Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#751 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 08 August 2008 - 12:43

Παιδια εμαθα το εξης....
Naruto Dropped (Binktopia) - MangaShare

Κριμα τα παλικαρια εκαναν καλη δουλεια

Οσοι δεν θελετε να περιμενετε κατι καλυτερο το chapter βγηκε απο Naruto 412 - Read Naruto chapter 412 online at One Manga

#752 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 08 August 2008 - 12:45

Λοιπόν καλή μαχούλα δεν μπορώ να πω και στο άλλο θα βγάλει λογικά τις οχτώ ουρές.
Πάντως δέρνει ο τύπος.
Posted Image

#753 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 08 August 2008 - 13:06

Πιστευω πως το 8 που ελεγε πρεπει να ειναι το σπαθι γιατι ειχα μετρησει μονο 7 στα προηγουμενα....Παντως καλα του εκανε του Sasuke....3 εναντιον 1 κ δεν τον ζοριζουν παρα πολυ παντως.....Θελω να δω τον Ναρουτο μολις βγει απο την "πισινα" !!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#754 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 08 August 2008 - 13:14

ωραιο chapter πολυ ξυλο τρωνε τα "γερακια" και οι τσατσοι μονο να πολεμησουν ολοι μαζι μπορουν για να νικησουν.

και ειδατε τον naruto??? σας το ειχα πει οτι κατι θα γινει και θα βουτηξει στη λιμνη και να που εγινε:congrats::hahaha:
Posted Image

#755 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 August 2008 - 13:51

Καλο chapter, πιστευω ομως οτι τον ριχνει πολυ τον sasuke...
(αμα θυμοσαστε εχει κερδισει τουλαχιστον 3 godlike shinobis)

Τελικα δεν καταλαβα ο Ναρουτο θα κανει προπονηση με κλωνους ή οχι ;

#756 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 08 August 2008 - 15:01

μαλλον θα βγει απο το νερο και η γινει για παντα βατραχος η θα επιβιωσει και θα μπορει να χρησιμοποιησει το natural energy.
Posted Image

#757 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 August 2008 - 15:10

Καλο chapter, πιστευω ομως οτι τον ριχνει πολυ τον sasuke...
(αμα θυμοσαστε εχει κερδισει τουλαχιστον 3 godlike shinobis)

Για ποιους λεμε?????? Που να τους εχει κερδισει εννοω... Fair and square..... Οχι να τον εχουν αφησει και να του εχουν χαριστει(Itachi)...... Ουτε να τους την εχει βγει απο αριστερα (orochimaru).....Αν βγαλεις αυτους τους δυο μονο ο Deidara μενει ο οποιος ηταν παρα πολυ δυνατος αλλα δεν θα τον ελεγα godlike....
Γενικα ο Sasuke για την ηλικια του ειναι παρα πολυ δυνατος αν οχι ο δυνατοτερος απο τους χαρακτηρες που μας εχουν παρουσιαστει και εχει σταθει απεναντι σε αντιπαλους οπου αλλοι δεν θα αντεχαν ουτε λεπτο γεματο να αντιμετωπισουν (ας μην ξεχναμε οτι ο Kakashi απεναντι στον Itachi αντεξε πολυ λιγοτερο),,,, Αλλα θα ηταν μεγαλη υπερβολη πιστευω αν τον βλεπαμε να κερδιζει hands down το 2ο πιο δυνατο jinchuuriki (βεβαια το πρωτο το εχει σαπισει στο ξυλο επανηλειμενα αλλα δεν νομιζω οτι μετραει),,,,Δεν πειραζει ας κουραστει και λιγο θα του κανει καλο στο attitude πιστευω.:hahaha:

Παντως μου αρεσε πολυ το κεφαλαιο.... Και οσον αφορα τα sasuke μερη (oχι που δεν) και οσον αφορα τα Naruto.... Ο οποιος Naruto σαν κλασσικος αθεραπευτος Baka επρεπε να παει και να πηδηξει μεσα στην λιμνη.,,,,, Eκει ψοφησα στο γελιο..... Οπως επισης εριξα γελιο (αγνωστο γιατι)Οταν εβλεπα τον Sasuke να "πεταει" αφου του δινει ωθηση ο Juugo... Μου ερχοταν συνεχεια στο μυαλο η φραση "Is it a bird? A plane?No!!! It s da Sasuke!"( + superman theme):hahaha::hahaha::hahaha:

