΑ άκυρη η ιστορία με το αγριογούρουνο. Από πότε έχουν και τέτοιες αναμνήσεις τα δύο αδέρφια μαζί? Και γιατί το combo τους είναι τόσο αδύναμο?

Και δηλαδή μου λέτε πως μόλις τελειώσουν όλα, θα σηκωθεί ο Sasuke και θα πάει με το μέρος της Konoha? "Α, τώρα που πολέμησα στο πλευρό του αδερφού μου όλες μου οι απόψεις άλλαξαν!" ή θα μείνει εντελώς κρύος και δε θα τον επηρρεάσει καθόλου, που επίσης είναι τραβηγμένο "Α, μόλις ξαναείδα τον πεθαμένο αδερφό μου που λατρεύω πάλι και παλέψαμε μαζί, ω ναι γ@μάτα ήταν αλλά τώρα ας πάω να καταστρέψω αυτό που με κόπο έχτισε" ?

Άσε που είναι τελείως τούβλο: αν εξαφανιστεί το edo tensei or whatsitcalled, o Itachi θα φύγει επίσης...αυτό δεν το σκέφτηκε? tactical facepalm in effect.

το αγριογουρουνο δεν ηταν ακυρο. με την ιδια ακριβως τακτικη και συνεργασια προσπαθησαν να νικησουν τον kabuto. επισης ηθελε να μας δειξει τον αδερφικο δεσμο των 2 αδερφων (lol) whatever κατι τετοιο...

για τον Sasuke δεν μπορουμε να ξερουμε με τιποτα για το τι θα κανει μολις τελειωσουν ολα και ειναι απο τα πραγματα που με βαζουν σε σκεψη πιο πολυ. παντως σιγα μην γινει ετσι: "Α, τώρα που πολέμησα στο πλευρό του αδερφού μου όλες μου οι απόψεις άλλαξαν!" ή θα μείνει εντελώς κρύος και δε θα τον επηρρεάσει καθόλου, που επίσης είναι τραβηγμένο "Α, μόλις ξαναείδα τον πεθαμένο αδερφό μου που λατρεύω πάλι και παλέψαμε μαζί, ω ναι γ@μάτα ήταν αλλά τώρα ας πάω να καταστρέψω αυτό που με κόπο έχτισε" :P

και οσο για το τελευταιο, αμα σταματησουν το edo tensei ο Itachi δεν θα φυγει γιατι ειναι "ελευθερος" απο το edo tensei λογω του koto amatsukami ή κατι τετοιο τελος παντων. αμα ηταν ο Kabuto θα σταματουσε το edo απο την αρχη (για τον Itachi μονο) :P

PS: εκτος αν ισχυει το οτι αμα σταματησει το edo (o kabuto) τοτε σταματανε ολα τα "zombie" μαζι και δεν γινεται να τους σταματησει ξεχωριστα ενα ενα.

#9710 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 March 2012 - 15:01

To ότι o Kabutomaru δεν ελέγχει τις επιλογές του Ιtachi δε σημαίνει ότι δεν ελέγχει το πότε θα καταστραφεί΄ ο μόνος λόγος που δεν έχει ξαναγίνει χώμα είναι γιατί δε μπορεί να τους "κλείσει" έναν έναν αλλά όλους μαζί.

Το αγριογούρουνο ήταν άκυρο σε μένα΄ όταν υποτίθεται ότι μιλάμε για δυο αδέρφια που το μόνο που έκαναν μαζί ήταν να βλέπει ο Sasuke τον Itachi να εκπαιδεύεται και άντε να τον εντυπωσιάσει, ε δεν ξέρω για σένα, αλλά η ανάμνηση μου φάνηκε ξεκούδουνη και οι ηλικίες λάθος. Προφανώς κατάλαβα τη λειτουργία της, αλλά εμένα με απασχόλησε η ύπαρξή της. Ουρανοκατέβατη και μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει αυτήν την σκηνή. Πάω μέχρ και στοίχημα ότι του κατέβηκε απτο κεφάλι τη στιγμή που έγραφε. Η "μυθολογία" των δύο αδερφών ως έχει ως τώρα για μένα κανονικά απωθεί αυτήν την εικόνα.

για τον Sasuke δεν μπορουμε να ξερουμε με τιποτα για το τι θα κανει μολις τελειωσουν ολα και ειναι απο τα πραγματα που με βαζουν σε σκεψη πιο πολυ. παντως σιγα μην γινει ετσι: "Α, τώρα που πολέμησα στο πλευρό του αδερφού μου όλες μου οι απόψεις άλλαξαν!" ή θα μείνει εντελώς κρύος και δε θα τον επηρρεάσει καθόλου, που επίσης είναι τραβηγμένο "Α, μόλις ξαναείδα τον πεθαμένο αδερφό μου που λατρεύω πάλι και παλέψαμε μαζί, ω ναι γ@μάτα ήταν αλλά τώρα ας πάω να καταστρέψω αυτό που με κόπο έχτισε"

Υou don't say.

