Εχω πεθανει στα γελια με αυτα που διαβαζω(εδω και 6 μηνες) ηδη απο τωρα ξερω τα ποστ που θα δω σε αυτο το Thread μεχρι το τελος του Μανγκα
Ο Ναρουτο ειναι αδυναμος------------------ μετα απο με μερικα τσαπτερς, ΟΟοοο ρε Κισι γιατι εκανες τον Ναρουτο τοσο δυνατο ειναι αδικο
Ο Ναρουτο ειναι δυνατος-------------- μετα απο μερικα τσαπτερ, Ρε κΙσι ελεος τι κανεις αν ειναι δυνατον να ειναι τοσο αδυναμος
Ο Σασουκε ειναι δυνατος----------------------μετα απο μερικα τσαπτερ, Πως γινεται να ειναι τοσο αδυναμος ελεος ρε Κισι
Ο Σασουκε ειναι αδυναμος----------------------------μετα απο μερικα τσαπτερ,Ο ΚΙΣΙΜΟΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΣΟΥΚΕ ΔΥΝΑΤΟ,να δουμε πως θα χασει τωρα
Iristella χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου με το ποστ που ειχα κανει στην 38,γιατι το βλεπεις και με τα ιδια σου τα ματια
οτι πολλα ατομα νομιζουν καποια πραγματα που δεν εχουν επιβεβαιωθει στον μανγκα, Σασουκε=ειναι πολυ δυνατος αλλα οχι οσο δυνατος νομιζουν μερικοι,hype=bad thing, like Minato hype
Πιστευω οτι μερικοι πρεπει να σταματησουν να βλεπουν μονο τις εικονες σε καθε τσαπτερ.καλο ειναι να διαβαζουμε και τα text(δεν το λεω για σενα sgouver προς αποφυγη παρεξηγησεως)
Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε το ποστ μου στην 38 ναι το ηξερα οτι εχω δικιο
Αυτο το ποστ το κανω γιατι πραγματικα εχω μπουχτισει ολους αυτους τους μηνες,και δεν εχει καμια σχεση με τα τελευταια ποστ,θα ποσταρω πιο σπανια απο εδω και στο εξης,γιατι τους τελευταιους μηνες
το thread ειναι καπως weird for me.
Internet= no serious busisness
Σταματηστε να κανετε εικασιες για την δυναμη των χαρακτηρων,οταν εχουμε manga facts
Το Ναρουτο ειναι το μοναδικο shounen για μενα τουλαχιστον,που μπορει να αναλυθει πολυ και να εχουμε μια ευχαριστη συζητηση
Απολαυστε το Manga και σταματηστε τη γκρινια,ειναι λογικο να μην σας αρεσουν καποια πραγματα οπως δεν μου αρεσουν και μενα αλλα οχι αλλο ασταματητη γκρινια
Ενα απο τα καλα αυτου του μανγκα ειναι οτι οι μαχες δεν στηριζονται στην δυναμη θελετε αποδειξεις?
Deidara vs Sasuke
Ο Sasuke kερδισε γιατι ειχε πλεονεκτημα στα element
Το 8 tails δεν ειναι καλο match up για τον Σασουκε γιατι εχει και εκεινος raiton element
Naruto vs Kakuzu
O naruto ειχε το καλυτερο match up που θα μπορουσε να του τυχει,λογω της νεας τεχνικης του που εξουδετερωνε τα ατου του kakuzu
Για αλλαξτε τα δεδομενα λιγο
Σασουκε vs Kakuzu
Deidara vs Naruto
O Kakuzu και Deidara εχουν σαφες πλεονεκτημα
Και κατι για τους κολλημενους fans(παντα ηθελα να το πω mouhahahahahahaha)
To τσαπτερ ηταν καλο γενικα,μου αρεσε πολυ το teamwork μεταξυ της teamhawk,και ο 8 tails ηταν superb
Ναρουτο Training=hilarious
και εγω το ειδα μολις τωρα καλουτσικο καλα ποσο χαζος μπορει να ειναι ο Naruto δηλαδη δεν εχει ορια η βλακεια του
Blame Kishi αλλωστε τον ιδιο χαρακτηρα εχουν
Naruto=Masashi kishimoto
Ps:im full of win