Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7126 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 05 June 2010 - 18:02

αλλο λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τα αφτια μου..

εχει απολυτο δικιο ο απο πανω, ειναι ενα απλο σουνεν και δεν κανει τοσο τρανταχτα λαθη οσο το bleach για να συζηταμε εδω και 3 σελιδες γιατι αναποδογυρισε το κιουμπι και αν αξιζει ο κακασι

Μπορεί όμως κάποιος να πιστεύει ότι το Naruto δεν εχει κανει κατι για να του αρεσει πραγματικα πολυ, γι αυτο να το βλεπει με βαση τη λογικη και το χαβαλε. Επομένως να ποστάρει όχι σαν αναγνώστης shonen manga άλλα σαν κριτικός περιοδικού και μόνο παράπονα χωρίς καν να λέει κάτι για την πλοκή καθαυτήν. Εξάλλου είναι εύκολο να κριτικάρει κάποιος και να κοροιδεύει αυτα τα shonen. Έτσι φαίνεται "cool" και "υπεράνω".

:frozen:

#7127 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2010 - 18:06

Ωραία να πώ και εγώ κάτι για το One Piece να πέσουν και οι από εκεί fans να γίνει comple το σύστριγγλο? :hahaha:

Δεν υπάρχει ανάγκη να το ψειρίζουμε παίδες ο κάθε ένας διαβάζει την κάθε σειρά για τους δικούς του λόγους. Απλά είναι καλό να διατηρείται ένα μέτρο και στα θετικά και στα αρνητικά σχόλια.

#7128 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 June 2010 - 18:11

Ο κάθε δημιουργός μανγκα ή άνιμε φτιάχνει κάτι το οποίο θα αντανακλά και τον προσωπικό του τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και μέσα σε όλα - δράση, γέλιο, κλπ- περνάει και ένα περιεχόμενο αναγκαστικά που έχει να κάνει με το πως βλέπει τα πράγματα αυτός.
Αν σταματούσε να γράφει ότι γράφει και έγραφε ότι θέλει κάποιος από εμάς τότε δεν θα ήταν ο Kishimoto, αλλά κάποιος άλλος.

Ο καλλιτέχνης λέει μια ιστορία, και την λέει όπως αυτός θέλει. Εμείς απλώς ακούμε αυτά που λέει. Το αν θα θέλαμε να λέει μια διαφορετική ιστορία είναι εντελώς άκυρο.

#7129 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 June 2010 - 19:20

Αμφιβάλλω για το Καλλιτέχνης :hahaha:
Εντάξει το καλό είναι ότι διατηρείται κάπως ένα επίπεδο λογικής και τα τελευταία τσάπτερ είναι μια χαρά.
Posted Image

#7130 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 05 June 2010 - 20:13

ε οντος οχι και καλιτεχνης.. παραμυθας ειναι, αποτι τη στιγμη ομως που το παραμυθι εμπορευματοποιηται ειναι ανοιχτο σε κριτικες

@black kaiser
Spoiler:

#7131 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 06 June 2010 - 15:37

ναι,δεν εχει νικησει τιποτα,γιατι παντα μπαινει ο ναρουτο στην μεση να κανει την εμφανιση του και το ποσο υπεροχος ειναι

Και πολυ καλα κανει, γιατι αν δεν ηταν ο Ναρουτο να σωσει το κωλαρακι του Κακασι καθε φορα που πεταγεται, τον Κακασι θα τον κλαιγαμε απο το αρκ με τον Ζαμπουζα.

Βαριεμαι να σου απαντησω στα υπολοιπα, διοτι εισαι υπερβολικα απολυτη στις αποψεις σου και με τετοια ατομα δεν εχει νοημα να ανοιγεις συζητηση.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#7132 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 07 June 2010 - 01:39

