Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 12 September 2010 - 01:13
Posted 12 September 2010 - 02:22
Moreover ο Nagato ήταν έφηβος στον Δευτερο μεγάλο πόλεμο των Shinobi όπου και είχε ήδη το Rinnegan ενώ ο Obito ήταν έφηβος στον Τρίτο μεγάλο πόλεμο των Shinobi. O Madara λέει ότι το Rinnegan το έδωσε αυτός στον Nagato οπότε προυπήρχε του θανάτου του Obito.
Kαι επιπλέον από όλα αυτά έχουμε και την περίπτωση των Yagura και Kisame που φαίνεται να είναι σε περίοδο εμπόλεμη μεταξύ των Ηidden Villages oπότε θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι εν καιρώ πολέμου και άρα όταν ο Obito ήταν ακόμη έφηβος και ζωντανός (ο Kisame πέθανε 32 ετών) και παρόλαυτά έχουμε έναν ενήλικο και γενικότερα materialised Madara.
Anw στο θέμα του τι παίζει πραγματικά με τον Madara ο mangaka είναι επίτηδες vague πιστεύω και δεν θα μάθουμε πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή και πιθανότατα θα είναι κάτι αρκετά κουλό (αν δεν δούμε τον Madara να πίνει αίμα από μονόκερους πάντως εγώ ευτυχισμένη θα είμαι).
Edited by iristella, 12 September 2010 - 02:44.
Posted 12 September 2010 - 02:49
Κοίταζα άλλη μια φορά την συνάντηση ανάμεσα σε Madara και Minato μπας και καταλάβω τι παίζει αλλά πραγματικά δεν έβγαλα νόημα. Σε κάποια φάση του λέει " Υou live up the the "yellow Flash" moniker" σαν να έβλεπε το Hiraishin no Jutsu πρώτη φορά κάτι που ο πραγματικός Obito θα έπρεπε να ξέρει πως είναι και πώς λειτουργεί. Αν μιλάγαμε για το ίδιο πρόσωπο σίγουρα ο Μadara δεν θα έπεφτε στην παγίδα με το Kunai.
Moreover ο Nagato ήταν έφηβος στον Δευτερο μεγάλο πόλεμο των Shinobi όπου και είχε ήδη το Rinnegan ενώ ο Obito ήταν έφηβος στον Τρίτο μεγάλο πόλεμο των Shinobi. O Madara λέει ότι το Rinnegan το έδωσε αυτός στον Nagato οπότε προυπήρχε του θανάτου του Obito.
Kαι επιπλέον από όλα αυτά έχουμε και την περίπτωση των Yagura και Kisame που φαίνεται να είναι σε περίοδο εμπόλεμη μεταξύ των Ηidden Villages oπότε θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι εν καιρώ πολέμου και άρα όταν ο Obito ήταν ακόμη έφηβος και ζωντανός (ο Kisame πέθανε 32 ετών) και παρόλαυτά έχουμε έναν ενήλικο και γενικότερα materialised Madara.
Anw στο θέμα του τι παίζει πραγματικά με τον Madara ο mangaka είναι επίτηδες vague πιστεύω και δεν θα μάθουμε πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή και πιθανότατα θα είναι κάτι αρκετά κουλό.
+1
Όσον αφορά την ηλικία, είμαστε σίγουροι. Αφού ο Madara ζούσε από την ίδρυση των Uchiha. Είναι κάτι πιό περίπλοκο.
Επίσης, μια παράλειψη.
Βασικα καλησπερα σας. Το τσαπτερ ειναι VERY BADASS F@CKING AWESOME!!!!
Πολυ ωραια η μαχη, υπεροχο φλασμπακ, και πολλα αλλα!!
Πλεον ειμαι σιγουρος οτι ο Tobi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Madara!!! Εκτος το οτι του ειπε η Κοναν "Do you know why we betrayed you MADARA? Ειρωνια?
[...]
