Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8206 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 April 2011 - 17:28

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Τα άλλα χωριά οπωσδήποτε βοήθησαν την Κονόχα πριν ο Pain την κάνει χωματερή.

μα δε μιλάμε αν θα προστάτευαν την Konoha αλλά τους εαυτούς τους.Δηλαδή αν μάθαιναν ότι οι άλλοι πήραν το kyubi και διέλυσαν τη konoha ότε ο bee θα έκανε ρούπι από το raikage ή δε θα βοηθούσαν και οι άλλοι kage βλέπε Gaara στην προστασία των jinchuuriki.Και σκέψου πόσο γρήγορα έδρασε ο pain που δεν πρόλαβαν να ζητήσουν βοήθεια και μάλιστα από το χωριό έλειπε και ο guy,neji.Τουλάχιστον ο πρώτος θα βοηθούσε τον kakashi και δε θα αλώνιζαν τα paths στο χωριο.Βάλε και ότι ο asuma ήταν νεκρός.Ακόμα η akatsuki ήθελε μυστηκότητα

#8207 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 29 April 2011 - 18:15

απο τοτε που οι akatsuki πηραν το tail beast του gaara ξερανε οτι κινηγανε τα tailed beast και παπαρολο που ηταν οργανωμενη η αμυνα του sand εχασε ο gaara.o deidara την δεδομενη στιγμη ερειχνε ακομα 3-4 βομβες και καθαριζε μονος του το sand.

στην συνεχεια επιτεθοντουσαν στο leaf.
ναι το leaf θα ειχε jiraia αλλα ο narouto δεν θα ηταν τοσο δυνατος καθως η εκπαιδευση του αρχησε μετα το θανατο του jiraia!
το leaf θα ειχε επιπλεον το jiraia και τον asuma αλλα οι akatsuki θα ηταν ολοι παρον και οχι μονο ο παιν.

#8208 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 April 2011 - 18:50

απο τοτε που οι akatsuki πηραν το tail beast του gaara ξερανε οτι κινηγανε τα tailed beast και παπαρολο που ηταν οργανωμενη η αμυνα του sand εχασε ο gaara.o deidara την δεδομενη στιγμη ερειχνε ακομα 3-4 βομβες και καθαριζε μονος του το sand.

στην συνεχεια επιτεθοντουσαν στο leaf.
ναι το leaf θα ειχε jiraia αλλα ο narouto δεν θα ηταν τοσο δυνατος καθως η εκπαιδευση του αρχησε μετα το θανατο του jiraia!
το leaf θα ειχε επιπλεον το jiraia και τον asuma αλλα οι akatsuki θα ηταν ολοι παρον και οχι μονο ο παιν.

όταν απήγαγαν το gaara το sand δεν ήταν οργανωμένο και ο deidara νίκησε γιατί ο gaara προσπαθούσε να σώσει και τους συγχωριανούς του.Στο άλλο που λες συνφωνώ αλλά όπως είπα και πάλι ο madara δεν ήθελε να τραβάει την προσοχή για αυτό μάλιστα δεν εμφανίστηκε στην αρχή σοτυς akatsuki.Εντάξει δε νομίζω ότι και πάλι θα γινόταν εύκολα δηλαδή θα μπορούσαν οι akatsuki να τα βάλουν με τη root και το danzo (αν και δε ξέρω αν θα βοηθούσαν).Το ότι ο danzou έχασε οφείλεται και στη ψευτιά του sharingan του άλλου.Επίσης μη ξεχνάμε πως ένα shinobi δεν πρέπει να εκτελεί την αποστολή και να αφήνει τους συντρόφους του να πεθαίνουν(chuunin exam) τότε η αποστολή δεν έχει καμία αξία.Ασε που αν έχαναν και 2-3 akatsuki πως θα έπαιρναν τα άλλα beasts.Eπίσης δε ξέρουμε τι προθέσεις θα είχε ο itachi.:thatsit:

Μια απορία τώρα ,ο Naruto έχει όλο ή το μισό chakra του kyubi?:hmmm:

#8209 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 29 April 2011 - 19:33

ο 4th hokage ειπε οτι εκανε seal το μισο chakra εκεινη την στιγμη.
Spoiler:

ομως μας δεν μας εξηγει αν το kyubi επανεκτησε το μισο chakra που εχασε.εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα το kyubi να εχει ανακτησει την μιση chakra που εχασε καθως εχει γινει seal και το μυαλο του.

#8210 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 May 2011 - 10:33

βγήκε
http://mangastream.com/read/naruto/27928192/1

o madara πήγε έβγαλε το άγαλμα ,έσπειρε και έφυγε με nine tails chakra.Τώρα μένει να δούμε τι το θέλει όπως και τι θα κάνει ο orochimaru kabuto.Επίσης λογγικά θα παέι ο raikage στον naruto θα τονβρίσει θα το παρακαλέσει με το γνωστό τρόπο ο naruto και αυτός θα τον αφήσει.

#8211 madadayo

madadayo

de facto

• Members
  • 53 posts

Posted 01 May 2011 - 10:41

εγώ ακόμη δεν πειθομαι με το moon eye plan... πάντως, αν όντως αυτή είναι η περιβόητη ημερα της έκλειψης που περιμέναμε 3 χρόνια, ο Uchiha Madara δεν έκανε καλό χρονικό προγραμματισμό... όπως το βλέπω... Αντίο bee :(
Hatred is Blind, Rage Carries you Away;
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...

All human Wisdom sums up in two words:

Wait and Hope

#8212 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 May 2011 - 11:06

εγώ ακόμη δεν πειθομαι με το moon eye plan... πάντως, αν όντως αυτή είναι η περιβόητη ημερα της έκλειψης που περιμέναμε 3 χρόνια, ο Uchiha Madara δεν έκανε καλό χρονικό προγραμματισμό... όπως το βλέπω... Αντίο bee :(

γιατί αντίο bee???μη μου λες τέτοια:sigh2:

#8213 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 01 May 2011 - 12:18

Νωρίς βγήκε το manga,nice chapter.O τρομερός madara έγινε ανυπόμονος,πολύ βιάζεται.Ελπίζω να μην του βγει σε κακό.Είμαι περίεργος να δω πως η tsunade και ο raikage θα σταματήσουν τα jinchuuriki

#8214 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 May 2011 - 14:05

Αργούμε ακόμα για το κύριο πιάτο....αν και ο Κίσι επιτάχυνε τόσο που χάσαμε την οργή του Κακάσι και το χειρότερο πέθαναν 40.000 άτομα για τα οποία δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή.

Edited by D.Dragon, 01 May 2011 - 14:14.

Posted Image

#8215 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 May 2011 - 14:53

Εγώ μόνο ένα πράγμα έχω να πω όσον αφορά το καινούργιο chapter. Όσο καιρό δαβάζω το συγκεκριμένο manga έχω καταλάβει ένα πράγμα: Hokage, Raikage, whatever όλοι τους εμπιστεύονται μία οικογένεια για τις τακτικές και στρατηγικές τους: Nara clan. 'Nough said!

Πάντως πέρα απ'την πλάκα για κάποιο λόγο όλοι εμπιστεύονται τη συγκεκριμένη οικογένεια με τα πάντα! Εντάξε, είναι ιδιοφυίες αλλά καταλήγουν να κάνουν τα πάντα! Toν Shikamaru τον εκθίασε ο Madara, ο Raikage "στριμμένος" και με προβλήματα εμπιστοσύνης εμπιστεύεται τον Shikaku.

Ελάτε Nara clan, πείτε την αλήθεια, εσείς ελέγχετε αυτόν τον πόλεμο απ'τη μεριά της shinobi alliance έτσι?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8216 Dreamsage

Dreamsage

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 01 May 2011 - 15:16

Συμφωνώ απόλυτα! Nara forever!!!! :D

Πάντως ελπίζω κάποιος να ειδοποιήσει τους Naruto και Βee εγκαίρως, ότι κυκλοφορεί ένα τέρας που καταπίνει Jinchuuriki chackras... Ο Madara κάπως κανονίζεται, αλλά με αυτό το πράγμα τριγύρω δεν τους βλέπω καλά...

#8217 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 May 2011 - 15:23

εννοείται Nara clan
because to be genius is troublesome ..ehh Shikamaru?

#8218 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 May 2011 - 15:35

Ωραιο chapteraki...ο madara κορυφη,απλως ολα πανε ετσι οπως τα σχεδιασε:respect:...Κατι ακομι ειναι η ιδεα μου ή το naruto φτανει σιγα σιγα στο τελος του?

image.jpg

#8219 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 May 2011 - 16:17

Nαι φαίνεται πως σιγά σιγά κι αυτό επιτέλους φτάνει προς το τέλος του...

Nara clan will rule everyone! :3

Kαλά τους ειδοποιήσουν ή όχι νομίζω ότι θα τα καταφέρουν μια χαρούλα εναντίον του εξάλλου, μπορεί να έχει κααπιεί τη δύναμη των υπολοίπων αλλά μην ξεχνάτε ότι η δύναμη των jinchuuriki πολλαπλασιάζεται, δεν αυξάνει παλώς ανάλογα με τις ουρές και γι αυτό αυτοί οι δύο είνια ακόμα άπιαστοι ενώ οι άλλοι έχουν αποροφηθεί ήδη...Τώρα βέβαια εφόσον αυτός λέει να βάλει σε εφαρμπγή το σχέδιό του σημαίνει ότι πήρε όλα τσ είδη των chakra που ήθελε?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8220 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 01 May 2011 - 16:29

το διαβασα 4 φορες.
1 απο το mangastream
1 απο το mangareader
και μια φορα διαβασα και τα δυο παραλληλα καθως ειχαν διαφορετικη μεταφραση ((αλλα γενικα ειχαν το ιδιο νοημα)).

καλο chapter.
ο bee ειναι ο επομενος στοχος του madara.
Posted Image
o shikamaru ισως παιξει καποιο ρολο στην συνεχεια καθως ο madara δεν μπορουσε να τηλεμεταφερθει οσο ο shikamaru τον ειχε ποιασει με το kage mane (για αυτο επιτεθηκε το αγαλμα και στους 2)
Spoiler:

ο shinkaku διευθυνη ολο τον πολεμο πλεον χωρις να ζηταει εγκριση απο κανεναν.:kakaka:

μαλλον χασαμε το rage του kakashi,ο ιδιος φενεται να βρηκε καινουριο οπλο (το σπαθι του zabuza) o kakashi εντομεταξυ πως συνεχιζει και χρησιμοποιει το sharingan ακομα και αν δεν χρησιμοποιει mangekyou sharingan .:kakashithumbup:

edit:
και δεν τελειωνει το Naruto,θα τελειωσει μονο αν ο naruto γινει hokage....αν ο πολεμος τελειωσει (εστω οτι παιθανε η tsunade) νεος hokage θα γινει ο kakashi η shinkaku o naruto εξακολουθει να ειναι πολυ χαζος για hokage.