Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7051 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 03 June 2010 - 13:34

καλο chapter ok!

η τελευταία σκηνή όμως με έκανε να γελάσω...

beyond the depths of the fox s hatred naruto meets his mother??????????:hahaha: WTF?:dazed:

#7052 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 June 2010 - 14:30

ελπίζω η ιστορία με την kushina να μην κρατήσει πάνω από ένα chapter. το όλο πράγμα με το power up του ναρουτο κρατάει παρα πολύ. και το γιατί δεν πετάγεται τώρα ο κισαμε να τους φάει όλους μάλλον κανεις δεν ξέρει. τους έχει άνετα μάλλον

Και εγώ το ίδιο θέλω αλλά απο την άλλη θα ήταν λίγο περίεργο ο Naruto να καταφέρει να ελέγξει το Kyuubi σε 2 chapters μόνο. Αυτό με τον Kisame, στο σπαθί του μέσα δεν είναι ? Αλλά το σπαθί δεν το έχω δει πουθενά, υπάρχει περίπτωση να μην το πήρε καν ο Bee στο νησί ?

:unsure:

#7053 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 June 2010 - 14:36

στην πλατη του μπι ειναι κοιτα καλυτερα ενα πραγμα που φορα στα προηγουνα τσαπτερς, και επαναλαμβανω απο 2 σελιδες πριν σιγα μην βγει να πολεμισει 2 jinchuriki κατασκοπευει απλα..

#7054 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 June 2010 - 14:39

στην πλατη του μπι ειναι κοιτα καλυτερα ενα πραγμα που φορα στα προηγουνα τσαπτερς, και επαναλαμβανω απο 2 σελιδες πριν σιγα μην βγει να πολεμισει 2 jinchuriki κατασκοπευει απλα..

Whoah, έχω μείνει εντυπωσιασμένος με τον εαυτό μου τώρα. Ανώτατο επίπεδο απροσεξίας.
Meh.

#7055 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 03 June 2010 - 14:44

Και εγώ το ίδιο θέλω αλλά απο την άλλη θα ήταν λίγο περίεργο ο Naruto να καταφέρει να ελέγξει το Kyuubi σε 2 chapters μόνο. Αυτό με τον Kisame, στο σπαθί του μέσα δεν είναι ? Αλλά το σπαθί δεν το έχω δει πουθενά, υπάρχει περίπτωση να μην το πήρε καν ο Bee στο νησί ?

:unsure:

Οχι ρε συ......αν εννοεις για το αν εχει παρει ο Bee την Samehada μαζι του....σε ολα τα chapters απο την στιγμη που πατα ο Naruto το ποδι του στο νησι δειχνει τον Bee να το κουβαλαει. Στο τελευταιο chapter ειδικα φαινεται εδω.......

http://mangastream.com/read/naruto/69878488/16

Αν δεις στην πλατη του Bee φαινεται η λαβη του......άρα δν υπάρχει περιπτωση να μην εχει καταγραψει o Kisame τα οσα συμβαινουν εκει

Όσον αφορά το chapter μπορει να μην ισχυει αλλα παιζει να ειναι η Kushina κανενα illusion η κανενα trick του kyuubi για να ξεγελάσει τον Naruto και να τον κυριεύσει στο τέλος απελυθερώνοντας έτσι τον ευατό του στο τέλος? η είναι σιγουράκι ότι είναι ζωντανή???:hmmm:

#7056 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2010 - 14:57

Όσον αφορά το chapter μπορει να μην ισχυει αλλα παιζει να ειναι η Kushina κανενα illusion η κανενα trick του kyuubi για να ξεγελάσει τον Naruto και να τον κυριεύσει στο τέλος απελυθερώνοντας έτσι τον ευατό του στο τέλος? η είναι σιγουράκι ότι είναι ζωντανή???:hmmm:

Περισσότερο φάση αλα Yondaime μου κάνει ότι είναι κάποιο κομμάτι της συνείδησής της μέσα του για να ξελασπώσει τον γιό της που πάει να τον φάει η κακιά αλεπού.

Αλλά δεν έχει νόημα να το κουράζουμε με υποθέσεις αφού σε μία βδομάδα το πολύ θα δούμε (και πολύ λέω, όταν θα βγούν τα νέα σποιλερς θα ξέρουμε).

#7057 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 03 June 2010 - 15:05

εγω δεχομαι στοιχηματα για το ποιος θα ειναι ο επομενος που θα δουμε μεσα στον Naruto.ελεος μετα τον Kyubi τον 4ο ειναι ηδη ο Killer bee και ο dark Naruto και τωρα η Kushina , και τι δεν χωραει ποια εκει μεσα

εγώ λέω ο Itachi! Ακόμα περιμένω να δω τι του έδωσε!:hahaha: πως και πως το περιμένω!

Άμαν πια με όλους αυτούς μέσα στον Naruto, κέντρο διερχόμενων κατέντησε! Όποιος άλλος θέλει να περάσει ας περάσει τώρα, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε τρεις και λίγο κάποιος θα πεταγεται! :hihi2:
Posted Image

#7058 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 03 June 2010 - 15:18

μαλλον θα βγει ο κισαμε να δειρει μπι και ναρουτο και μετα εχει το kyubi δικο του...αλλα δεν νομιζω γιατι ο κισι να μιλαει τοσο για τον πολεμο π ερχεται και στ τελος απλως να τους τρωει και τς 2 ο κισαμε εν ψυχρω

#7059 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 June 2010 - 15:25

O Naruto θά'πρεπε να ζητάει νοίκι... Και μάλιστα υψηλό, με τέτοιο μεγάλο χώρο.

Spoiler:

Τέλος πάντων, εμένα με καίνε οι τελευταίες σελίδες. Τη Kushina ήθελα πώς και πώς να τη δω. :awww:

Posted Image

#7060 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 03 June 2010 - 15:40

Εγω να πω την αληθεια ευχαριστηθηκα την μαχη με την αλεπου.Eιδικα το σημειο που την πιανει απο την μια ουρα και την φερνει κατω ηταν επικο κατεμε.
Τωρα η εμφανιση της μανας με εχει αφησει ετσι και ετσι.Περιμενα καποιο κλισε αλλα οχι και αυτο.Τουλαχιστον να δουμε πως θα το διαχειριστει ο κισιμοτο πριν αρχισουμε να κατηγορουμε για κατι.Παραμενω ακομα αρκετα επιφυλακτικος αλλα ενταξει ηταν ενα καλο chapter

Posted Image

#7061 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 03 June 2010 - 15:56

τωρα τελευταια ευχαριστιεμε τα τελευταια chapters...τυχαιο?

Posted Image

#7062 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 June 2010 - 16:39

Δεν νομίζω :P

Τα τσάπτερ είναι πολύ καλά. Και έχω να κάνω μια δήλωση. Δεν του το είχα με τίποτα του Κισιμότο να προχωρήσει έτσι. Μπορεί να είναι ξενέρωτος σε διάφορα σημεία(όπως λέτε), αλλά εδώ με κατέπληξε.

Εκτός αυτού, κατηγορείτε τζάμπα τον άνθρωπο. Θα θέλατε να βγεί το super duper unleashed energy του Itachi πχ και να τελειώσει η υπόθεση; Τότε θα μιλάγαμε για κλισεδούρα. Εμένα με την χρήση της "μητρικής αγάπης" και με κατέπληξε και με συγκίνησε. Και στο κάτω κάτω δεν μίλησαν ακόμα.

Και όλα αυτά με τον χώρο, δεν ισχύουν αφού (όπως είπε και η Ίρι) μιλάμε για το μυαλό του. Εμφανήστικε η σκέψη της μητέρας του(όπως προαναφέρθηκε είναι νεκρή). Και για χαρακτήρα που δεν το έχουμε "γνωρίσει" καν, μου είναι απόλυτα συμπαθής. Ουσιαστικά αυτό έλειπε, η αγάπη που ποτέ δεν γνώρισε, και εμφανίζονται όλες αυτές οι κακές σκέψεις. (που btw και εμένα αμέσως μου θύμησε Fma και γι'αυτό πορώθηκα ακόμα περισσότερο :P)

Αναιρούνται όλα αυτά που πίστευτε, μόνο με το τσάκρα της αλεπούς. Να μην έχει ένα στήριγμα;
Αλλά πέρα από αυτό είναι και πως το αντίλαμβάνεται κανείς και τι περιμένει.

Για μένα ήταν pure win η τελευταία σελίδα γιατί μου μετέδωσε πραγματικά ωραία συναισθήματα.

Άντε να περιμένουμε και άλλη μια εβδομάδα:bahhh:...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7063 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 June 2010 - 20:20

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#7064 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 June 2010 - 21:07

Αρκετά καλό μπορώ να πω, το αγαπημένο μου σημείο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Naruto πια έχει Kage Bunshin, Rasengan, Rasen-Shuriken και Sage Mode για να πολεμήσει το kyuubi, οπότε δικαιολογούνται πράγματα όπως όταν σήκωσε και πέταξε ολόκληρη την αλεπού ή όταν την τραυμάτισε με το Rasen-Shuriken... έχει πια δεχτεί αρκετή προπόνηση για να δοκιμάσει έστω να το ελέγξει και έτσι δεν έχουμε κενά.

Από την άλλη δεν μου άρεσε η υπόθεση με την Kushina, όπως δεν μου είχε αρέσει με τον Yondaime παλιά. Not cliched δεν σημαίνει απαραιτήτως καλό που λένε, αλλά θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί στο επόμενο για να δώσω πλήρη απάντηση, ίσως και να βγει σε καλό η εξέλιξη τελικά, δεν λέω, απλά σαν πρώτη εντύπωση δεν μου άρεσε. Πάντως θέλω σίγουρα κι εγώ να μάθω τι έχει απογίνει αυτή και τόσον καιρό δεν ξέραμε τίποτα, οπότε good or bad αυτό θα το μάθουμε τουλ λογικά.

#7065 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 04 June 2010 - 07:34

εμενα η φαση με τον 4ο μου αρεσε...τωρα νταξ το παρατραβηξε λιγο ο κισι,ειπαμε βρηκε τον 4ο που υπαρχει και καποια λογικη να υπαρχει εκει μεσα λογω του seal αλλα κουσινα τωρα δν μ αρεσει...επισης ειδαμε το βαρετο fighting style του ναρουτο ακομα μια φορα kage bunshin/tajiu kage bunshin,rasengan(και ολα τα παραγωγα του),και sage mode