Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9616 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 14 March 2012 - 15:14

Ειμαι ο μονος που νομιζω οτι ειναι κατι παρομοιο με το Ninpo Sozo Saize,την κινηση που εκανε οταν παλευε τον Orochimaru?Εννοειτε ειναι το ανωτερο επιπεδο αυτης της τεχνικης,και πιστευω εχει να κανει με το αυτοματο healing στον εαυτο της,και ισως ενα power up στην δυναμη της...Με λιγα λογια δεν εχει πεθανει...:smokingg:

:smokingg:...(:P)

Anw,θα συμφωνησω λιγο με τον Μαριο...Αλλa αφου δειχνεις που δειχνεις μονο 3 μαχες,γιατι δεν επικεντρωνεσαι τουλαχιστον σε μια μονο μαχη?Ελπιζω να επικεντρωθει μονο στην μαχη των αδερφων με το φιδι στα επομενα.Δεν μ'αρεσει που τις δειχνει ολες μαζι.Μακαρι να ηταν μονο για αυτο το chapter...

image.jpg

#9617 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 March 2012 - 15:19

Προφανώς είμαι η μόνη, αλλά δε με χαλάει που τις δείχνει όλες μαζί...καθόλου. Δείχνει τις διαφορετικές συνθήκες και νοοτροπίες του καθενός μέσα σε μια μάχη και το πως η μία επηρρεάζει την άλλη. Μ'αρέσει.

Μόνο τον Νaruto μας έχει ξεχάσει...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9618 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 14 March 2012 - 15:58

ΔΕ τα βλέπω καλά τα αδέρφια Κατσάμπα...Πολύ Φιδιάρης αυτός ο Καμπούτο ρε παιδί μου τσ τσ τσ
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#9619 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 14 March 2012 - 15:58

Next on WWE:
Tag team brothers battle (Uchiha Sasuke &Uchiha Itachi) vs. evil snakeman (Yakushi Kabuto )
Wrestlemania Special:Last Man Standing
Uchiha Madara x25 vs. 5 Kages (last episode review: Uchiha Madara turned the tables! the 5 Kages were against him. Now! he used his technique and each Kage fights five clones of him)

And Finally~
SMACKDOWN vs RAW!
King of the Ring!
Uzumaki Naruto vs Mad Mask man Tobi!
Don't Miss it!
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#9620 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 14 March 2012 - 17:26

ΔΕ τα βλέπω καλά τα αδέρφια Κατσάμπα...Πολύ Φιδιάρης αυτός ο Καμπούτο ρε παιδί μου τσ τσ τσ

Όσο καλός και αν είναι ο Kabuto δεν νομίζω να την βγάλει εναντια σε Itachi και Sasuke.Ούτε ο Orochi τα κατάφερε.

Posted Image

#9621 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 14 March 2012 - 17:29

Όσο καλός και αν είναι ο Kabuto δεν νομίζω να την βγάλει εναντια σε Itachi και Sasuke.Ούτε ο Orochi τα κατάφερε.

Εχει ασους στο μανικι του.Απλως παρατηρησε ποσο χαλαρο ειναι το στυλακι του...Ή εχει καταλαβει οτι δεν θα τα βγαλει περα με δαυτους και ειπε να ζησει χαρουμενος τις τελευταιες του στιγμες στην ζωη,ή κατι κρυβει...Εγω πιστευω οτι ηξερε οτι θα συνεβαινε κατι τετοιο,και θα αναγεννησει εναν νεκρο-κλειδι στα επομενα,που θα ζορισει πολυ τα αδερφια...

image.jpg

#9622 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 14 March 2012 - 17:55

Κάτι θα έχει στο μυαλό του.Την άποψη μου την στηρίζω στο γεγονός ότι τα βάζει με ένα eternal και ένα mangekyo sharigan.Τι θέλω να πω με αυτό ότι έτσι όπως τα έχει κάνει ο Κισίι τα sharigan είναι 100% screwed up o Kabuto.

Posted Image

#9623 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 March 2012 - 18:31

Oh my God, Kami-sama!!!

Πολύ χαίρομαι που τα αδερφάκια είναι πάλια μαζί. Κυρίως για τον Itachi βέβαια...
Και ναι γουστάρω τρελά να δω τη μάχη αυτή. Κυρίως γιατί δε μας έχει συνηθίσει πολύ με τον Kabuto και κυρίως γιατί μας γυρίζει πίσω στον Orochimaru. Ωραίες εποχές. Όχι τώρα με τον Tobi!

Anyway, θέλω να δω μια καλή μάχη μεταξύ τους.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#9624 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 14 March 2012 - 18:33

σιγουρα ο Kabuto εχει καποιον ασσο στο μανικι του. επισης, τα αδερφια θα πρεπει να προσεχουν μην τον σκοτωσουν οποτε δεν θα πολεμουν στο full των δυναμεων τους. που σημαινει δεν θα ειναι ευκολη μαχη!