#758 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 08 August 2008 - 15:18

και εγω το ειδα μολις τωρα καλουτσικο καλα ποσο χαζος μπορει να ειναι ο Naruto δηλαδη δεν εχει ορια η βλακεια του
Posted Image
Posted Image

#759 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 08 August 2008 - 15:40

καλο chapter επιτελους λιγο teamwork απο τον εγωισταρο sasuke :P

karin-chan <3

#760 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 August 2008 - 15:58

Για ποιους λεμε?????? Που να τους εχει κερδισει εννοω... Fair and square..... Οχι να τον εχουν αφησει και να του εχουν χαριστει(Itachi)...... Ουτε να τους την εχει βγει απο αριστερα (orochimaru).....Αν βγαλεις αυτους τους δυο μονο ο Deidara μενει ο οποιος ηταν παρα πολυ δυνατος αλλα δεν θα τον ελεγα godlike....

Ναι εδω εχεις ενα δικιο...

Αλλα αμα δεν ηταν αυτη η Karin και οι αλλοι, ο Sasuke θα εχανε με μονο ενα χτυπημα !

Εχει τοσο καιρο προφιλ badass και φανηκε πολυ χαζο να χανει τοσο ευκολα.

#761 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 08 August 2008 - 16:12

Εχω πεθανει στα γελια με αυτα που διαβαζω(εδω και 6 μηνες) ηδη απο τωρα ξερω τα ποστ που θα δω σε αυτο το Thread μεχρι το τελος του Μανγκα
Ο Ναρουτο ειναι αδυναμος------------------ μετα απο με μερικα τσαπτερς, ΟΟοοο ρε Κισι γιατι εκανες τον Ναρουτο τοσο δυνατο ειναι αδικο
Ο Ναρουτο ειναι δυνατος-------------- μετα απο μερικα τσαπτερ, Ρε κΙσι ελεος τι κανεις αν ειναι δυνατον να ειναι τοσο αδυναμος
Ο Σασουκε ειναι δυνατος----------------------μετα απο μερικα τσαπτερ, Πως γινεται να ειναι τοσο αδυναμος ελεος ρε Κισι
Ο Σασουκε ειναι αδυναμος----------------------------μετα απο μερικα τσαπτερ,Ο ΚΙΣΙΜΟΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΣΟΥΚΕ ΔΥΝΑΤΟ,να δουμε πως θα χασει τωρα
Iristella χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου με το ποστ που ειχα κανει στην 38,γιατι το βλεπεις και με τα ιδια σου τα ματια
οτι πολλα ατομα νομιζουν καποια πραγματα που δεν εχουν επιβεβαιωθει στον μανγκα, Σασουκε=ειναι πολυ δυνατος αλλα οχι οσο δυνατος νομιζουν μερικοι,hype=bad thing, like Minato hype

Πιστευω οτι μερικοι πρεπει να σταματησουν να βλεπουν μονο τις εικονες σε καθε τσαπτερ.καλο ειναι να διαβαζουμε και τα text(δεν το λεω για σενα sgouver προς αποφυγη παρεξηγησεως)
Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε το ποστ μου στην 38 ναι το ηξερα οτι εχω δικιο
Αυτο το ποστ το κανω γιατι πραγματικα εχω μπουχτισει ολους αυτους τους μηνες,και δεν εχει καμια σχεση με τα τελευταια ποστ,θα ποσταρω πιο σπανια απο εδω και στο εξης,γιατι τους τελευταιους μηνες
το thread ειναι καπως weird for me.
Internet= no serious busisness
Σταματηστε να κανετε εικασιες για την δυναμη των χαρακτηρων,οταν εχουμε manga facts
Το Ναρουτο ειναι το μοναδικο shounen για μενα τουλαχιστον,που μπορει να αναλυθει πολυ και να εχουμε μια ευχαριστη συζητηση
Απολαυστε το Manga και σταματηστε τη γκρινια,ειναι λογικο να μην σας αρεσουν καποια πραγματα οπως δεν μου αρεσουν και μενα αλλα οχι αλλο ασταματητη γκρινια

