Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9226 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 22 January 2012 - 11:43

Εαν διαβασεις προσεχτικα αυτο που εγραψα θα καταλαβεις οτι δεν εννοω οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη απο εμενα λεει μ***κιες ουτε οποιος γκρινιαζει λιγο ή και πολυ παραπανω.

Αν καποιος που παρακολουθει μια ιστορια και τη βλεπει να εξελησετε και να αλλαζει αλλα παρ'ολ'αυτα μενει κολημενος σε συγκεκριμενα πραγματα που του κανανε εντυπωση τοτε γουστο του και καπελο του, οπως γουστο μου και καπελο μου ειναι εμενα να θεωρω οτι αυτο το ατομο, για εμενα λεει μ***κιες.:nosey:

Οταν καποιος εχει επιχειρηματα για κατι που υποστηριζει,τοτε δεν βρισκω γιατι να εισαι τοσο επιθετικος.Αν καταλαβα καλα απο τα ποστ των plotolp και fotitsas,δεν κανουν εικασιες αλλα παραθετουν στοιχεια για κατι που πιστευουν.Τωρα που το σκεφτομαι,οσες πιθανοτητες εχεις εσυ να βγεις αληθινος,αλλες τοσες εχουν και εκεινοι.

Δικαιωμα σου να νομιζεις οτι ο καθενας σε αυτο το forum λεει μ*λακιες,αλλα επειδη σε αυτο το forum υπαρχουν και κανονες,αν συνεχισεις να χρησιμοποιεις τετοιες αποψεις θα φας πολλες warning...Μπορεις να υποστηριξεις την αποψη σου χωρις επιθετικες λεξεις...

image.jpg

#9227 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 23 January 2012 - 22:14

Φίλε Viceversa μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη πιστεύεις ότι σε εκφράζει για τα ποστ των παιδιών που δεν συμφωνούν μαζί σου(συμπεριλαμβανομένου και εμένα) , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να τα χαρακτηρίζεις όπως εσύ νομίζεις ότι τους αρμόζει. Γιατί όπως είπαν και κάποια παιδιά πιο πάνω εδώ είναι φόρουμ και εδώ μαζευόμαστε για να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι για να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς στις απόψεις των άλλων επειδή απλά διαφωνούμε με αυτές. Το λέω αυτό φιλικά πάντα χωρίς να θέλω να δώσω έκταση στο θέμα:kakashithumbup:
Posted Image

#9228 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2012 - 01:56

Viceversa προσωπική άποψη γράφει ο καθένας μας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να την γράφεις με τρόπο και εκφράσεις που θιγουν τους υπόλοιπους χρήστες. Το "αποψη μου είναι αυτή και όποιος προσβάλλεται πρόβλημά του" δεν βρίσκει εφαρμογή εδώ. Θεώρησε την παρατήρηση αυτή επίσημη προειδοποίηση και άλλαξε πορεία πλεύσης παρακαλώ. :)

To ίδιο ισχύει και για το spam των υπολοίπων. Several posts deleted. Συμμαζευτείτε παίδες.

#9229 Viceversa

Viceversa

Hokage wannabe

• Members
  • 5 posts

Posted 24 January 2012 - 04:10

1ον)

Το γεγονός ότι χαρακτηρίζω κάτι με τη λέξη μα**κια ή οποιαδήποτε άλλη προσβλητική για κάποιους εδω μέσα φράση είναι κάτι που προκύπτει από τα τόσα χρόνια επιρροής που έχω από αυτή τη κοινωνία την ελληνική που στη καθημερινότητα της οι λέξεις μα**κας, πο**της και άλλες τέτοιες ωραίες φρασούλες είναι σαν το λεγόμενο ψωμοτύρι.

Εγώ απλά έχω τα κότσια να το λέω λίγο πιο φωναχτά σε σχέση με άλλους υποκριτές που προσβάλλονται μόλις ακούνε μια τέτοια λέξη ενώ από μέσα τους κατεβάζουν χριστοπαναγιες, γιατί αν και ένα άτομο εδω μέσα μπορεί να παραδεχτεί ότι δεν έχει βρίσει ποτέ στη ζωή του είτε φωναχτά είτε όχι εε... τότε τι να πω αυτό δεν είναι Forum για manga και Anime με απλούς καθημερινούς ανθρώπους αλλά με αγίους και αγίες:if:.

