Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 08 May 2011 - 19:47
Posted 08 May 2011 - 19:58
madadayo
Εννοείται ότι ο Danzou ήθελε να τον ξεφορτωθεί και σίγουρα είχε χαλαστεί που ο Itachi τον άφησε να ζήσει (το είπε κιόλας) και πιθανώς και οι σύμβουλοι.
Τώρα όταν λες ότι οι σύμβουλοι και ο Danzo ήταν πίσω από αυτό, εννοείς το να μην πάρει τον βαθμό του chunin? Γιατί εντάξει δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο σημαντικό αυτό. Πολύ το ψάχνεις νομίζω
λογικό να ψάχνω σε βάθος τον αγαπημένο μου χαρακτήρα
αλλά η θεωρία μου έχει βάσεις. διότι από μία παρόμοια κίνηση ήταν δυνατόν να άλλαζε η τροπή του manga. υπό την έννοια ότι εάν δυνόταν μία ευκαιρία στον sasuke αντί να κάνει χαζές αποστολές (τύπου καθαρίζουμε χόρτα-σκουπίδια κλπ) θα το σκεφτόταν δύο φορές παραπάνω πριν αποφασίσει να φύγει! Και εάν μάλιστα είχε γίνει chuunin και όσο να ναι είχε περισσότερη "πρόσβαση" και "ελευθερίες". από την άλλη.. εμένα εντέλει μου αρέσει που έφυγε... στην τελική αν έμενε υπήρχε τεράστια πιθανότητα να δολοφονηθεί...
όσο συγκεκριμένα για το βαθμό του chuunin είναι δεδομένο ότι τον έδινε ο hokage με τους συμβούλους του και ο kazekage με τους δικούς του. δεδομένης της κατάστασης στην εν λόγω εξέταση τον έδωσε μόνο ο hokage με τους συμβούλους του και μάλιστα κατά βάση μόνο οι σύμβουλοι, καθώς οι tsunade δεν ήταν παρούσα και επομένως μόνο τυπικά (εξ άλλου τι άλλο έχει κάνει σ αυτό το έργο) επικύρωσε την πράξη.
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...
All human Wisdom sums up in two words:
Wait and Hope
Posted 08 May 2011 - 20:49
λογικό να ψάχνω σε βάθος τον αγαπημένο μου χαρακτήρα
αλλά η θεωρία μου έχει βάσεις. διότι από μία παρόμοια κίνηση ήταν δυνατόν να άλλαζε η τροπή του manga. υπό την έννοια ότι εάν δυνόταν μία ευκαιρία στον sasuke αντί να κάνει χαζές αποστολές (τύπου καθαρίζουμε χόρτα-σκουπίδια κλπ) θα το σκεφτόταν δύο φορές παραπάνω πριν αποφασίσει να φύγει! Και εάν μάλιστα είχε γίνει chuunin και όσο να ναι είχε περισσότερη "πρόσβαση" και "ελευθερίες". από την άλλη.. εμένα εντέλει μου αρέσει που έφυγε... στην τελική αν έμενε υπήρχε τεράστια πιθανότητα να δολοφονηθεί...
όσο συγκεκριμένα για το βαθμό του chuunin είναι δεδομένο ότι τον έδινε ο hokage με τους συμβούλους του και ο kazekage με τους δικούς του. δεδομένης της κατάστασης στην εν λόγω εξέταση τον έδωσε μόνο ο hokage με τους συμβούλους του και μάλιστα κατά βάση μόνο οι σύμβουλοι, καθώς οι tsunade δεν ήταν παρούσα και επομένως μόνο τυπικά (εξ άλλου τι άλλο έχει κάνει σ αυτό το έργο) επικύρωσε την πράξη.
το sasuke δεν τον πείραξαν και τόσο οι αποστολές αφού όταν έφυγε είχε κάνει αποστολές εναντίων του gaara και του zabuza ...αυτό που τον έτσουξε ήταν ότι ο naruto γινόταν δυνατότερος ...αν παρέμενε ο δυνατότερος δε θα είχε πρόβλημα στο λέω εγώ...τέτοιος είναι
Posted 08 May 2011 - 21:02
το sasuke δεν τον πείραξαν και τόσο οι αποστολές αφού όταν έφυγε είχε κάνει αποστολές εναντίων του gaara και του zabuza ...αυτό που τον έτσουξε ήταν ότι ο naruto γινόταν δυνατότερος ...αν παρέμενε ο δυνατότερος δε θα είχε πρόβλημα στο λέω εγώ...τέτοιος είναι
δε μίλησα για τις αποστολές τύπου zabuza... αυτή και ο gaara ήταν δύο συγκεκριμένες και μάλιστα υπό "περίεργες" συνθήκες. όντως στο μυαλό του εισερχόταν η σύγκριση... [στην τελική αυτό είναι και το "αίμα" του]
εξ' άλλου, ο kakashi όταν του μίλησε, δεν του ανέφερε τα σχέδια όπου θα εκπαιδευόταν μαζί του... αυτό θα ταν πολύ ωραίο ενδεχόμενο!
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...
All human Wisdom sums up in two words:
Wait and Hope
Posted 11 May 2011 - 19:26
Posted 11 May 2011 - 19:35
Posted 11 May 2011 - 20:40
Posted 11 May 2011 - 20:52
Posted 11 May 2011 - 21:03
Posted 11 May 2011 - 21:07
Posted 11 May 2011 - 21:20
Posted 11 May 2011 - 21:52
Ρε Kishimoto, που είναι η χρονιά του kakashi...
Μάλλον ετοιμάζεται για κατι μεγάλο ο kishi για αυτό έβαλε τα flashback.Θα δούμε σε λίγο καιρό.
Posted 11 May 2011 - 22:16