#9625 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 March 2012 - 00:02

Άντε σε λίγο θα πάνε να πιούνε και μπύρα μαζί τα αδέρφια, τώρα από πότε έγιναν οι ξύλινοι κλώνοι τόσο γαμάτοι δεν μπορώ να καταλάβω...
Posted Image

#9626 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 March 2012 - 00:16

Απλώς νομίζω ότι ο Φιδίσιος το χει πάρει χαλαρά το θέμα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όσους άσους και να χει ε, ο Ιtachi είναι...κάτι παραπάνω θα κάνει. Πόσο μάλλον τώρα που ναι και το χαμένο μαζί του να του δένει τα κορδόνια.

Κι εντάξει, μην το μεγαλοποιούμε ότι το μικρό επιτέλους σκέφτηκε να ακούσει τον αδερφό του...άκου κει έτοιμοι να πιουν τσάι! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9627 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 15 March 2012 - 01:08

Μόνο τον Νaruto μας έχει ξεχάσει...

:smokingg: Thank God no more Naruto-Jesus for now.....Να δούμε και κάτι αξιόλογο πρίν να πιάσει και ο Ναρούτο καποιον στην κουβέντα και ξαφνικά να γίνει με το μέρος του:despair:

MbcN7u5.png

#9628 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 March 2012 - 14:51

Απλώς νομίζω ότι ο Φιδίσιος το χει πάρει χαλαρά το θέμα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όσους άσους και να χει ε, ο Ιtachi είναι...κάτι παραπάνω θα κάνει. Πόσο μάλλον τώρα που ναι και το χαμένο μαζί του να του δένει τα κορδόνια.

Κι εντάξει, μην το μεγαλοποιούμε ότι το μικρό επιτέλους σκέφτηκε να ακούσει τον αδερφό του...άκου κει έτοιμοι να πιουν τσάι! xD

Βασικα,οταν ελεγα οτι εχει κρυμενους ασους,δεν εννοουσα οτι θα νικησει.Αλλα θα ηταν ψιλοfail κατε με να νικησουν πολυ ευκολα τα αδερφια.Αν το καλοσκεφτουμε,θα μπορουσαν και οι δυο με τα M.sharingan τους να τον βγαλουν σε 2 λεπτα εξω...Αλλα οταν βλεπεις εναν χαρακτηρα να σαν τον Orochimaru,να κανει επανεμφανιση εστω και μεσω του Kabuto,εε θες να παιχτει κατι καλο!!

Ουτως ή αλλος,δεν βλεπεις καθε μερα τον Itachi να ζοριζεται,καιρος να το δουμε και αυτο:hihi2:(δεν μιλαω για την μαχη με τον αδερφο του,γιατι του την χαρισε τοτε)

image.jpg

#9629 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 15 March 2012 - 15:03

Ισως αφελής,αλλά έχω μια ερώτηση : Αν οι Uchiha κερδίσουν τον Kabuto,το τρελό το jutsu θα χαθεί,σωστά?Άρα οι νεκροί θα πάνε απο κει που'ρθανε.Άρα δεν θα πει τίποτα πάλι ο Itachi στον Sasuke,δεν θα προλάβει!...σωστά?:hmmm:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#9630 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 15 March 2012 - 16:23

Ισως αφελής,αλλά έχω μια ερώτηση : Αν οι Uchiha κερδίσουν τον Kabuto,το τρελό το jutsu θα χαθεί,σωστά?Άρα οι νεκροί θα πάνε απο κει που'ρθανε.Άρα δεν θα πει τίποτα πάλι ο Itachi στον Sasuke,δεν θα προλάβει!...σωστά?:hmmm:

Yup, και αυτό θα γίνει, πάλι ψέματα λέει ο bro στο μικρό, όλα σχεδιασμένα XD!

Πάρα πολύ καλό chapter-! Τα κατάφερε ο kishimoto και με έκανε να θέλω στον ίδιο βαθμό να δω όλες τις μάχες!

-Στο ένα μέτωπο έχουμε το θεό Madara που κόβει αποδείξεις και τιμολόγια και ότι άλλο θες- must watch < : D

-Στο άλλο μέτωπο έχουμε τον Kakashi που τόσο θέλω να δω να κάνει κάτι (αν και δεν βλέπω βέβαια να κλέβει το spotlight από τον super imba unlimited jesus ninja paladin) Και τον Tobi με τον οποίο ανυπομονώ να δω τι παίζει.

-And last but not least, KABUTO few the words. Το δίδυμο Itachi-Sasuke είναι απλά η σάλτσα :P

interesting :P