2ον)

Ουδέποτε είπα ότι όποιος διαφωνεί μαζί μου ή έχει άλλη άποψη λέει μα**κιες, σταματήστε αυτό το χαλασμένο τηλέφωνο. Το λάθος μου ήταν τελικά ότι έγραψα το πως ένιωθα για την όλοι κατάσταση επειδή μέσα στη συζήτηση πετάγονται 2 ή 3 και λένε ξαφνικά εκεί που όλοι είναι σε μια κατάσταση "πωωω ρε φίλε τώρα αρχίζει το καλύτερο!!!!!!!" ένα σπαστικό "Εγώ νομίζω ότι το KYUUBI θα προδώσει το Naruto " στο όλο θέμα και το κάνουν χωρίς να δίνουν μια δικαιολογία ή να κάνουν ένα reference σε προηγούμενο chapter ή σημείο του manga ώστε να το στηρίξουν και να μην είναι απλά αερολογία ή σπάσιμο στους άλλους μέσα στο forum γιατί έτσι τι βρίσκουν...θα μου πεις τα παιδία εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη ρε αδελφέ και πολύ καλά πράττουν και εύγε...αλλά για κάτσε και το ότι τα λόγια τα δικά τους σε εμένα ακούγονται ως μα**κιες με το τρόπο που το κάνουν προσωπική άποψη δεν είναι?? Ή μήπως σας προσέβαλε το πρόστυχο σχόλιο???

Κάτι τελευταίο, και μιλώ σε εσένα iristella "Global Mod":hehehe: :

[Quote\]Viceversa προσωπική άποψη γράφει ο καθένας μας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να την γράφεις με τρόπο και εκφράσεις που θίγουν τους υπόλοιπους χρήστες. Το "άποψη μου είναι αυτή και όποιος προσβάλλεται πρόβλημά του" δεν βρίσκει εφαρμογή εδώ. Θεώρησε την παρατήρηση αυτή επίσημη προειδοποίηση και άλλαξε πορεία πλεύσης παρακαλώ. [/Quote]

Τις προειδοποιήσεις και άλλα τέτοια κουραφέξαλα κράτα τες για τον εαυτό σου γιατί εγώ συνεχίζω την ίδια γραμμή πλεύσης αλλά απ' ότι φαίνεται με άλλο πλοίο και αν νομίζεις ότι το να λες τι γνώμη σου με ευγενικό τρόπο, παρόλο που το νόημα παραμένει καυστικό ως προς την προσωπικότητα και το άτομο του άλλου, είναι καλύτερο και σε κάνει πιο πολιτισμένο...ε τότε τι να πω ζήσε στον κόσμο σου, δικαίωμα σου είναι άλλωστε. Μόνο κάνε μου μια χάρη επειδή μετά από αυτό δε μου κάνει κόπος να ασχοληθώ παραπάνω με το forum αυτό, κάνε ένα DELETE στο προφίλ μου...έτσι για να απομακρύνεις τις κακές επιρροές από αυτό το forum και να το κάνεις μια μικρή ουτοπία σιγά σιγά, πριν το New World Order έρχεται το New Forum Order :riiight:σωστά!!!!!!!:nanana:.

Υ.Γ. Θα έπρεπε να έχω απαντήσει σε όλους όσους λεγαν "Θεωρώ πως το KYUUBI άλλαξε στάση πολύ γρήγορα και θα ρίξει πισώπλατη μαχαίρια κτλ" χωρίς να το στηρίξουν κάπου και απλά το είπαν επειδή τους φάνηκε ή τους ήρθε η θεια φώτιση, κάπως έτσι :
"ρε μήπως να πάρει σύνταξη ο Kishimoto και να αρχίσεις να γράφεις εσύ το Naruto????":erk:
γιατί εδω μέσα απ'οτι φαίνεται είμαι ο μόνος που επιδίδεται σε αμαρτίες,:kill4u:
στα warnings μη ξεχάσετε να βάλετε μια επιπλέον προειδοποίηση :

"Κάντε τον σταυρό σας 3 φορές πριν μπείτε στο Forum":mador2:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .-

Edited by Viceversa, 24 January 2012 - 05:15.

