Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9301 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 January 2012 - 17:19

'Αμα καταλήξει σε rinnengan αυτομάτως χάνει τον susano'o.

Όχι....
Posted Image

#9302 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 26 January 2012 - 17:20

Hmm αυτό δεν το έχω σκεφτεί.Ο Madara έχει και rinnengan και MS οπότε του επιτρέπετε να καλέσει susano.Τώρα το θέμα θα είναι αν ο Sasuke θα έχει και τα 2 ή πρέπει να χάσει το ένα για να αποκτήσει το άλλο...

Posted Image

#9303 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 January 2012 - 17:23

Οι ούτσιχα που εξελίσουν το σαρίνγκαν τους σε ριννέγκαν έχουν και τις προηγούμενες τεχνικές του σαρίνγκαν.
Ο Ναγκάτο είχε ρινέγκαν εκ των προτέρων και δεν το εξέλιξε κατά συνέπεια δεν είχε σουσάνο και αματεράτσου κτλ.
Ο Μαντάρα από την άλλη τώρα που πολεμάει έχει όλες τις τεχνικές γιατί το εξέλιξε από σαρίνγκαν.
Posted Image

#9304 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 26 January 2012 - 17:27

Οι ούτσιχα που εξελίσουν το σαρίνγκαν τους σε ριννέγκαν έχουν και τις προηγούμενες τεχνικές του σαρίνγκαν.
Ο Ναγκάτο είχε ρινέγκαν εκ των προτέρων και δεν το εξέλιξε κατά συνέπεια δεν είχε σουσάνο και αματεράτσου.
Ο Μαντάρα από την άλλη τώρα που πολεμάει έχει όλες τις τεχνικές γιατί το εξέλιξε από σαρίνγκαν.

Οπότε είναι σίγουρο ότι ή απόκτηση του rinnengan δεν πετάει το Sharingan.Hmm οκ...

Posted Image

#9305 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 26 January 2012 - 17:33

1.(όταν λέω εγώ ότι όποτε εμφανίζονται οι Uchiha αλλάζει το manga με λέτε fangirl XD).

2.Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν είχα πει ότι "του Naruto και τη μάνα να του σκοτώσεις πάλι θα σε κάνει φίλο του". Ειλικρινά δεν περίμενα να επαληθευτώ σε αυτό.

3.Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου απίθανό το ΕΜS του Sasuke να καταλήξει και αυτό σε Rinnegan και τότε κλαίμε.

1. To ένα δεν εξουδετερώνει το άλλο ξέρεις. :P Αλλά με τέτοια εμφάνιση που έκανε ο Madara κι εγώ γίνομαι fangirl.

2. Lol. Indeed.

3. Κι εγώ το φοβάμαι αυτό να σε πω την αλήθεια. Ή φαντάσου το ακόμα και πιο awesome να εναλλάσει ικανότητες.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9306 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 26 January 2012 - 18:57

Καθησα και διαβασα τα naruto που εχουν βγει απο τοτε που το αφησα τελειως δηλδη εδω και 2 χρονια περιπου μιας και εμαθα οτι πιθανως τελειωνει. Νταξ καλα περασα :-P
Πιστευω οντως οτι τελιωνει μιας και εχουν επιστρτευθει ολες οι δυναμεις σ αυτα τα chapters και ο μονος τροπος να συνεχισθει ειναι να αφησει τον Sasuke εκτος πολεμου και στη συνεχεια να γινει αυτος ο μεγαλος evil boss που θα τραβαει το σκοινι και θα βγαινουν νεα chapters...

#9307 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 26 January 2012 - 20:07

Bασικά ξεχνατε οτι για να γινει rinnegan, πρέπει να εχει απο κεινα τα κυταρα του χασιραμα (που τα πουλανε μεχρι και στη λαικη στο κουκακι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Βεβαια το οτι ειχαν απαγαγει την νταντα του ναρουτο δεν ειναι καθολου τυχαιο, οποτε μπορει να βρει και ρινεγκαν ο σασ'κε, αλλα σε καμια περιπτωση δεν χανει τα προηγουμενα.

Οσο για το κιουμπι και το death seal που ανεφερε η Tea-chan, γενικώς αυτό είναι από τα πιο φλου σημεια ολης της ιστοριας.

Απο κιουμπι ειχαν φαει εκεινα τα κανιβαλα διδυμα, ο φιλλερ χαρακτηρας που μαζεψανε τα υπολειμματα απο την ατμοσφαιρα οταν ειχε επιτεθει στην Κονοχα (με την απόχη; ) ο μινατο ο ναρουτο και η κουτση μαρια. Και οοοολοι αυτοι αν "χαναν τον έλεγχο¨" μπορουσαν να γινουν κουραμαδες. Αιντε βρες ακρη.
Γενικος ο Κουραμα ηταν λίγο " εχω για όλες σας".