Ενα απο τα καλα αυτου του μανγκα ειναι οτι οι μαχες δεν στηριζονται στην δυναμη θελετε αποδειξεις?
Deidara vs Sasuke
Ο Sasuke kερδισε γιατι ειχε πλεονεκτημα στα element
Το 8 tails δεν ειναι καλο match up για τον Σασουκε γιατι εχει και εκεινος raiton element

Naruto vs Kakuzu
O naruto ειχε το καλυτερο match up που θα μπορουσε να του τυχει,λογω της νεας τεχνικης του που εξουδετερωνε τα ατου του kakuzu
Για αλλαξτε τα δεδομενα λιγο
Σασουκε vs Kakuzu
Deidara vs Naruto
O Kakuzu και Deidara εχουν σαφες πλεονεκτημα

Και κατι για τους κολλημενους fans(παντα ηθελα να το πω mouhahahahahahaha)
Spoiler:

To τσαπτερ ηταν καλο γενικα,μου αρεσε πολυ το teamwork μεταξυ της teamhawk,και ο 8 tails ηταν superb
Ναρουτο Training=hilarious

και εγω το ειδα μολις τωρα καλουτσικο καλα ποσο χαζος μπορει να ειναι ο Naruto δηλαδη δεν εχει ορια η βλακεια του

Blame Kishi αλλωστε τον ιδιο χαρακτηρα εχουν
Naruto=Masashi kishimoto

Ps:im full of win

#762 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 08 August 2008 - 16:27

Ώστε η Karin μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω, εκτός από το να φωνάζει "Sasuke!"

#763 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 08 August 2008 - 16:34

εντομεταξυ οταν την δαγκωσε ο σασκε εκανε σαν να ............................. ε καταλαβενετε τι ενοω:hahaha:
Posted Image

#764 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 August 2008 - 16:43

@ Hatake Κakashi ......

Και παλι δεν ειμαι σιγουρη κατα ποσο συμφωνω μαζι σου,,,,,:nosey: Νομιζω οτι το ξεκιναμε απο τελειως διαφορετικη βαση το θεμα. Αν καταλαβα καλα στην 38 ελεγες οτι ο Sasuke δεν ειναι Imba.... γιατι δεν εχουμε δει πολλα πραγματα και γιατι
στην συγκριση με Itachi Και Οrochimaru εβγαινε χαμενος.

Εγω αντιθετα ελεγα οτι ο Sasuke ειναι Imba γιατι με βαση την ηλικια του και την fighting experience που εχει μονο και μονο το οτι μπορεσε και αντεξε οσο αντεξε με τον Itachi και μπορεσε και την εφερε στον Orochimaru ειναι μεγαλο κατορθωμα. Τουλαχιστον με βαση οσα εχω δει απο τους συνομιληκους του δεν ειδα καποιον δυνατοτερο. Με αλλα λογια μπορει να τρωει εδω της χρονιας του ο Sasuke αλλα μιλαμε για τον 8 tails οχι για εναν απλο shinobi.

Απλα εγω απορω γιατι δεν εχει χρησιμοποιησει ακομη το MS.... Μην ξεχνας οτι το εχουμε και αυτο. Δλδ μπορεσε και το χρησιμοποιησε στην ανακριση και οχι στην κυρια μαχη που ειναι και το ζητουμενο της αποστολης?:nosey:

#765 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 08 August 2008 - 16:54

Αλλο ειναι το θεμα που ηθελα να θιξω στην 38 και αυτο ειναι οτι μερικοι φαντασιωνονται πραγματα που δεν υπαρχουν και στηριζονται στην συμπαθεια η την αντιπαθεια που εχουν για εναν χαρακτηρα

To ms θα το χρησιμοποιησει αργοτερα ο Κισι προσπαθει να τραβηξει πολυ αυτη την μαχη κατι που δεν μου αρεσει,κατι τετοια τα κανει o Kisi οπως λες με το ms για την ανακριση,θα προσθεσω και αλλο ενα τοτε που ο Σασουκε εκανε chidori απλα σε ενα Bunshin του Ναρουτο στον δρομο για να συναντησει τον Ιτατσι.