Disclaimer : Ολα τα παραπανω εκφραζουν τη προσωπικη γνωμη του Χρηστη Viceversa και δεν θεωρουνται σε καμμια περιπτωση αντικειμενικες ή απολυτες αποψεις του προαναφερθεντα χρηστη ή αλλων. Εαν οποιοδηποτε ατομο εχει καποιο προβλημα με τα παραπανω ή νιωθει οτι κατι τον/την προσβαλει........προβλημα του/της !!!!!!:nosey:

#9230 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 January 2012 - 05:14

Φίλε μου, οι κανόνες με τους οποίους συμφώνησες τη στιγμή που γράφτηκες στο forum, μεταξύ άλλων γράφουν:

:arrow: Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Λέξεις όπως αυτές που αναφέρεις, καλώς ή κακώς μπορεί στην καθημερινότητά μας να ακούγονται συνεχώς, όμως εδώ μέσα προσπαθούμε να κρατάμε ένα επίπεδο επειδή έχουμε άτομα από ένα ομολογουμένως μεγάλο ηλικιακό φάσμα και κοινωνικό περίγυρο. Αν αυτό το βρίσκεις υποκριτικό... well, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα, αυτή είναι η προσωπική σου άποψη. Τη στιγμή όμως που βρίσκεσαι σε έναν δικτυότοπο με κάποιους συγκεκριμένους κανόνες, καλό για όλους μας θα ήταν να τηρούνται :sleepy:.

Εν κατακλείδι ηρέμησε, αυτό που ζητήθηκε ήταν να μην χρησιμοποιείς τις άνωθεν λέξεις αλλά έναν πιο κόσμιο τρόπο για να εκφραστείς. Δεν νομίζω πως ένα τέτοιο σχόλιο δικαιολογεί τέτοιο rage.

E5VV38U.jpg

#9231 Viceversa

Viceversa

Hokage wannabe

• Members
  • 5 posts

Posted 24 January 2012 - 06:24

Εν κατακλείδι ηρέμησε, αυτό που ζητήθηκε ήταν να μην χρησιμοποιείς τις άνωθεν λέξεις αλλά έναν πιο κόσμιο τρόπο για να εκφραστείς. Δεν νομίζω πως ένα τέτοιο σχόλιο δικαιολογεί τέτοιο rage.

Δεν ειναι Rage, ισα ισα προσπαθω να βαλω σαρκασμο και λιγο humor σε αυτα που λεω με ολα αυτα τα Smiles, ομολογω πως μαλλον δε τα καταφερα αλλα και παλι ποτε δεν ημουν καλος στο γραπτο λογο, φαινεται αλλωστε απο την ορθωγραφεια μου:hihi2:!!!!!!!!!!!
Ο τροπος που εκανες την υποδειξη σου ηταν μετρημενος και καθολου προσβλητικος και με εκανε να κατσω να σκεφτω αυτα που θα πω καλυτερα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το νταιλικη του στυλ "προειδοποιηση", τι να με προειδοποιησεις δηλ. οτι θα με πεταξεις εξω? Καντο, εσυ θα χασεις αλλωστε Forum του ιδιου ειδους υπαρχουν πολλα οποτε.....? Θες να γυρισω εδω ή να παω αλλου δηλαδη...?

Anyway, το κουρασαμε πολυ το θεμα, το Anime.gr το παρακολουθω εδω και 1 χρονο περιπου και συγκεκριμενα καποια posts/reply συγκεκριμενων χριστών γιατι τα βρισκω αστεια και εξυπνα με χιουμορ. Οταν ομως υπαρχει καποιος/καποια που σπαει το mood με σχολια του τυπου 'εγω θεωρω..' ή 'πιστευω οτι...' χωρις να το στηριζει και εγω κανω το ιδιο ειδος comment χωρις να το στηριζω απλα επειδη ετσι πιστευω και πεφτουν ολοι επανω μου επειδη ειχα αλλη γνωμη και δεν τη στηριξα και την εξεφρασα τοσο χυδαια, τοτε sorry αλλα τσιναω ασχημα.