ΕΙΝΑΙ Copy + Paste του Obito!!
+1000 για τον πτωμα....
Βρε Άγγελε, ο Tobi είναι ο Madara. Απλά Tobi ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε πριν ανακαλύψουμε ότι είναι ο Madara. Εκτός αν λες ότι ο Tobi δεν είναι ο Madara και είναι ο Obito αυτός καθαυτός, κάτι το οποίο αποκλείεται.
Επίσης, εκτός απ'το ότι ό Madara είναι μεγαλύτερος από τον Obito, το μόνο λογικό θα ήταν να παίζεται κάτι με τα σώματα των παλιών Uchiha. Εδώ έχουμε ολόκληρο εμπόριο ματιών, εκεί θα κολλήσει;
Είναι όλιγον τι άσκοπο να λέμε τέτοια πράγμα, αλλά ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα που ήδη ξέρουμε.
Posted 12 September 2010 - 03:23
+1
Όσον αφορά την ηλικία, είμαστε σίγουροι. Αφού ο Madara ζούσε από την ίδρυση των Uchiha. Είναι κάτι πιό περίπλοκο.
Επίσης, μια παράλειψη.
Ναι βρε NWS το ξέρω ότι από τότε ζούσε ο Madara
Posted 12 September 2010 - 11:08

click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz
Posted 12 September 2010 - 21:56
Posted 12 September 2010 - 22:05
Well άργησες περίπου 5 χρόνια
Kαλά μωρέ αν σκεφτείς ότι ξεκίνησα το manga τον ιούνιο δεν πειράζει
Posted 12 September 2010 - 23:18
Tobi (トビ)
Obito (オビト)
Τώρα μυγάκια τα μεν, μυγάκια και τα δε αλλά κάποια από τα μυγάκια μοιάζουν περισσότερο μεταξύ τους από ότι τα υπόλοιπα
Posted 12 September 2010 - 23:21
Posted 13 September 2010 - 07:20
Μια και γίνεται σύγκριση madara-obito ξέρετε τι παρατήρησα ότι το Tobi έιναι αναγραμματισμός του Obito χωρίς το Ο.Τυχαίο?
αυτο νμζ πως δν στεκει..με την ιδια λογικη γιατι να μην ειναι και ο sarutobi...τεσπα εγω πιστευω πως ο μανταρας χρεισιμοποιει το σωμα τ obito γ να ζει μεσα σε αυτο...κατι σαν αυτο π κανει ο orochimaru
Posted 13 September 2010 - 13:55
εγω πιστευω πως ο μανταρας χρεισιμοποιει το σωμα τ obito γ να ζει μεσα σε αυτο...κατι σαν αυτο π κανει ο orochimaru
Kαι εγώ το πιστεύω αυτό και μάλιστα χρησιμοποίει τον Obito επειδή είναι sharingan user και ακόμα μπορεί με κάποιο jutsu να γιάτρεψε όλη τη δεξιά πλευρά αλλά να μη μπόρεσε το αριστερό μάτι γιατί έλλειπε.
Όσο για τον αναγραμματισμό το λέμε για τον Obito επειδή ταιριάζει και εμφανισιακά
Posted 13 September 2010 - 14:09
Kαι εγώ το πιστεύω αυτό και μάλιστα χρησιμοποίει τον Obito επειδή είναι sharingan user και ακόμα μπορεί με κάποιο jutsu να γιάτρεψε όλη τη δεξιά πλευρά αλλά να μη μπόρεσε το αριστερό μάτι γιατί έλλειπε.
Όσο για τον αναγραμματισμό το λέμε για τον Obito επειδή ταιριάζει και εμφανισιακά
α οκ τοτε για το tobi-obito...ομως αν θυμαμε ειχε πει ο ζετσου η ο μανταρα πως ο ζετσου βοηθησε τον μανταρα οταν ηταν ετοιμος να πεθανει...καπως κολλαει η ικανοτητα του ζετσου με τον "θανατο" toy obito