Αλλα αυτό δεν φαινεται να αποσχολει τον κισιμοτο μιας και φαινεται οτι αν δεν σε ετρωγε ολοκληρο το death seal, υπηρχαν τροποι να θεραπευτείς οπως θυμομαστε με τα χερια του οροτσιμαρου, τα κυτταρα του χασιραμα κτλ.

Ακριβως τα ιδια και με το σπαθι του ιτατσι.
Οποτε νομιζω μπορουμε να θεωρησουμε εκ του ασφαλους πλεον οτι το κιουμπι ειναι fully charged και δεν του λειπει τιποτα.

Οσο για τον τομπι, νομίζω ότι έχει το ίδιο προβλημα που έχουν και οσοι χρησιμοποιουσαν "δανεικά ματια". Δεν εχει αρκετό τσακρα να τα κουμανταρει. Υποψιαζομαι οτι πισω από τη μασκα δεν κρυβεται ουτε ουτσιχας ουτε ουζουμακης, για αυτο και δεν μπορει να χρησιμοποιησει ολες τις τεχνικές τους. Και αυτές που μπορεί, ουτε καν στο 100%.

Τεσπαν θα δουμε. Εχει αφησει παραθυρακια παντου, οποτε ολα ειναι πιθανα.

Εγώ θα επιμενω μεχρι τελους οτι ο μονος που αξιζει για τελικος κακος ειναι ο οροτσιμαρου. Οσο ζω ελπιζω.

stasou%2520mygdala.jpg

#9308 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 26 January 2012 - 20:13

Εγώ θα επιμενω μεχρι τελους οτι ο μονος που αξιζει για τελικος κακος ειναι ο οροτσιμαρου. Οσο ζω ελπιζω.

You aren't the only one mate, believe me:riiight:

#9309 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 26 January 2012 - 20:53

Οκ και εγω συμφωνω πως ο orochi ειναι ο πιο badass εκει μεσα αλλα οχι και τελικος κακος αρκετος ειν' ο ρολος που εχει παιξει εμμεσα μεσω kabuto και λοιπων τοσο καιρο σ'αυτο το manga,πιστευω πως με τα λογια του tobi στη μαχη sasuke-danzou δικαιωθηκε.

Έφτασα και εγώ up to date. :D

Στα των Naruto - Kurama. Έχω mixed feelings on this one. Ναι ήταν powerful και συγκινητικό όπως χτίστηκε. Ναι ήταν πορωτικό και δημιουργεί ένα "go go go team" feeling. ΑΛΛΑ όταν κάτσεις να το καλοσκεφτείς λίγο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν είχα πει ότι "του Naruto και τη μάνα να του σκοτώσεις πάλι θα σε κάνει φίλο του". Ειλικρινά δεν περίμενα να επαληθευτώ σε αυτό.:hahaha: Κατανοώ το δράμα του Kurama και τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες συντελέστηκαν τα γεγονότα, αλλά το γεγονός ότι παραμένει υπαίτιος για αρκετούς φόνους, και έκανε την ζωή του Naruto ζωντανή κόλαση δεν αλλάζει. Ως εκτούτου ο Naruto με την εσκεμμένη αυτή του αφέλεια μου αφήνει μια πολύ μονόπλευρη εντύπωση. Και o Kurama από μια giant ball of evil μετεξελίχθηκε σε giant ball of ~tsun!~( B-b-baka naruto it's not like i wanna help you or anything like that!tsun!).

Απο τη στιγμη που εγινε η μαχη sasuke-bee και αποκαλυφθηκε πως τα jinchurikis μπορουν να ελεγχουν τα bijuus τους ηταν αναμενομενο πιστευω πως θα ερχοταν και η σειρα του naruto,ασχετο το πως αποδοθηκε η μεταστροφη του nine-tails(που για μενα ηταν βεβιασμενη) :borednn9:

#9310 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 January 2012 - 22:30

Εγώ πιστεύω πως το τέλος θα είναι το εξής.
Ο Ναρούτο νικά τον Sasuke, και αφού υπάρξουν 100 φλάσμπακ και μελόδραμα, ο Σασκε θα καταλάβει πως ο Ιησούς είχε δίκιο και θα του δώσει τα μάτια του, τα οποία μάτια θα γίνουν rinnegan λόγω του ότι ο Ναρούτο έχει το Hashirama DNA.
Την ίδια ώρα ο Τόμπι θα χρησιμοποίησει τα 2 αδέρφια και θα πιάσει και τον Μπι, έτσι θα φτιάξει ένα ατελές Juubi.
Ο Rikudo Naruto θα νικήσει τον Τόμπι και θα sealάρει το Juubi, πράγμα που θα έχει κόστος τις δυνάμεις του.
Τέλος.
Posted Image

#9311 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 26 January 2012 - 23:32