δεν ζητησα απαντηση σε τιποτα,εδω εξαλλου κουβεντα κανουμε,και απλα δεν θα πω τιποτα παραπανω για το τσαπτερ του ναρουτο,το ειπα στο τελευταιο μου ποστ! ^_^
εαν καποιος συμφωνει,συμφωνει,εαν οχι,οχι,δεν ειναι αναγκη να λες οτι ειμαι απολυτη,γιατι με την ιδια λογικη,εισαι και εσυ,γιατι αυτο που λεω δεν ειναι κατι λαθος,το οτι απλα χαλαει το ναρουτο,επειδη χαλανε τα χαρακτηριστικα των ηρωων.
προφανως και ειναι ενα μανγκα για τον ναρουτο,ειναι αυτονοητο οτι θα ειναι ο ηρωας,κτλ,και εμενα μου αρεσει ο ναρουτο σαν χαρακτηρας,πολυ μπορω να σου πω(πιο πολυ μου αρεσε πριν το σιπουντεν βεβαια)αλλα το βλεπεις οταν κατι χαλαει,και λες,εδω κατι δεν παει καλα(οπως βλεπω οτι παει εδω και πολυ καιρο το ναρουτο)και οταν λεω κατι χαλαει,αναφερομαι κυριως για το kyuubi και μετα για ολα τα αλλα,γιατι συζηταγαμε το τελευταιο τσαπτερ.
απο εκει και περα,εαν θες να με πεις απολυτη και τα σχετικα,καλυτερα καντο σε vm
(btw,αυτο για το πραγμα που ειπες για το zabuza arc ειναι μακραν το οτι ποιο αστειο εχω διαβασει τοσο καιρο)
(so,εαν θες να απαντησεις σε κατι,η να συζητησουμε και αλλο για ναρουτο,do it in vm plz,γιατι μεχρι το next chapter δεν θα μπω καθολου εδω να τσεκαρω τι πανε να μου πουνε,εαν διαφωνει καποιος η συμφωνει.Kαι για να μην παρεξηγηθω,δεν εχω επιθετικο υφος,αντιθετα,θα θελα πολυ να μιλησουμε για το ναρουτο,να ανταλλαξουμε αποψεις,αλλα plz οχι αλλο εδω)
can't wait to see the next chapter,i guess θα πεσει πολυ γελιο :ureshii:

Edited by nancy_neko, 07 June 2010 - 01:48.

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7133 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 07 June 2010 - 13:31

Let me guys teach you one thing...

"The true quality of sinobi is not in the number of jutsu or amount of talent he posses...

what is importan is...

the spirit and the guts to never give up!!!

Never go back on your word...

and never give up no matter how bad it gets.

That's your ninja way!"

-Jiraiya's last words-

Don't forget that!! Posted Image

That's why i like Naruto and that's why i like Kakashi! Ολα τα αλλα ειναι περιττα φιλοι μου!Posted Image
Posted Image

#7134 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 June 2010 - 15:14

Let me guys teach you one thing...

"The true quality of sinobi is not in the number of jutsu or amount of talent he posses...

what is importan is...

the spirit and the guts to never give up!!!

Never go back on your word...

and never give up no matter how bad it gets.

That's your ninja way!"

-Jiraiya's last words-

Don't forget that!! Posted Image

That's why i like Naruto and that's why i like Kakashi! Ολα τα αλλα ειναι περιττα φιλοι μου!Posted Image

Ειπες σοφη κουβεντα φιλε μου, και η υπογραφη σου μετραει απειρα xD

Ρε νανσυ.. Θυμησου οτι ηταν εγκλωβισμενος μεσα στην υδατινη φυλακη και τον εσωσαν ο Σασκε και ο Ναρουτο με το σχεδιο του Ναρουτο.. Εκει αναφερομουν. Δεν μπορω να βρω το αστειο σε αυτο.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#7135 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 07 June 2010 - 20:06

νταξ αυτα ειναι θεμα ψυχολογιας(never give up) και μπλα μπλα μπλα γιατι ο σασκε νικησε τον ναρουτο???γιατι ο orochi νικησε τον saru???για τι ο orochi μπορουσε ανετα να κοντρολαρει χωρις δυσκολια tsunade kai jira??
αυτοι που λεω δεν ειναι τυχαι ειναι καποιοι απο αυτους που δεν εχουν "the gust to never give up"

#7136 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2010 - 20:36

:hahaha: Kαλά μεταξύ μας ειδικά ο Orochimaru είναι η προσωποποίηση του "δεν παραιτούμαι με τίποτα". Τον αψόφηστο έχει. Πάνω που λες ότι τον ξεφορτώθηκες τσούπ! από κάπου θα πεταχτεί σαν την οχιά!!!

Τώρα για κάτι άλλο που ειπώθηκε για τον Kakashi και τον Ζabuza, ναι τον σώσανε από την water prison (μία φορά) αλλά μήπως πρέπει να μετρήσουμε και το πόσες φορές τους έσωσε από τα χέρια του Zabuza o Kakashi (πχ εδώ)? Πέρα από το ότι αν δεν είχε να προστατεύσει τους άλλους τέσσερεις πιθανότατα ο Kakashi δεν θα έμπλεκε στην water prison ευθύς εξαρχής.

Αλλά το νόημα στο όλο chapter δεν ήταν ποιός έσωσε ποιόν και πόσες φορές (ούτε φυσικά λέει αυτό το γεγονός ότι ο τότε Naruto ήταν καλύτερος από τον Kakashi). Ήταν η πρακτική εφαρμογή της ομαδικής δουλειάς.

#7137 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 07 June 2010 - 20:43

νταξ αυτα ειναι θεμα ψυχολογιας(never give up) και μπλα μπλα μπλα γιατι ο σασκε νικησε τον ναρουτο???γιατι ο orochi νικησε τον saru???για τι ο orochi μπορουσε ανετα να κοντρολαρει χωρις δυσκολια tsunade kai jira??
αυτοι που λεω δεν ειναι τυχαι ειναι καποιοι απο αυτους που δεν εχουν "the gust to never give up"

Δεν εχει σημασια ποιος νικαει παντα! Π.χ ο Kakashi εχασε στη μαχη με τον Pain αλλα παλεψε με την ζωη του μεχρι το τελος και αυτο ειναι νομιζω το "spirit to never give up"

Για εμενα προσωπικα ο Kakashi ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες, ασχετως αν στα τελευταια chapters εχει πεσει λιγο. Ο Kakashi εχει αποδειξει την αξια του εδω και καιρο! Τωρα ειναι ωρα να το αποδειξει και η νεα γενια!Posted Image
Posted Image

#7138 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 08 June 2010 - 07:12

Δεν εχει σημασια ποιος νικαει παντα! Π.χ ο Kakashi εχασε στη μαχη με τον Pain αλλα παλεψε με την ζωη του μεχρι το τελος και αυτο ειναι νομιζω το "spirit to never give up"

αρα δεν ειναι αυτος ο καλυτερος Ninja(που εχει the guts to never give up)...συμφωνα και με τους κανονες των ninja ο καλυτερος ninja ειναι αυτος που εχει γινει robot δεν τον νοιαζει τιποτα πραγματικα μονο να τελιωσει την αποστολη του...

#7139 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 June 2010 - 10:00

Οπα-οπα!! Φρενο ρε παιδια!! Μη πατε να γυρισετε το θεμα, με κανονες Ninja, νομους και τα λοιπα!! Αρκετα τα ζουμε στη καθημερινη ζωη....μην ασχολουμαστε με αυτα οσο αφορα τα manga!! ;)

Ον τοπικ τωρα, το τσαπτερ ηταν αρκετα καλο, μιας και ειδαμε μια ωραια μαχη μεταξυ Naruto-Kyuubi, με λιγη σαλτσα απο Hachibi! Θα συμφωνησω με την Iristella (αρκετες σελιδες πισω) :P
οτι μου αρεσε ο τροπος που εμφανισε την μητερα του Ναρουτο στη ιστορια , και οχι με καποιο boring flashback.
Μου θυμισε βεβαια αρκετα, οταν ο Ναρουτο πηγε να χασει τον ελεγχο και να βγαλει και τις 9 ουρες, που εμφανιστηκε ο πατερας του, και του ειπε ,οτι του ειπε! Και ετσι καταφερε να συνελθει. Το ιδιο μου φαινεται θα γινει και στο/στα επομενο/α τσαπτερ. Με καποιο τροπο θα τον βοηθηει η μητερα του, να βρει το καλο του εαυτο, να "νικησει" το μισος του και να δαμασει την αλεπου.

(τι στο καλο παντως...εβαλαν κανα συναγερμο, ετσι ωστε οταν κινδυνευει ο Ναρουτο απο το takeover της αλεπους να εμφανιζονται οι γονεις του?!?) :P

Edited by Tenshi, 09 June 2010 - 11:01.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7140 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 09 June 2010 - 10:56

Αυτα τα επισοδεια ειναι κατι σαν filler μεχρι να ξαναμπουμε στην ροη της ιστοριας.

Εγω θελω να δω to Naruto+Sage Mode+Kyuubi = Cheat mode...