Οπως ειπα συνεχιζω ιδια γραμμη πλευσης μαλλον με αλλο πλοιο, ειμαι ατομο με εντονο χαρακτηρα και ζωντανος και το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να κανω αλλους να νιωθουν αβολα "γυρω μου", συνεχιστε την γαληνια και ηρεμη ατμοσφαιρα.
Disclaimer : Ολα τα παραπανω εκφραζουν τη προσωπικη γνωμη του Χρηστη Viceversa και δεν θεωρουνται σε καμμια περιπτωση αντικειμενικες ή απολυτες αποψεις του προαναφερθεντα χρηστη ή αλλων. Εαν οποιοδηποτε ατομο εχει καποιο προβλημα με τα παραπανω ή νιωθει οτι κατι τον/την προσβαλει........προβλημα του/της !!!!!!:nosey:

#9232 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 24 January 2012 - 12:47

Spoiler:

Απο οτι βλεπεις,η plotolp ειχε επιχειρηματα...Δεν καταλαβαινω τι αλλο θες απο καποιον,για να κανεις συζητηση και να διαφωνησεις αμα θες μαζι του...

Το οτι στη καθημερινη μας ζωη χρησιμοποιουμε τετοιες λεξεις,ειναι αληθεια!Αλλα δεν νομιζω ουτε εσυ,ουτε κανενας λογικος ανθρωπος που μιλαει με καποιον αγνωστο,στο τελος της συζητησης να πεταει και ενα"λες μ**κιες".Νομιζω οτι εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα...το οτι μιλας σε ενα forum με καποιον,δεν σημαινει οτι γνωριζεις τον συνομιλητη σου και προσωπικα,ουτε οτι εχεις τοση εξοικειωση μαζι του...Ο αλλος που δεν σε γνωριζει,ειτε το θελεις ειτε οχι,μπορει να εχει προσβληθει...

Ο καυστικος λογος απο την αλλη,μπορει με εξυπνο τροπο να ελαφρυνει το κλιμα και πολλες φορες να ειναι και αστειος...Σαφως και μπορει να ειναι προσβλητικος,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σονι και καλα να προσβαλεις τον αλλον.....Μπορει να γινει ηρεμη συζητηση εδω μεσα.Μην ξεχνας,εδω δεν λυνουμε το κυπριακο,ουτε μιλαμε για κατι βαθυστοχαστρο...

Οι ικασιες λοιπον,ακομι και χωρις στοιχεια,σε αυτο το thread χωρανε.Μπορει εσενα να σου σπανε τα νευρα,και να σε ξενερωνουν,αλλα καποιος αλλος μπορει να τις βρισκει πολυ ενδιαφερουσες...Στην συγκεκριμενη περιπτωση,επιμενω οτι εχουν πολλες πιθανοτητες,οι αποψεις των plotolp και fotitsas να βγουν αληθινες.Η page με τον Kyuubi στην προηγουμενη σελιδα,δειχνει οτι ο Kyuubi του το κραταει μανιατικο του Naruto.Εκτος και αν ο Kishi το ξεχασει εντελως και....ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.:emptyonexg1:

image.jpg

#9233 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2012 - 17:08

Doramaaaaa XD Να για κάτι τέτοια αγαπάω τα shounen subforums.

Exoυμε και λέμε.

ViceVersa το περιεχόμενο αυτών που σου είπα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό των λόγων του Phantom. Είχες μια συμπεριφορά ενάντια στους κανόνες -για την οποία σημειωτέον διαμαρτυρήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη - και σου έκανα επίσημη παρατήρηση ως μέλος της ομάδας. Η κοινότητα λειτουργεί με ορισμένους κανόνες - που ισχύουν για όλους χιουμορίστες,έντονους και μη χαρακτήρες- τους οποίους εφαρμόζουμε οι mods για να περνάμε ολοι - και όχι μόνο ένας-καλά εδώ μέσα. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω όμως ότι δεδομένης της ευαισθησίας που σε διακρίνει θα περίμενε κανείς να δείχνεις πρώτα ο ίδιος στους συνομιλητές σου τον σεβασμό που αξιώνεις. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που όπως λες παρακολουθείς τις συζητήσεις εδώ και ένα χρόνο, οπότε οφείλεις να ξέρεις και τους κανόνες αλλά και το ύφος της κοινότητας.