^ Είσαι σχεδόν στο σωστό thread! :P

Αν θυμάμαι καλα ο Μινατο σφραγισε το γιν τσακρα με τον Death God, αυτον που χρησιμοποιησε ο 3ος με τον Οροτσιμαρου (οπότε παει το γιν τσακρα, παπαλα) και το γιανκ το μαζί με το σωμα του κιουμπι το σφραγισε στο ναρουτο. Καπου δειχνει (όταν βρω που θα το ποσταρω εαν χρειαζεται) στο μανγκα τη φαση όπου μετα το σφράγισμα το γιν τσακρα, το κιουμπι γίνεται πολυ μικρότερο σε μεγεθος αποσο ήταν πριν (φαινεται το ιχνος της πατουσας του απο πριν και μετα και εχει τεραστια διαφορά στο μεγεθος). Στην πορεία όμως το Κιουμπι τρεφεται με το τσακρα το ναρουτο και παίρνει λίγο λίγο το χαμενο του γιανγκ τσακρα, ήδη στο τελευταίο τσαπτερ το βλεπουμε αρκετά πιο τουμπανιασμενο απο πριν. Αυτη είναι η θεωρία που υποστηριζει και η ναρουτοpedia, απ'όσο θυμαμαι.

Πιστευω ο κουραμα θα μπει στον πειρασμο να την κανει στο ναρουτο, ίσως όχι τωρα αλλα όταν θα γίνει το full transformation. Προς το παρον παντως συνεργαζονται μια χαρα. Ο τομπι όχι μονο ηταν προετοιμασμενος για κατι τετοιο αλλα πιστευω είναι προετοιμασμενος και για full power του κιουμπι. Σίγουρα θα είχε υπολογισει το ενδεχομενο ότι μπορει να χασει ο ναρουτο τον ελεγχο (οπως με τον πειν) και να βγει λυσασμενο το κιουμπι.

Παντως όσο κιαν ενδιαφεροντα είναι αυτα που γίνονται τωρα, θελω να δω τη συνεχεια με τον Ιτατσι....παει λεει να βρει τον καμπουτο...

#9312 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 26 January 2012 - 23:43

παντως ο αλλος ο σενσει δεν εχει δειξει τιποτα ...κριμα...και να δειξει τωρα ...σιγα τα ωα
αν και περιμενω καποιον να πεθανει στην συνεχεια...ο γκαι πιστευω θα ειναι μιας και θα ανοιξει ολες τις πυλες.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#9313 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 27 January 2012 - 12:10

Στα των Naruto - Kurama. Έχω mixed feelings on this one. Ναι ήταν powerful και συγκινητικό όπως χτίστηκε. Ναι ήταν πορωτικό και δημιουργεί ένα "go go go team" feeling. ΑΛΛΑ όταν κάτσεις να το καλοσκεφτείς λίγο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν είχα πει ότι "του Naruto και τη μάνα να του σκοτώσεις πάλι θα σε κάνει φίλο του". Ειλικρινά δεν περίμενα να επαληθευτώ σε αυτό.:hahaha: Κατανοώ το δράμα του Kurama και τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες συντελέστηκαν τα γεγονότα, αλλά το γεγονός ότι παραμένει υπαίτιος για αρκετούς φόνους, και έκανε την ζωή του Naruto ζωντανή κόλαση δεν αλλάζει. Ως εκτούτου ο Naruto με την εσκεμμένη αυτή του αφέλεια μου αφήνει μια πολύ μονόπλευρη εντύπωση. Και o Kurama από μια giant ball of evil μετεξελίχθηκε σε giant ball of ~tsun!~( B-b-baka naruto it's not like i wanna help you or anything like that!tsun!).

Κάτσε για το θάνατο των γονιών του δεν είναι η υπέυθυνη η αλεπού, μπορεί να τους κάρφωσε αλλά η Kushina θα ήταν από πιο πριν νεκρή αν δεν ήταν απόγονος των Uzumaki. πραγματικός δολοφόνος είναι ο μασκοφόρος τμωρός, τον οποίο ο Νaruto σιχαίνεται. Ακόμα πουθενά δεν αναφέρει ότι ο Kurama ήταν υπαίτιος για φόνους, αν το δεις ο Madara πάει να τον ελέγξει, και είναι απόλυτα δικαιλογημένο όταν ελευθερώται να πάει σε berserk mode για να φύγει ή εστω να εκδικηθεί.

#9314 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 31 January 2012 - 17:02

Μαμάτο το τελευταίο τσάπτερ και το bijuu mode του naruto με το kyoubi να και ατελές ακόμα είναι πολύ op!! Περιμένω στο επόμενο τσάπτερ να επέμβει ο tobi στη μάχη γιατί ο naruto τα παιζει σφαλιάρες τα υπόλοιπα tailed beasts για πλάκα...
Posted Image

#9315 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 February 2012 - 10:24

Σπόιλερ
Spoiler:

Posted Image