Προφανώς και ειρωνευόμουν, προυσιάζοντας τα ενδεχόμενα πολύ μπακάλικα, αλλά νομίζω ότι καταλάβατε πολύ καλά ότι εννοώ πως τώρα φαίνετα να έχει μόνο δύο επιλογές: ή ηρεμεί και βλέπει τα πράγματα απ'τη σκοπιά του bro ή όλη αυτή η συμμαχία ήταν για το τίποτα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9711 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 28 March 2012 - 16:57

Η μπορει οταν θα τελειωσει το edo και θα εξαφανιστει ο Itachi, να πει ο Sasuke "Α, μου ειπε ψεματα οτι θα μιλαγαμε οποτε για σπασιμο θα παω να σκοτωσω τους παντες και να καταστρεψω την Konoha"

gVaaH5O.jpg

#9712 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 March 2012 - 19:37

Κακιστο chapter.Τιποτα δεν εγινε.Νο progress at all.
Δεν εχω τι αλλο να πω.Το Νaruto εγινε κακο απο την αρχη του χρονου.Αλλα τοσο κακο δεν το περιμενα.

Spoiler:

#9713 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 28 March 2012 - 19:45

Ένα chpater ok βασικά δεν πήγε παρακάτω η ιστορία.Η άπω την αλήθεια το ότι είδα το τόξο δεν μου έδεσε και παρα πολύ καλά όπως ούτε και η ιστορία με το αγριογούρουνο.Ελπίζω το επόμενο chpater να είναι αρκετά καλύτερο από αυτό.Τώρα για άλλη μια φορα ο Itachi είναι ο αρχηγός της υπόθεσης!!

Posted Image

#9714 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 28 March 2012 - 22:43

To ότι o Kabutomaru δεν ελέγχει τις επιλογές του Ιtachi δε σημαίνει ότι δεν ελέγχει το πότε θα καταστραφεί΄ ο μόνος λόγος που δεν έχει ξαναγίνει χώμα είναι γιατί δε μπορεί να τους "κλείσει" έναν έναν αλλά όλους μαζί.

σιγουρο ειναι αυτο? εχει αναφερθει? γιατι εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι μπορουσε να τους ακυρωσει εναν εναν αμα ηθελε.. οπως πχ μπορει να διαλεξει ποιοι θα εχουν συνειδηση και ποιοι οχι, οπως εκανε με τον nagato που σε μια στιγμη αρχισε να τον ελεγχει απολυτα. δεν ξερω αν κολλαει ή οχι τωρα αυτο εγω παντως το συσχετισα για αυτο το λεω... :S

#9715 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 March 2012 - 23:05

Το έχει πει ότι δε μπορεί να "σκοτώσει" στην ουσία να επαναφέρει το πτώμα στην προηγούμενη κατάστασή του μόνο του, αυτή είναι η "ασφάλεια" του Itachi. Επίσης, αυτό που έκανε με τον Νagato ήταν μόνο ν'αυξήσει την επιρροή του που ήδη υπήρχε έτσι κι αλλιώς.

Όλα τ'άλλα είναι δουλειά του jutsu.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9716 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 29 March 2012 - 12:59

Αχ τα αδερφακια πως συνεργαζονται:wooi2:
Πως και πως την περιμενω την πισομαχαιρια μολις τελειωσουν με τον τυπο. Κι ας φαινεται τωρα οτι δεν υπαρχει λογος!:stubborn:

#9717 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 29 March 2012 - 18:38

^ για ποια πισομαχαιρια εννοεις; απο ποιον και σε ποιον;

#9718 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 30 March 2012 - 15:42

Βαρετο chapter.Πραγματι δεν εγινε απολυτως τιποτα και ναι το flashback ηταν ηλιθιο και ερχοταν σε αντιθεση με τη σχεση που μας εδιξε στο παρελθον πως ειχαν αυτα τα 2 αδερφια.

Τελικα μηπως δε λεει να διαβαζεις ναρουτο chapter-chapter?

sc5bab.jpg

#9719 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 March 2012 - 20:41

Πράγματι αυτό το φλάσμπακ με το γουρούνι - τέρμα παπαριά...
Posted Image

#9720 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 March 2012 - 00:10

Βγάλαν οι Taka σκηνή μάχης Madara vs. Hashirama από το Naruto Shippuuden Ninja Storm Generations videogame!

Πρόκειται για filler σκηνικό, αλλά θα κάνω μια μικρή αναφορά σε ένα γεγονός του manga οπότε είπα να το ποστάρω εδώ αντί του latest episode thread (ας μετακινηθεί αν αρμόζει αλλού).

Spoiler:

Edited by Zoro, 31 March 2012 - 00:18.