Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8101 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 02 March 2011 - 21:50

kakuzu <3

αναμενόμενο chapter αλλα δεν μπορώ να πω πως με δυσαρέστησε :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#8102 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 March 2011 - 21:53

Ναι ήταν αρκετά καλό πάντως θα σπαστώ αν δεν κερδίσει ο Hanzo, που υποτίθεται πως είναι το τέρας δύναμης. ολο οι καλοί να κερδίζουν δεν λέει...
Posted Image

#8103 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 March 2011 - 23:20

πολύ σημαντικό είναι αυτό που είπε ο Kimimaro ότι αισθάνεται το chakra του Oro .....κάνε το θαύμα σου Kishi και στα συγχωρώ όλα :congrats:(λέμε τώρα)

άντε να δούμε και τη δύναμεις ενός σοβαρού samurai

#8104 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 March 2011 - 23:47

O Shikakau έχει γίνει ο νέος Light/Aizen "Just as planned !"..
Posted Image

#8105 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 March 2011 - 07:55

Βγήκε το καινούριο...
Ο Hanzo τρολλάθηκε και καμία έκπληξη με το ανότητο Ιαπωνικό popularity poll που ψηφίζουν δεκάχρονα...
Posted Image

#8106 madadayo

madadayo

de facto

• Members
  • 53 posts

Posted 10 March 2011 - 10:11

Πολύ Καλό chapter!!!! Ο mifune ήταν πολύ καλός! και τουλ μας έδωσε -εστώ κ έναν τέτοιο λόγο- για την πτώση του Hanzou :P

απορία.... καταλάβατε κ εσείς να υπονοείται ότι ο Danzou πρόδωσε τους "akatsuki" στο Hanzou???

και γι αυτό είδαμε τη "συνεργασία Danzou - Hanzou στις αναμνήσεις του Nagato?

αν ναι... εκτός από την πολύ ωραία μάχη (άντε πολύ τύπου samurai έκαναν τους Κονοχαίους :P)
μάθαμε και μια σημαντική λεπτομέρεια για το παρελθόν του Danzou
Hatred is Blind, Rage Carries you Away;
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...

All human Wisdom sums up in two words:

Wait and Hope

#8107 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 March 2011 - 10:28

Βγήκε το καινούριο...
Ο Hanzo τρολλάθηκε και καμία έκπληξη με το ανότητο Ιαπωνικό popularity poll που ψηφίζουν δεκάχρονα...

+1
the greatest ninja of his time μας τελείωσε (μέσα από ωραία μάχη βέβαια ) από κάποιον σαμουράι ο οποίος στο meeting είχε αφήσει το sasuke να αλωνίζει και ήταν υπό την επήρεια του Danzou ...τα συμπεράσματα δικά σας

#8108 Dreamsage

Dreamsage

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 10 March 2011 - 14:46

Είμαι η μόνη που ζαλίστηκε με το καινούριο;
Γιατί δεν στέλνει κανείς την Chiyo στη μάχη;
Προς τι το ξαφνικό flashback με τον pein? Και τι εννοούσε ο Hanzou "this has happened before"?
Και το κομμάτι με τον Zabuza ήταν επίσης ακατανόητο κ άκυρο.

#8109 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 10 March 2011 - 17:36

Έχει αρχίσει να καταντάει κουραστικό πλέον το μanga έτσι όπως πάει lol
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#8110 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 10 March 2011 - 17:41

ωραιο chapter αν και το τελος μου φανηκε παλι λιγο ακυρο...δν ειναι δυνατο ολοκληρος Hanzo να χανει hands down απο τον Μifune!!ελεος..
επισης και εγω δν καταλαβα γιατι η γρια δν επιτιθεται..προφανως δν ελεγχεται πληρως απο τον γυαλακια αλλα μηπως αυτη ειναι και η στρατηγικη του??

p.s. ton zetsu και τον κακασι ποτε θα τους ξαναδειξει????

#8111 Dreamsage

Dreamsage

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 10 March 2011 - 21:42

Μάλλον στο επόμενο...με τόσες μάχες ο πόλεμος θα κρατήσει κανένα 6μηνο σε chapter releases...

Ο Hanzo ήταν πεθαμένος τόσα χρόνια κ έχει χάσει την φόρμα του, ο Μifune είχε χρόνο να μάθει και άλλα πράγματα και να βελτιωθεί. Προσωπικά μου φαίνεται λογικό, παρ'ότι είναι γέρος...Πάντως ο Hanzo δεν πρέπει να καταστράφηκε εντελώς από τεχνικής απόψεως, τα ζόμπι ξανασυντίθενται αν τα κόψεις.

#8112 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 10 March 2011 - 22:32

Καλά τα τελευταία τεύχη έχετε τρελαθεί στο κράξιμο και δεν καταλαβαίνω γιατί.
Μια ότι ανακυκλώνει τους ήρωες. μια ότι βλέπουμε δευτερεύοντες χαρακτήρες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Εγώ τη βρίσκω κομπλέ τη ιστορία, και την μάχη με τους δίδυμους(με καλή εξέλιξη και ωραία ανατροπή), και το τωρινό τεύχος στο οποίο λογικά δεν έχει πεθάνει ο Hanzo μιας και λογικά πρέπει να τον κάνουν κάπως seal. Όσο για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες η άποψη μου είναι πως πάλι καλά που βλέπουμε και κανένα άλλο εκτός από τον Ναρούτο να κάνει Rasengan και τον Σάσουκε να σπαμάρει το Saringan.

#8113 Dreamsage

Dreamsage

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 11 March 2011 - 13:41

Καλά, για την ποικιλία συμφωνώ απόλυτα! Πάμε από την μια μάχη στην άλλη, με αρκετά γρήγορη δράση και εναλλαγές στο όλο σκηνικό. Και τα κοψίματα των μαχών στη μέση μπορεί να είναι λίγο εκνευριστικά καμιά φορα, αλλά κρατάνε ωραία το σάσπενς.
Καίγομαι να δω Ino-Shika-Chu Vs Asuma!!!

Το μονο μου πρόβλημα είναι ότι έχει ξαφνικά πολλούς δευτερεύοντες χαρακτήρες σε πρώτο πλάνο και δεν είμαι αρκετά hardcore fan για να τους θυμάμαι όλους. Τον Hanzo π.χ. τον θυμήθηκα αφού μπήκα στα forums.

#8114 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 March 2011 - 14:59

Ο Hanzo ήταν πεθαμένος τόσα χρόνια κ έχει χάσει την φόρμα του

Epic.

Μου αρέσουν οι μάχες άλλα όχι τα αποτελέσματα τους. Λίγη balance θα έπρεπε να υπάρχει, ούτε οι arrancars στο Bleach τέτοια σφαγή.

#8115 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 17 March 2011 - 14:30

βγήκε το νέο http://mangastream.com/read/naruto/70902249/1

ωραίο το flashback ...δε τον είχα το Hanzo για τόσο ευαίσθητό...very nice ...άντε με τη lolita τον kabuto ..ακολουθεί auma τώρα