Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8161 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 13 April 2011 - 23:51

βγηκε http://mangastream.com/read/naruto/51619850/1

535
Spoiler:

Edited by scoot, 14 April 2011 - 00:12.

#8162 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 April 2011 - 00:41

Μου άρεσε πολύ το chapter, παίζει να ταν το καλύτερο το τελευταίο εξάμηνο , νομίζω είναι καιρός να δικαιολογηθεί ο τίτλος του manga επιτέλους..
Posted Image

#8163 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 April 2011 - 00:56

Πορωθηκα :kill4u:

2bbd14fc.jpg

#8164 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 14 April 2011 - 01:43

επιτελους εξελισσεται η ιστορια..τωρα αρχιζει το ζουμι της υποθεσης!!

#8165 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 14 April 2011 - 08:18

Ολα στον Ναρουτο τελικα βασιζονται στο ενστινκτο και ΜΟΝΟ! Καταλαβε ενα σωρο πραγμα βαση ενστινκτου... Αλλα δεν προσεξε το πιο απλο! Οτι ειχαν ολοι αυτοι αλλαγμενο forehead protector! :oo:

#8166 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 14 April 2011 - 08:28

εμενα γιατι μου σπαει τα νευρα ο ναρουτο?ενταξει το ξεραμε οτι ειναι χαζος , αλλα τοσο???
δηλαδη σφαγιαζεται ολος ο πλανητης για παρτυ του κ αυτος απο τον εγωισμο του παει σαν το γ@μαω να τους φαει ολους?
που πας ρε καραμητρο?

#8167 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 April 2011 - 10:25

εμενα γιατι μου σπαει τα νευρα ο ναρουτο?ενταξει το ξεραμε οτι ειναι χαζος , αλλα τοσο???
δηλαδη σφαγιαζεται ολος ο πλανητης για παρτυ του κ αυτος απο τον εγωισμο του παει σαν το γ@μαω να τους φαει ολους?
που πας ρε καραμητρο?

Implying that Naruto's sneeze can't disintegrate the whole enemy army right now..

#8168 Dreamsage

Dreamsage

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 14 April 2011 - 10:27

Yes!!! Ωραίες οι μέχρι τώρα μάχες, αλλά μου'χε λείψει να δω και τον Ναρούτο λίγο στη μάχη.
Ελπίζω μόνο να τον πληροφορήσουν για την κατάσταση πριν δει καμια Kushina zombie να του ορμάει απ'το πουθενά...

Scoot-Δεν έκαναν τίποτα λόγω του ninetails chackra...όλοι όσοι ανακατεύτηκαν με το chackra του Naruto στο παρελθόν είχαν προβλήματα.

reignYoma-Πω, ούτε εγώ το πρόσεξα...το είχα ξεχάσει τελείως!!! Τελικά τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά...

super saylan-Ναι, είναι σπάσιμο νεύρων ώρες-ώρες...λογική μηδέν!!! Από την άλλη, βέβαια, την τελευταία φορά έδειρε τον Pein που είχε σφάξει για την πλάκα του την μισή Konoha. Όταν ξέρεις ότι είσαι το παληκαράκι του έργου έχεις λίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω, πώς να το κάνουμε...

#8169 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 April 2011 - 12:58

Μόνο μην μας δείξει τον γνωστο μ@@@@κα στα επόμενα...ας αφήσει τον Naruto να κάνει μερικές μάχες ο ίδιος πριν τον βάλει εναντίον του.
Posted Image

#8170 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 posts

Posted 14 April 2011 - 13:03

Πραγματικα με εκπλισε ο Kishimoto με αυτο το chapter... θελω να πω οτι μετα απο το Naruto vs Pain fiasko και τα humorless penis joke του, δεν περιμενα να κατεφερει να κανει ενα chapter που να ειναι χειροτερο απο αυτα, αλλα τα κατεφερε, ξεπερασε οτι ωριο ειχα θεσει για τα χαλαια αυτου του manga.

Worst Chapter Ever, lol.
Posted Image

#8171 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 14 April 2011 - 13:32

^ agreed xD για καποιο λογο,ο κισιμοτο,και εμενα με εκπλησσει.παντα λεω μα ποσο πιο χαλια μπορει να φτασει ενα chapter και ομως,εχει ακομα και αλλο προφανως.ολοι οι χαρακτηρες εχουν γινει narutards.συμφωνω,ναι,ειναι ο πρωταγωνιστης,και ναι το manga λεγεται naruto,αλλα οχι και ετσι...xD
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#8172 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 April 2011 - 13:47

Αχ δεν ξέρω γιατί το κράζετε τόσο αυτό το chapter αλλά εμένα με συγκίνησε ο Iruka...αχ παναθεμά τον, ειλικρινά έστω κι αν με τη έσπασε που δεν είχε και πολύ plot development αλλά και πάλι...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8173 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 April 2011 - 13:58

Τα παραλέτε Nancy και Gio. Το τσάπτερ δεν ήταν καν άσχημο και έχω δει τρεις-χειρότερα- ο Iruka είναι ο πρώτος Narutard έτσι και αλλιώς

#8174 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 14 April 2011 - 14:16

^yeah i know οτι ειναι ο πρωτος narutard,απο την αρχη του manga XD αλλα ρε συ,δεν ηταν μονο ο iruka εκει,οι αλλοι,καθονται και κοιτανε τον iruka και τον naruto σε ενα δεν σ'αφηνω-οχι θα μ'αφησεις,και δεν κανουν τιποτα!και ηταν και πολυ ψεμα πως την γλυτωσε ο naruto και εφυγε,αλλα τεσπα..ρε συ,σαφως,εχουν (για εμενα) υπαρξει χειροτερα,αλλα εντυπωσιαζομαι με το ''ταλεντο'' του kishimoto :P
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#8175 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 April 2011 - 14:24

Θα συμφωνήσω και με τους δυο σας αλλά και πάλι όταν διάβασα το "There's one thing left to say: Come back alive, Naruto!" ε, όσο χάλια κι αν ήταν το υπόλοιπο και τα plot wholes που υπήρχαν με έκανε να χαμογελάσω! Τι γλυκούλης μωρέ που είναι ο Iruka...ήταν η πρώτη μου σκέψη. Αλλά γενικότερα αν δεν έβγαζε έτσι το συναίσθημα ο Kishimoto το manga παίζει να είχε γίνει και canceled!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai