δηλαδη ο nagato ηταν uchiha?? wtf δηλαδη..
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 21 October 2011 - 00:10
δηλαδη ο nagato ηταν uchiha?? wtf δηλαδη..
Posted 21 October 2011 - 02:34

Posted 21 October 2011 - 02:51
Απο την στιγμη που ο Madara χρησιμοποιησε rinnegan και ο Kabuto δεν ηξερε καν οτι μπορουσε να το κανει αυτο ο Μανταρα τοτε ναι,δεν ηξερε...Ασε που στο τελος ειναι σαν να του λεει"κανε μου τα μαγικα σου",δηλαδη με ελευθερη βουληση...Τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω.
Ο καμπουτο προφανως και ηξερε για αυτο το λογο κι ολας ειπε "You have been completed beyond what you were in your prime"
O Madara ειπε ξεκαθαρα οτι το Rinnengan το αποκτησε λιγο πριν πεθανει και ο καμπουτο
τον ανεστησε με το σωμα που ειχε "in his prime" αλλα με τη δυνατοτητα του Rinnengan την οποια αποκτησε πολυ αργοτερα.
Ακομα μια αποδειξει πως ο Καμπουτο γνωριζε για το Rinnengan ειναι το οτι
ειπε πως ΜΑΖΙ με τον Orochimaru ειχαν αυτη τη θεωρια μετα απο ερευνα πως ο Madara ηταν Sage of the six paths που τελικα βγηκε αληθινη.

Posted 21 October 2011 - 08:45
Roflmao! EPIC win! All my internetz to the creator
Youtube Video
Its ok Gaara has plot shield
Posted 21 October 2011 - 12:33
http://naruto.wikia.com/wiki/Uchiha_Clan_Ancestor
Αρα μαλλον η ιστορια εχει μεγαλα κενα στο ενδιαμεσο. Αυτο που μου ηρθε φλασιά ειναι το ενδεχομενο ο τομπι να μην θέλει να βρει τον Naruto για να παρει απλα το Kyubi, αλλα να θέλει να συναντησει τον Ρικουντο στην διασταση του kyubi που ενδεχομενως να βρισκεται! :
http://www.mangafox.com/manga/naruto/v53/c499/14.html
Posted 21 October 2011 - 14:06
Την επομενη εβδομαδα ο μετεωριτης καταστρεφει τα παντα.
7 χρονια αργοτερα ενα παιδι αγναντευει την θαλασσα.
H περιπετεια του Κονοχαμαρου ξεκινα...Spoiler:
Άμα γίνει αυτό σταματάω και Naruto και Fairy tail με την μια!!!
Posted 21 October 2011 - 15:45
Posted 21 October 2011 - 16:28
Posted 21 October 2011 - 17:50
1. Ο Madara ξέρει τον Tobi, άρα σίγουρα κάτι παίζει μ' αυτόν.
2. Το σχέδιο του Tobi φαίνεται να είναι γνωστό στον Madara.
3.Ο Nagato ήταν Uzumaki και αν το rinnegan προκύπτει πάντα με βάση το sharingan (αν και δεν το ξέρουμε σίγουρα αυτό) θα ήταν αδύνατο να αποκτήσει το rinnegan φυσιολογικά. Ίσως να έχει μια βάση αυτό που είπε ο Tobi ότι αυτός έδωσε το Rinnegan στον Nagato ή το "they were mine to begin with", αναφερόμενος στα μάτια του Nagato.
To θέμα είναι αν το εννοούσε σαν Madara ή σαν Tobi, και φυσικά μένει να δούμε τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλο.
επισης ειναι η ιδεα μου ή ο καμπουτο οντως δεν μπορει να ελεγξει καθολου τον μανταρα??
Έχω την αίσθηση ότι ο Kabuto όταν ελέγχει κάποιον ξέρει τις τεχνικές που χρησιμοποιεί. Πιθανώς εφόσον για πολλά πράγματα δεν ήταν σίγουρος σχετικά με τον Madara, να τον αφήνει να κάνει ότι θέλει προς το παρόν για να δει τι μπορεί να κάνει. Αλλά αμφιβάλω ότι δεν μπορεί να τον ελέγξει αν θέλει. Αλλιώς δεν θα είχε και πολύ νόημα.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο Madara..
Παρόλα αυτά ο Ιtachi είπε ότι θα σταματήσει το edo tensei, άρα εγώ κοιμάμαι ήσυχος!
Υ.Γ. Εγώ αυτό που κατάλαβα πάντως, είναι ότι ο Sasuke σίγουρα θα μας πετάξει κανά rinnegan σε κάποια φάση.
Posted 21 October 2011 - 19:08
ολα τα λευτα εκει που λεει "when tobi take the mask off,i won't be surprised when it's just goku with short hair"...γενικα ολο το video ηταν γαματο!
χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ σε αυτό το σημείο...ήταν άπαιχτη έμπνευση...καθώς και στο άλλο ''kissi really trolled us to hell this time'' γενικά όμως ήταν πολύ έξυπνο./....
Posted 21 October 2011 - 19:35
Παρόλα αυτά ο Ιtachi είπε ότι θα σταματήσει το edo tensei, άρα εγώ κοιμάμαι ήσυχος!
αν και θελω να φυγει απο τη μεση ο καμπουτο, εχω την αισθηση οτι ι ιτατσι δεν θα καταφερει τιποτα..ειναι πολλα που δεν ξερειι και ο ιτατσι-ετσι νομιζω τουλαχιστον..
Posted 21 October 2011 - 23:29
Posted 22 October 2011 - 09:01
According to Madara, he awakened the Rinnegan shortly before his death and possesses the ability to switch between both it and his Eternal Mangekyō Sharingan at will!!
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Madara έχει δυο διαφορετικούς τύπους dōjutsu kekkei genkai.Όχι ότι το sharigan εξελίχθηκε σε rinnegan..