Τα παραπάνω ισχύουν γενικά οπότε καλό είναι τα όποια νέα μέλη, να τα έχουν κατά νου. :)

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει το offtopic στο παρόν thread οπότε αν ο οποιοσδήποτε (είτε ο άμεσα ενδιαφερόμενος είτε άλλοι) έχει κάτι να ρωτήσει/απαντήσει ας το κάνει με pms/vms. Περαιτέρω offtopic posts θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση. Εξηγούμαι προκαταβολικά. :D

Και επειδή αναφέρθηκα και το θέμα των εικασιών. Τίτλος του thread είναι Naruto latest chapter όχι naruto σε 100 chapters. Κάποιες υποθέσεις εικασίες έρχονται με βάση την ροή της συζήτησης όταν όμως γίνεται κατάχρηση όχι μόνο ξεφευγει η συζήτηση με πράγματα που δεν βασίζονται πουθενά, όχι μόνο χάνεται το θέμα, αλλά πολύ περισσότερο δημιουργούνται εντάσεις όπως εδώ. Οπότε με μέτρο και σύνεση. Μην το τσουρομαδάτε το θέμα.

PS: In other news είμαι στο 557 και πρέπει να κάνω catch up γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω εδώ. Τουλάχιστον δείχνει καθόλου Sasuke; Ι missed his "darkness".

#9234 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 24 January 2012 - 17:15

ναι! απο το σκοτάδι του οι σελίδες του κάθε chapter είναι κατάμαυρες.

#9235 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 24 January 2012 - 17:15

Έχουμε ακόμα λίγο για να δούμε Sakuke.Λογικά θα τον δούμε όταν πάει να τελειώσει η μάχη με τον Madara...Keep up Mommy!!!!

Posted Image

#9236 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 January 2012 - 17:19

Και μένα μου έλειψε το σκοτάδι του, έχει χαθεί το κωμικό στοιχείο τελευταία από το manga :kakaka:
Posted Image

#9237 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 January 2012 - 12:27

And it's out.

Naruto 571

AWESOME! AWESOME! AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Spoiler:

Από τα καλύτερα τσάπτερ εβερ. Καιρός ήταν ρε Kishimoto να δούμε και κάτι κορυφαίο από τα χέρια σου! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#9238 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 25 January 2012 - 13:18

φοβερο chapter αλλα μικρο :(

Από τα καλύτερα τσάπτερ εβερ. Καιρός ήταν ρε Kishimoto να δούμε και κάτι κορυφαίο από τα χέρια σου! ;)

οντως απο τα καλυτερα chapter ever αλλα γιατι καιρος ηταν :hmmm: αφου τοσο καιρο κορυφαια μας δειχνει :riiight:

#9239 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 25 January 2012 - 13:35

Όντως και μένα μικρό μου φάνηκε . Μου άρεσε και εκεί που τον βλέπει ο Kakashi και τον λέει Sensei , που όντως του έμοιαζε πολύ . Πάντως δε νομίζω να καταφέρει πολλά σε 5 λεπτά .

#9240 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 25 January 2012 - 13:53

Μικρό μικρό αλλά επικόοοοοοοοοοοοοοοοοοο:if:Και εκεί που νόμιζα ότι απλά ο Naruto θα γινόταν όπως τα άλλα Biju έγινε φοβερός!!!!!Ίσως να είναι τώρα πια ο δυνατότερος χαρακτήρας στην σειρά!Ξέρω δεν έχουμε δει τον Madara και τον Tobi να χρησιμοποιούν τις υπόλοιπες δυνάμεις του Rinnegan, ούτε τον Sasuke αλλά...Πάντως απορώ...τι θα μπορούσε να κάνει ο Gai αν ενεργοποιούσε την όγδοη πύλη?:hmmm: