Μμ έτσι κι έτσι. Πιο πολύ μου άρεσε το προηγούμενο.
Μου άρεσε που είδαμε και τι γινόταν στις υπόλοιπες countries και που αποφάσισαν τι θα κάνουν με την συμμαχία. Επίσης μου άρεσε που γυρίσαμε στην Konoha επιτέλους και ξεφύγαμε από τα προηγούμενα, τα βρήκα χάσιμο χρόνου σαν σύνολο: o Naruto και ο Sasuke συναντιούνται, πολεμάνε και χωρίζουν μέχρι την επόμενη φορά, ήδη είμαστε στην τρίτη. Το ems μπορούσε να το έχει πάρει εξαρχής μετά την μάχη με τον Itachi ο Sasuke, θα γλιτώναμε πολύ χρόνο έτσι και το αποτέλεσμα θα ήταν σχεδόν το ίδιο.

Μου άρεσε που η Tsunade ξύπνησε επιτέλους, είπαμε καλός ο Kakashi αλλά η baa-chan είναι uber, η πιο κατάλληλη γι' αυτή την θέση. Θα την δούμε και ανανεωμένη, δεν μπορούσα να ζητάω πιο πολλά, είναι ίσως η αγαπημένη μου Kunoichi εκεί μέσα άλλωστε.

Μου άρεσε που οι υπόλοιποι κορόιδευαν τον Naruto.
Δεν μου άρεσε (κλασικά) ότι αφορούσε Naruto, Sasuke και Sakura.
O Naruto όντως πολύ σοφός το παίζει ενώ είναι ακόμη dumbass, όπως τον είπε και ο Kiba. Κλασικά θα τα κάνει όλα μόνος του, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τι γίνεται, κουβαλάει μόνος του το φορτίο, ο Sasuke είναι όλος δικός του (έελα) και τα σχετικά. Να πετύχαινε και τίποτα μετά... να 'ναι καλά και ο Kakashi που του έμαθε τι εστί teamwork.

Της Sakura από το προηγούμενο της έχει φύγει ο αέρας ευτυχώς και μόνο εκεί που λιποθύμησε ο Naruto "πετάχτηκε" (ενώ έφταιγε έμμεσα αυτή, να 'ναι καλά η Karin που τις το είπε, από τις λίγες που βελτιώθηκαν... αν και πάει για Naruto fan κι αυτή απ' όσο δείχνουν όλα

) . Όσο δεν μιλάει είναι μια χαρά.
Ο Sasuke OK μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα είναι υπερτούμπανος, θα τους σφάξει όλους, άπειρο chakra και τα σχετικά... same ol' same ol'.
EDIT:Τα chapter θύμισε λίγο τα παλιά, ίσως ο Κισιμότο φιλοτιμηθεί λίγο να χρησιμοποιήσει τους δευτερεύοντες χαρακτήρες τους οποίους έχει χεσμένους εδώ και καμιά 200αρία chapters.
Εδώ που τα λέμε ξέχασα να αναφέρω ότι είδαμε Hinata μετά από τόσα chaps, κι ας μην άνοιξε στόμα (αν είδα καλά), μακάρι να έχεις δίκιο.
Edited by Zoro, 25 March 2010 - 01:33.